Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 14:13:20
|
|
|
|
Ulla80
|
**** a vi maste tud to glupo sveto pismo jst kr živčna ratam, k ga vidim, k take bedarije not pišejo ( v stilu bog je ustvaril človeka, pol pa še žensko )....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 14:15:29
|
|
|
|
*x*y*z*
|
ja mamo, pa niti ene zgodbice nisem še prebrala, razen une o ovci, k mi je pa super, sam slikce so pa d best, naš ful rad gleda žvali, pa se jim smeje, tko da zaenkrat sem kar zadovoljna, berem pa ne.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 14:15:45
|
|
|
|
Jancci
|
Koooončno zaspala! Na joški, zdej je pa v svoji postelji. Čez dan se to zelo redko zgodi. Mi bomo pa danes jedli pire krompir, špinačo in ribice. Meta ribic ne bo, je pa prej 6 žlic in pol goveje juhe + en grisin. To ima tok rada.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 14:16:44
|
|
|
|
Ulla80
|
mi tud sam slikce gledamo, k bo pa treba brat, bomo skril knjigo jst m,am pač mal svoje kriterije, kaj bi nej blo v svetem pismu za otroke...in to ni glih to
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 14:18:15
|
|
|
|
Jancci
|
Ulla ne morm vrjet, da imaš to knjigico sploh v bajti?! Da te niso zacomprali??
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 14:20:26
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Ulla ne morm vrjet, da imaš to knjigico sploh v bajti?! Da te niso zacomprali?? je pršla una od karitasa, pa prnesla, pa enga kvačkanga angelčka, k sm ga zdej obesla uli na polico, zravn čarovnice in zdej tam visita čarovnica pa duhec me je pa kap skor takrat, k je pršla, sam je tašča vidla kok je ura, pa je žensko kr dol k seb pol peljala
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 14:25:46
|
|
|
|
Jancci
|
K smo glih pri tej temi.. sem vam pozabila povedat s čim se Meta igra pri taščici... z roženvencem Ampak mora biti zelo previdna, ker je neka dišeča varianta iz Rima in ga ne sme po ustih vlačit.. samo v rokicah ga ima lahko!! Pa zadnjič jo je naučila, da ve pokazat kje visi bogek Very important!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 14:32:04
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Ja ula, sem tud jst mislna, da boš rekla, da še slikc ne bi smeli gledat Ma jst mam kar razčiščene pojme o tem, sem bla krščena, pa birmana pred par leti, pa mislim, da ti tam ko hodiš leto pa pol v katehumenat na prav drugačen način razlagajo vero, jst pa sem si jo interpretirala še na svoj način, in tako živim in verujem, ma večina bi rekla, da nima veze s krščanstvom, za moje pojme pa šživim in delujem blj pošteno kot vsak drugi kristjan.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 14:34:25
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci K smo glih pri tej temi.. sem vam pozabila povedat s čim se Meta igra pri taščici... z roženvencem Ampak mora biti zelo previdna, ker je neka dišeča varianta iz Rima in ga ne sme po ustih vlačit.. samo v rokicah ga ima lahko!! Pa zadnjič jo je naučila, da ve pokazat kje visi bogek Very important!!! to je prov bolano, jst bi kar zasikala in pokazala, da ne visi tam gor, ampak da je v našem srcu, sej ne vem če me zastopte.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 14:37:37
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala mimi , sem ravno hotla rečt, kak nekateri dajejo te čevlje gor, če jih pa otrok sploh ne potrebuje pa mislim, da većinoma v skrbi za to, da jih ne bi zeblo in da ne bi izgledali ko eni reveži bosi. včasih jo je pa treba spedenat, pa oblekco, žabice, jopco gor dat...pol pa že skor čevljci zraven pašejo Asej je na treningu z boso nogo udaril namesto v žogo v nogo soigralca in sva morala čakat dragega, da je prišel domov iz službe do 22ih, ga peljal na urgenco - zlomljen prst in sedaj ima gips gor pa ful ga boli. bošček zvezdica, ma sploh nimam besed, da nekdo sploh lahko fizično kaznuje otroke in pol to opravičuje ....prav si naredila Kosilo: široki pirini rezanci z omako iz tune in smetane njamsi, kak jih narediš?....mi smo včeraj jedli polžke s tuni in smetano, na koncu vse skup gratinirano....sem mogla polžke porabit, ker sem jih dan prej tolk skuhala IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 evo. moj sin je pa le nekej pojedu pol strani iz vikend magazina tole pa zmer paše....jaz sem tud špeli pustila, da je razcotala reklamo od merkatorja, ker to je tolk fajn, ona pa danes tolk slabe volje ....a, je mogoče da je tale sitnoba zaradi cepljenja z enodnevno zamudo pojavla Največ pri Mariborčankah. marta, a ve se tud kaj dobivate?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 14:38:02
|
|
|
|
Jancci
|
sej ne vem če me zastopte. te te, nč bat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 14:44:58
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Naš pa si je novo dudo omislil, meni se zdi vseeno malo težka, pa zraven kar neki jamra, pa že 10min v ustah tišči Dobr je!!! se strinjam
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 14:45:50
|
|
|
|
mimi30
|
Ma kaj ni bil 1x en seznam kaj se kuha za otročke. Bi ga blo za dobit pa za dopolnit za nas mame k nimamo tolko idej za kuhat user posted image ja, je bil pa niste ble pridne in ga ni več
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 14:54:16
|
|
|
|
Jancci
|
ja, je bil pa niste ble pridne in ga ni več adej mimi hočmo seznam .. plosim, plosim, plosim, polsim
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 14:55:54
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Ulla ne morm vrjet, da imaš to knjigico sploh v bajti?! Da te niso zacomprali?? je pršla una od karitasa, pa prnesla, pa enga kvačkanga angelčka, k sm ga zdej obesla uli na polico, zravn čarovnice in zdej tam visita čarovnica pa duhec me je pa kap skor takrat, k je pršla, sam je tašča vidla kok je ura, pa je žensko kr dol k seb pol peljala a ste vi potrebni pomoči??? pa vam kar nosijo domov??? Ti pa na črno delaš, pa malčkom nič ne prvoščiš, hran. knjižica pa polna keša!!! sej sem vedla, da denar za pomoč nikoli ne gre v prave roke...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 14:58:11
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci ja, je bil pa niste ble pridne in ga ni več adej mimi hočmo seznam .. plosim, plosim, plosim, polsim tud jst prosim, prosim, prosim, ker če ne, potem bo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:09:32
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Ulla ne morm vrjet, da imaš to knjigico sploh v bajti?! Da te niso zacomprali?? je pršla una od karitasa, pa prnesla, pa enga kvačkanga angelčka, k sm ga zdej obesla uli na polico, zravn čarovnice in zdej tam visita čarovnica pa duhec me je pa kap skor takrat, k je pršla, sam je tašča vidla kok je ura, pa je žensko kr dol k seb pol peljala a ste vi potrebni pomoči??? pa vam kar nosijo domov??? Ti pa na črno delaš, pa malčkom nič ne prvoščiš, hran. knjižica pa polna keša!!! sej sem vedla, da denar za pomoč nikoli ne gre v prave roke... neee....baje pridejo k vsakmu, prnesejo to knigico in unga duhca sam ne vem kak so nas zvohali, k ni bla ula krščena sam zdej k neotu je pa ni blo zakaj le
|
|
REo obljubljam, da bom vsaj 3x tedensko napis... 6.11.2009 15:10:10
|
|
|
|
Zvezdica
|
a kaj ni bil 1x en seznam kaj se kuha za otročke. Bi ga blo za dobit pa za dopolnit za nas mame k nimamo tolko idej za kuhat user posted image ja, je bil pa niste ble pridneuser posted image in ga ni več Torej, svečano obljubljam, da bom vsaj 3 tedensko napisala, kaj bomo jedli
|
|
RE: REo obljubljam, da bom vsaj 3x tedensko n... 6.11.2009 15:12:12
|
|
|
|
Ulla80
|
zvezdica wtf si zdej ušpilala
|
|
RE: REJanuarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:12:52
|
|
|
|
Ulla80
|
popravljeno
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:14:17
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica a kaj ni bil 1x en seznam kaj se kuha za otročke. Bi ga blo za dobit pa za dopolnit za nas mame k nimamo tolko idej za kuhat user posted image ja, je bil pa niste ble pridneuser posted image in ga ni več Torej, svečano obljubljam, da bom vsaj 3 tedensko napisala, kaj bomo jedli mimi pa bo zbrala skupi jst pa bom samo pripravljala za vami joj, zdej morem it kej naredit dokler še spi, ker imam vse v razsulu, k čepim tle slabo si popravla Ula
< Sporočilo je popravil *x*y*z* -- 6.11.2009 15:15:44 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:15:48
|
|
|
|
Ulla80
|
a dej no to si ti zdej zaj.... k si on o citirala....bi mogla še ti popravit
< Sporočilo je popravil Ulla80 -- 6.11.2009 15:16:19 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:17:35
|
|
|
|
*x*y*z*
|
ne, ne, jst sem popravla, ti pa ko si popravljala si dvakrat RE dala, poglej... jst mam rada red, se spomneš...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:18:41
|
|
|
|
Ulla80
|
no, zdej je kul, če nau spet kera tist gor citirala se pa sliš kot silno zanimiva tema
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:20:23
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 no, zdej je kul, če nau spet kera tist gor citirala se pa sliš kot silno zanimiva tema ???
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?