|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 12:47:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3101
   RE: Marčevke 2010
5.11.2009 12:48:49   
3Sonček3
valen upam da je s tvojim user posted image vse uredu kljub cisti na možgančkih. Držim pestke za vaju. 

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
5.11.2009 14:04:28   
3Sonček3
A se že kera odloča a bo mela user posted image zraven pri porodu? A je to dovoljeno v vseh porodnišnicah, nekje vem da je treba plačat če nima partner šole za starše. A že kej veste kam boste šle rodit. A bo kera uporabla reševalno vozilo?

Js bom kr takoj odgovorila. user posted image bom mela zraven, tut on pravi da bo zdržou do konca not, pa naj bo karkoli (bomo vidli kok se bo odrezou). Za šolo za starše mislm da mi ga nebo uspelo prepričat tko da bo treba plačat. Rodit si želim v Novomeški porodnišnici, odpelou me bo pa kr moj user posted image . Čeprou me ful prepričuje naj grem rajš v Lj rodit ker sva pač oba tam rojena, sm mn je važno kakše pristop bo melo osebje do mene, ni mi pomembno kaj piše na rojstnem listu kje se je user posted image rodil. Velik kritik sm slišala za Lj P in že nasploh mam odpor do Ljubljane, sploh zaradi gužve in tolk ljudi, mam občutek kot da sm samo številka. V Novem mestu mam pa do zdej dobre izkušnje z vsemi zdravniki ki sm jih obiskala. Tko sm odprla eno temico da nam nebo zmankalo besed. Pa hvala vsem za čestitke.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
5.11.2009 14:10:47   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Za šolo za starše mislm da mi ga nebo uspelo prepričat tko da bo treba plačat.

Tvoj lubi bo kr mogu it v šolo za starše - vsaj na tiste vaje, ki so namenjene porodu. Le nekatere porod. ne potrebujejo dokazila o opravljenem seminarju za očije. Kar se prisotnosti tiče je tko - v lj. moraš met potrdilo o šoli in še plačat moraš. Bodi previdna, pa pejt pogledat kaj zahtevajo v NM P.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 14:12:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3105
5.11.2009 14:15:29   
rožca26
Drgač pa dobr dan user posted image

Jest sem, kot vidite, zelo slabo. Počutim se za en d... user posted image  Teče mi iz vseh koncev, začel se je glavobol, utrujena sm ... Še sreča, da vid nima več vročine user posted image  Na pregled še nism šla. Zdele se vam javljam preden grem.
Sm mislila, da se bom že zjutrej lohk, pa je mali spal do pol osmih in ga nisem želela motit pri njegovem zdravilnem spancu (rač. imava v njegovi sobi).
Pol pa, sej nekatere veste, akcija do zdej. Jest bi pa sam spala. user posted image
Ah ja, mogoče mi bo pa v čakalnici kej ratal oddremat user posted image  Zvezdici, ti me razumeš, a ne?user posted image
Nič no, grem se zrihtat pa šibat v Lj. Hvala bogu za mojo sestro pa mami, k z veseljem merkata vida. user posted image  Pol pa še kosil dobim v zahvala, ker sem ga pr njih pustila user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
5.11.2009 14:18:09   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: valen

Glede na to, da smo ga kar nekaj časa iskali in ni bil viden, sklepam po tiho, da je user posted image  user posted image .
Ampak žal ni bilo pa vse OK. Na možgančkih je opazila cisto. Sam pravi, da večinomakrat ne predtavlja nič resnejšega in zgine. Vseeno sem se naročila še na dodatni morfološki pregled Pušenjaku, že naslednji teden. Pa še posteljico imam ful nizko. Zdaj mi je jasno zakaj hodim vsakih 20 min na WC.
No ja, sem se kar prestrašila.. :(.

Ostalim želim super preglede in rezultate :).

user posted image  za user posted image  (predvideno). Kar se pa tiče ciste, pa se ne preveč sekirat. Bo natančneje povedal Pušenjak, on je pa itak car za te zadeve. Pa še to, velikokrat se malo po porodu vse pozdravi. Tko da ti sam uživej v user posted image  in misli pozitivno. Kar se nizkoležeče posteljice tiče pa počivaj, počivaj, počivaj!!!!! Verjemi, pomaga.

Neposredna povezava do sporočila: 3107
5.11.2009 14:18:54   
3Sonček3
Slišala sm da se ob prisotnosti tebi drage osebe, veliko % manj protibolečinskih sredstev uporablja. Js bi vsekakor rada občutla porod pa čeprou vem da nebo tko lepo, ampak mogoče je to prvi in zadnji in ga nebi rada zamudila z kakšno protibolečinsko al pa še huje CR. valen tole sm našla zate "Ciste se teoretično naredijo takrat, ko se tvori likvor - tekočina v možganih.  V kolikor se naredi na eni strani, ni nič nevarno. Če pa imaš ciste na obeh straneh, je vsekakor AC tista ki ti 100 % zagotovi, da bo z otrokom vse OK.". rožca user posted image za tvojo mami in sestro. Pa čimprej se pobolšej, js sm že na bolšem, se zelo učinkovito gnojno izkašljujem. Mislm da mi je tut vaš čajčk pomagou zato ti bom tut js enga poslala user posted image z lepimi mislimi. 

Neposredna povezava do sporočila: 3108
5.11.2009 14:21:17   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Pa smo začeli, najprej je vprašala če želiva use zvedet (Se pravi tut spol) in je začeu,pokazou je res usak organčk posebej use razložu, zmeru, mislm svaka mu čast. Pol je pa pršu do spola in že 3-ič napovedou user posted image je pa reku da bomo v 30. tednu še enkrat za zihr pogledali. user posted image naše bejbe bije 147/minuto. Kolk je velika nevem kr mislm da je v celoti ni meru, teška je pa 307g in vse velikosti organov in vsega kar je gledou, do dneva natančno ustreza PDP-ju se pravi ostaja 26.3.2010 100%. Pol k je končau z morfologijo, nama je dau pa še veselje z 3D ijoj kaj je to lepo,

user posted image user posted image user posted image  za zelo uspešen pregled in seveda za žensko pridobitev na tej strani user posted image  

Punce, bom vaše stvari vpisala v seznam, sam pol doma, ker je ta rač. pri sestri prov počasenuser posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
5.11.2009 14:22:58   
3Sonček3
rožca sej ne dvommo vate k si itak ful pridna. Sicer je pa se pri meni že user posted image kotali. Edino datum ponovne morfologije bo treba dopisat. 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
5.11.2009 14:24:34   
3Sonček3
valen še en stokovni odgovor dr. Pušenjaka, ki upam da te bo pomiril do pregleda.
citiram: "Spoštovani,

Ciste horioidnega pleteža, torej žleze, ki tvori možgansko tekočino, so sicer res pogosteje prisotne pri plodu s trisomijo 18. kromosoma, vendar imajo po drugi strani plodovi s takšno kromosomsko zgradbo vedno še več drugih, očitnih napak, ki jih s skrbnim UZ pregledom laho odkrijemo. Iz omenjenega torej sledi, da izolirana prisotnost cist horioidnega pleteža niso zadostna indikacija za amniocentezo, so pa indikacija za skrben UZ pregled ploda v terciarnem centru in seveda tudi za karitipizacijo, vkolikor ob cistah odkrijemo še vsaj en drug znak, ki se pojavlja pri plodovih s kromosomsko napako. Same ciste plod ne škodijo in praviloma do poroda izginejo, če ne pač ostanejo in tudi ne povzročajo težav."

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 14:45:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3112
5.11.2009 14:47:14   
3Sonček3
Seveda bo use uredu, me smo s tabo in s tvojim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3113
5.11.2009 15:04:23   
malicki
Jutri zjutraj pa imam tudi jaz morfologijo user posted image , ampak ne pričakujem preveč razlage od mojga G. Sicer pa glavno, da pregleda bejbija in da bo vse ok.

Pa z atijem še sedaj nisem dorekla ali bova vprašala za spol ali ne. Skoz ga pozabim pofirbcat user posted image  danes pa se bova videla ravno pol ure, pol gre pa v nočno do jutra.

Glede poroda sem bolj sproščena, v prvo sem hotela absolutno roditi naravno, a sem potem s CR. In sploh ni bilo hudo, okrevala sem prej kot nekatere ki so imele dolg in naporen porod, za nameček pa še precej raztrgane. Tako da se sedaj bolj nagibam k CR. Ne bom pisala zakaj ker vas ne bi rada strašila user posted image user posted image  saj ne hecam se user posted image

Atiji pa kar naj bodo zraven vas. Pri naju sploh ni bilo debate okrog tega, ker je bilo zame samoumevno da bo zraven. V Mb je materinska šola obvezna, če nimaš potrdila ati ne more biti zraven. Moj tudi ni hodil, ker je imel obvezna predavanja in zelo hud predmet, zato je z mano hodila sestra, v zvezek prisotnosti sem vpisala vse 3. Potrdilo sem dobila prazno in ga nisem izpolnila, še danes je prazno. Porod me je namreč presenetil, pa tudi nikoli ne veš kaj če bi bil moj kje bogu za hrbtom in je bilo fino imeti rezervo, ki bi lahko bila z mano. Nihče ga ni pogledal, sestra ob sprejemu me je samo vprašala če ga imam.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
5.11.2009 16:59:26   
tia78
Grrrrr!

Tako besna sem, da me bo razneslo, ta pof... Vrtač (pooblaščeni serviser in trgovec za Audi, Seat,VW in Škodo)...zadnjič sem jim peljala (prvič in zadnjič) avto, ker je bil za menjat zadnji odbijač in sem bla brez avta 3 dni. Pol me kap zadane, ko ga doma od blizu pogledam, katastrofa, razlit lak na odbijaču, neke čudne izbokline, šlampasto gor nataknjen katastrofa - pa ženska sem! Pol se zmenim, da pridem pogledat če so mi res novga dal al starga popravli, mi pokažejo starega - ok (še vedno ni rečeno da je gor nov!). Se zmenim za danes ob enih, da popravijo napake, kar naenkrat popravilo traja 3 namesto 1 uro, zato ga mož pusti tam in gre peš v službo. Letim jes prej iz službe pa na bus, da ujamem tega kekca in dobim avto, jao popravili so samo razlitino laka, ostalo se kao ni dalo ne me j... ok se vsedem v avto, pogledam računalnik, ki ima shranjeno zadnjo vožnjo 26min & 13km - kaj za vraga je to, če imam do njih 2 km pa avto smo pred 3urami tja pripeljali in bi se že moglo zbrisat grrr. Ker so mi živčki že mal delal, sem klicala, na srečo unga ni blo več, sem pa dobila njihovo lepo tajnico, ki me preprečuje, da so šli na testno vožnjo Halo?! pa saj ni bil avto na servisu! in mi le pove, da imajo zunanje izvajalce in da vozijo k njim na lakiranje...ej halo, kao fensi ličarska delavnica, ki vozi drugam naše avte brez naše vednosti, pa to je zame čisto nategovanje! user posted image
Se opravičujem če sem bila predolga, ampak me res razjezijo take stvari!

Pijačka Kranj - punce kako ste ve fajn, a se pol kar za TOREK, 10.11. ob 16:00 zmenimo v Tuš centru pri uni fontani na sredini, pa skupaj izberemo lokal. user posted image

Nosečka24 iskreno sožalje še z moje strani za prababico.

Bodite v cvetju!

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
5.11.2009 19:04:01   
Anonimen
evo mene iz pogrebauser posted image , no pa saj ne bom nič razlagala ker verjetno veste kakšne so takšne zadeve. Ironija je ta, da sva se z mojim ravno ene dva tedna nazaj pogovarjala, da bo najinuser posted image imel pra-pra babico. Sicer je pa dočakala zelo lepo starost 94 let. Hvala za sožalje.

Torej pjačka v torek ob 16h velja potem v tušu al kako,ker men kokice dišijouser posted image ?

tia78 vrtač je pa preverjeno res poden od podna-sama preprodajalska in goljufiva mafija-če so enemu kolegu enkrat prodali kao nov avto, je pa kolega po nekaj časa ugotovil, da ima avto že nekaj kilometrineuser posted image , pa še bi lahko naštevala...
Moj lubi bo šel definitivno z mano v materinsko šolo, je še sam spraševal kako pa kaj, pa kdaj bo to. Pa v porodnišnico me bo tudi on peljal in bil z manouser posted image , tko da o tem tudi sploh ni bilo kej preveč govora, ker mu je to samoumevno.

(odgovor članu tia78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3116
5.11.2009 19:45:59   
plamen
Dober večer punce!

Jaz sem končno ven iz prahu. Menjava oken v starih bajtah je res beda. Sem pucala 3 dni, pol sem se sam na kavč zvalila. Sicer nas čaka še montiranje okenskih polic, malo pozidave in nato beljenje. Sobico za user posted image bova kar sedaj pobelila, ker brez veze čez 2 meseca še 1x.
Moj možek bo pri porodu zraven, se sploh nisva pogovarjala o tem, da ne bi biluser posted image Rodila bom v LJ in upam, da naravno. Jaz sem pri porodu že bila s prijateljico 6 let nazaj, ker sta šla z njenim narazen. Približno si predstavljam, sicer je imela svoje popadke, je šlo po planu, samo dolgo pa je trajalo. Ampak je bilo carsko, ko sem popkovino prerezalauser posted image . Imam pa poznante tam in uapm, da bo odnos uredu, drugače tudi jaz ne šparam jezik....

Rožca, kolk si boga. Čimprej se pozdravi!!! user posted image
Nosečka, sožalje tudi od mene.
VSe MF obiskovalke, bravo za rezultate in le pogumno naprej!
Tia78 - te čisto razumem glede avta, sem jaz tut že ven padla, k so me mel za budalo. Saj dogajale so se res čudne stvariuser posted image . Poleti, ko je bilo nad 30st je avto vžgal in crknil. K si drugič probal pa vse OK. Moral je pa stati na soncu vsaj 6 ur. In mi niso verjel, da se to dogaja, pol septembra itak ni blo vročine, naslednje leto se je ponovilo, no pol k je pa še ena bejba s tako težavo pršla, so me pa šele resno začel jemat, pa še vodjo servisa sem prej okupirala. Zdaj ko pridem, me vsi poznajouser posted image

A katera hodi na pilates? Jaz bom šla po MF pogledat, če ne bom pa na navadno telovadbo hodila.
Tolk da sem se javila, uživajte v večeru, še malo pa bo vikeeeend!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
5.11.2009 19:57:19   
rožca26
Evo mene!!!

Se javljam na report user posted image  Kaj naj rečem ... user posted image  me je G razuser posted image  ker sm se zredila v 1 m za 3 kg user posted image  Ok, sej ne rečem, res sm veliko jedla ta mesec, sam kokr se spomnete, je blo tok žurov vmes, da sm mela zlo dobr razlog. Skratka ... to pa ni vse. Ji omenim, da mam sam še do 10. in če bi mi lahko dala bolniško, glede na potek prejšnje nosečnosti, sem do nje opravičena, in mi ona reče odločen NE user posted image user posted image  in začne, da ona ne bo dovolila, da se bom doma še naprej redila ... (kot da v službi se pa ne biuser posted image )
Ok, pol se omehča, pa reče, da mi jo bo dala, ampak moram k njej hodit vsak teden na tehtanjeuser posted image user posted image  in da se moram tudi doma tehtat. Groza!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Drugače mi je naredila vaginalni UZ, ugotovila, da je MV ok - še vedno enako dolg in lepo zaprt. Pol sva pa poslušale user posted image  od user posted image  user posted image  Sedaj sm ga drugič v tej user posted image  slišala. Ah lepo. Dobila sm tudi navodilo, da moram nosit nosečniški pas, ker me skoz špika malo nad sramno kostjo in v trtici.

Me je pa malo pomirila z unimi pretoki - je rekla, da je zdej še vse ok in da sam nakazujejo, da bi bilo lahko kasneje kaj narobe. To pa se naj bi pocajtalo z aspirini. Tko da bom na aspirinih še en lep čas. Po moje. user posted image  
Mam pa čez 14 dni UZ, pol začetk dec. pa spet pregled user posted image user posted image user posted image

Zvezdici - ob kateri uri maš UZ? Jest ga mam ob 9ih, na isti dan kot ti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
5.11.2009 20:10:25   
rožca26
user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

petek, 6.11.2009

malicki
cestni dirkač
sneguljka1

ponedeljek, 9.11.2009

Pikapolonica80
ursa_p
mojcej77
meti.v
Tonjika

torek, 10.11.2009

TejkaPK
lorelaj*

sreda, 11.11.2009

strumf

petek, 13.11.2009

nosecka24

ponedeljek, 16.11.2009

sara2007

torek, 17.11.2009

errai
soni
plamen
lana70

sreda, 18.11.2009

čmrlika
rožca26 (3D+morf.)

četrtek, 19.11.2009

vekybel

petek, 20.11.2009

zvezdici
3sonček3
rožca26
vekybel
7lina7

ponedeljek, 23.11.2009

Taska74
skodrana mama

sreda,25.11.2009

branka28

četrtek, 26. 11. 2009

Tjasa27
LaMay

petel. 27.11.2009

andra74

DECEMBER

torek, 1.12.2009

tia78

sreda, 2.12.2009

zvezdici
W.W.

četrtek, 3.12.2009

lunka1
rožca26

torek, 8.12.2009

zoey

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
5.11.2009 20:13:18   
rožca26
user posted image

user posted image  

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP)

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )         user posted image
user posted image  Petra, 24 let               (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                            (?user posted image )              user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image sara2007,22let            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image  

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let             (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image     

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )               user posted image
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                    (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 35 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24. let         (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )               user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image

user posted image  Lucika                          (2.user posted image ,1user posted image )        user posted image
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image                       

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image ) user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 33 let               (1. user posted image )          user posted image        
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )           user posted image

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )          user posted image              

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )   user posted image              

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  testianka, 25 let            (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (?user posted image ,?user posted image )       user posted image              
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )              user posted image
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  srečica, 29 let,             (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image  

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )       user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let,             (1.user posted image   )        user posted image    

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )            user posted image
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )          user posted image

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )            user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                   (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image  

26.3.2010
user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )          user posted image
user posted image  Tonjika                          (?user posted image ,?user posted image )       user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image  
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )            user posted image  

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                         (2. user posted image ,1user posted image )   user posted image
user posted image
Anonimen, 29 let           ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )           user posted image    
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Taska74, 35 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )            user posted image

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let               (?user posted image ,?user posted image )       user posted image     

SKUPAJ NAS JE 79 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image   = 13
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image   = 10
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 58

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!! 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
5.11.2009 20:15:44   
rožca26

Navijamo za jutrišnje preglede in morfologijo: malicki, cestni dirkač, sneguljka1

Punce, ko opravte, takoj poročat user posted image  Pa srečno in da bost čim dlje bile s svojo pikico.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
5.11.2009 21:08:41   
strumf
čav punce. vidim, da že vas je večina dala morfologijo čez. jaz pa moram čakati še en teden user posted image . ja se vidi da mam proti koncu meseca rokuser posted image . kar se tiče prisostvovanja user posted image pri porodu, je moj rekel, da me bo čakal zunaj. namreč ne prenese krvi, tako da bo šel zadnjih nekaj trenutkov ven. ga malo hecam ampak je trenutno zelo trdno odločen. siliti ga pa nočem. čeprav bi želela da je pri meni. mogoče se pa še premisliuser posted image .

danes se počutim zelo slabo, za kosilo smo imeli sarmo in za sladico palačinke s sirom in sva s tastom ugotovila, da nama palačinke ne ležijo več. vsaj meni ne, ker imam tako grozno zgago, da ne vem kaj naj grem sama s sebojuser posted image . nič mi ne paše, sem pojedla nekaj mandarin, pa ni nič boljše. menda bom šla kar spatuser posted image . čav bav 

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
5.11.2009 22:19:00   
zoey
En lep pozdrav iz službice
Me je ponedeljkova nočna tk zdelala, da se do dons nisem pobrala, zdaj bom pa še malo dodala, pa ju3 me čaka še ena. Da mal pojamram user posted image Pa mularijo še kar luna trka user posted image
Razen da sem neprespana, me nekaj glava boli, upam,da ne bom česa fasala, ker pri nas že nekaj razsaja. Malček brca na polno, včasih kar malo zaboli. In pol mi še ata povzroča duševne bolečine. Ne razume estetskih razsežnosti vozička. Njegova teta nama je ponudila enega 6 let starega, sicer baje ful ohranjenega, ampak meni NI lep. In tukaj se zgodba zame konča, njemu se pa zdi bz dajat denar za nekaj, kar lahko dobiva zastojn. A sem smotana? user posted image Valda morte rečt, da ne, drgač bom spet smrkala user posted image
Danes sem prišla domov, samo stopila čez vrata in mi je že vse smrdelo, ker je kuža bruhala. In ko se spravim čistit, se še meni dvigne, še preden sem dojela in sem user posted image 1. sunek direkt v vrečo. Ko sem dokončala na wc-ju, sem se pa tk smejala, ker mi ni bilo nič jasno.
Drugače sem bila pa večino dneva v fotkah, tako da sem skoraj popucala poroke. Ju3 sestavim še en album, zalimam in je. Zdaj pa rabiva nove stranke, ale, katera se bo naslednja poročila in rabi 2 super fotografa? user posted image
Moj user posted image me bo kar lepo vozil v šolo, mu ne bo nič škodilo mal predavanj user posted image Pri porodu bo pa tudi zraven, čeprav bo znalo biti zanimivo, ker je mal šibak za vse zdravniške zadeve. Upam, da mi ga ne bodo babice ven naterale user posted image Ampak zelo cenim, da je pripravljen it z mano. Se mi zdi, da je fajn, da partnerja delita to izkušnjo. V MŠ bova šla pa mogoče konec meseca v Postojno, ali pa potem januarja v ZD Moste-Polje. Odvisno od časa in počutja.
Mal sem se zjamrala, zdaj grem pa naprej mularijo krotit user posted image
LN tistim, ki boste spale user posted image

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
6.11.2009 6:44:30   
7lina7
dobro juuuuuUUUUUUUUUUUUUUUUuuuutrooooooooooo!!

.. spet sem prva!! user posted image   pa še prostovoljno ne!! user posted image
pa saj že odštevam ... še 9x!!

strumf- vem kako ti je... tud mene matra zgaga na polno! skoraj je ni stvari,ki bi jo še lahko v miru jedla. če pa že, pa ko pojem malo preveš kr vse user posted image !  men najbolj pomaga mleko. ruporut mi je že itak ugaben.. pa probaj z bananami. mandarine niso glih priporočljiva . ker so kisle! men se solata taaaaaaaaaaaaaaak lušta, pa je ne smem - kis naredi svoje..

zoey- hehe, tud mi imamo probleme glede vozička.... podobne! tud moj ne razume,da je vozek za ženske isto kot avtomobili za moške!! user posted image tud oni ne bi vzeli kr enga starega,ker je pač zastonj in še gre, ali? nama ga ponuja svakinja - rabljen leto in pol, kolk tolk zrajtlan - pa mi ni všeč!! in se namerno izogibam te teme, ker ne prideva skupaj. rečem, da nisem za to, pa mi pravi naj razmislim - ja, saj sem že!! pač imamo mame neko predstavo  kak voziček bi imele in smo pač take, da smo rade ponosne na embalažo in vsebino .. ali??user posted image

kar se tiče MŠ in poroda  bo user posted image seveda zraven! začneva 1.12. v MB!

pa zasledila sem še debato o razumevanju med partnerjema v času user posted image . mi2 kr klapava in shajava drug z drugim! mi je sicer par krat zabrusil, da sem sitna in kako še to bo...pol...  pa se na srečo hitro ohladi, jaz pa tudi! user posted image   kaj pa morem, če nimam pod kontrolo vseh hormonov... včasih še sama sebe presenetim! user posted image   pa mislim, da ni taaaak hudo!

aja, kaj pa imena? tu pa je že 2 zgodba... nekako ne prideva skupaj! mislim,da bo user posted image imel ali 2 imena al pa mu ga bo socialno dalo - ker se mi2 ne bova mogla zmenit... user posted image

sploh ne debatirava več o tem! sem baje egoist!! user posted image   ... sem mu razložila, da se JAZ redim, da JAZ bruham, da MENE vse boli, da JAZ ne morem spat, da bom JAZ rodila , da .....  pa da si na osnovi tega pač razlagam, da imam večjo težo pri izboru imena.   tu pa končava... user posted image user posted image user posted image
eh, bo že!!

tako, zdaj pa malo migat!  lep dopoldan!!

Lin@

Neposredna povezava do sporočila: 3124
6.11.2009 8:15:02   
Pikapolonica80
Dobro jutro user posted image !

Jz sem pa porv slabe volje, zdej vsako jutro stopim na tehtnico ni vsako jutro kap!! V enem tednu sem se zredila 2 kile user posted image user posted image ...pa sploh se ne bašem, v bistvu zdej jem enako oz.kvečjemu manj kot pred nosečnostjo, nobenih sladkarij...edino veliko pijem vode kot mi je naročila ginekologinja ker sem mela zadnjič beljakovine v urinu. V pon. imam pregled tam bo realna primerjava izpred enega meseca, gotovo je razlike 4,5 kg user posted image . Meni je skoraj nemogoče...

Drugače pa Rožca ravno včeraj sem bila na uri treninga stiskanja mišic medeničnega dna in krepitev globokih trebušnih mišic in nam je fizioterapevka povedala da zelo odsvetujejo nosečniški pas, samo v nujnih primerih in še to maksimalno eno uro ali uro in pol na dan!Ker je to potuha mišicam.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?