Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.10.2009 20:41:36
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 u ajsi...pestro bo ....čestitam ti pa ko bo čas za to hvala težko je tole, leta pa to... še malo, pa mi ne bo noben verjel, da sem spet 25
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.10.2009 21:07:52
|
|
|
|
Nončika
|
ledenka, sonči mata prav. moj mi trdi enako. zdaj, ko sem se malce pač pomirila in se sprijaznila, da je AM pač tisto kar bo, sem tudi jaz boljše in ne boli me vse.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.10.2009 21:53:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Nončika sej sem ti že po SMS-u povedala, kar sem si mislila... In tukaj lahko samo ponovim vse skupaj! SI SUPER MAMA!!! Dojenje pa ni merilo... Najpomembnejše je dobil in to je najbolj važno! Sploh pa se podpišem tudi pod Sončkov post Jst ne bom nikoli pozabila post, ki ga je sonči33 napisala po borbah z dojenjem in mastitisi... Najboljša mama si takrat ko si zadovoljna in srečna, sproščena in ko si se sposobna ukvarjat z otrokom, ne pa da si cela gotova ker te joški bolijo, ali pa imaš še bog ne dan kak mastitis na sporedu Mene je najbolj ubijalo eno in pol urno dojenje in neprestani dvomi, če se je najedel, če se bo lepo redil in kdaj bo spet lačen. Zdaj pa vem kdaj bo naslednjič jedel, koliko je pojedel in da lepo napreduje s težo TI SAMO POGUMNO. AM NI TAK BAV BAV!!! RADE TE MAMO!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.10.2009 21:55:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajsi v torek bomo pa pile na tvoj račun Nam boš kaj fouš?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.10.2009 22:11:50
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Ajsi v torek bomo pa pile na tvoj račun Nam boš kaj fouš? zato pravim pri ljubljančankah, da se mormo dobit!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.10.2009 7:25:28
|
|
|
|
miklarom
|
jutro!
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.10.2009 7:39:58
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika evo nekaj slikic. lepotca
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.10.2009 8:15:59
|
|
|
|
pikicao.
|
hihihi jutro... evo 31. oktober: dan reformacije in svetovni dan varčevanja k mamo taksne pomembne praznike najprej torta pol pa sibamo zaplavat v
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.10.2009 8:19:13
|
|
|
|
sonček33
|
Pikicao zelo pohvalano. Kot prfoksa slove sem zelo zadovoljna s prvo sliko in podatki! razvsetljenje!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.10.2009 8:23:19
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Pikicao zelo pohvalano. Kot prfoksa slove sem zelo zadovoljna s prvo sliko in podatki! razvsetljenje! hihi... ja morm te mal ocarat ... a bom dobila v pondelk kaksn objemcek za to? k bo sou moj v tujini jz bogec bom pa sam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.10.2009 8:25:01
|
|
|
|
sonček33
|
ma kaj enega, vsak dan jih boš dobila. očarala si me pa že zdavnej. ne ga pustit da gre
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.10.2009 8:30:56
|
|
|
|
Serendipity
|
Jutro borkice sunshine - pridna je naša pikica, kaj? Grem si metlo spucat za večerni žur... Drugače pa: ''Trick Or Treat Smell My Feet Or Give Me Something Good To Eat.''
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.10.2009 8:33:31
|
|
|
|
pikicao.
|
mora da gre spljoh hvala d sm te lhk ze prej "ocarala" sam pazi d te na zacaram..dons se baje koncno lahko pokazem v pravi luci pa sm se modernizirala ne bom vec na metli ampak na cist novem, upedenanem, noro hudim, absolutno najboljsim sesalcem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.10.2009 8:35:07
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity ''Trick Or Treat Smell My Feet Or Give Me Something Good To Eat.'' jz bom vohu in dou ti kej dobrga za jest kr sm itak nahodna..in nc ne vohaaam hihi aja pa lejte mene k sm bil se mali pujs, se nism bil roza..
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.10.2009 8:50:05
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Nončika sej sem ti že po SMS-u povedala, kar sem si mislila... In tukaj lahko samo ponovim vse skupaj! SI SUPER MAMA!!! Dojenje pa ni merilo... Najpomembnejše je dobil in to je najbolj važno! Sploh pa se podpišem tudi pod Sončkov post Jst ne bom nikoli pozabila post, ki ga je sonči33 napisala po borbah z dojenjem in mastitisi... Najboljša mama si takrat ko si zadovoljna in srečna, sproščena in ko si se sposobna ukvarjat z otrokom, ne pa da si cela gotova ker te joški bolijo, ali pa imaš še bog ne dan kak mastitis na sporedu Mene je najbolj ubijalo eno in pol urno dojenje in neprestani dvomi, če se je najedel, če se bo lepo redil in kdaj bo spet lačen. Zdaj pa vem kdaj bo naslednjič jedel, koliko je pojedel in da lepo napreduje s težo TI SAMO POGUMNO. AM NI TAK BAV BAV!!! RADE TE MAMO!!! živa, zlata si. in seveda ostale tudi. AM ni noben bau bau to vem, saj je mala bila na AM. samo mi je žal, da nama ni steklo. sem pa bila dejansko tako izčrpana, da kriza. si bom pumpala dok še mam. ej, da o bradavicah sploh ne govorimo. mela sem že čisto ranjene. prvič ko sem si črpala sem vidla, da resnično kri teče iz njih. pomirila sem se in imata T ter N zdaj bolj zadovoljno in umirjeno mamico.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.10.2009 10:40:07
|
|
|
|
miklarom
|
šikana si bla, , pa tolk majhna pa že zraven sebe k'r dva osvajača a ti si tud napredovala v tehnologiji , jaz tud sam moj je zelen pa malo večji, mater a ni fajn, ga štekaš u rit, vklopiš in odletiš en dva tri okoli sveta pa še vse ostale čarovnice na metlah bežijo pred tabo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.10.2009 18:00:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Ajsi v torek bomo pa pile na tvoj račun Nam boš kaj fouš? zato pravim pri ljubljančankah, da se mormo dobit! ampak ti ne smeš pit bomo me namesto tebe
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.10.2009 20:22:31
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom šikana si bla, , pa tolk majhna pa že zraven sebe k'r dva osvajača a ti si tud napredovala v tehnologiji , jaz tud sam moj je zelen pa malo večji, mater a ni fajn, ga štekaš u rit, vklopiš in odletiš en dva tri okoli sveta pa še vse ostale čarovnice na metlah bežijo pred tabo bucaaaaa... to sta moja bratranca kar se pa sesalca tice ... vuuuussssss
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.10.2009 20:23:29
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Ajsi v torek bomo pa pile na tvoj račun Nam boš kaj fouš? zato pravim pri ljubljančankah, da se mormo dobit! ampak ti ne smeš pit bomo me namesto tebe nas pa ne maras ccc sam ni panike uziviteee
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.10.2009 23:08:25
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Ajsi v torek bomo pa pile na tvoj račun Nam boš kaj fouš? zato pravim pri ljubljančankah, da se mormo dobit! ampak ti ne smeš pit bomo me namesto tebe nas pa ne maras ccc sam ni panike uziviteee itak da ne! sem razmišljala, da smo se ravno lani decembra dobile... se mormo spet no, tega dans zvečer ne štejemo a pridete na zbor? moja metla je ready
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.10.2009 23:27:57
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Nončika evo nekaj slikic. lepotca Joj Nončika kak lepotec in na lepotičko tudi ne smemo pozabit.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.11.2009 9:22:27
|
|
|
|
pikicao.
|
dobro jutro evo moj spet spi... jz mam jutranji ritual zeleni caj+fb+rr ga nocm budit k bo pol spet siten sam dolg se ne bom mogla nazaj drzat me ze t nagajiva zilca grab ajsi.. ja december je bil pa lepiii pa lucke pa moja viroza nonci upam d se cartas... se namest mene ostale pa PPPPPOOOOKKKOOONNNCCCC nema spavanja
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.11.2009 9:44:25
|
|
|
|
~Biba~
|
dobro jutro ...pikica lepo slikico si nalimala...tudi za nazaj sem se vam nasmejala. mi2 z dragim, sva se že včeraj spomnila na vse , ki nas čuvajo tam gori in jim prižgala svečke, ter prosila, da še dolgo dooooolgo ne bo kakšne svečke več danes pa je dan za crkljanje in spomine..naj vam mine dan z lepimi spomini na tiste, ki jih več ni med nami.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.11.2009 10:38:51
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro!!!!piki ne morš ti mene zbudit,mam 2 škrata k me zgodi pokonc vržeta mi smo prej se še mal posladkal kroglicami pa tud kučme so hitr šle,neki pa še za popoldne drugače sm že dans bratcu voščila za roj. dan,na grob od atija bomo šli pa drugič k ne bo take gužve aja pa
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.11.2009 11:50:58
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro, borkice grem v kopalnico, dokler mali M spi
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......