|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
6.11.2009 14:13:20   
Ulla80
**** a vi maste tud to glupo sveto pismouser posted image jst kr živčna ratam, k ga vidim, k take bedarije not pišejo ( v stilu bog je ustvaril človeka, pol pa še žensko user posted image )....

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 951
6.11.2009 14:15:29   
*x*y*z*
ja mamo, pa niti ene zgodbice nisem še prebrala, razen une o ovci, k mi je pa super, sam slikce so pa d best, naš ful rad gleda žvali, pa se jim smeje, tko da zaenkrat sem kar zadovoljna, berem pa ne.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 952
6.11.2009 14:15:45   
Jancci
Koooončno zaspala! Na joški, zdej je pa v svoji postelji. Čez dan se to zelo redko zgodi.

Mi bomo pa danes jedli pire krompir, špinačo in ribice. user posted image Meta ribic ne bo, je pa prej 6 žlic in pol goveje juhe + en grisin. To ima tok rada.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 953
6.11.2009 14:16:44   
Ulla80
mi tud sam slikce gledamo, k bo pa treba brat, bomo skril knjigouser posted image jst m,am pač mal svoje kriterije, kaj bi nej blo v svetem pismu za otroke...in to ni glih touser posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 954
6.11.2009 14:18:15   
Jancci
Ulla ne morm vrjet, da imaš to knjigico sploh v bajti?! Da te niso zacomprali?? user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 955
6.11.2009 14:20:26   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Ulla ne morm vrjet, da imaš to knjigico sploh v bajti?! Da te niso zacomprali?? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image je pršla una od karitasa, pa prnesla, pa enga kvačkanga angelčka, k sm ga zdej obesla uli na polico, zravn čarovnice in zdej tam visita čarovnica pa duhec user posted image me je pa kap skor takrat, k je pršla, sam je tašča vidla kok je ura, pa je žensko kr dol k seb pol peljalauser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 956
6.11.2009 14:25:46   
Jancci
K smo glih pri tej temi.. sem vam pozabila povedat s čim se Meta igra pri taščici... z roženvencem user posted image user posted image Ampak mora biti zelo previdna, ker je neka dišeča varianta iz Rima in ga ne sme po ustih vlačit.. samo v rokicah ga ima lahko!! user posted image user posted image
Pa zadnjič jo je naučila, da ve pokazat kje visi bogek user posted image user posted image user posted image Very important!!!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 957
6.11.2009 14:32:04   
*x*y*z*
Ja ula, sem tud jst mislna, da boš rekla, da še slikc ne bi smeli gledat user posted image

Ma jst mam kar razčiščene pojme o tem, sem bla krščena, pa birmana pred par leti, pa mislim, da ti tam ko hodiš leto pa pol v katehumenat na prav drugačen način razlagajo vero, jst pa sem si jo interpretirala še na svoj način, in tako živim in verujem, ma večina bi rekla, da nima veze s krščanstvom, za moje pojme pa šživim in delujem blj pošteno kot vsak drugi kristjan.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 958
6.11.2009 14:34:25   
*x*y*z*

K smo glih pri tej temi.. sem vam pozabila povedat s čim se Meta igra pri taščici... z roženvencem user posted image user posted image Ampak mora biti zelo previdna, ker je neka dišeča varianta iz Rima in ga ne sme po ustih vlačit.. samo v rokicah ga ima lahko!! user posted image user posted image
Pa zadnjič jo je naučila, da ve pokazat kje visi bogek user posted image user posted image user posted image Very important!!!

to je prov bolano, jst bi kar zasikala in pokazala, da ne visi tam gor, ampak da je v našem srcu, sej ne vem če me zastopte.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 959
6.11.2009 14:37:37   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

mimiuser posted image , sem ravno hotla rečt, kak nekateri dajejo te čevlje gor, če jih pa otrok sploh ne potrebuje pa mislim, da većinoma v skrbi za to, da jih ne bi zeblo in da ne bi izgledali ko eni reveži bosi.

včasih jo je pa treba spedenat, pa oblekco, žabice, jopco gor dat...pol pa že skor čevljci zraven pašejouser posted image

Asej je na treningu z boso nogo udaril namesto v žogo v nogo soigralca in sva morala čakat dragega, da je prišel domov iz službe do 22ih, ga peljal na urgenco - zlomljen prst in sedaj ima gips gor pa ful ga boli.

bošček user posted image user posted image user posted image

zvezdica, ma sploh nimam besed, da nekdo sploh lahko fizično kaznuje otroke in pol to opravičujeuser posted image ....prav si naredila

Kosilo: široki pirini rezanci z omako iz tune in smetane

njamsi, kak jih narediš?....mi smo včeraj jedli polžke s tuni in smetano, na koncu vse skup gratinirano....sem mogla polžke porabit, ker sem jih dan prej tolk skuhalauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

evo. moj sin je pa le nekej pojedu pol strani iz vikend magazina

user posted image user posted image user posted image tole pa zmer paše....jaz sem tud špeli pustila, da je razcotala reklamo od merkatorja, ker to je tolk fajn, ona pa danes tolk slabe voljeuser posted image user posted image ....a, je mogoče da je tale sitnoba zaradi cepljenja z enodnevno zamudo pojavlauser posted image

Največ pri Mariborčankah.

marta, a ve se tud kaj dobivate?

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 960
6.11.2009 14:38:02   
Jancci
sej ne vem če me zastopte.

te te, nč bat

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 961
6.11.2009 14:44:58   
mimi30

Naš pa si je novo dudo omislil, meni se zdi vseeno malo težka, pa zraven kar neki jamra, pa že 10min v ustah tišči 

Dobr je!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

se strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 962
6.11.2009 14:45:50   
mimi30
Ma kaj ni bil 1x en seznam kaj se kuha za otročke. Bi ga blo za dobit pa za dopolnit za nas mame k nimamo tolko idej za kuhat user posted image

ja, je bil pa niste ble pridneuser posted image in ga ni več

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 963
6.11.2009 14:54:16   
Jancci
ja, je bil pa niste ble pridne in ga ni več

adej mimi hočmo seznam .. plosim, plosim, plosim, polsim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 964
6.11.2009 14:55:54   
*x*y*z*

user posted image user posted image user posted image user posted image je pršla una od karitasa, pa prnesla, pa enga kvačkanga angelčka, k sm ga zdej obesla uli na polico, zravn čarovnice in zdej tam visita čarovnica pa duhec user posted image me je pa kap skor takrat, k je pršla, sam je tašča vidla kok je ura, pa je žensko kr dol k seb pol peljalauser posted image

a ste vi potrebni pomoči??? pa vam kar nosijo domov??? Ti pa na črno delaš, pa malčkom nič ne prvoščiš, hran. knjižica pa polna keša!!! sej sem vedla, da denar za pomoč nikoli ne gre v prave roke... user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 965
6.11.2009 14:58:11   
*x*y*z*

ja, je bil pa niste ble pridne in ga ni več

adej mimi hočmo seznam .. plosim, plosim, plosim, polsim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tud jst prosim, prosim, prosim, user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   ker če ne, potem bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 966
6.11.2009 15:09:32   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

a ste vi potrebni pomoči??? pa vam kar nosijo domov??? Ti pa na črno delaš, pa malčkom nič ne prvoščiš, hran. knjižica pa polna keša!!! sej sem vedla, da denar za pomoč nikoli ne gre v prave roke... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

neee....baje pridejo k vsakmu, prnesejo to knigico in unga duhcauser posted image sam ne vem kak so nas zvohali, k ni bla ula krščenauser posted image sam zdej k neotu je pa ni blouser posted image zakaj le user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 967
   REo obljubljam, da bom vsaj 3x tedensko napis...
6.11.2009 15:10:10   
Zvezdica
a kaj ni bil 1x en seznam kaj se kuha za otročke. Bi ga blo za dobit pa za dopolnit za nas mame k nimamo tolko idej za kuhat user posted image

Torej, svečano obljubljam, da bom vsaj 3 tedensko napisala, kaj bomo jedliuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 968
   RE: REo obljubljam, da bom vsaj 3x tedensko n...
6.11.2009 15:12:12   
Ulla80
user posted image user posted image user posted image user posted image zvezdica wtf si zdej ušpilala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 969
   RE: REJanuarčki in januarčice 2009/4. del
6.11.2009 15:12:52   
Ulla80
 popravljenouser posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 970
6.11.2009 15:14:17   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

a kaj ni bil 1x en seznam kaj se kuha za otročke. Bi ga blo za dobit pa za dopolnit za nas mame k nimamo tolko idej za kuhat user posted image

Torej, svečano obljubljam, da bom vsaj 3 tedensko napisala, kaj bomo jedliuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mimi pa bo zbrala skupi user posted image user posted image user posted image  
jst pa bom samo pripravljala za vami user posted image user posted image user posted image

joj, zdej morem it kej naredit dokler še spi, ker imam vse v razsulu, k čepim tle

slabo si popravla Ula

< Sporočilo je popravil *x*y*z* -- 6.11.2009 15:15:44 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 971
6.11.2009 15:15:48   
Ulla80
a dej no user posted image user posted image user posted image   to si ti zdej zaj.... k si on o citirala....bi mogla še ti popravit user posted image

< Sporočilo je popravil Ulla80 -- 6.11.2009 15:16:19 >

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 972
6.11.2009 15:17:35   
*x*y*z*
ne, ne, jst sem popravla, ti pa ko si popravljala si dvakrat RE dala, poglej... user posted image user posted image

jst mam rada red, se spomneš... user posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 973
6.11.2009 15:18:41   
Ulla80
no, zdej je kul, če nau spet kera tist gor citirala user posted image se pa sliš kot silno zanimiva temauser posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 974
6.11.2009 15:20:23   
Zvezdica

no, zdej je kul, če nau spet kera tist gor citirala user posted image se pa sliš kot silno zanimiva temauser posted image

???

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?