|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
6.11.2009 9:35:18   
vekybel
Pozdravljene!

nosečka24: prejmi moje iskreno sožalje.

valen: upam da ti uspe do Postojne. Kaj si slišala na POP TV kaj je bilo v bolnišnici Izola za tista dva novorojenčka? Pa glih Dr. Deisinger je bil, ki je full dober G pa še jz sem bila pri njem ko sem bila v KP!
Pa full sreče ti želim pri Pušenjaku! Vse bo ok.

rožca26: boga, kaj ti je naredla ta G, čisto nesramno ej. Mislim eni pa res niso normalni, pa ja je tudi ona ženska in bi lahko kaj razumela. Konc koncev kaj te briga, ti delaj kakor ti paše ok!

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
6.11.2009 9:44:23   
vekybel
strumf: nisi edina ki ni še imela morfologijo, jz tudi nanjo čakam in to še 2 tedna, povrhu še bi jo mogla imeti pred 2 tedni pa me je napotil v MB z napotnico, zaradi njegovega slabega ultrazvoka.
Tudi jz sem kakšen dan nazaj jedla palačinke in sem jih morala zbruhat, tako da tudi tu nisi edina user posted image .

zoey: jz držim s teboj! Dobro je imeti nov voziček, ker se hitro pokvarijo ker skozi jih zlagamo pa razklapljamo pa tamo pa vamo........kaj šele 6 let star vozičekuser posted image . On sigurno ga ne bo porival toliko kot ti in se boril z njim.

pikapolonica: skrbi so odveč! Nimaš kaj, saj ni to samo maščoba ampak tudi teža maternice pa plodovnice pa dojenčka, tako mora bit. Samo da bo user posted image  zdrav na to glej prav!

Kar se tiče poroda pa bom sama ker moj ne želi biti zraven in ga ne bom silila in to sva že predelala in se zmenila. Razumem ga. Bo pa čakal in ko bo vsega konec se nama bo pridružil v porodni. Tudi to je zame vredu.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
6.11.2009 9:55:58   
Anonimen
rožca26: tvoja G je mal smotana. Jst sem se tud za 3 kile zredila v enem mesecu, pa mi je rekla da so kilce OK, da grejo gor sorazmerno z tedni. Kaj je pa misla,da boš še shujšala v teh 9. mesecih?!!!user posted image
zoey: jst bom voziček tudi rabljen dobila in sicer je star 3 leta, pa še všeč mi je,tako da tukaj z mojim nimava dilem-seveda pa tudi jst mal po baby trgovincah oči pasem na novih modelih-tk za lušte. Sva šla zadnjič ravno mimo pikapolonice in sem ga prepričala da zavijeva mal pogledat, pa sem tolk notr padla v špampke, zibke, vozičke, je rekel, da mi bo kr kmal kartico zaplenil za nedoločen časuser posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil nosecka24 -- 6.11.2009 9:56:12 >

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 3128
6.11.2009 10:08:53   
W.W.
Jutro.

Linalina solato pa ja lahko ješ saj ti ne dela problemov solata pač pa kis. Simple. Brez kisa. Mogoče poskusi pokapati z limonco.

Drugače pa punce ne vem kaj delate, da imate take zgage, mislim da je problem malo v kombinaciji hrane, ki jo jeste. Sadja nikoli ne jejte direktno po obroku. Ampak šele 2 - 3 uri kasneje oz. raje pred obrokom. Zgaga peče, če jeste preveč kisle hrane, pa nič bazične, dejte se mal o tem pozanimat, da ne boste tolk trpele.

Glede odnosa s partnerjem: ja midva se mava prov fino, pravi da sem lažja kot pred nosečnostjo. Tudi sama se počutim bolj mirno, torej ti hormoni dobro vplivajo name.

Neposredna povezava do sporočila: 3129
6.11.2009 10:52:01   
7lina7
w.w.- vem,da ni problem v solati sami... in da je v kisu!user posted image   samo solata brez domačega kisa enostavno NI solata, sploh pa ne dobra!! user posted image  

kombinacija hrane  pa je  druga stvar... mene nikoli ni pekla zgaga, zdaj me pa peče še po šipkovem čaju... glih tolko,da me po vodi ne.  po kuhanem krompirju tudi...  mislim, da je problem v preveliki proizvodnji želodčne kisline.. kar je pač nosečniško pogojeno user posted image . v 1 user posted image me ni niti 1x!!

Lin@

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
6.11.2009 11:17:14   
3Sonček3
Dobro jutro!

Dns sm kr dobre volje, razn zutrej ko sm se zbudila sm mela teško glavo ko svinc, zdej je že dobr. Drgač smo pa dobili še enga bolnika pr nas. Moj user posted image pravi da se je od mene nalezu, js pa trdim da se ni mogu, ker se js 3 dni samo še izkašljujem in ne prenašam virusa, lahko da se je v začetku tedna okužu k sm mela virus še v sebi pa mu je zdej vn udarlo, k je itak ful odporen pa nebi blo nč čudnga. Tko da zdej js njega razvajam mu kuham čajček, ga pokrivam, božam, kuham kar njemu paše da saj neki poje,...tko user posted image se mu je treba oddolžit kr je biu res fenomenalno priden in prijazen ko sem bla js v taki situaciji, pa še smili se mi ful kr on ni nikol tak da bi se smilu sam sep, zmer je trden pol me pa kr lomi k ga vidm kok je reučk. No sm njegova trma je pa močnejša od mojih besed. Rekla sm mu naj doma ostane naj ne hodi na šiht, ne on zjutraj lepo ustane in se spoka na šiht user posted image tko da mam zdej še neki prostega časa zase in za vas.
Glede zgage, sm js pri sebi pogruntala da me peče po: limoninem soku za razredčit, majonezi, golažu in veliko vrst čaja (zdaj pijem samo baby čaj k mi je itak najboljši že od nekdaj). Nisem se pa spuščala v podrobne sestavine te hrane, da bi ugotovila mogoče katera snov mi ne odgovarja. Pa tut nosečnost dela svoje ja, kr prej sm lahko jedla USE pa me ni nikol zgaga pekla. Bo že sm da je user posted image zdrav, js bom že potrpela.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
6.11.2009 11:22:29   
meti.v
Ola punce kako steuser posted image
Pr men nč nouga vse po staremuser posted image  drgač pa komi čakam pregled v pond. da bomo spet poslušal srčkauser posted image  
Berem da mate probleme z zgago, jz morm rečt da teh problemov na srečo nimamuser posted image  jih nikol nism mela pa tud zdej ne, mam zaenkrat srečouser posted image
Aha eno prašanje nekje na netu sm prebrala da ni dobr jest pogrete hrane vuser posted image , ker naj bi se razmnožile bakterije. No sej se načeloma tega držim,  sam včasih pa ne. No tko k učer k sm nardila golaž  in ga pol nism dala v hladilnik ampak  pustila na štedilniku ker sm ga še za večerjo jedla. Pol sm pa na netu prebrala kaj vse lah fašeš zdej sm pa mal paničnauser posted image  Kaj pa ve? Se držite tega da ne jeste pogrete hrane???

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
6.11.2009 11:25:35   
vekybel
Za zgago se podpišem pod 7lina7. Sama nimam še problemov z zgago sam sem brala da je tako v nosečnosti ker se proizvaja več želodčne kisline.

Kar se tiče odnosa z partnerjem se res ujemava kot prej, edino kakšen krat reče da sem tečna in to je vse.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
6.11.2009 11:29:16   
3Sonček3
meti.v kje si se skrivala, te že kr doug ni blo? Lepo da si pršla nazaj user posted image user posted image . Glede pogrete hrane je pa tko. Itak ni zdravo jo pogrevat ane, v nosečnosti pa še sploh, ampak js to jemljem tako. Kolk stvari je škodljivih in nezdravih pa jih počnemo pa nam ni nč. Če pogreješ hrano nevem 2x - 3x na teden pomoje nima bit kej. Drgač se pa itak trudš da takoj ješ ko je toplo, ampak kaj ko vedno neki ostane po kosilo, ja valda nebom tistga pa stran vrgla. Men je tut predvčerajšnjem golaž ostal od kosila (ker neznam majhnih količin kuhat) in sm učerej samo prevrela še enkrat pa neki druzga zravn nrdila, in smo use pojedli. Mislm teško je ne pogrevat hrane, zato se ne sekerat preveč, skrbi samo zato da boš čim več zdravo jedla. Sicer pa kaj je pa danes še zdravo user posted image sej nas zastruplajo iz vsake strani, pa če smo user posted image al pa ne. Lepo pa da si odprla temo user posted image .

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu meti.v)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
6.11.2009 11:44:20   
meti.v
3Sonček3: Po pravic povedano sm včasih malce lena za pisatuser posted image  se pa trudm da vse preberem in da sm na tekočemuser posted image
Glede pogrete hrane si me pa pomirila, sicer pa maš prou kaj pa je danes zdravo mislm da bl mal stvari. Jz včasih mal paniko zganjamuser posted image  k pišejo da tega pa tega ne smešuser posted image  kaj pa včasih k niso nč poznal pa se niso ženske nč pazle pa so vseen zdrave user posted image mele

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
   [Brisano sporočilo]
6.11.2009 11:49:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu meti.v)
  Neposredna povezava do sporočila: 3136
6.11.2009 12:02:28   
rožca26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravljene!user posted image user posted image user posted image

Dons je pa za mano (kokr ga je) en zlo zauser posted image  dan. Bila sm že na Vrhniki in v Ljubljani. In to s tamalim, ker ga nisem mela kam dat. Zakaj??????? Zato da sm šla zastonj po zdr. potrdilo k moji os. zdravnici in zato, da sem šla do G ji dat zdr. potrdilo, ki bi mi ga ona mogla datuser posted image user posted image user posted image user posted image  In potem razlaga sestre - nesporazumuser posted image user posted image user posted image user posted image  Vid pa ves živčen čakal z mano. Pri moji os. dr. sva čakala za ta kuser posted image  potrdil 1 uro!!! Valda je bil živčen, jest pa tud. Če bi mi še kera kej rekla, bi jih tko nekam poslala, pa še kej zahtevala. Noben pa ne pomisli na bencin. Mogoče bi pa mogla kr predložit kolko km sm dans že prevozila ....
Še dobr da sm mela cejt kej vase vržt!!!!
In zakaj sm mogla vse to lavfat - ker so mi zavrnili prošnjo za podaljšanje porod. dopusta. Vid se kao fajn razvija, pozabljajo pa na to, da je na en uho naglušen, da mora it v posvetovalnico v P, da mora it še k urologu na pregled in po vsej verjetnosti še na operacijo ... WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Če bi mogla v službo, bi me šef sam nekam poslal ... Le kdo člane komisije zaposli in jim da dovoljenje za odločat. Je pa kakšna mama, ki dobi to vse preko vez. Če mi bo pa še ker o pravni državi govoril, bom pa sam enga mahnila in ga tolk časa mlatla, da ne bo več vedu kdo je ....

SM SE MOGLA ZLAJAT PA ŠE BI SE LAHKO!!!!!user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
6.11.2009 12:03:53   
rožca26
Nosečka - iskreno sožalje izrekam tudi iz moje strani.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
6.11.2009 12:06:37   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

rožca26: tvoja G je mal smotana. Jst sem se tud za 3 kile zredila v enem mesecu, pa mi je rekla da so kilce OK, da grejo gor sorazmerno z tedni. Kaj je pa misla,da boš še shujšala v teh 9. mesecih?!!!user posted image

Ja, sam mojo G skrbi preeklampsija. Ne razume pa, da sm jo jest prejšnjič dobila kljub temu, da sm se v 7,5 m zredila le 4kg. Hujšanje - najraj bi to vidlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
6.11.2009 12:09:58   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica80

Drugače pa Rožca ravno včeraj sem bila na uri treninga stiskanja mišic medeničnega dna in krepitev globokih trebušnih mišic in nam je fizioterapevka povedala da zelo odsvetujejo nosečniški pas, samo v nujnih primerih in še to maksimalno eno uro ali uro in pol na dan!Ker je to potuha mišicam.

Vse lepo in prav, sam mene trtica pa del nad sramno kostjo boli zaradi pritiska otrokove teže. Zato pa mi je rekla, da si moram nabavt to stvar. Bo pa že vedla, kaj govori, sej je že kar nekaj let v tem fohu. Pas je v določenih primerih nujen. Pa upam, da nisi to razumela, da sm jezna na tvoj odgovor. Dons pač ni moj dan. Razumi me user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3140
6.11.2009 12:20:28   
vekybel
Kar se tiče pogrevanja hrane se pa držim strogo že pred nosečnostjo in še posebno zdej v nosečnosti, da hrane ne pogrevam v mikrovalovni. To pa res odsvetujem vsem user posted image  in kasneje po porodu. Namreč ene mamice pogrevajo mleko v mikrovalovni in dajo user posted image . To je grozno. Ni bolj slabe stavri kot to. Otrok je obsevano hrano, kot da bi šel na obsevanje, lih tako je. Jz sem bila na seminarju za zdravo prehrano in so nas tam podučili o tem. Nisem neka da se strogo držim zdrave hrane, pač pa pazim kjer je res potrebno.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
6.11.2009 12:21:48   
Pikapolonica80
Rožca - Nisem jezna, jaz samo prenašam naprej kar sem že večkrat slišala od fizioterapevtke. Je pa tudi ona rekla kako ginekologi to na veliko promovirajo. Sem te hotla samo opozorit, ker se mišice ne krepijo, ker jih pas podpira je zaradi tega tudi porod težji oz. posledice večje. Seveda če je hudo, kot je pri tebi, seveda ga nosi, zakaj bi trpela, samo menda ni fajn skoz.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
6.11.2009 12:22:05   
vekybel
pikapolonica: a bi ti nam malo napisala kako se počnejo te vaje, če ti ni teško?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
6.11.2009 12:43:48   
3Sonček3
rožca to pa je biu dan ja, ja tko je v našem zdravstvu ja, morš met glih veze da se vse steče tko kukr bi rad. Tut men grejo na user posted image , upam da nebom mela nikol neke velike potrebe po njih. 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
6.11.2009 13:07:09   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

rožca to pa je biu dan ja, ja tko je v našem zdravstvu ja, morš met glih veze da se vse steče tko kukr bi rad. Tut men grejo na user posted image , upam da nebom mela nikol neke velike potrebe po njih. 

Se podpišem, sam če hočeš met do porod. bolniško, jih kr rabiš.user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
6.11.2009 14:15:00   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: malicki

Jutri zjutraj pa imam tudi jaz morfologijo user posted image , ampak ne pričakujem preveč razlage od mojga G. Sicer pa glavno, da pregleda bejbija in da bo vse ok.

Pa z atijem še sedaj nisem dorekla ali bova vprašala za spol ali ne. Skoz ga pozabim pofirbcat user posted image  danes pa se bova videla ravno pol ure, pol gre pa v nočno do jutra.

Glede poroda sem bolj sproščena, v prvo sem hotela absolutno roditi naravno, a sem potem s CR. In sploh ni bilo hudo, okrevala sem prej kot nekatere ki so imele dolg in naporen porod, za nameček pa še precej raztrgane. Tako da se sedaj bolj nagibam k CR. Ne bom pisala zakaj ker vas ne bi rada strašila user posted image user posted image  saj ne hecam se user posted image

Atiji pa kar naj bodo zraven vas. Pri naju sploh ni bilo debate okrog tega, ker je bilo zame samoumevno da bo zraven. V Mb je materinska šola obvezna, če nimaš potrdila ati ne more biti zraven. Moj tudi ni hodil, ker je imel obvezna predavanja in zelo hud predmet, zato je z mano hodila sestra, v zvezek prisotnosti sem vpisala vse 3. Potrdilo sem dobila prazno in ga nisem izpolnila, še danes je prazno. Porod me je namreč presenetil, pa tudi nikoli ne veš kaj če bi bil moj kje bogu za hrbtom in je bilo fino imeti rezervo, ki bi lahko bila z mano. Nihče ga ni pogledal, sestra ob sprejemu me je samo vprašala če ga imam.

Ne vem, če je V mariboru glih obvezna šola za starše...za očka...razen če so kaj spremenili in poostrili v zzadnjem letu in pol...ko sem jaz šla rodit Tajo od naju nihče ni zahteval potrdila user posted image  Midva sva jih v šoli dobila ene trideset, bi jih komot razdelila pa biznis nardila ..user posted image  

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
6.11.2009 14:15:07   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Evo mene!!!

Se javljam na report user posted image  Kaj naj rečem ... user posted image  me je G razuser posted image  ker sm se zredila v 1 m za 3 kg user posted image  Ok, sej ne rečem, res sm veliko jedla ta mesec, sam kokr se spomnete, je blo tok žurov vmes, da sm mela zlo dobr razlog. Skratka ... to pa ni vse. Ji omenim, da mam sam še do 10. in če bi mi lahko dala bolniško, glede na potek prejšnje nosečnosti, sem do nje opravičena, in mi ona reče odločen NE user posted image user posted image  in začne, da ona ne bo dovolila, da se bom doma še naprej redila ... (kot da v službi se pa ne biuser posted image )
Ok, pol se omehča, pa reče, da mi jo bo dala, ampak moram k njej hodit vsak teden na tehtanjeuser posted image user posted image  in da se moram tudi doma tehtat. Groza!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Drugače mi je naredila vaginalni UZ, ugotovila, da je MV ok - še vedno enako dolg in lepo zaprt. Pol sva pa poslušale user posted image  od user posted image  user posted image  Sedaj sm ga drugič v tej user posted image  slišala. Ah lepo. Dobila sm tudi navodilo, da moram nosit nosečniški pas, ker me skoz špika malo nad sramno kostjo in v trtici.

Me je pa malo pomirila z unimi pretoki - je rekla, da je zdej še vse ok in da sam nakazujejo, da bi bilo lahko kasneje kaj narobe. To pa se naj bi pocajtalo z aspirini. Tko da bom na aspirinih še en lep čas. Po moje. user posted image  
Mam pa čez 14 dni UZ, pol začetk dec. pa spet pregled user posted image user posted image user posted image

Zvezdici - ob kateri uri maš UZ? Jest ga mam ob 9ih, na isti dan kot ti.

ej tole o kilah s tvojo G pa meni ni normalno...ja kolk pa si se zredila vse skupaj...jaz sem se tudi 3 kg v mescu, pa še niti enkrat v prvi in niti zdaj v drugi user posted image  meni moj G ni nič govoril i kilah, kaj še le da bi mee kregal user posted image  al moraš ti bolj pazit na kg po njeno zarad rizika v nosečnosti,al si  kaka slatkorna bolnica,al si debelinka=?? user posted image  ej sem radovedna, brez zamere...tole mi je pa res grrrrrrrruser posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
6.11.2009 14:15:11   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: W.W.

Jutro.

Linalina solato pa ja lahko ješ saj ti ne dela problemov solata pač pa kis. Simple. Brez kisa. Mogoče poskusi pokapati z limonco.

Drugače pa punce ne vem kaj delate, da imate take zgage, mislim da je problem malo v kombinaciji hrane, ki jo jeste. Sadja nikoli ne jejte direktno po obroku. Ampak šele 2 - 3 uri kasneje oz. raje pred obrokom. Zgaga peče, če jeste preveč kisle hrane, pa nič bazične, dejte se mal o tem pozanimat, da ne boste tolk trpele.

Glede odnosa s partnerjem: ja midva se mava prov fino, pravi da sem lažja kot pred nosečnostjo. Tudi sama se počutim bolj mirno, torej ti hormoni dobro vplivajo name.

no ti tvoji nasveti so sicer kr dobri,ampak ti povem, da ti bo marsikatera rekla da pri njej to odpade...tako kot jaz na primer... lahko ne vem, kaj vse probam, ne jest pa jest v drugačnem zaporedju pa bla bla... problem je tudi kako nosiš,torej kje ti kaj pritiska na žližko zapiralk pa tak naprej...jaz mam od tega problem s kislino že celo nosečnost...v prvi sem trpela le redko razen zadnji mesec... zdaj pa...hja trpim skoz... mam pa trebuh čist v joškah user posted image

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
6.11.2009 14:29:40   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Evo mene!!!

Se javljam na report user posted image  Kaj naj rečem ... user posted image  me je G razuser posted image  ker sm se zredila v 1 m za 3 kg user posted image  Ok, sej ne rečem, res sm veliko jedla ta mesec, sam kokr se spomnete, je blo tok žurov vmes, da sm mela zlo dobr razlog. Skratka ... to pa ni vse. Ji omenim, da mam sam še do 10. in če bi mi lahko dala bolniško, glede na potek prejšnje nosečnosti, sem do nje opravičena, in mi ona reče odločen NE user posted image user posted image  in začne, da ona ne bo dovolila, da se bom doma še naprej redila ... (kot da v službi se pa ne biuser posted image )
Ok, pol se omehča, pa reče, da mi jo bo dala, ampak moram k njej hodit vsak teden na tehtanjeuser posted image user posted image  in da se moram tudi doma tehtat. Groza!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Drugače mi je naredila vaginalni UZ, ugotovila, da je MV ok - še vedno enako dolg in lepo zaprt. Pol sva pa poslušale user posted image  od user posted image  user posted image  Sedaj sm ga drugič v tej user posted image  slišala. Ah lepo. Dobila sm tudi navodilo, da moram nosit nosečniški pas, ker me skoz špika malo nad sramno kostjo in v trtici.

Me je pa malo pomirila z unimi pretoki - je rekla, da je zdej še vse ok in da sam nakazujejo, da bi bilo lahko kasneje kaj narobe. To pa se naj bi pocajtalo z aspirini. Tko da bom na aspirinih še en lep čas. Po moje. user posted image  
Mam pa čez 14 dni UZ, pol začetk dec. pa spet pregled user posted image user posted image user posted image

Zvezdici - ob kateri uri maš UZ? Jest ga mam ob 9ih, na isti dan kot ti.

ej tole o kilah s tvojo G pa meni ni normalno...ja kolk pa si se zredila vse skupaj...jaz sem se tudi 3 kg v mescu, pa še niti enkrat v prvi in niti zdaj v drugi user posted image  meni moj G ni nič govoril i kilah, kaj še le da bi mee kregal user posted image  al moraš ti bolj pazit na kg po njeno zarad rizika v nosečnosti,al si  kaka slatkorna bolnica,al si debelinka=?? user posted image  ej sem radovedna, brez zamere...tole mi je pa res grrrrrrrruser posted image

Do sedaj sm se zredila 5 kil, mogoče pol kile manj. Mi pa G teži, ker sm mela prvič preeklampsijo. Pa to ne zaradi kil (sm se prvič zredila v 7,5 m le 4kg) ampak zaradi pretokov. user posted image  Tko da sm zaradi tega tudi jest ful jezna, pa moji tudi, ker jih je strah majhne teže k user posted image . Kar se pa tiče mojega izgleda pa nism ne suha in ne debela - ravno pravnšnja po vseh indeksih. Sm med bolj visokimi, pa se vse to mal porazgobi. user posted image
Pa ni zamereuser posted image  Če ti ne bo kej jasno, kr vpraš.
No, kot sm rekla - zaradi pretokov (po moji logiki), je vid ratal zahiran v bušiju in ko mi je začela plodovnica usihat, pa vid hirat, sm jest dobila pritisk. In kar je še bolj smešno/žalostno - poznam ogromno punc, k so se zredile za 25kg in več, pa so mele vse nizk pritisk. Če mene vprašate ta PE nima nobene veze s pridobivanjem teže, kar je blo jasno na EINTu v Lj. Namreč vse, ki so rodile prezgodaj zaradi PE, so se redile po reglcih ali celo manj (kot jest). Sam, če mene vprašaš, je mela včeraj slab dan, pa je vso jezo name stresla user posted image  Pa kje je lih mene našla user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
6.11.2009 14:33:26   
malicki
No da se še jaz danes oglasim. Sem že dopoldne vse napisala o današnji morfologiji a me je pri objavi ven vrglo user posted image . Potem pa sem bila zasipana z delom in sestanki.

Torej, na pregledu je bilo vse ok. Mojega G ni bilo ampak ena druga G in je bilo prav luštno, ker mi je vse sproti razlagala in kazala na monitorju. Pogledali sva glavico, rokice, nogice, hrbtenico in kožo čez njo, nogice, srček in prekate. Pokazala mi je obrazek, očke, usta. Potem me je vprašala če bova tudi za spol pogledale in sem rekla da ja, ampak se ni videlo. Zato je nadaljevala s pregledom, na koncu pa še 1x poskusila in takrat ji je uspelo bejbija prepričat, da se pokaže. Ampak vam ne povem hi hi user posted image .

Sem res čisto blažena od pregleda user posted image . Nisem pa izvedela velikosti in teže. Pravzaprav se spomnim samo da je merila glavico, ostalega pa ne. Je pa bejbi 1 teden starejši kot imam izračunano po zadnji M, tako da podatki iz NS kar držijo. Pa tudi glede spola je ostalo na istem, tako da vse pohvale dr. Pelkičevi user posted image .

Izmerila mi je tudi maternični vrat in sicer naredila je vaginalni UZ in potem izmerila, mislim da je rekla številko 45. Verjetno to pomeni 4,5cm user posted image .

Imam pa spet +3kg ta mesec, torej skupaj +9kg in me G res nikoli nič ne krega. Jem manj kot ponavadi ampak kg pa grejo kar navzgor. Imam pa res zelo slabo prebavo in si zdaj res moram nekaj nabaviti, donat ali pa slive namakat user posted image .

Mene tudi še vedno muči zgaga ali kaj jaz vem kaj je to – naenkrat mi postane slabo, se mi začne nabirati v grlu in gor obračati kot da bi bruhala. Pa ni od hrane, ker se mi to dogaja tudi 3 ure od zadnjega obroka.Pomagam si s kozarcem vode ali čajem ali pa žvečilno.

Mi pa zelo paše kislo – predvsem solata, grenivke, mandarine. Njami.

Ok no toliko za danes, lepo se imejte  user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?