Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.11.2009 7:54:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajsi... 11:50 je dobro jutro????? Vi mate pa luksuz Pupe eno vprašanje... Kako je z M po porodu? Jst sem prvo M že dobila, naslednje pa kar ni in ni. Bi morala prit že prejšnji teden v sredo ali četrtek pa nič Traja da se ciklus nazaj postavi? Res bi se lahko kej dobile borkice...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.11.2009 8:11:52
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro bejbe! živček ja to traja da se uredi kr neki časa,jaz sm po Lukcu dobila M šele 6 mesecev po porodu,kako bo zdej pa pojma nimam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.11.2009 9:32:08
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka drage moje Nončika kako sta lepa Kot so ti punce že napisale. Ne smeš se sekirat. Če ne gre, pač ne gre. Rade te imamo Ajsika jutri bom pa pila na tvoje zdravje Miklca naj bo prvi dan v službi čimmanj naporen. Danes bo verjetno veliko vprašanj in objemov. Jutri bo že lažje. Upam, da te obkrožajo sami tako dobri sodelavci kot sonček85. Murkiiiii kaj dogaja? Živček žal ti ne znam odgovoriti. Predvidevam pa, da kar nekaj časa traja, da se hormončki vrnejo na stare tire. Lupčke vsem in lep dan
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.11.2009 9:37:41
|
|
|
|
beyba
|
Prodam samostoječo gugalnico primerno za v stanovanje. Primerna je za otroka od 6 mesecev naprej- skoraj nova. Cena 30 eur. Prodam tudi ležalnik modre barve z varnostnimi pasovi. Cena 30 eur. Če katera kaj od tega potrebuje me lahko kontaktira ;-) Dobrojutro vsem Letim delat!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.11.2009 11:45:18
|
|
|
|
murkica
|
Še pozdravček od mene. Jaz sem še vedno tukaj in očitno naša misli ostati še kar nekaj časa na toplem.Brca na polno, tako da ji nič ne fali in moj se že heca da naj stradam en dan, pa se bo premislila in bo prišla na svet :)))) Jutri imam pregled in bomo videli kaj bo rekel G. Jaz kar upam, da me bo zadržal notri in da bo rekel, da je to to , ampak pomojem bo bolj držal pregovor "Sanja svinja kukuruz, a kukuruza nema" :))) Nič bodite lepo, jaz bom zdele skočila do pošte ker je moja zelo, zelo dobra prijateljica danes zjutraj rodila in da ji pošljem eno čestitko. Prav vesela sem, ampak na polno utrujena, ker sem bial skoraj celotno noč budna, ker sem čakala njen sms. Tako, da bo treba danes še mal popoldan zadremat. :DDD LP Murkica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.11.2009 11:47:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Še pozdravček od mene. Jaz sem še vedno tukaj in očitno naša misli ostati še kar nekaj časa na toplem.Brca na polno, tako da ji nič ne fali in moj se že heca da naj stradam en dan, pa se bo premislila in bo prišla na svet :)))) Jutri imam pregled in bomo videli kaj bo rekel G. Jaz kar upam, da me bo zadržal notri in da bo rekel, da je to to , ampak pomojem bo bolj držal pregovor "Sanja svinja kukuruz, a kukuruza nema" :))) Nič bodite lepo, jaz bom zdele skočila do pošte ker je moja zelo, zelo dobra prijateljica danes zjutraj rodila in da ji pošljem eno čestitko. Prav vesela sem, ampak na polno utrujena, ker sem bial skoraj celotno noč budna, ker sem čakala njen sms. Tako, da bo treba danes še mal popoldan zadremat. :DDD LP Murkica sam, če bo bebi čakal,da bo vzunaj bolj topšlo, še bo pa kr nekaj časa na toplem pol bi pa verjetno postala najbolj znana mamica in drugače? že imaš vse pripravljeno? telefon že fejst zvoni?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.11.2009 13:35:23
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sm tud izvedela da je kolegica rodila in sicer punčko Taro tok mi je všeč ime me je kuj spomnil k sm bila pred 2 mesecem na istem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.11.2009 15:49:18
|
|
|
|
murkica
|
spps- Ja pripravljeno imam že vse, ker sem bila resnično prepričana, da bomo šli rodit že nekje okoli 24.10., pa ima tamala očitno drugačne načrte :) Tako, da sm se zdej že hecala, da bom mogla dt še enkrat vse preprat, ker se bo tačas že zaprašilo No ampak sej bo tudi naš čas prišel. Me pa nekaj zanima, ali je katera zasledila, da je pomembno, kako so rodile naše matere oziroma tudi babice? Namreč tako moja babica kot mami, sta imele celo štalo pri porodu. Mami celo nikoli ni imela svojih popadkov in je rodila vse 3 s CR. Mal me zanima, če slučajno katera ve kako je s tem, ker sem rekla, da bom jutri mojemu G mal omenila, kaj on meni, ker mi je res mim, da bom mogla še naprej čakat očitno. Tako, da upam, da me ne bo jutri samo poslal domov in rekel se vidimo čez en teden, gledena to, da sem že nekaj dni čez rok.... No pa sej ne bom jamrala, tamala je ful živahna in to je pomembno, da se ona dobro počuti, mami bo pa že potrpela še kakšen dan. Ampak kaj, ko si jo tako želim stisnit k sebi :) Bodite lepo, pa se beremo...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.11.2009 15:54:29
|
|
|
|
ledenka
|
murki, a si še kar tule? sej čist razumem, v tale mraz tud jaz ne bi šla živa, ti povem, ko dobim M, je še nisem joj, kak zoprn dan! sva bila malo zunaj... pa ne greva več
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.11.2009 18:47:06
|
|
|
|
Nončika
|
murki, jaz mam pa jutri uradni PDP. sem naročena pri G. hihi. jaz pa mam že 9dni starega pikeca. živa, jaz sem pri N dobila menstruacijo cca 8t po porodu in do februarja 2009 je bila spet redna. takrat je izostala in smo pač dobili našega sinkota. ženskice, mene pa zdaj malo mantra tale kontracepcija. kako obliko mate ve? jaz kontracepcijskih tablet ne prenašam. 2x sem zaštartala z njimi, 2x sem padla v depresijo. zdaj pa ne vem kako je naprimer z materničnimi vložki in vsebnostjo hormonov.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.11.2009 20:30:40
|
|
|
|
sonček33
|
Murkica naj bo jutri dan D. meni je všeč datum, tebi pa iz srca privoščim, da kmalu stisneš dete k sebi. Glede vpr, pa ti ne znam odgovorit.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.11.2009 20:41:57
|
|
|
|
pikicao.
|
name se pa ne spomnete k sm sama samcataaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.11.2009 20:44:16
|
|
|
|
sonček33
|
pikica ma veš da se...kako si? jaz tolk ne maram bit sama... midva sva ful malkrat bla narazen...pred 14 dnevi je bil moj 3 dni v avstriji na evr. prvenstvu v brooballu, pa mi je bilo za zmesšat, čeprav sem imela Lovra...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.11.2009 20:56:02
|
|
|
|
pikicao.
|
piki pa sama ajcka v pojstli z laptopom v narocju pa mack je nek v stnvanju dons je prvi dan,,, pa ne vem tocno kok se
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.11.2009 20:57:17
|
|
|
|
sonček33
|
ma ni ti hudga... sej bo prec minil
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.11.2009 21:04:12
|
|
|
|
pikicao.
|
upam... kr me zebe
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.11.2009 21:20:47
|
|
|
|
ledenka
|
piki, sam za tebe
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.11.2009 21:26:04
|
|
|
|
pikicao.
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hvala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.11.2009 23:06:03
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Nič bodite lepo, jaz bom zdele skočila do pošte ker je moja zelo, zelo dobra prijateljica danes zjutraj rodila in da ji pošljem eno čestitko. Prav vesela sem, ampak na polno utrujena, ker sem bial skoraj celotno noč budna, ker sem čakala njen sms. IZVIRNO SPOROČILO: larilu jaz sm tud izvedela da je kolegica rodila in sicer punčko Taro tok mi je všeč ime me je kuj spomnil k sm bila pred 2 mesecem na istem Moja kolegica je tud dans rodila.. murkica - še malo ... SREČNO
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.11.2009 7:06:59
|
|
|
|
ledenka
|
jutro! častim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.11.2009 7:35:48
|
|
|
|
pikicao.
|
se tukiii vse naj najjj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.11.2009 7:39:30
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka. Ajsi VSE NAJBOLJŠE...in lej kdo misli nate Murki upam, da bo danes D day. Probaj čimmanj mislit na to, kako so tvoje prednice rojevale. Meni vse, ki so večkrat rodile pravijo, da je vsak porod drugačen. Prepričaj se v to, da bo lahek in hiter Lep dan vsem. Naj vas slabo vreme ne spravi v slabo voljo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.11.2009 9:52:35
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! AJSI vse naj naj!!!!!!! prvo tortica in še darilce,pa zmanjkal mi je papirja za zavijat tko da je sam s pentljo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.11.2009 10:56:28
|
|
|
|
Anonimen
|
AJSI VSE NAJ NAJ!!!!!!! Zdej sem ti že dve sadni kupi dolžna http://www.youtube.com/watch?v=dePMU8R131s
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.11.2009 11:11:42
|
|
|
|
trinity22
|
Ajsi vse naj, naj murkica gooooooddd luck živa naj te potolažim moje M še zmeri ni bilo na spregled, pa bo mala staraže hmal 8 mesecev, tako da rabi stvar čas da se poštima vsem ostalim mamicam, srečkam nosečkam in borkam pa en lep pozdravček in drugače pa smo mi kar postarem pridno papmo, pridno rastemo in se cartamo na veliko Jaz pa prodam voziček Mutsy three rider z vsem (košara, športni del, dežniček, nahrbtnik, nastavki za lupinico maxi cosi, lupinico maxi cosi ... barva ocean blue) zgleda pa tak kot od lučke, le da ima tri kolesa, če katero zanima naj me kontaktira na ZS. Rabljen je bil samo 7 mesecev in je zelo lepo ohranjen
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......