Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.11.2009 11:51:06
|
|
|
|
ledenka
|
hvala, punce moje sem tako vesela, da sem našla RR in vas!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.11.2009 12:00:41
|
|
|
|
sonček33
|
kako smo šele me vesele, da si ga našla in nas
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.11.2009 12:00:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajsi a pa si ti vredu drugač?čak te bom na FB-ju okupirala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.11.2009 12:01:33
|
|
|
|
sonček33
|
larilu, zakaj ne bi bila ajsi v redu? a kej en vem?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.11.2009 12:06:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ne ma ne vem,neki mi občutek pravi da ni čist take fajn volje jaz upam da me občutek vara sam ne vem zakaj mam tak feeling
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.11.2009 12:07:45
|
|
|
|
Anonimen
|
ehh moje občutke je zgleda sneg mal zmedu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.11.2009 12:09:56
|
|
|
|
ledenka
|
neeee, sem super volje sam se mi mudiiiii!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.11.2009 12:30:22
|
|
|
|
Nončika
|
ajsi, čestitke. moj sinek je bil napovedan za danes.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.11.2009 17:59:52
|
|
|
|
miklarom
|
ajsiiiiiiiii !!! vse naj naj , ti želim, in ostani še naprej tak fajna kot si, RTM evo men je šiht včeraj in danes mignil kot bi pihnal, sam pa vam povem po pravici, da se očutim full bedno, ne vem imam tak čuden občutek v sebi, da ne znam povedat kak, ampak najraje bi šla kar zdajle v novi postopek in bila spet doma, sam da nisem na šihtu drugače pa je moja sedaj končno prišla tako kot mora, jo je le vrglo iz ovinka, sam mal snega je blo treba , da se je prismučala gigi - mah veš pri nas v službi niso vsi taki kot je sonček 85 , jih ne najdeš niti dveh oseb takšnih, tak je pri nas, še edina sreča da imam jaz vse vas tukaj gor
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.11.2009 18:45:54
|
|
|
|
~Biba~
|
vse najboljše mamica ajsika...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.11.2009 22:17:24
|
|
|
|
murkica
|
Sporočam, da sem še vedno tukaj v enem kosu . Zdej mi je že vse skupaj precej smešno, so me zpet naročili čez en teden. Rekla je, da če do takrat ne bo nič, bodo pa potem razmislili o pospešitvi poroda. Tako, da resnično upam, da se odloči kaj prej, drugače pa bomo videli v torek... Bodite vse lepo, jst pa grem mal ležat pred TV.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 7:20:47
|
|
|
|
pikicao.
|
jutroo... mal jutranje telovadbe...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 7:32:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Sporočam, da sem še vedno tukaj v enem kosu . Zdej mi je že vse skupaj precej smešno, so me zpet naročili čez en teden. Rekla je, da če do takrat ne bo nič, bodo pa potem razmislili o pospešitvi poroda. Tako, da resnično upam, da se odloči kaj prej, drugače pa bomo videli v torek... Bodite vse lepo, jst pa grem mal ležat pred TV. sej bo hitro minalo, je pa res,da je najbolj zoprno čakat zadnje dni... držim pestke,da bo čimprej
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 8:46:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jutroo... mal jutranje telovadbe... dej ga k men pošlji da vidm če prov telovadim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 9:18:14
|
|
|
|
pikicao.
|
a-a ... ne dam... kr mi ti se nisi puhalke poslala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 9:30:08
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Ajsika draga te mamo rade mučo fejst Miklca moja, saj s časom se boš spet navadla na službo. Verjamem, da je prve dni grozno težko. Zdrži. RTI Murki upam, da bo čimprej Pikica dej ga še mal k men pošlji. Ob takem osebnem trenerju se pa sploh ne branim jutranje telovadbe Larilu lahko gre najprej k tebi pol pa še k meni. Saj ga je za vse dost . Pa dej že Pikici tiste puhalke Lep dan vsem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 10:42:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Piki čak čak sej ti fantiča nisi hotela in si ga k men poslala,sam se je zgleda nekje po poti zgubil ker ga ni bilo ,tako da je puhalka pa pri tebi ostala Gigi no mu bom rekla da se naj še pri tebi oglasi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 10:47:26
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu Piki čak čak sej ti fantiča nisi hotela in si ga k men poslala,sam se je zgleda nekje po poti zgubil ker ga ni bilo ,tako da je puhalka pa pri tebi ostala Gigi no mu bom rekla da se naj še pri tebi oglasi nema puhalke in nema nosilca puhalke tole je moj osebni trener hahaha..... aja pa zvedla sm d moj se ne bo prsu domov... mogoce v petek soboto... pa pol drug tedn gre se 1x....aaaa.... jz biti samaaaa aaaaaa need hugs
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 10:52:19
|
|
|
|
Anonimen
|
o ti bošček,no jaz sem ti že rekla če prideš k men pa me šmirglaš včer bi te še fajn rabila k je tamalmu tok dogajal,k se je v vrtcu naučil same dobre stvari od metanja hrane na tla pa do praskanja,.... jaz bi tud mela tazga trenerja,se ne bi nič branila
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 12:22:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Tarzan je celo življenje živel v džungli in ni imel pojma o seksu. Jane se je odločila, da mu to obrazloži zelo simbolično, kot otroku: - Tarzan, to kar tebi visi med nogami je kot cunjica. A to, kar je med mojimi nogami, je pa kot pralni stroj. Torej moraš ti svojo cunjico oprati v mojem pralnem stroju. Naslednjih pet noči je Tarzan pral svojo cunjo kar brez predaha. Ko je že precej izmučena Jane uspela priti do sape, mu reče: - Tarzan, poslušaj me. ... Preveč pereš ti svojo cunjo. Izpral je boš. Moraš malce redkeje, nekako na tri do štiri dni. Tarzan jo posluša in naslednji mesec Jane ni niti povohal. Jane, že malce iznervirana, vpraša Tarzana: - Tarzan, kaj ti je? Zakaj že cel mesec nisi opral svoje cunjice v mojem pralnem stroju? Tarzan ji ves vesel in srečen pove: - Tarzan naučil prati na roke!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 13:05:24
|
|
|
|
Kliki
|
Murkica upam da boš kmalu k sebi privila svojo pikico. Ajsi vse naj naj za tvoj diren daj.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 13:55:05
|
|
|
|
pikicao.
|
larilu teb pa sekca a ne jeeej se se se
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 13:58:56
|
|
|
|
sonček33
|
Murkica???? Javi se nam. Čakam nečakinjo. Mikalrom, verjamem, da je tkole težko it v službo spet. Jaz ti želim, da ti kamlu nekaj časa ne bo treba. Pikica je bila kej hladna postelja?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 14:15:58
|
|
|
|
murkica
|
Evo Sonček javljam se . Pri nas še nič ne dogaja, razen to, da se mi je včeraj po sprehodu zgodilo, da me je vse začelo boleti v križu in naprej okoli trebuha in je bila bolečina ves čas prisotna, ko sem stala, ko sem se ulegla pa je bilo ok. Tako, da danes je sicer križ še malo razbolen, ampak nobenih večjih težav. Tako, da se je očitno mala res bolj spustila dol in mi je začela pritiskati (no ampak saj je že čas ane?) :)))) Drugače pa sem dobro, samo lakota se mi je nekako povečala in ves čas iščem, da bi nekaj pojedla. Tko, da moram kar malo pazit, ker drugače bi cel dan nekaj jedla , bom na koncu v zadnjem tednu pridelala toliko, kot prej v celem mesecu :))) Upam, da ste tudi ve vse lepo, jaz sem danes malo utrujena zaradi vremena, ampak tudi to bo minilo. Zdej samo nestrpno čakam, kdaj nas preseneti naša lepotička. Larilu prav nasmejala si me. LP Murkica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.11.2009 14:39:48
|
|
|
|
pikicao.
|
hladna hladna..pa se bo do petka zihr... tko d bo radiator s stene dol vrgla pa ga dala k seb v pojstlo bo toplooooo
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......