rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Evo mene!!! Se javljam na report Kaj naj rečem ... me je G raz ker sm se zredila v 1 m za 3 kg Ok, sej ne rečem, res sm veliko jedla ta mesec, sam kokr se spomnete, je blo tok žurov vmes, da sm mela zlo dobr razlog. Skratka ... to pa ni vse. Ji omenim, da mam sam še do 10. in če bi mi lahko dala bolniško, glede na potek prejšnje nosečnosti, sem do nje opravičena, in mi ona reče odločen NE in začne, da ona ne bo dovolila, da se bom doma še naprej redila ... (kot da v službi se pa ne bi ) Ok, pol se omehča, pa reče, da mi jo bo dala, ampak moram k njej hodit vsak teden na tehtanje in da se moram tudi doma tehtat. Groza!!!!!!!!!!!!!!!! Drugače mi je naredila vaginalni UZ, ugotovila, da je MV ok - še vedno enako dolg in lepo zaprt. Pol sva pa poslušale od Sedaj sm ga drugič v tej slišala. Ah lepo. Dobila sm tudi navodilo, da moram nosit nosečniški pas, ker me skoz špika malo nad sramno kostjo in v trtici. Me je pa malo pomirila z unimi pretoki - je rekla, da je zdej še vse ok in da sam nakazujejo, da bi bilo lahko kasneje kaj narobe. To pa se naj bi pocajtalo z aspirini. Tko da bom na aspirinih še en lep čas. Po moje. Mam pa čez 14 dni UZ, pol začetk dec. pa spet pregled Zvezdici - ob kateri uri maš UZ? Jest ga mam ob 9ih, na isti dan kot ti. ej tole o kilah s tvojo G pa meni ni normalno...ja kolk pa si se zredila vse skupaj...jaz sem se tudi 3 kg v mescu, pa še niti enkrat v prvi in niti zdaj v drugi meni moj G ni nič govoril i kilah, kaj še le da bi mee kregal al moraš ti bolj pazit na kg po njeno zarad rizika v nosečnosti,al si kaka slatkorna bolnica,al si debelinka=?? ej sem radovedna, brez zamere...tole mi je pa res grrrrrrrr Do sedaj sm se zredila 5 kil, mogoče pol kile manj. Mi pa G teži, ker sm mela prvič preeklampsijo. Pa to ne zaradi kil (sm se prvič zredila v 7,5 m le 4kg) ampak zaradi pretokov. Tko da sm zaradi tega tudi jest ful jezna, pa moji tudi, ker jih je strah majhne teže k . Kar se pa tiče mojega izgleda pa nism ne suha in ne debela - ravno pravnšnja po vseh indeksih. Sm med bolj visokimi, pa se vse to mal porazgobi. Pa ni zamere Če ti ne bo kej jasno, kr vpraš. No, kot sm rekla - zaradi pretokov (po moji logiki), je vid ratal zahiran v bušiju in ko mi je začela plodovnica usihat, pa vid hirat, sm jest dobila pritisk. In kar je še bolj smešno/žalostno - poznam ogromno punc, k so se zredile za 25kg in več, pa so mele vse nizk pritisk. Če mene vprašate ta PE nima nobene veze s pridobivanjem teže, kar je blo jasno na EINTu v Lj. Namreč vse, ki so rodile prezgodaj zaradi PE, so se redile po reglcih ali celo manj (kot jest). Sam, če mene vprašaš, je mela včeraj slab dan, pa je vso jezo name stresla Pa kje je lih mene našla