Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 7:56:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce sem se pozabila zahvalit za čestitke Res je že devet mesecev star in včasih kar dojeti ne morem kako gre hitro čas, en dva tri pa bo prvo svečkico na tortici imel Mi je pa tok lepo bit mamica mojima sončkoma Sem danes srečala eno mamico z eno mesečnim in sem kar pomislila da mogoče bi pa še enga imeli ah ...seveda da boste...v tebi je še tolk veliko ljubezni in potrpljenja....da sem prepričana ,da bi šlo z levo roko urša ajvy nebi mogla boljše in lepše napisat BRAVO
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 7:56:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 katjuša kje si upam, da se nisi zgubila na sprehodu nimam časa včarej sam šla s sosedo po trgovinah in mi je dan minu k blisk.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 8:07:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud A ima katera (se pardonam amoak ne vem kako se drugac rece) porivača ? Ni mišljeno niti na deca niti na poganjalčka. Tista igrača k se otrok prime in ga sprehaja, poriva naprej.... No če katera ima me zanima kako se obnese, če je zanimivo, kaj mislite o tem mi imamo tega k se ga pol premontira v motorček.... no ja ni neki smo kupli florjanu ga je malo uporabljal ampak je šlo prehitro in s emi je zdelo nevarno.... sploh po gladkem podnu gre čist prehitro..... se mi ne zdi pametno tako da škoda nakupa.... kupite kr kakega poganjalčka, ki ima varovala zadajs predaj in visok naslon in je isto.... ceneje in uporabno tud pri 3 letih.... naš sicer ta TOMY-ej k se v motor spremeni je ok ker se florjan še zdej vozi z njim.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 8:07:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 čebela - a hana že spi???? Js zdej Nika poskušam počasi spat spravit tam okoli osmih, ker zdej je bil navajen tam okrog destih zaspat. Pa mi nekako najbolje ne uspe vsak dan. Če pa mi že se pa potem zbudi okoli 3 zjutraj. prestavljaj mu uro bolj počasi nprimer po pol ure na vsake 2 dni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 8:08:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss No...naš napredek...danes je naredila že 10 korakov...bohve kaj prinese večer.... Drugače pa, če se te drži za prst kar sama mašira.... mislim da si je prislužila majchy tegale zajčka bom pa kr porabla sem sicer zadnič neki našla pa mi je ta bolj všeč:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 8:15:57
|
|
|
|
Katjusa
|
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=144155 tega imamo mi in kot motor je super kot neko pomagalo pa mi ni blo všeč gre samo naravnost jst sem dala florjanu iz hojice sedežni del ven in je tud tako hodu da se je držal ampak nismo nekak tud to ne prakticiral...... se je pa enkrat sam znaši sem imela v dnevni en stol k je brez naslona (štokrli) in je tistega porival po stanovanju evo tole je naš vozni park za dnevno.... tega poganjalčka (tovornjak) smo kupli beniju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 8:19:19
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša....he he ...danes si pa zaspanka.... O joj..upam,da zobek prileze na plano, da boste lepo spančkali... PIškot...full dobr za noč......naj bo še več takšnih Katjuša...dober vozni park...a pobirate vstopnino...al je vstop prost
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 8:19:21
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej pa grem na kolo pol pa mogoče na kak sprehod..... se tipkamo, če bom imela kej časa se da kateri zeszanm obnovit.... enostavno ne uspem je pa na strani 114 lep dan in lepo se imejte na srečanju sem že imela idejo da se prpelem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 8:21:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Urša....he he ...danes si pa zaspanka.... O joj..upam,da zobek prileze na plano, da boste lepo spančkali... PIškot...full dobr za noč......naj bo še več takšnih Katjuša...dober vozni park...a pobirate vstopnino...al je vstop prost za februarčice je prost:) včeraj sem kupla floriju punčko (tako veliko, jo bom ob priložnosti slikala, zdej spi in je oblečena v benjaminovo pižamico), ki no je poimenoval ANA
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 8:22:50
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro... noč seveda katastrofalna....noričasta Tarja ...3 dan Zvečer je pojedla mlekec, ampak ga je tut ven vrgla..... Zbujala na uro in pol ,da smo pili čaj, in mazali pikice <čina nagaja Pikice....za ušesi in na ušesih jih ima ogromno....drgač pa tko tko.... TIsa ...2 dan <čina nagaja... PIkice ima pod plenico in eno na prsih....
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 5.11.2009 8:25:17 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 8:24:45
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Urša....he he ...danes si pa zaspanka.... O joj..upam,da zobek prileze na plano, da boste lepo spančkali... PIškot...full dobr za noč......naj bo še več takšnih Katjuša...dober vozni park...a pobirate vstopnino...al je vstop prost za februarčice je prost:) včeraj sem kupla floriju punčko (tako veliko, jo bom ob priložnosti slikala, zdej spi in je oblečena v benjaminovo pižamico), ki no je poimenoval ANA zelo lepo ime ji je dal ..to je sigurno zato ,ker je tolk pridna
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 8:53:05
|
|
|
|
Onasiss
|
Danes sem jaz skoraj takšna... no dobro jutro....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 8:55:07
|
|
|
|
Onasiss
|
Je imela zamašen nos in je Onasis začel okrog dveh težit, da take je ne bo poslušu, da je treba nos spucat...skratka ...no in pol pucanje nosa, previjanje in valjda se je zbudila in predramila in ni zaspala do 4-ih..... po moje so zobje....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 9:48:27
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Končno spet malo sončka, tako da lahko gremo z Gajo kaj ven po 2 dneh...Je biu dež, pa pihalo je...Ma vreme za ! Učeri sm šla malo v šoping hrane, pa Gaji sem ene čevlčke kupla v Pikapolonci-ma take mehke, ne prov čevlčke. Sem zadnjič gledala v Cicibanu čevlčke in te cene na rit vržejo-40 evrov... Naše nočke zadnje čase...Uf, vsake 2-3 ure bi jedla, čez dan pa štrajk s hrano! Matr k ne vem kej nardit... Danes gremo na plavanje. Za seznam: Gaja ima cca 8100g in 75cm pr 8m (ma to so domače mere), tako da lahko niso lih neki full točne. Za vse bubančke ! Lepo se mejte na srečanju!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 9:48:35
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Jutro...jaz sem tko bolana,grlo me boli ...Sem si ga celo noc mazala z materino dusico... Imam eno vprasanje...Ker Mihailo vstane v banjici ,ko ga kopam in skace itd..je full nemiren razmisljam o nakupu sedeza za kopat?A bo v tem varen,ne bo mogel ven it?Je to dobra zadeva...Se pa odlocam med tem dvem...od Jane mi je mogoce boljsi? http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/jane-sedeZ-kopalni/405228420421405222 http://www.lovecnacene.si/kopalni-obroc-aquababy-90954/m/347411/ Čimprej se pozdravi...... Jaz sem pred časom kupila za Uršo v Lecleru za cca 9€.... je pa podoben kot ta iz Quelleja..... Zdajle so na srečanju....mislim pa da je rekla, da je Žiga zelo zadovoljen v njem.... Bom šla potemv trgovino, bom pogledala, če jih imajo še..pa ti sporočim, če želiš ti ga vzamem in pošljem po pošti.......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 9:52:26
|
|
|
|
MIHAILO
|
Tok sem napisala pa mi napise ERROR ...Uglavnem Mihailo je vceraj zvecer bil tok jokcal in sitkan ,da sem mu morala dat zlicko calpola in pol je celo noc jokcal pa ,ko mu dam dudo je blo takoj ok...mislim ,da so zobeki ,ker tut joka ko mu dam flasko v usta in kot da bi hotel bruhat pol ga pa pobozam in jo sprejme in vse poje...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 10:12:39
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Jutro...jaz sem tko bolana,grlo me boli ...Sem si ga celo noc mazala z materino dusico... Imam eno vprasanje...Ker Mihailo vstane v banjici ,ko ga kopam in skace itd..je full nemiren razmisljam o nakupu sedeza za kopat?A bo v tem varen,ne bo mogel ven it?Je to dobra zadeva...Se pa odlocam med tem dvem...od Jane mi je mogoce boljsi? http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/jane-sedeZ-kopalni/405228420421405222 http://www.lovecnacene.si/kopalni-obroc-aquababy-90954/m/347411/ Čimprej se pozdravi...... Jaz sem pred časom kupila za Uršo v Lecleru za cca 9€.... je pa podoben kot ta iz Quelleja..... Zdajle so na srečanju....mislim pa da je rekla, da je Žiga zelo zadovoljen v njem.... Bom šla potemv trgovino, bom pogledala, če jih imajo še..pa ti sporočim, če želiš ti ga vzamem in pošljem po pošti....... Ajoj zlata siiiiiiiiiiii...ja bi ga takoj kupla:))...A potem ti na racun nakazem denar al mi ti posljejs da morm placat ko sprejmem posto al kako?HVALAAA,KER BOS SLA POGLEDAT...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 10:16:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Jutro...jaz sem tko bolana,grlo me boli ...Sem si ga celo noc mazala z materino dusico... Imam eno vprasanje...Ker Mihailo vstane v banjici ,ko ga kopam in skace itd..je full nemiren razmisljam o nakupu sedeza za kopat?A bo v tem varen,ne bo mogel ven it?Je to dobra zadeva...Se pa odlocam med tem dvem...od Jane mi je mogoce boljsi? http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/jane-sedeZ-kopalni/405228420421405222 http://www.lovecnacene.si/kopalni-obroc-aquababy-90954/m/347411/ Čimprej se pozdravi...... Jaz sem pred časom kupila za Uršo v Lecleru za cca 9€.... je pa podoben kot ta iz Quelleja..... Zdajle so na srečanju....mislim pa da je rekla, da je Žiga zelo zadovoljen v njem.... Bom šla potemv trgovino, bom pogledala, če jih imajo še..pa ti sporočim, če želiš ti ga vzamem in pošljem po pošti....... imamo istega kot ta iz Quelleja kupljen v lecrercu za 11€ in je super Beni ga obožije že od 5 meseca:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 10:21:06
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ajoj zlata siiiiiiiiiiii...ja bi ga takoj kupla:))...A potem ti na racun nakazem denar al mi ti posljejs da morm placat ko sprejmem posto al kako?HVALAAA,KER BOS SLA POGLEDAT... Bom šla najprej pogedat... mislim pa da imam tvojo cifro tako, da te pokličem.... Umila glavo, brišem prah, sem hotla še po tleh pomit pa se je zbudla... greve pomalcat, potem se bove oblekle in pičive... Aja Mihailo...če imaš 31 kapljice se znotraj po mandeljnih namaž...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 10:21:10
|
|
|
|
claud
|
Jutro! Mi smo se ravno skobacal s postle. Larissa je mela cist zabasan nos ponoc, smrcala k star dec... Zaspala ob 21.30-23.30....pol pa do 3h igranje, rezanje.... ob 3h zaspi...se ob 3.30 spet zbudi....pucamo nos..... ob 4h zaspimo za 2uri, ob 6h spet alarm...jo dam h nama u postlo in spimo do 9.30 In sm mocno potrebna kave oz.se kaj mocnejsega...ce obstaja Tiste k mate baby vac....ko sesate smrkle kok je nakonc smrkla v tistem nastavku? velik? Sprasujem, ker se mi zdi da mi2 zmer premal posesava...noben ne upa prevec.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 10:23:44
|
|
|
|
Onasiss
|
Aja Katjusa...danes imam repo za kosilo...njami... se mi pridružiš???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 10:24:52
|
|
|
|
Onasiss
|
claud...ti kar sesaj... tega zna bit fullll velik, pa nč bat...nima kaj bit!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 10:26:52
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss claud...ti kar sesaj... tega zna bit fullll velik, pa nč bat...nima kaj bit!!! A to pomen tud cel un nastavk...mi2 ponavad sam za cetrt potegneva?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.11.2009 10:31:08
|
|
|
|
Onasiss
|
po občutku delaš...a nič ne poslušaš, ko vlečeš ven...kok je še noter???
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?