3Sonček3
|
Dobro jutro! zvezdici tut js sm se pobarvala z rdečo (sicer s svetlo ampak ni pomembno) pa so me ful opozarjali da naj si mogoče premislm ker zarat nosečnosti lahko pride do čist druge barve, vrjetno zarat hormonov. No pa sej sploh ne dvomm da si tut z črno barvo sexy . *pupsa* za in za poroko, želim ti da bi bla najbl srečna . pikapolonica80 js mislm da ni nujno da umešaš jajčka sej so itak pečena, js jih tko nrdim da se ena roza plast gor nrdi pa sm zihr da so pečena. Je tut men božansko kruhk namakat v rumenjak. lucika brez skrbi majčka je naročena . *lorelaj* nežna dušica? Zakaj tko mislš, sej se nisi dost zmotla, sm res takšna, tko zelo potrpežljiva, vedno prpravljena na pogovor (brez krega!), rada razvajam ljudi okoli sebe, tko da se dobr počutjo. Pa zame je skor vsaka stvar ganljiva, se že ob kakšni risanki zjokam, pa čeprou jo že stotič gledam. Drgač znam bit pa tut taprav , ne pustim se zaje vat. Ne prenesm laži pa hinavcev, uh . Ne zamerm hitr, ampak ko pa enkrat pride do tega me je pa teško dobit nazaj. Jbg takšna sm . za današnje preglede nosečka moje sožalje za prababico No tko prebrala sm vas zdej pa še moja dolžnost poročanje, js se vam res iskreno opravičujem kr sm vas pustila tko doug čakat, ampak z izkoristva usak dan k je doma. Bom se vam oddolžila z dolgim poročanjem da boste mele kej za delat Naročena sm bla ob 8.30, na vrsto pršla mal do 10-ih. Ja vem je že moj kr ****is dobivou v čakalnici pa še neudobni leseni stoli oz. klopca. No najprej pri sestri tako kot vsakič js+tehtnica=60kg , zaenkrat dobivam kile po mojmu načrtu (vsak mesec +1kg) pa nč ne šparam pri hrani jem tolk k mi paše kadar mi paše. Mislm da sm res srčka da mi ne švigajo v oblake tele kilce. No pol je biu pritisk 105/60. In to je blo to od sestre. Ginekolog pa je delou pregled 30 minut in vse lepo razložil. Najprej sm mu poturila USB ključek, ker tukej zaenkrat še brezplačno posnamejo na ključek (drgač je okol 100 € cena) Pa smo začeli, najprej je vprašala če želiva use zvedet (Se pravi tut spol) in je začeu,pokazou je res usak organčk posebej use razložu, zmeru, mislm svaka mu čast. Pol je pa pršu do spola in že 3-ič napovedou je pa reku da bomo v 30. tednu še enkrat za zihr pogledali. naše bejbe bije 147/minuto. Kolk je velika nevem kr mislm da je v celoti ni meru, teška je pa 307g in vse velikosti organov in vsega kar je gledou, do dneva natančno ustreza PDP-ju se pravi ostaja 26.3.2010 100%. Pol k je končau z morfologijo, nama je dau pa še veselje z 3D ijoj kaj je to lepo, Edino kar mi ni všeč je to da mi sprintou samo eno slikco, pa še to najgršo, kr nek zmazek sploh je neznam razločt. ampak ok. Pol po pregledu je pa reku tkole, js vidm da je use uredu, ampak za vsak slučaj vas bom zaradi družinske anamneze naročil še pri dr. Pušenjaku da še on naredi morfologijo. OK ni problema, bova pa še enkrat 30 minut uživala ob gledanju . Je kr on poklicou v KC pa me naroču tko da mam naslednjo morfologijo 20.11. ob 12.15. Glede teh rezultatov k sm jih pa tukej dobila pa neznam nč razbrat kaj je kej. A mi bo kera pomagala? Bom z rdečo označla kaj mi ni jasno. LMP 19-06-2009 GA(LMP) 19w5d EDD(LMP) 26-03-2010 EFW Author Hadlock(BPD, HC, AC, FL) Pctl. CRILERIA GA(LMP) Pctl.(EFW) 43.19 Avg. US GA 19w5d EDD(Avg.US GA) 26-03-2010 EFW 307g GA(EFW) 19w4d SD(EFW) -0.17 Biometrija BPD Hadlock 45,05 mm GA 19w4d+-12d HC Hadlock 171,47 mm GA 19w5d+-10d AC Hadlock 144,01 mm GA 19w5d+-15d FL Hadlock 31,08 mm GA 19w4d+-13d Fetal Heart FetalHR 147 bpm No evo to je biu moj pregled. Aja pa še če katera ve, men je G na klučk posneu pregled ane in je datoteka shranjena v obliki .mvl a katera ve s kerim programom se to odpre, učerej sva probavala pa ni ratalo .
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|