Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:20:33
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 no, zdej je kul, če nau spet kera tist gor citirala se pa sliš kot silno zanimiva tema No, po novem bo Zvezdica, vsaj 3x tedensko, hmmm crkavam tle zadi, mislim, da bom kr pustila stanovanje tako kot je
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:23:25
|
|
|
|
krtekxx
|
Alo, nč nisem brala nazaj, ni cajta, ne vem, kam je šel... Ampak, to pa moram delit z vami...pa sorry, k prekinjam to debato z gripo spet: Tolk me je morilo, da sem poklicala nekaj ljudi in dobila odgovor na vprašanje cepiti 10-mesečnico proti novi gripi ali ne od same ga. A. Kraigher. Odgovor se glasi, da taki dojenčki in otroci načeloma zelo zlahka prebolijo gripo, toplo pa svetuje cepljenje tistim, ki imajo težave z dihalnimi potmi (astma, bronhiolitis, ipd.). Odgovor cepilnega centra na vprašanje cepiti ali ne pa je, da če se za to odločimo, naj že doma preverimo ali je otrok alergičen na beljak in piščančje meso. Upam, da je napisano v pomoč, če še katera tako kot jaz cenka kaj bi ali ne bi. Punce, uživajte.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:26:10
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Krtekxx - ma na tvojem mestu bi jaz naredila to, kar ti sama čutiš, torej kar ti srce veli, ker nekje zadej imamo vedno nek 6.čut in nič ne moriš s tem.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:41:32
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 no, zdej je kul, če nau spet kera tist gor citirala se pa sliš kot silno zanimiva tema ??? ka sem jaz nora al kaj
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:42:43
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* ker če ne, potem bo s fizičnim nasiljem ne boš rešla nič
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:43:26
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 no, zdej je kul, če nau spet kera tist gor citirala se pa sliš kot silno zanimiva tema ??? ka sem jaz nora al kaj kaj vam zdej ne štima
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:45:17
|
|
|
|
Ulla80
|
krtekxx jst kle ne vidim več dileme. mi se ne bomo cepli, tud da bi otroke ne razmišljam. bi mogoč, kot sem že rekla, če bi kdo bil asmatik, če bi kr naprej prebolevali bronhitise itd. ker ta nova gripa bolj na pljuča udari. tko sem pa čist brez skrbi, če bomo zboleli, bomo tud preboleli.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:45:30
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 no, zdej je kul, če nau spet kera tist gor citirala se pa sliš kot silno zanimiva tema ??? ka sem jaz nora al kaj a zdej štima?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:47:24
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 no, zdej je kul, če nau spet kera tist gor citirala se pa sliš kot silno zanimiva tema ??? ka sem jaz nora al kaj a zdej štima? sej sem razumela kaj bi naj delala , nisem razumela kje je to napisan ....sem šla nazaj čekirat in jaz vse vredu vidim, nobenih napak
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:49:22
|
|
|
|
*x*y*z*
|
aha jst sem pa mislna da si blond je blo tudi v naslovu, namesto Januarčki in januarčice, sej je še zmeri - poglej si post 968 - spet sem se režala, tako lepo je videt tak naslov...
< Sporočilo je popravil *x*y*z* -- 6.11.2009 15:51:17 >
|
|
|
|
RE: REo obljubljam, da bom vsaj 3x tedensko n... 6.11.2009 15:50:19
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica a kaj ni bil 1x en seznam kaj se kuha za otročke. Bi ga blo za dobit pa za dopolnit za nas mame k nimamo tolko idej za kuhat user posted image ja, je bil pa niste ble pridneuser posted image in ga ni več Torej, svečano obljubljam, da bom vsaj 3 tedensko napisala, kaj bomo jedli evo, tkole je blo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:50:55
|
|
|
|
Ulla80
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:52:43
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:52:51
|
|
|
|
khurde
|
tko k je v ullinem odgovoru pod RE; tut zdej spet spi v mei taiu... bi še pisala, sam mam sam eno roko frej, pa gre prepočas, me kr živčno dela... fuuuuuuul ste aktivne zadnje dni
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:53:50
|
|
|
|
Ulla80
|
aja, da povem - je pojedu 5 (!!!) žličk juhe očitno mu je cajtng apetit zbudil
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:54:54
|
|
|
|
*x*y*z*
|
aktivne že, samo je pa sama slama
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:55:49
|
|
|
|
khurde
|
neo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:56:38
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 aja, da povem - je pojedu 5 (!!!) žličk juhe očitno mu je cajtng apetit zbudil Napišite si pod nasvete od Ule, da če mali ne je, mu najprej ponudi mal časopisa
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:57:05
|
|
|
|
mimi30
|
zdejle iščem nazaj seznam hrane in vidim ullinega neota kak pri 4.mesecih lepo v fotelju sedi
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:57:16
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* aktivne že, samo je pa sama slama bolje išta nego ništa
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 15:59:14
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 zdejle iščem nazaj seznam hrane in vidim ullinega neota kak pri 4.mesecih lepo v fotelju sedi in potem itak ona nam soli pamet, pa ansvete tala Aha nov nasvet - pri štirih mesecih otrok lahko sedi v fotelju. Mimi kaj boš tudi nasvete zbrala na seznam
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 16:01:16
|
|
|
|
marta82
|
Največ pri Mariborčankah. marta, a ve se tud kaj dobivate? Ja tudi. Enkrat na teden. Ko smo že ravno pri tej temi prej je ena spraševala še pridem na srečanje v celje. Kdaj pa je?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 16:01:33
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 zdejle iščem nazaj seznam hrane in vidim ullinega neota kak pri 4.mesecih lepo v fotelju sedi ane, groza
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 16:02:40
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 zdejle iščem nazaj seznam hrane in vidim ullinega neota kak pri 4.mesecih lepo v fotelju sedi in potem itak ona nam soli pamet, pa ansvete tala Aha nov nasvet - pri štirih mesecih otrok lahko sedi v fotelju. Mimi kaj boš tudi nasvete zbrala na seznam pa v oklepaj obvezno - izključno za nemene poziranja in šarmiranja širše okolice
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 16:05:45
|
|
|
|
farfala
|
Naspidirane ste al kaj A ste vidle uggice-aglice bodo 12.11. prodajali v Hoferju, to bo spet naval , samo mene ne bo tam mimi čist simpl recept, prepražiš čebulo, česen, vržeš 2 konzervi tuni not, dodaš smetano, soliš in še kakšno začimbo dodaš, npr, peteršilj, bazilika in vržeš v to omako rezance in je.Mi to obžujemo. ploha, ja kar pogosto imam to sranje, tud v nosečnosti , pa men je tud ogabno si tisti tampon z jogurtom not tiščat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?