|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
4.11.2009 17:32:15   
Anonimen
Danes je za mano morfologija. Vse OK, samo se moja G niti ni potrudila kej preveč, spet mi je govorila, da so oni pač 60% zanesljivi, za kej več je pa treba samoplačniškouser posted image . Spola niti ni hotela gledat, pa sem bla tolk firbčna in sem bla pol slabe volje, ker se niti potrudila ni in me je odrajtala v 15 min, kao da se spol gleda z zagototvostjo v 30 tednuuser posted image
No, važno da je vse v redu. Sem mela pa pritisk  159/99 me je skor kap, pa mi ga je pol čez 10 minut še enkrat merla je bil 135/85, pol je pa rekla nej se še mal umirim in mi ga je še v tretje in sem mela pol normalnegauser posted image -se očitno bojim dohtarjev. Naslednji pregled pa imam zdej 16.12.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3076
4.11.2009 18:28:33   
W.W.
Ena je spraševala koliko sem noseča, slabih 23. tednov.

Aja še za pregled sem pozabla povedat imam 2.12.

Moja ginekologinja pa je rekla ravno da če je z otročkom vse OK da samoplačniška morfologija ni potrebna in da je to samo zato, da nas ocurijo. Tako, da odločte se, če je res vredno dat 110 € za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
4.11.2009 18:56:38   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Kaj to pomeni da boste imeli dvojčke ali?

naka, mam enega fanta že velikega user posted image ,...drgač pa sem s postojnskega.....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
4.11.2009 19:15:18   
rožca26
user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

četrtek, 5.10.2009

rožca26
MijaŠ

petek, 6.11.2009

malicki
cestni dirkač
sneguljka1

ponedeljek, 9.11.2009

Pikapolonica80
ursa_p
mojcej77
meti.v
Tonjika

torek, 10.11.2009

TejkaPK
lorelaj*

sreda, 11.11.2009

strumf

ponedeljek, 16.11.2009

sara2007

torek, 17.11.2009

errai
soni
plamen
lana70

sreda, 18.11.2009

čmrlika
rožca26 (3D+morf.)

četrtek, 19.11.2009

vekybel

petek, 20.11.2009

zvezdici
vekybel
7lina7

ponedeljek, 23.11.2009

Taska74
skodrana mama

sreda,25.11.2009

branka28

četrtek, 26. 11. 2009

Tjasa27
LaMay

petel. 27.11.2009

andra74

DECEMBER

sreda, 2.12.2009

zvezdici
W.W.

četrtek, 3.12.2009

lunka1

torek, 8.12.2009

zoey

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC 

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
4.11.2009 19:23:12   
rožca26
A sončka pa še ni? Oziroma sončice? user posted image  Me zanima kako je bilo na morfologiji.

Drgač pa je Vid začel pit user posted image user posted image user posted image , tko da se je kr nacejal. Že 2x iz šusa čajček, pa zdej še mleko. Jupi. Se zgleda nos že popravlja. ja, sm nehala obupavat ob njegovem dretju, ko se spravim na nos user posted image
Pojedel je tudi celo večerjo - keksolino (sej kdo ga pa ne biuser posted image )user posted image

No, ob osmih bo šel ajat, jest pa možgane na off. Pa še mal čajčkat. Zdej pa punci rabta čas zase user posted image . Čeprov se eni miljonkrat boljš godi kot men user posted image

Tjaša - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  veš da smo te pogrešale. Je pa res, da te nisem nič omenjala zato, ker sem vedela, da si zdelana. Tako si napisala na zadnjem postu, pa sem si rekla, bo punca že kej napisala, ko bo bolj pr seb user posted image  Če te pa še kakšen teden ne bi bilo, bi te pa že zbezale iz luknce user posted image

No, punce, jest grem. Jutr nimam nobenih hudih obveznosti zjutrej, zato se bom ob osmih čekirala gor user posted image
Lahko noč, pa eno bolho za pomoč!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
4.11.2009 19:25:48   
rožca26

Navijajte za jutrijšnjo morfologijo in pregled (-e): MijaŠ, jaz (rožca) user posted image

Pa puncam rečte, da nej se takoj javta user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
4.11.2009 19:40:17   
Zvezdici
lorelaj - jaz lahko na oba datuma. Naj pa še ostale povejo kdaj jim je najbolje. Aja.. pa dajte me proosim lepo spomnit, da ne bom pozabila tako kot prejšnič user posted image user posted image .

user posted image Navijam še jaz za vaju za jutri!user posted image

Pa ja, ne pozabit poročat!

Lahko noč rožca!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
4.11.2009 20:15:29   
W.W.
Jest sem že rekla da se lahko dobimo v torek na pijački. Tudi Tuš je OK, sam ne vem če ni potem primernejši Baroco, ker tm v Tušu vse po kokicah smrdi.user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
4.11.2009 20:53:23   
7lina7
evo mene...

..direkt iz nad WC školjke... user posted image !  zgleda,da bo res postala spet praksa.. user posted image

vidim da so user posted image že skoraj dohiteli user posted imageuser posted image user posted image mislim,da bomo na koncu kr izenačeni!

danes je naš user posted image   prestrašil mačko! user posted image   vlegla se mi je na trebug in zaspala pri tem pa predla - pa je mali začel galamit in ji stisnil 2 vzgojna na pune! .. da jo je kr premaknilo, pol pa je mene gledala zakaj jo butam. hehehe
je brcal dokler ni šla dol. ga je zgleda predenje motilo.

nosečka- če si bila 15 min na UZ, si bila dost! mene je odslovil v slabih 10min.  ja, je groza,ko nekaj pričakuješ pol pa tako razočaranje...

W.W.- vi imate pa velikana!!  po teži mislim,da šije vse naše user posted image , čestitam!  a sta vi2 tud bila težka pri rojstvu?

danes sem spet zapravljala za user posted image ! to ne bo dobro.... če pa ne morem,da ne bi!! user posted image najbolje,da se kr izogibam trgovinam..

nič,grem v horizontalo... noč bo spet kratka med premetavanjem in WC-jem!

NOČKOOOOOOOOOOOOOOOOO!!

< Sporočilo je popravil 7lina7 -- 4.11.2009 20:55:14 >

Lin@

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
4.11.2009 21:00:21   
W.W.
Ja moj muc je tudi že doživel da ga ja mali zbrcal dol, ampak je zdaj pogruntal kako se mora uležat da ga ne. Se mi tako od strani uleže in objame trebušček. Pa pomavadi ne prede takrat. Tko da sta se že zmenila. user posted image

Ma jaz sploh nisem bila velikan 49 cm in 2850 gram, moj pa je bil malo večji in kg težji.
Mogoče se pa umiri, ali pa sem prej zanosila, vse je možno. Bomo videli. user posted image
Daj še ostale malo napišite v katerem tednu ste mele morfologijo in težo, ki so jo rekli. Mogoče je pa kaj UZ aparat zatajil pri teži.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
4.11.2009 21:41:51   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  7lina7 si me tolk nasmejala z mačko in brcikami oduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
je čisto možno da mu ni pasalo predenje, ker mačke kar konkretno predejo ko eni traktorčkiuser posted image .
Drugač sem pa res pričakovala mal več, pa sem bla mal razočarana, sam zdej je pa že OK, ker sem si vtepla v glavo, da je zuser posted image vse OK in je pač samo to važno!
W.W. jst sem imela danes morfologijo- sem pa nosečka 20 tednov in 6 dni, user posted image pa tehta 388g.

(odgovor članu W.W.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3086
5.11.2009 6:32:17   
7lina7
juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutroooooooooooooooooo zaspanke !! user posted image

w.w.- jaz sem mela morfo 21t 5d pa smo bili težki slabih 500g.

včeraj pa je končno moj user posted image bil deležen brcik!! jeeeeeeeee.. je skoz letal za mano in polagal roke na trebuh,pa nič. pa še na user posted image   je bil jezen na koncu.. user posted image pol pa zvečer le dočakal!! user posted image

jaz že spet v službi.... komaj čakam naslednji pregled pri G, da ga nafehtam za bolniško - vsak dan mi je težje... saj je g prvi za bolniško al moram it še posebej k osebnemu? do zdaj sem samo poklicala tja sestro v pisarno in si odprla stalež pa pol šla po bolniški list. zdravnika nisem niti videla! user posted image   sem bila od icsi postopka dalje 2 meseca doma pa pol še 2x po 10 dni, pa nikoli ni bil problem. G me je celo vprašal,če bom skozi doma - pa nisem hotela. tak da upam,da zdaj ne bo kompliciral....
nosečka- jaz še slikice nisem dobila... pa ko je bil gotov, sem ga samo jezno pogledala pa vprašala,če je to bilo že vse??!! pa je rekel,da če mi paše ležat naj kr..  verjamem, da je pregled bil tolk natančen in dovolj obsežen,da je bilo videt vse ok in da tud tako bo!! ni pa gledal pretokov in dolžino MV, kar sem zasledila,da so pri enih naredili... user posted image

aja.... spet zapravljala za  user posted image .... user posted image

imejte leeeeeeeeeeeeeeeeeep dan!!  pa držim pesti za preglede in morfologije danes!!
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 7lina7 -- 5.11.2009 6:35:33 >

Lin@

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
5.11.2009 7:38:37   
lucika
tudi meni se zdijo vsi pregledi prekratki. tako jih čakamo, pol pa sama brzina.

ampak opažam, da je pri drugem otroku vse drugače. pol stvari, ki ti jih pove, itak že veš, in te niti ne zanimajo. pri prvem sem pa vsako besedico čakala, in bila cela blažena. zdaj pa samo kimam in pričakujem še še informacij...in pol, če jih ni, sem razočarana.

ravno sem pušenjaku en mail napisala.... sem bila včeraj pri os.zdravniku. bolijo me vse, ampak res vse mišice...dobila sem koprivnico in bolijo me bezgavke na vratu. komentar? jah, to je posledica nosečnosti, sprostite se, pa bo. ma, ti se sprosti, jaz se še iz stola komaj vstanem.. no, me res zanima komentar pušenjaka. ker je kolegica klicala v porodnišnico eno znanko, pa so ji rekli, naj raje takoj pridem not. hm, taaake panike res ne bi rada, ampak nek konkreten odgovor pa.

7lina7, prvo bolniško, do 30 dni ti lahko osebni zdravnik sam odprem, brez mnenja ginekologa. potem za komisijo ga pa rabi.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
5.11.2009 8:30:00   
*pupsa*
hvala rožca!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
5.11.2009 8:48:17   
ursa_p
Jutro!

Danes ima sefica rojsni dan in verjetno kasneje ne bom imela casa RR brat, tako da se na hitro javljam. Pa se zobarja imam danes. :/

W.W ... ves kaj pa mene zanima ... glede na to, da je tvoj user posted image tezek ze toliko ... kako visoko je pa v tistih grafih zadaj v materinski knjizici oznaceno - tam kjer oznacujejo razvoj ... glede na ostale mora biti precej cez povprecje. A si kej pogledala? Jaz nic ne vem koliko smo tezki, ker imam morfologijo v ponedeljek - jaz upam, da moja G na bo tako hitro opravila pregleda. Ko so me narocali, so za mano kar nekaj terminov kar precrtali, da ne bi koga takrat narocili. Pa glede na to, da je ravno iz sole, se bo po moje kar precej potrudila ... no, bomo videli.

2. nosecnost .. tudi jaz to nosecnost jemljem precej bolj na izi, mogoce tudi zato, ker je bila v prvi vse pod vprasanjem al bo vse ok al ne, ker sem imela med nosecnostjo operacijo na mv, pa sploh nihce ni opazil, da sem noseca, potem so mi pa zaradi slabosti in slabega pocutja predpisali se Clonofug tablete ... v glavnem celo sranje ... in potem sem na pregledu pri G dobila takoj napotnico za splav. No, potem so se stvari odvijale precej hitro, ker sem bila cist sokirana prvo zaradi nosecnosti, drugo pa zaradi splava. Potem sva sla na gensko svetovanje, pa so nama potrdili, da v tem obdobju te tablete ne morejo skodovati, ampak do konca ne ves kako in kaj. Tako da sva tako kupovala stvari, kot si jih tudi ogledovala sele v sredi 7. meseca - prej nic. In tudi zdej nimam potrebe po tem, da bi nekaj po trgovinah hodila in kupovala. Me kaka malenkost zamika, potem se pa spomnim, da imam itak ze ful cunj doma, tako da bo treba najprej pregledat, ce mi sploh kaj se manjka. Tako da je pri nas tudi tokrat res zelo na easy.

Srecno obema, ki imata danes pregled.

Lp, Ursa

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
5.11.2009 9:53:40   
tia78
Pozdravljene lepotičke!

Rožca26, ko boš spet pridno dopolnjevala seznam pregledov me prosim dodaj za 1.12.2009. Hvala!

Pijačka Kranj - čakamo še nosečko 24, da se fiksno zmenimo.

Jassika zgleda mislive obe isti lokal - Kavarno (z torticami, sladoledom, dobro belo kavo,..njami se mi že sline cedijouser posted image  

Pozdravček!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
5.11.2009 10:05:06   
W.W.
Po grafu nisem nič gledala in tudi ne vem če je to tudi v moji materinski. Pomoje se malo razlikujejo. Ja jaz sem imela morfologijo skoraj v 23 tednu, mislim da mi je rekla da je za 10 dni večji.

No javite potem za pijačko. user posted image

Midva greva na MŠ v Kr v januarju. Mislim da sem zasledila, da tudi nekatere druge greste. Bomo skupaj greli šolske stolčke.

(odgovor članu tia78)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
5.11.2009 10:06:11   
vekybel
Jutroooo!

Lep sonček je pri nas in upam da tako ostane.

Glede bolniške pa je tako kot je rekla lucika.

Jz sem imela pregled v 20t in je bil velik 21cm in 405g težek.

Za preglede pa je res da te na hitro odpravijo, samo vam rečem da je bolje tako, ker vsaj veš da je vse uredu in ne komplicirajo. Samo da so naši user posted image  zdravi.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
5.11.2009 10:17:38   
Anonimen
tia78-glede pjačke-jaz se prilagodim karkoli boste dorekle, ker nisem na nič vezana, študentsko delo imam pa fleksibilno, tko da kadarkoliuser posted image -razen danes, ker imamo popoldne pogreb-je moja prababica umrlauser posted image .

Ker je moja G morfološki pregled opravila tako površno, sem se danes prijavila še v center kaliste in se naročila na samoplačniško morfologijo, ki jo imam v petek 13.11.-upam da ne bo ta petek 13. kej slabega prineseluser posted image
Res pomoje kompliciram pri tej prvi nosečnosti, samo mi nekako ne da spati in rajši odmislim tistih 77€, pa da sem potem kolikor toliko pomirjenauser posted image .
Zdej ne vem, a ni morfologija podroben pregled otrokovih notranjih organov? Ker tole pri moji G je blo bolj bogo. Nč ni kazala kej preveč stvari. Še na nuhalni mi je bolj podrobno razložila, pregledala, kazala vsak organ ki se je videl posebej, tukej pa nič, samo zmerila ga je, pa tiste obsege glave in trebuha in to je touser posted image še srčka ni pokazala kako bije . Sej ne vem a samo jaz kompliciram al kaj.

< Sporočilo je popravil nosecka24 -- 5.11.2009 10:19:05 >

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 3094
5.11.2009 11:42:04   
3Sonček3
Dobro jutro!

zvezdici tut js sm se pobarvala z rdečo (sicer s svetlo ampak ni pomembno) pa so me ful opozarjali da naj si mogoče premislm ker zarat nosečnosti lahko pride do čist druge barve, vrjetno zarat hormonov. No pa sej sploh ne dvomm da si tut z črno barvo sexy user posted image .
*pupsa* user posted image za user posted image in za poroko, želim ti da bi bla najbl srečna user posted image .
pikapolonica80 js mislm da ni nujno da umešaš jajčka sej so itak pečena, js jih tko nrdim da se ena roza plast gor nrdi pa sm zihr da so pečena. Je tut men božansko kruhk namakat v rumenjak.
lucika brez skrbi majčka je naročena user posted image .
*lorelaj* nežna dušica? Zakaj tko mislš, sej se nisi dost zmotla, sm res takšna, tko zelo potrpežljiva, vedno prpravljena na pogovor (brez krega!), rada razvajam ljudi okoli sebe, tko da se dobr počutjo. Pa zame je skor vsaka stvar ganljiva, se že ob kakšni risanki zjokam, pa čeprou jo že stotič gledam. Drgač znam bit pa tut taprav user posted image , ne pustim se zajeuser posted image vat. Ne prenesm laži pa hinavcev, uh user posted image . Ne zamerm hitr, ampak ko pa enkrat pride do tega me je pa teško dobit nazaj. Jbg takšna sm user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za današnje preglede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nosečka moje sožalje za prababico user posted image

No tko prebrala sm vas zdej pa še moja dolžnost poročanje, js se vam res iskreno opravičujem kr sm vas pustila tko doug čakat, ampak z user posted image izkoristva usak dan k je doma. Bom se vam oddolžila z dolgim poročanjem da boste mele kej za delat user posted image user posted image
Naročena sm bla ob 8.30, na vrsto pršla mal do 10-ih. Ja vem je že moj user posted image kr ****is dobivou v čakalnici pa še neudobni leseni stoli oz. klopca. No najprej pri sestri tako kot vsakič js+tehtnica=60kg user posted image , zaenkrat dobivam kile po mojmu načrtu (vsak mesec +1kg) pa nč ne šparam pri hrani jem tolk k mi paše kadar mi paše. Mislm da sm res srčka da mi ne švigajo v oblake tele kilce. No pol je biu pritisk 105/60. In to je blo to od sestre. Ginekolog pa je delou pregled 30 minut user posted image in vse lepo razložil. Najprej sm mu poturila USB ključek, ker tukej zaenkrat še brezplačno posnamejo na ključek (drgač je okol 100 € cena) Pa smo začeli, najprej je vprašala če želiva use zvedet (Se pravi tut spol) in je začeu,pokazou je res usak organčk posebej use razložu, zmeru, mislm svaka mu čast. Pol je pa pršu do spola in že 3-ič napovedou user posted image je pa reku da bomo v 30. tednu še enkrat za zihr pogledali. user posted image naše bejbe bije 147/minuto. Kolk je velika nevem kr mislm da je v celoti ni meru, teška je pa 307g in vse velikosti organov in vsega kar je gledou, do dneva natančno ustreza PDP-ju se pravi ostaja 26.3.2010 100%. Pol k je končau z morfologijo, nama je dau pa še veselje z 3D ijoj kaj je to lepo, Edino kar mi ni všeč je to da mi sprintou samo eno slikco, pa še to najgršo, kr nek zmazek sploh je neznam razločt. ampak ok. Pol po pregledu je pa reku tkole, js vidm da je use uredu, ampak za vsak slučaj vas bom zaradi družinske anamneze naročil še pri dr. Pušenjaku da še on naredi morfologijo. OK ni problema, bova pa še enkrat 30 minut uživala ob gledanju user posted image . Je kr on poklicou v KC pa me naroču tko da mam naslednjo morfologijo 20.11. ob 12.15. Glede teh rezultatov k sm jih pa tukej dobila pa neznam nč razbrat kaj je kej. A mi bo kera pomagala? Bom z rdečo označla kaj mi ni jasno.
LMP                    19-06-2009
GA(LMP)             19w5d
EDD(LMP)           26-03-2010
EFW Author        Hadlock(BPD, HC, AC, FL)
Pctl. CRILERIA    GA(LMP)
Pctl.(EFW)          43.19

Avg. US GA         19w5d
EDD(Avg.US GA) 26-03-2010
EFW                   307g
GA(EFW)            19w4d
SD(EFW)             -0.17

Biometrija                       
BPD   Hadlock   45,05 mm   GA 19w4d+-12d 
HC    Hadlock   171,47 mm  GA 19w5d+-10d
AC    Hadlock   144,01 mm  GA 19w5d+-15d
FL     Hadlock   31,08 mm    GA 19w4d+-13d

Fetal Heart
FetalHR 147 bpm

No evo to je biu moj pregled. Aja pa še če katera ve, men je G na klučk posneu pregled ane in je datoteka shranjena v obliki .mvl   a katera ve s kerim programom se to odpre, učerej sva probavala pa ni ratalo user posted image .

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
5.11.2009 11:46:07   
3Sonček3
joj kolk napak sm zasledila upam da bo razumljivo user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
5.11.2009 12:10:54   
Anonimen
3sonček3user posted image za super opravljeno morfologijo. Ko bi imela še jaz tako kulskega ginekologa, ki bi se tako poglobiluser posted image , pa da te je potem še k Pušenjaku poslal-pohvale vredno res! Drugače pa imaš ti dokaj podoben značaj mojemuuser posted image , še posebej tisto o lažeh in hinavcih-resično ne prenesem hinavcev in sama tudi nikakor ne morem biti hinavska, tako, če mi kaj ni všeč, se mi to takoj vidi. Mi je moj rekel, da če mi nekdo ni všeč, da se mi že na daleč vidiuser posted image , mami je pa rekla da bom težko skozi življenje hodila, ker ne znam bit hinavska-pa je to čisto res. Kar se zamere tiče me pa dolgo lahko nekdo maltretira, ko pa enkrat pogruntam, kako pa kaj, je pa pri meni odpadel za vse večne časeuser posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3097
5.11.2009 12:13:16   
3Sonček3
ja tko je prou. Sm vesela da si se oglasla, neko zatišje je danes tukej sm prčakala velik klepeta pa nč user posted image od tega. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
5.11.2009 12:32:41   
vekybel
3sonček3: čestitke za uspešen pregled!
Slikca je full lepa! Se mi zdi da je od zadaj slikano za hrbtom pa na levi je rokica, vsaj se mi zdi da je tako.
Lepo da si opravila in da je vse ok.
Zakaj vas je napotil Pušenjaku-družinska anamneza?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
5.11.2009 12:36:23   
3Sonček3
na slikici je glavica pa desna rokica. Ta slikica je ql tista k mi jo je pa sprintou je pa user posted image . V družini je imel moj oče odpoved ledvic (dializa), pa stric je monogloid, zaradi tega me je napotil k dr. Pušenjaku. A to morm it prou u klinični center al v porodnišnico, kr me tej podatki tle na napotnici mal medejo?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?