|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
4.11.2009 12:05:21   
Zvezdici
pikapolonica - kokr jaz vem lahko. Samo, da niso čisto surova. Saj ko jih spečeš, skuhaš - uničiš vse MO. Vsaj meni se tako zdi.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
4.11.2009 12:11:14   
vekybel
pikapolonica80: jz jem pečena jajčka in to mi prav pašejo zdej v user posted image , pa tud kruh namakam v rumenjak, njami....zaenkrat in upam da tudi ne bo nič.

zvezdici: veš kaj lahko narediš naslednjič, samo narastek mal pobarvaš pa počakaš in spereš pa boš videla kaj je, če ne pa se barvaj zdej med user posted image z to ki se se vedno- z svetlo rdečo ne. 

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
4.11.2009 12:14:07   
Zvezdici
Ja saj sem res buča, da sem se ravno zdaj odločila spremeniti odtenek barve, hehe.
Se strinjam s tabo!
Bomo eksperimentirali po nosečnosti user posted image .

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
4.11.2009 12:23:46   
*pupsa*
Ja vekybel poročila sem se v soboto bo 1 mesec od tega user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
4.11.2009 12:45:23   
Zvezdici
Ajaaa pupsa sploh nisem vedela da si se ti poročila!!

Čestiiiitam!! user posted image user posted image user posted image
Malo z zamudo user posted image .

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
4.11.2009 12:49:55   
*pupsa*
hehhe hvala....ja sm mela pa tud srečo...trebuh je porinlo vn ene 3 dneve po poroki :) prej pa še brez hehehehe

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
4.11.2009 13:07:33   
zoey
Ojla!
Evo mene z morfologije. Rožca - napopaj mi enga telovadca. Yes, it's a boooooy user posted image .
Sicer sva oba imela občutek + vse naše ženske teorije (mozolji, oblika trebuha, spolna (ne)sla, he he) so kazale na to, da bo punči, ampak sva itak fuuuul vesela. Zihr bo pa šele, ko bo v naročju user posted image Ata se kar ni mogu pomirit, kolk miga z rokami in nogami in kako usta odpira, je bil še bolj paf kot jaz. Teli UZ so tko fajn za bodoče očke.  Bodoča prababi je pa itak rekla, da se je njej zdel, sam da ni hotla nič rečt user posted image Pa ful cunjc sva že dobila od letošnjega marčevega fantiča, tk da bomo pršparal na roza bodijih in špangicah. Vse je ok, datum štima, je precej fuzbalersko navdihnjen, si kupla eno lepo slikco iz profila, za babice & co., zanjo plačala 5 ojrčkov user posted image tale moj ginekolog je taka škrtica, vse po liniji najmanjšega odpora, tudi UZ v 32. tednu je samoplačniški.  Drugo mi ni nič gledal, čeprav ga precej nizko nosim, za bolniško naj grem do svoje zdravnice, če ne bom zmogla, je pa normalno, da se moram večkrat uležt in popoldne spat, to bi morale vse nosečnice ...ja, ok, samo kako to izvedeš v službi?!?  Ampak to so malenkosti v primerjavi z veseljem, a ne.
Naslednji pregled imam 8.12.
user posted image
sem peljala potem nazaj v službo, na vozičke bova pa spet navalila v soboto, po moji nočni.
Rožca - upam, da se čimprej pozdravita, pošiljam user posted image (čajček) in user posted image . Drgač pa pojma nimam, kako prepričaš mulčka, da pije user posted image . Jaz bi čimveč pila pred njim, mogoče z žličko, da bi zgledalo zabavno? Pa da je kaka njegova najljubša igračka tudi bolana, pa da ji daje pit in zraven poveš, zakaj mora pit... Držim pesti, da kaj uspe, ker teli pikci lahko res hitro dehidrirajo.
Pikapolonica - jajca so samo surova odsvetovana, jaz pečena veselo jem, ker mi pašejo. Pa še kak zdenka sirček zraven stopim, da se ja vse mastno vleče user posted image
Zvezdici - kaj naj rečem, pozdravljena črnolaska user posted image . Hormončki naredijo svoje, pa verjetno se bo spirala v rdečo, upam, da ni bila res napačna barva zapakirana. Itak si lepa, nč se sekirat.
Uživajte. Jaz grem pa eno oddremat user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
4.11.2009 13:10:05   
zoey
Ups, pozabla:
Pupsa -
čestitke za poroko user posted image user posted image user posted image user posted image Pa za trebušček, da je zdržal user posted image

Ko smo že pri pozabljivosti, danes sem pozabla zavit na avtocesto ... sem se kar lepo po stari cesti peljala do Lj ... Kaj še bo user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
4.11.2009 13:13:09   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Se mi pa zdi, da sanip, pa skodrana mama zadnje čase kr neki štrajkata s pisanjem. Upam, da niso kej zamerle. oglasta se kaj, pa lana in loti tudi

user posted image

Ja, a napisala nevš pa nč user posted image  user posted image

v glavnem drage moje marčevke, jaz se veselo redim, uživam,.....čeprav me je zadnjič moja G malce opozorila, da pa 4 kg na mesec ne bo šlo...njah, kaj naj rečem.......aja, naš Žiga je postala Živa, tako da se je naš ata čist raznežil, k bo dobil svojo liziko user posted image user posted image user posted image , drgač pa nič novega, sedaj sem v 21 t in ne vem, kdaj mi bo naredila morfologijo,a to naredi osebna G??? , ponoči me dajejo full hudi krči v meča (za znoret)...v glavnem veselo in debelo, vse skupi bolj na izi...če bi bila kje bližje, bi prišla kafetkat tja pred Mantovo z vami....
Pa ne mislit, da vas ne berem, mal po diagonali, ampak vas user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
4.11.2009 13:34:25   
Zvezdici
zoey - ja čestitke za fantiča!! A to si imela 3D ali samo morfo?
Hmm, ja ubistvu številke sem preverila, tako kot pred vsakim barvanjem. In je bila prava. Tako, da bodo najbrš kar hormončki tisti krivci.

lana70 - tebe pa že kar nekaj časa nisem videla tukaj.
Glede morfologije je pa odvisno. Nekatere imajo pri svoji G. nekatere, pa dobijo napotnico. Ajaa a to glede žive pa žigata pomeni, da ste mislili, da bo fantek sedaj pa ugotovili da bo punčka? Hmm.. ja malo počasi mi gre razmišljanje in dojemanje danes user posted image .

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
4.11.2009 13:48:07   
lucika
3SONCEK3, za majčko sem pisala, nekje vmes, upam da ne bom čisto spregledana:(

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
4.11.2009 14:01:15   
TejkaPK
Samo toliko da javim...
3Sonček3... hvala ker si se tako potrudila. Sem včeraj dobila majčko in je kot ulita.

lp

THINK PINK :)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
4.11.2009 14:07:07   
vekybel
pupsa: pol pa čestitke ne user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image  Zdej se boš lahko malo več nam posvetila a ne? user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
4.11.2009 14:30:31   
*pupsa*
hehehhe ja zdej sm pa vaša user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
4.11.2009 15:09:51   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

lana70 - tebe pa že kar nekaj časa nisem videla tukaj.
Glede morfologije je pa odvisno. Nekatere imajo pri svoji G. nekatere, pa dobijo napotnico. Ajaa a to glede žive pa žigata pomeni, da ste mislili, da bo fantek sedaj pa ugotovili da bo punčka? Hmm.. ja malo počasi mi gre razmišljanje in dojemanje danes user posted image .

user posted image user posted image , ja, na enem UZ se je videl lulček, AC pa je odkrila, da bo pupca user posted image user posted image ...pa imamo parček/no, bomo imeli.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
4.11.2009 15:33:53   
vekybel
Kaj to pomeni da boste imeli dvojčke ali?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
4.11.2009 16:46:37   
rožca26
Punce, najprej hvala, da ste mi dali predloge. So zanimivi in jih bom zagotovo uporabila, ko bo tamal malo starejši. Je še premlad za to, pa še najljubše igračke nima user posted image  No, razen avto, ampak njemu ne morš dat čaja user posted image  Ampak še enkrat hvala - user posted image user posted image user posted image
Sva pa bila pri zdravnici in je rekla, da je viroza. Kri mu niso vzeli, mu jo bodo v petek, če se stanje ne umiri. Sm bla najprej jezna, ker jih na tel. nisem dobla, pa sm se odločila, da kr tja uletim, da ga naročim in sva prišla dobesedno takoj na vrsto user posted image user posted image  Sm bla prec boljše volje user posted image
Pol sm bla pa še boljš vole, ko mi je tamal celo stekleničko čajčka popil (1,dcl)user posted image
Zdej pa panča.
Kaj je pa pomagal? Operil P,pa čiščenje noska,čeprov me pol tamal ni pogledal 5 min, pa dru se je k sraka. Ampak pil pa je. user posted image  Ma pa kr visoko vročino (recimo) - 38,5.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
4.11.2009 16:49:59   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Ojla!
Evo mene z morfologije. Rožca - napopaj mi enga telovadca. Yes, it's a boooooy user posted image .
Naslednji pregled imam 8.12.

user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspešen pregled in za user posted image . Ti ga prec prilimam. Pa vpišem tud koj nasl. pregled user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
4.11.2009 16:52:37   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

Ja vekybel poročila sem se v soboto bo 1 mesec od tega user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Se mi je zdel, da se je ena poročila. Sam kaj ko sm pozabljiva, katera user posted image
Kaj naj vama rečem - bravo, da sta se odločila za ta korak, pa srečno na uradno skupni poti user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
4.11.2009 16:53:47   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Kaj to pomeni da boste imeli dvojčke ali?

Ne, koker jest vem, ma lana sam enega user posted image  v user posted image . Nikoli se pa ne ve, kje se skriva še ta drugi user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
4.11.2009 16:55:12   
rožca26

Se mi pa zdi, da sanip, pa skodrana mama zadnje čase kr neki štrajkata s pisanjem. Upam, da niso kej zamerle. oglasta se kaj, pa lana in loti tudi

user posted image

Ja, a napisala nevš pa nč user posted image  user posted image

v glavnem drage moje marčevke, jaz se veselo redim, uživam,.....čeprav me je zadnjič moja G malce opozorila, da pa 4 kg na mesec ne bo šlo...njah, kaj naj rečem.......aja, naš Žiga je postala Živa, tako da se je naš ata čist raznežil, k bo dobil svojo liziko user posted image user posted image user posted image , drgač pa nič novega, sedaj sem v 21 t in ne vem, kdaj mi bo naredila morfologijo,a to naredi osebna G??? , ponoči me dajejo full hudi krči v meča (za znoret)...v glavnem veselo in debelo, vse skupi bolj na izi...če bi bila kje bližje, bi prišla kafetkat tja pred Mantovo z vami....
Pa ne mislit, da vas ne berem, mal po diagonali, ampak vas user posted image user posted image user posted image

Ja iz kod pa si?? Za kofi se mormo enkrat itak vse dobit. Sam vprašanje je kje? user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
4.11.2009 16:59:22   
rožca26
user posted image

user posted image  

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP)

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )         user posted image
user posted image  Petra, 24 let               (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                            (?user posted image )              user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image sara2007,22let            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image  

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let             (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image     

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )               user posted image
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                    (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 35 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24. let         (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )               user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image

user posted image  Lucika                          (2.user posted image ,1user posted image )        user posted image
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image                       

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image ) user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 33 let               (1. user posted image )          user posted image        
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )           user posted image

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )          user posted image              

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )   user posted image              

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  testianka, 25 let            (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (?user posted image ,?user posted image )       user posted image              
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )              user posted image
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  srečica, 29 let,             (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image  

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )       user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let,             (1.user posted image   )        user posted image    

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )            user posted image
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )          user posted image

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )            user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                   (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image  

26.3.2010
user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )          user posted image
user posted image  Tonjika                          (?user posted image ,?user posted image )       user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image  
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )            user posted image  

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                         (2. user posted image ,1user posted image )   user posted image
user posted image
Anonimen, 29 let           ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )           user posted image    
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Taska74, 35 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )            user posted image

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let               (?user posted image ,?user posted image )       user posted image     

SKUPAJ NAS JE 79 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image   = 13
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image   = 10
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 58

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!! 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
4.11.2009 17:01:11   
rožca26
user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

četrtek, 5.10.2009

rožca26
MijaŠ

petek, 6.11.2009

malicki
cestni dirkač
sneguljka1

ponedeljek, 9.11.2009

Pikapolonica80
ursa_p
mojcej77
meti.v
Tonjika

torek, 10.11.2009

TejkaPK
lorelaj*

sreda, 11.11.2009

strumf

ponedeljek, 16.11.2009

sara2007

torek, 17.11.2009

errai
soni
plamen
lana70

sreda, 18.11.2009

čmrlika
rožca26 (3D+morf.)

četrtek, 19.11.2009

vekybel

petek, 20.11.2009

zvezdici
vekybel
7lina7

ponedeljek, 23.11.2009

Taska74
skodrana mama

sreda,25.11.2009

branka28

četrtek, 26. 11. 2009

Tjasa27
LaMay

petel. 27.11.2009

andra74

DECEMBER

sreda, 2.12.2009

zvezdici

četrtek, 3.12.2009

lunka1

torek, 8.12.2009

zoey

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
4.11.2009 17:27:51   
Anonimen
dober večer user posted image

danes se javljam malo bolj pozno, smo imeli cel dan obiske in nisem imela prej čas.

pupsa - čestitke za poroko. 
Se tudi midva z mojim user posted image  meniva da bi se poročila, decembra civilno, pol naslednjo leto pa še cerkveno in bi obenem združili krst in še cerkveno ohcet. No bomo še videli kako bo, če si prej ne premislivauser posted image user posted image

zoey - čestitke za user posted image . Jst pa z UZ nimam nobenega problema, mi jih  G naredi na vsakem pregledu, za slikico mi pa tudi ni bilo teba plačat nič. Je pa res, da je to od vsakega G odvisn kako pa kaj.

zvezdici - čestitke za novo barvo. user posted image user posted image user posted image

rožca 26- user posted image user posted image user posted image user posted image  za Vida. Da se čimprej pozdravite.
Drugače je pa tega zdaj tudi mene najbolj strah. Sploh 17.11 ko imamo posvetovalnico ter cepljenje in nazadnje smo tam zaradi čakanja in čakanja tudi zboleli, ker nekateri starši vozijo bolane otroke kar tako, ne da bi prej poklicali ravno zarad tega, ker zdravi pa bolani otroci so pa naročeni ob različnih urah.
Drugače pa je nazadnje tudi nama pomagal operil, čeprav ga kao pred enim letom ne smeš uporabljat.

Zdej grem pa malo mojo dečvo pogledat če se spi pa počasi malo zbujat, da ne bo zvečer spet tko, kakor je bilo včeraj zvečer. Jst zaspim, tamala se pa igra v posteljci user posted image . No zjutraj sem ji pa dala kontra. Sem se jst prej zbudilauser posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3074
4.11.2009 17:31:48   
lorelaj*
Bogi Videkuser posted image user posted image user posted image Upam, da se bo čim prej pozdravil.

Tjaša, a veš, da sem že včeraj hotela napisati, kje se potepaš, pa se mi je zdelo, da bom preveč tečna. user posted image Sem si pa mislila, da ti je služba naporna. Vem, kako je bilo meni seprembra začeti. Drži se in pazi na trebušček.

Ljubljančanke & co.
, a smo potem kar za naslednji četrtek (12. 11) ob 17h? Ali še enega kasneje (19. 11.) ali sploh kakšen drug dan? Kaj pravite, Tjaša, Pikapolonica, Zvezdici, Rožca, Urša, LaMay idr?

Pikapolonica, jaz tudi jem jajčka na oko. Po moje je vseeno rumenjak skuhan, čeprav je še tekoč, tako da verjetno ni problema.

Sonček, ampak ti pa moraš biti ena nežna dušica, a ne?

Pupsa, čestitke za poroko! user posted image user posted image user posted image A je blo lepo? Ah, itak je bilo, kaj sploh sprašujem!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?