|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
30.10.2009 20:41:36   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

u ajsi...pestro bo ....čestitam ti pa ko bo čas za to

hvala user posted image težko je tole, leta pa to... še malo, pa mi ne bo noben verjel, da sem spet 25 user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
30.10.2009 21:07:52   
Nončika
ledenka, sonči user posted image user posted image user posted image user posted image  mata prav. moj mi trdi enako. zdaj, ko sem se malce pač pomirila in se sprijaznila, da je AM pač tisto kar bo, sem tudi jaz boljše in ne boli me vse.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
30.10.2009 21:53:24   
Anonimen
Nončika sej sem ti že po SMS-u povedala, kar sem si mislila... In tukaj lahko samo ponovim vse skupaj! SI SUPER MAMA!!! Dojenje pa ni merilo... Najpomembnejše je dobil in to je najbolj važno! Sploh pa se podpišem tudi pod Sončkov post user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst ne bom nikoli pozabila post, ki ga je sonči33 napisala po borbah z dojenjem in mastitisi... Najboljša mama si takrat ko si zadovoljna in srečna, sproščena in ko si se sposobna ukvarjat z otrokom, ne pa da si cela gotova ker te joški bolijo, ali pa imaš še bog ne dan kak mastitis na sporedu user posted image user posted image user posted image   Mene je najbolj ubijalo eno in pol urno dojenje in neprestani dvomi, če se je najedel, če se bo lepo redil in kdaj bo spet lačen. Zdaj pa vem kdaj bo naslednjič jedel, koliko je pojedel in da lepo napreduje s težo user posted image user posted image user posted image

TI SAMO POGUMNO. AM NI TAK BAV BAV!!!

RADE TE MAMO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3228
30.10.2009 21:55:02   
Anonimen
Ajsi v torek bomo pa pile na tvoj račun user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nam boš kaj fouš? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3229
30.10.2009 22:11:50   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Ajsi v torek bomo pa pile na tvoj račun user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nam boš kaj fouš? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image zato pravim pri ljubljančankah, da se mormo dobit!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
31.10.2009 7:25:28   
miklarom
jutro!user posted image

user posted image

user posted image  

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
31.10.2009 7:39:58   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

user posted image

user posted image

evo nekaj slikic.
lepotca

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
31.10.2009 8:15:59   
pikicao.
hihihi user posted image user posted image user posted image

jutro...
evo

31. oktober: dan reformacije in svetovni dan varčevanja

user posted image

user posted image  
k mamo taksne pomembne praznike najprej torta pol pa sibamo zaplavat v
user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
31.10.2009 8:19:13   
sonček33
Pikicao zelo pohvalano. Kot prfoksa slove sem zelo zadovoljna s prvo sliko in podatki! razvsetljenje!user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
31.10.2009 8:23:19   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pikicao zelo pohvalano. Kot prfoksa slove sem zelo zadovoljna s prvo sliko in podatki! razvsetljenje!user posted image user posted image

hihi... ja morm te mal ocarat user posted image ... a bom dobila v pondelk kaksn objemcek za to? user posted image
k bo sou moj v tujini jz bogec bom pa sam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
31.10.2009 8:25:01   
sonček33
ma kaj enega, vsak dan jih boš dobila. očarala si me pa že zdavnej.

ne ga pustit da greuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
31.10.2009 8:30:56   
Serendipity
Jutro borkice user posted image

sunshine - pridna je naša pikica, kaj? user posted image user posted image user posted image

Grem si metlo spucat za večerni žur...

user posted image

Drugače pa:

''Trick Or Treat Smell My Feet Or Give Me Something Good To Eat.'' user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
31.10.2009 8:33:31   
pikicao.
mora da gre spljoh user posted image user posted image user posted image

hvala d sm te lhk ze prej "ocarala" sam pazi d te na zacaram..dons se baje koncno lahko pokazem v pravi luci user posted image user posted image user posted image  

pa sm se modernizirala ne bom vec na metli ampak na cist novem, upedenanem, noro hudim, absolutno najboljsim

sesalcem user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
31.10.2009 8:35:07   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

''Trick Or Treat Smell My Feet Or Give Me Something Good To Eat.'' user posted image user posted image user posted image user posted image

jz bom vohu in dou ti kej dobrga za jest user posted image user posted image user posted image

kr sm itak nahodna..in nc ne vohaaam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hihi

aja pa lejte mene k sm bil se mali pujs, se nism bil roza..
user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
31.10.2009 8:50:05   
Nončika

Nončika sej sem ti že po SMS-u povedala, kar sem si mislila... In tukaj lahko samo ponovim vse skupaj! SI SUPER MAMA!!! Dojenje pa ni merilo... Najpomembnejše je dobil in to je najbolj važno! Sploh pa se podpišem tudi pod Sončkov post user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst ne bom nikoli pozabila post, ki ga je sonči33 napisala po borbah z dojenjem in mastitisi... Najboljša mama si takrat ko si zadovoljna in srečna, sproščena in ko si se sposobna ukvarjat z otrokom, ne pa da si cela gotova ker te joški bolijo, ali pa imaš še bog ne dan kak mastitis na sporedu user posted image user posted image user posted image   Mene je najbolj ubijalo eno in pol urno dojenje in neprestani dvomi, če se je najedel, če se bo lepo redil in kdaj bo spet lačen. Zdaj pa vem kdaj bo naslednjič jedel, koliko je pojedel in da lepo napreduje s težo user posted image user posted image user posted image

TI SAMO POGUMNO. AM NI TAK BAV BAV!!!

RADE TE MAMO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

živa, zlata si. in seveda ostale tudi. AM ni noben bau bau to vem, saj je mala bila na AM. samo mi je žal, da nama ni steklo. sem pa bila dejansko tako izčrpana, da kriza. si bom pumpala dok še mam.

ej, da o bradavicah sploh ne govorimo. mela sem že čisto ranjene. prvič ko sem si črpala sem vidla, da resnično kri teče iz njih.user posted image user posted image user posted image

pomirila sem se in imata T ter N zdaj bolj zadovoljno in umirjeno mamico.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
31.10.2009 10:40:07   
miklarom
user posted image  

šikana si bla, user posted image , pa tolk majhna pa že zraven sebe k'r dva osvajačauser posted image user posted image user posted image

user posted image  

a ti si tud napredovala v tehnologijiuser posted image , jaz tud sam moj je zelen pa malo večji, mater a ni fajn, ga štekaš u rit, vklopiš in odletiš en dva tri okoli svetauser posted image user posted image user posted image
pa še vse ostale čarovnice na metlah bežijo pred tabouser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
31.10.2009 18:00:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ampak ti ne smeš pit user posted image user posted image user posted image bomo me namesto tebe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3242
31.10.2009 20:22:31   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

šikana si bla, user posted image , pa tolk majhna pa že zraven sebe k'r dva osvajačauser posted image user posted image user posted image

a ti si tud napredovala v tehnologijiuser posted image , jaz tud sam moj je zelen pa malo večji, mater a ni fajn, ga štekaš u rit, vklopiš in odletiš en dva tri okoli svetauser posted image user posted image user posted image
pa še vse ostale čarovnice na metlah bežijo pred tabouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  bucaaaaa... to sta moja bratranca user posted image user posted image user posted image user posted image

kar se pa sesalca tice ... vuuuussssss user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
31.10.2009 20:23:29   
pikicao.

ampak ti ne smeš pit user posted image user posted image user posted image bomo me namesto tebe user posted image user posted image user posted image

nas pa ne maras ccc user posted image user posted image user posted image

sam ni panike user posted image  uziviteee user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
31.10.2009 23:08:25   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

nas pa ne maras ccc user posted image user posted image user posted image

sam ni panike user posted image  uziviteee user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image itak da ne!

sem razmišljala, da smo se ravno lani decembra dobile... se mormo spet user posted image

no, tega dans zvečer ne štejemo user posted image a pridete na zbor? moja metla je ready user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
31.10.2009 23:27:57   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

user posted image

user posted image

evo nekaj slikic.
lepotca
Joj Nončika kak lepotec in na lepotičko tudi ne smemo pozabit.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
1.11.2009 9:22:27   
pikicao.
user posted image

dobro jutro user posted image user posted image user posted image

evo moj spet spi... jz mam jutranji ritual zeleni caj+fb+rr user posted image user posted image user posted image   
ga nocm budit k bo pol spet siten user posted image user posted image user posted image user posted image  sam dolg se ne bom mogla nazaj drzatuser posted image user posted image user posted image  me ze t nagajiva zilca grab user posted image user posted image user posted image user posted image

ajsi.. ja december je bil pa lepiiiuser posted image user posted image  pa lucke pa moja viroza user posted image user posted image  

nonci upam d se cartas...user posted image user posted image  se namest meneuser posted image user posted image

ostale pa PPPPPOOOOKKKOOONNNCCCC nema spavanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
1.11.2009 9:44:25   
~Biba~
dobro jutro ...pikica lepo slikico si nalimala...tudi za nazaj sem se vam nasmejala.

mi2 z dragim, sva se že včeraj spomnila na vse , ki nas čuvajo tam gori in jim prižgala svečke, ter prosila, da še  dolgo dooooolgo ne bo kakšne svečke več user posted image

danes pa je dan za crkljanje in spomine..naj vam mine dan z lepimi spomini na tiste, ki jih več ni med nami. user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
1.11.2009 10:38:51   
Anonimen
jutro!!!!piki ne morš ti mene zbudit,mam 2 škrata k me zgodi pokonc vržeta user posted image
mi smo prej se še mal posladkal kroglicami pa tud kučme so hitr šle,neki pa še za popoldneuser posted image
drugače sm že dans bratcu voščila za roj. dan,na grob od atija bomo šli pa drugič k ne bo take gužve
aja pa
user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 3249
1.11.2009 11:50:58   
ledenka
dobro jutro, borkice user posted image

grem v kopalnico, dokler mali M spi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......