Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 16:18:03
|
|
|
|
~Biba~
|
hejte naša fargica je nalulala plusek IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia nisem mogla da ne bi lulala še na CB...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 17:01:03
|
|
|
|
sonček33
|
Murkica, dejta mal , zihr boš šla pol takoj rodit.jej pa kar, kar privošči si.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 17:45:51
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect hejte naša fargica je nalulala plusek IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia nisem mogla da ne bi lulala še na CB... jeeeeeeej kakšna lepa novička, čestitam Fargi pa lepo ti želim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 17:48:48
|
|
|
|
Anonimen
|
BRAVO FARGI KONČNO SPET PO DOLGEEEEM ČASU EN PLUSEK Še malo pa gremo tiste z otročki že v drugi krog... Kaj pravte? Erin, Beyba, Trini, Sonči33, Sonči85, Ajsi, ...... ??????
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 18:07:29
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 BRAVO FARGI KONČNO SPET PO DOLGEEEEM ČASU EN PLUSEK Še malo pa gremo tiste z otročki že v drugi krog... Kaj pravte? Erin, Beyba, Trini, Sonči33, Sonči85, Ajsi, ...... ?????? mi bomo še malo počakali mora najprej sploh pridit ostale pa kar veselo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 18:09:12
|
|
|
|
sonček33
|
No, mi bomo tudi počakali, morda bo LOvro kar edinec
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 18:11:55
|
|
|
|
murkica
|
Fargi iskrene čestitke!!!!!! Kako lepa novička, že kar nekaj časa ni padel noben nov plusek,je bil že skrajni čas. Sonček sej papam :), ampak vseeno je nekje meja in je treba mal merkat. danes me vsake toliko neki uščipne in resnično upam, da bo začel kej bolj ščipat in laufamo rodit, samo se že vsi hecajo, da bo malčica zihr počakala kar naslednji pregled, zdej pa bomo videli koliko je resnice v tem...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 19:05:23
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect hejte naša fargica je nalulala plusek IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia nisem mogla da ne bi lulala še na CB... jeeeeeee
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 19:07:25
|
|
|
|
ledenka
|
pikiiiiiiiiiii za tebeeeeee! sem ti tud na FB poslala objemčke, pa ne vem, neki šteka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 19:14:02
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia nisem mogla da ne bi lulala še na CB...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 20:35:42
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Murkica, dejta mal , zihr boš šla pol takoj rodit.jej pa kar, kar privošči si. Če bo valalo kavo plačam ps: nama ni
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 20:37:31
|
|
|
|
Serendipity
|
FARGI, FAAAARGIIII, FAAAAAAARRRRGIIIIIIIII! Nosečkica naša! Prelepa boš z buškijem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 20:37:45
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 BRAVO FARGI KONČNO SPET PO DOLGEEEEM ČASU EN PLUSEK Še malo pa gremo tiste z otročki že v drugi krog... Kaj pravte? Erin, Beyba, Trini, Sonči33, Sonči85, Ajsi, ...... ?????? bravooooo fargiiiiii
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 22:53:49
|
|
|
|
Erin
|
fargi - še tukaj, juhuuuuuuuuuuuu!!! Čestitam!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.11.2009 6:23:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 BRAVO FARGI KONČNO SPET PO DOLGEEEEM ČASU EN PLUSEK Še malo pa gremo tiste z otročki že v drugi krog... Kaj pravte? Erin, Beyba, Trini, Sonči33, Sonči85, Ajsi, ...... ?????? vi kar, bom pestke držala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.11.2009 6:23:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect hejte naša fargica je nalulala plusek IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia nisem mogla da ne bi lulala še na CB... jeeeeeeej kakšna lepa novička, čestitam Fargi pa lepo ti želim iiiiiii, kak lepa novičkaaaaaaaa naj bo vse tako kot mora bit
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.11.2009 7:27:45
|
|
|
|
pikicao.
|
jutroooOOOooOoooOOo :)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.11.2009 8:21:21
|
|
|
|
spps
|
JUTRO tudi tebi :))
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.11.2009 8:25:34
|
|
|
|
sonček33
|
Jutro vsem. Pikica, še en dan manj...jutri pa že akcija.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.11.2009 9:03:20
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect hejte naša fargica je nalulala plusek IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia nisem mogla da ne bi lulala še na CB... jeeeeeeej kakšna lepa novička, čestitam Fargi pa lepo ti želim čestitke!!!! Tudi jaz ti želim vse lepo!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.11.2009 9:05:35
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Murkica, dejta mal , zihr boš šla pol takoj rodit.jej pa kar, kar privošči si. Če bo valalo kavo plačam ps: nama ni Murki..a vi ste tudi še 2v1? No, saj bo...ti kar še mal uživaj . Držim pestke!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.11.2009 9:14:33
|
|
|
|
murkica
|
Ja jazzzi še vedno smo 2 v 1 :( No sej nam je tudi tako luštno, k mala brca, samo vseeno sta oči in mami že precej neučakana in bi rada lepotičko stisnila k sebi. Tako, da bi bil res že čas :)))
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.11.2009 9:21:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Fargi wiiiii bravo in čestitam za plusek Tiste k boste šle pa v drugi krog pa držim pestke,k jaz sm svoje že opravila
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.11.2009 10:16:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro babe žabe Kako smo kej? Kje se pa kej Aquica nahaja? Jo že dolgo nismo brali spet
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.11.2009 10:37:41
|
|
|
|
gigi1
|
Dan Fargica draga čestitke tudi tukaj . Naj bo danes BHCG čim lepši Jaz sem včeraj dobila M. Jutri začnem s klomifenom v nedeljo pa z Merionalom. Malo me mede tale tajming, ampak Reš že ve kaj dela . Se* tudi ti si imela kombinacijo s klomifenom? A se kaj spomniš kako si jemala? Lupčke vsem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......