|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
2.11.2009 7:54:31   
Anonimen
Ajsi... 11:50 je dobro jutro????? Vi mate pa luksuz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupe eno vprašanje...  Kako je z M po porodu? Jst sem prvo M že dobila, naslednje pa kar ni in ni. Bi morala prit že prejšnji teden v sredo ali četrtek pa nič user posted image user posted image   Traja da se ciklus nazaj postavi?

Res bi se lahko kej dobile borkice...

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3251
2.11.2009 8:11:52   
Anonimen
jutro bejbe!

živček ja to traja da se uredi kr neki časa,jaz sm po Lukcu dobila M šele 6 mesecev po porodu,kako bo zdej pa pojma nimamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3252
2.11.2009 9:32:08   
gigi1
Jutrčka drage moje user posted image

Nončika kako sta lepa user posted image user posted image user posted image
Kot so ti punce že napisale. Ne smeš se sekirat. Če ne gre, pač ne gre. Rade te imamo user posted image user posted image user posted image

Ajsika jutri bom pa pila na tvoje zdravje user posted image

Miklca naj bo prvi dan v službi čimmanj naporen. Danes bo verjetno veliko vprašanj in objemov. Jutri bo že lažje. Upam, da te obkrožajo sami tako dobri sodelavci kot sonček85.

Murkiiiii kaj dogaja?

Živček žal ti ne znam odgovoriti. Predvidevam pa, da kar nekaj časa traja, da se hormončki vrnejo na stare tire.

Lupčke vsem in lep dan

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
2.11.2009 9:37:41   
beyba
Prodam samostoječo gugalnico primerno za v stanovanje. Primerna je za otroka od 6 mesecev naprej- skoraj nova. Cena 30 eur. Prodam tudi ležalnik modre barve z varnostnimi pasovi. Cena 30 eur.

Če katera kaj od tega potrebuje me lahko kontaktira ;-)

Dobrojutro vsem

Letim delat!

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
2.11.2009 11:45:18   
murkica
Še pozdravček od mene. Jaz sem še vedno tukaj user posted image in očitno naša misli ostati še kar nekaj časa na toplem.Brca na polno, tako da ji nič ne fali in moj se že heca da naj stradam en dan, pa se bo premislila in bo prišla na svet :))))
Jutri imam pregled in bomo videli kaj bo rekel G. Jaz kar upam, da me bo zadržal notri in da bo rekel, da je to touser posted image , ampak pomojem bo bolj držal pregovor "Sanja svinja kukuruz, a kukuruza nema" :)))

Nič bodite lepo, jaz bom zdele skočila do pošte ker je moja zelo, zelo dobra prijateljica danes zjutraj rodila in da ji pošljem eno čestitko. Prav vesela sem, ampak na polno utrujena, ker sem bial skoraj celotno noč budna, ker sem čakala njen sms.
Tako, da bo treba danes še mal popoldan zadremat. :DDD
LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
2.11.2009 11:47:54   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Še pozdravček od mene. Jaz sem še vedno tukaj user posted image in očitno naša misli ostati še kar nekaj časa na toplem.Brca na polno, tako da ji nič ne fali in moj se že heca da naj stradam en dan, pa se bo premislila in bo prišla na svet :))))
Jutri imam pregled in bomo videli kaj bo rekel G. Jaz kar upam, da me bo zadržal notri in da bo rekel, da je to touser posted image , ampak pomojem bo bolj držal pregovor "Sanja svinja kukuruz, a kukuruza nema" :)))

Nič bodite lepo, jaz bom zdele skočila do pošte ker je moja zelo, zelo dobra prijateljica danes zjutraj rodila in da ji pošljem eno čestitko. Prav vesela sem, ampak na polno utrujena, ker sem bial skoraj celotno noč budna, ker sem čakala njen sms.
Tako, da bo treba danes še mal popoldan zadremat. :DDD
LP

Murkica

user posted image

sam, če bo bebi čakal,da bo vzunaj bolj topšlo, še bo pa kr nekaj časa na toplemuser posted image user posted image pol bi pa verjetno postala najbolj znana mamicauser posted image

in drugače? že imaš vse pripravljeno? telefon že fejst zvoni?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
2.11.2009 13:35:23   
Anonimen
jaz sm tud izvedela da je kolegica rodila in sicer punčko Tarouser posted image user posted image user posted image tok mi je všeč imeuser posted image me je kuj spomnil k sm bila pred 2 mesecem na istemuser posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 3257
2.11.2009 15:49:18   
murkica
spps- Ja pripravljeno imam že vse, ker sem bila resnično prepričana, da bomo šli rodit že nekje okoli 24.10., pa ima tamala očitno drugačne načrte :)
Tako, da sm se zdej že hecala, da bom mogla dt še enkrat vse preprat, ker se bo tačas že zaprašilouser posted image

No ampak sej bo tudi naš čas prišel.
Me pa nekaj zanima, ali je katera zasledila, da je pomembno, kako so rodile naše matere oziroma tudi babice? Namreč tako moja babica kot mami, sta imele celo štalo pri porodu. Mami celo nikoli ni imela svojih popadkov in je rodila vse 3 s CR. Mal me zanima, če slučajno katera ve kako je s tem, ker sem rekla, da bom jutri mojemu G mal omenila, kaj on meni, ker mi je res mim, da bom mogla še naprej čakat očitno. Tako, da upam, da me ne bo jutri samo poslal domov in rekel se vidimo čez en teden, gledena to, da sem že nekaj dni čez rok....

No pa sej ne bom jamrala, tamala je ful živahna in to je pomembno, da se ona dobro počuti, mami bo pa že potrpela še kakšen dan. Ampak kaj, ko si jo tako želim stisnit k sebi :)

Bodite lepo, pa se beremo...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
2.11.2009 15:54:29   
ledenka
murki, a si še kar tule? sej čist razumem, v tale mraz tud jaz ne bi šla user posted image

živa, ti povem, ko dobim M, je še nisem user posted image

joj, kak zoprn dan! sva bila malo zunaj... pa ne greva več user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
2.11.2009 18:47:06   
Nončika
murki, jaz mam pa jutri uradni PDP. sem naročena pri G. hihi. jaz pa mam že 9dni starega pikeca.

živa, jaz sem pri N dobila menstruacijo cca 8t po porodu in do februarja 2009 je bila spet redna. takrat je izostala in smo pač dobili našega sinkota.user posted image user posted image user posted image

ženskice, mene pa zdaj malo mantra tale kontracepcija. kako obliko mate ve? jaz kontracepcijskih tablet ne prenašam. 2x sem zaštartala z njimi, 2x sem padla v depresijo. zdaj pa ne vem kako je naprimer z materničnimi vložki in vsebnostjo hormonov.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
2.11.2009 20:30:40   
sonček33
Murkica naj bo jutri dan D. meni je všeč datum, tebi pa iz srca privoščim, da kmalu stisneš dete k sebi. Glede vpr, pa ti ne znam odgovorit.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
2.11.2009 20:41:57   
pikicao.
user posted image

name se pa ne spomnete k sm sama samcataaa

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
2.11.2009 20:44:16   
sonček33
pikica ma veš da se...kako si? jaz tolk ne maram bit sama... midva sva ful malkrat bla narazen...pred 14 dnevi je bil moj 3 dni v avstriji na evr. prvenstvu v brooballu, pa mi je bilo za zmesšat, čeprav sem imela Lovra...

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
2.11.2009 20:56:02   
pikicao.
piki pa sama ajcka v pojstli z laptopom v narocju user posted image user posted image  pa mack je nek v stnvanju user posted image user posted image

dons je prvi dan,,, pa ne vem tocno kok se user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
2.11.2009 20:57:17   
sonček33
ma ni ti hudga... user posted image sej bo prec minil

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
2.11.2009 21:04:12   
pikicao.
upam... kr me zebe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
2.11.2009 21:20:47   
ledenka
piki, sam za tebe user posted image

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
2.11.2009 21:26:04   
pikicao.
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

user posted image hvala

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
2.11.2009 23:06:03   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

jaz sm tud izvedela da je kolegica rodila in sicer punčko Taro  user posted image user posted image user posted image tok mi je všeč imeuser posted image me je kuj spomnil k sm bila pred 2 mesecem na istem
user posted image Moja kolegica je tud dans rodila..

murkica - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še malouser posted image ... SREČNO

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
3.11.2009 7:06:59   
ledenka
jutro! častim user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
3.11.2009 7:35:48   
pikicao.
user posted image

se tukiii vse naj najjj user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
3.11.2009 7:39:30   
gigi1
Jutrčka.

Ajsi VSE NAJBOLJŠE...in lej kdo misli nate user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Murki upam, da bo danes D day. Probaj čimmanj mislit na to, kako so tvoje prednice rojevale. Meni vse, ki so večkrat rodile pravijo, da je vsak porod drugačen. Prepričaj se v to, da bo lahek in hiter user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem. Naj vas slabo vreme ne spravi v slabo voljo.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
3.11.2009 9:52:35   
Anonimen
jutro!
AJSI vse naj naj!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
prvo tortica
user posted image
in še darilce,pa zmanjkal mi je papirja za zavijat tko da je sam s pentljouser posted image user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3273
3.11.2009 10:56:28   
Anonimen
AJSI VSE NAJ NAJ!!!!!!!

Zdej sem ti že dve sadni kupi dolžna user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=dePMU8R131s

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3274
3.11.2009 11:11:42   
trinity22
Ajsi vse naj, najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

murkica gooooooddd luckuser posted image user posted image
živa naj te potolažim moje M še zmeri ni bilo na spregled, pa bo mala staraže hmal 8 mesecev, tako da rabi stvar čas da se poštimauser posted image
vsem ostalim mamicam, srečkam nosečkam in borkam pa en lep pozdravček in user posted image
drugače pa smo mi kar postarem pridno papmo, pridno rastemo in se cartamo na velikouser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa prodam voziček Mutsy three rider z vsem (košara, športni del, dežniček, nahrbtnik, nastavki za lupinico maxi cosi, lupinico maxi cosi ... barva ocean blue) zgleda pa tak kot od lučke, le da ima tri kolesa, če katero zanima naj me kontaktira na ZS. Rabljen je bil samo 7 mesecev in je zelo lepo ohranjenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......