|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
4.11.2009 11:10:54   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

tamika...mogoče pa ima kake glivice oz. kake ph spremembe v črevesju.... JJaz sem naši kar z daktarinom namazala in ji dala oralni gel pa je bilo potem boljše..... user posted image

mislim, da zaradi zobkov več kakauser posted image ... je včeraj bil ziher 5x pokakan user posted image ... pa čeprav ga takoj previjem, ima rdečo user posted image
je pa danes zobek pokukan ven, drugi je pa tudi že čisto blizu user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
4.11.2009 11:13:19   
Onasiss
No...včeraj smo bili torej na probi oblačil, ki jih bo Vito nosil na modni reviji (upam, da bo uspelo) in je imel na sebi kopalni plašč za 120 €user posted image ......halo mene je kar na rit vrglo....in to blagovne znamke GRIGIOPERLA.....user posted image  Zame...za navadnega zemljana je to tri muč....user posted image ... Gre pa za novo kolekcijo La Perla Baby....user posted image  

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
4.11.2009 11:14:42   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

juhica se kuha... bo danes rižev narastek z jabolčno čežano user posted image
urša... kaj kuhamo ju3 user posted image

Tamika
glede nato da mamo jutri srečanje bom kr neki iz skrinje vzela (bograč, ričet, golaž,) za zraven bom pa dons puding skuhala - če bo do jutri kaj ostalouser posted image Lahko pa kaj s pire krompirčkom narediš - špinača, čufti v omaki, kaki zrezki v smetanovi al pa zelenjavni omakici, sarme, ...

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
4.11.2009 11:16:04   
Urša08

No...včeraj smo bili torej na probi oblačil, ki jih bo Vito nosil na modni reviji (upam, da bo uspelo) in je imel na sebi kopalni plašč za 120 €user posted image ......halo mene je kar na rit vrglo....in to blagovne znamke GRIGIOPERLA.....user posted image  Zame...za navadnega zemljana je to tri muč....user posted image ... Gre pa za novo kolekcijo La Perla Baby....user posted image  

Onasiss koaplni plašč za 120E ojoj pišuka men se je pa drag zdel od Svilanita k sem dala okol 30euser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
4.11.2009 11:16:37   
Urša08
Vas moram še prebrat samo trenutno ne uspem, ker sta tamaledva čist naspidirana, mamo čisti kaosuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
4.11.2009 11:20:03   
Urša08
Tamika odlično kosilo boste meli, a se lahko povabimuser posted image Jaz sem pa dons kr eno pizzo v merkatorju vzela tko da bova z Nejcem mal kalorije pridelalauser posted image user posted image user posted image
Z dieto začnem v ponedeljek potem bom pa 14 dni rabla mal podpore da zdržimuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
4.11.2009 11:21:32   
Urša08

Aja sem se pozabila pohvalit....user posted image user posted image user posted image  smo prespali celo noč!!!!!! Tam ob 2-eh je sicer nekaj cvindrala, sem jo šla samo pokrit in smo potem spali do7-ih.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Evita user posted image user posted image user posted image user posted image Mi na to še čakamouser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
4.11.2009 11:23:05   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KONEC BOLNIŠKEuser posted image .....

ob 8 30 telefon, zbudil Roksota, zbudil mene....ŽENA dej to, žena dej un, zdele pridejo delavci, skuhi kavo, DEJ šnopc, čaj- sm GA uprašala A ZAMEuser posted image user posted image user posted image ...sm pol kr enga ruknla na prazn želodec d se mi je vsaj 2 minute sladko j.bal.

Z Roksotom mava dohtarja 12 20.

A JUTR ŠE VELJA ZA KRANJ PA KDAJ? Jst mam zutri naročeno frizerko ampak bom do 10h fertik.

Ajde

Itak da velja user posted image user posted image user posted image A rečemo ob 10?  Če bela@ a rajš ob 9.30? Dej povejte?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
4.11.2009 11:24:44   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

ZDAJ PA ZARES!!!!!!

Prosim če fulllll držite pesti, da nas jutri pokličejo, da pridemo podpisat pogodbo za vrtec!!!! Je Onasis klicu in so baje neke spremembe...in prosim ne vem koga...ja tudi BOGA, da se jih 6 pred nami premisli in da gremo januarja v vrtec!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
držim pesti.za mene pa je vprašanje če bom še imela službo.delam na preventu v s.g.pa za zdaj ne vem kaj bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Onasiss držim pesti da dobite vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image

Baki tebe pa želim da se stvari okoli službe poštimajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
4.11.2009 11:30:12   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

cebela ja, vsaj se nekaj mesecev naj traja, potem me pa tak caka vstajanje ob 6.....user posted image

aja, tasca varstvo je odpadlo, tako da zdaj dajem vloge v vrtce....pisuka, pa komaj decembra bom priblizno vedela, kako je stanje....

Vesnozaver zakaj je pa tašča odpovedala varstvo? Kako si pa drugače? Ti starši stojijo ob strani? Drži seuser posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
4.11.2009 11:33:51   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jutro.

dejte mi povedat, kako dajete spat vase user posted image cez dan? jo podojim, se ulezeva, umiriva, vse kul, ze skoraj spi, pol pa u luft, se prijet za ograjo, postavljat na noge, skakat gor in dol po postelji, gledat v vrata ce bo kdo prisel.... user posted image nikako. mama obupala, sva vstali in greva pol ven spat. v vozicek jo pa sam polezem in spi.

onasis bravo user posted image

jutta zal ne vem.

cebela bravo user posted image

Piskot
ko vidim da ratuje zaspan ga nesem v njegovo postelco, ga položim in seveda pričakujem da vstane in potem ga dvignem, stisnem k sebi, da dudico, nekako se par minutk stiskava potem ko vidim da je učke zaprl ga pa položim v postelco in pokrijem aha pa včasih ponavljam postopek ene trikrat, tako je pri nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
4.11.2009 11:35:34   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ojla in lepo jutro vsem!!!!!!!!!!!!

user posted image

pri nas nočka obupna, je zvečer še neki zakuhal, pol pa mi je spal do 1h na rokah, pol pa do pol 4 v svoji, pol mleko-to je normalno spil in pol pri nama do pol osmih, vmes ga je blo pa treba skoz neki guncat.
včeri popoldan sva nardila lepo turo na zraku, je bil čist priden, pol noter pa smo ga komaj vsi skupi tok zamotli, da ni skoz cvilil k ranjena mucka, bogi revček

a ni nobenih boleznskih znakov , samo 2 zobka rineta na dan, no, bomo videliuser posted image

zdej zjutri lepo pojedel tam ene 190ml kašice, zdej je pa že zaspančkanuser posted image , pa se malo stiskava, bova videla kaj bo prinesel dan.

Držim pestke za Maja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
4.11.2009 11:39:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

KONEC BOLNIŠKEuser posted image .....

ob 8 30 telefon, zbudil Roksota, zbudil mene....ŽENA dej to, žena dej un, zdele pridejo delavci, skuhi kavo, DEJ šnopc, čaj- sm GA uprašala A ZAMEuser posted image user posted image user posted image ...sm pol kr enga ruknla na prazn želodec d se mi je vsaj 2 minute sladko j.bal.

Z Roksotom mava dohtarja 12 20.

A JUTR ŠE VELJA ZA KRANJ PA KDAJ? Jst mam zutri naročeno frizerko ampak bom do 10h fertik.

Ajde

Itak da velja user posted image user posted image user posted image A rečemo ob 10?  Če bela@ a rajš ob 9.30? Dej povejte?

ne,ne-men je ob 10H ok ker jaz imam itak kar neki vožnje do KR.....če ne pride nič vmes,bova prišli

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
4.11.2009 11:56:23   
TAMIKA3

Tamika odlično kosilo boste meli, a se lahko povabimuser posted image Jaz sem pa dons kr eno pizzo v merkatorju vzela tko da bova z Nejcem mal kalorije pridelalauser posted image user posted image user posted image
Z dieto začnem v ponedeljek potem bom pa 14 dni rabla mal podpore da zdržimuser posted image

z veseljem user posted image
pri nas tudi pride takšen dan, ko mi ne znese ali pa se mi ne da kuhat user posted image

za dieto:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
4.11.2009 11:57:42   
vrtnica21
Hej mamice,

oprostite, da takole vdiram v vašo debato. Na FB smo se začele zbirati mamice malčkov generacij 2007-2010. Če vas zanima, se nam pridružite. Več nas bo, bolj veselo bo. Pa da spoznamo te naše navihančke.

Mamice malčkov 2008 KLIK

Mamice malčkov 2009 KLIK

LP,
Vrtnica

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
4.11.2009 11:58:57   
Urša08
Sem dala Žiga spat,  ma dons mal drugačen ritem. Za kosilo mu pa krompirček + brokoli delam, to ma tok raduser posted image

Čebela superca, potem pa ob 10user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
4.11.2009 12:00:07   
Urša08
Srečanje jutri (četrtek) ob 10 v Planetu (merkator center Primskovo)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
4.11.2009 12:03:12   
Čebel@
urša......daj mi na ZS prosim pošlji svojo cifro če se slučajno izgubim

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
4.11.2009 12:05:58   
Urša08
čebel@ sem ti poslalauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
4.11.2009 12:06:28   
Čebel@

čebel@ sem ti poslalauser posted image
hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
4.11.2009 12:09:18   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Jst upam,da se jih tudi Tisa naleze....

Če jih katera želi...brez zafrkancije...lahko komot pride po njih....mi smo šli namenoma po njih....ker tko kot Onasiss pravi...bolje prej kot potem

Ajvy Nejc je bil nehote že trikrat v družbi z otročki ki so čez dan, dva dobili norice ampak se jih ni nalezel, sploh nazadnje sem bla res 100% da jih bo dobil pa jih ni . Mogoče pa še k vam peletimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
4.11.2009 12:09:57   
POzdravček mamice,

da se še jaz malo javim hvala za pomoč glede kamilic Čebel@...sem ji umila oko zvečer trkam zjutraj vse ok sem pa tudi vprašala svoje marčevke ker nisem vedla kje bo odgovor prej pa mi je ena mamica povedala ker imajo oni vedno probleme z očesom da ji je P povedala da lahko kamilice jaz sem se pa že čist zasekirala da sem narobe naredila samo da je dobro...drugače pa kaj naj rečem v četrtek je zakuhala z vročino v petek brez v soboto spet vročina in do danes je ni ampak nekaj kašlja sedaj pa ne vem al počakam do petka ko tko imamo P al naj prej začnem tečnarit ni pa fulll kašljanja...

Naše noči so kakor kdaj danes je bilo do 03 ure mir potem je pa kašljala po mojem jo je nekaj žegetalo v grlu in  sem ji res najmnaj 20 krat popravila dudoi se vležem duda zunaj in ponovi vajo do 05 potem je zaspala do 07 in seveda konec spanja sva se vstali uredili se igrali in je zakinkala ob 08:30 nazaj in je podrla vse rekorde in je spala do 11:30 sploh nisem mogla verjet sem jo skoz hodila gledat ker to se še ni zgodilo in če bi vedla bi lahak jaz kaj nardila jaz pa nisem jaz če se jaz tud ne vležem in zakinkam še sedaj od kar sem bila tako bolna nisem prišla k sebi moj pa tud skoz dela in sem si privoščila malo lepotnega spanca sedaj dopoldne ja taka semuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dieta tudi mene kliče bom začela v ponedeljek...

Katjusa bravo za kguser posted image user posted image user posted image user posted image

Čebel@ bravo in seveda čestitike za izpituser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem malim ptičkam in čebelicam pa seveda tudi čestitike za vse pridobljene zobkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Onasis bravo Eviti za korake tale punca pa je res brzinauser posted image user posted image user posted image

Sej sem pozabla še kaj ampak vsem čestitike za obmesečniceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
4.11.2009 12:10:21   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

kje ste vse user posted image

Jaz tukaj s preluftano glavo user posted image user posted image user posted image user posted image

me veseli, da si boljše user posted image user posted image

Tamika ja sem kot prerojena, mi je tale telovadba z Nejcem pasala, pa tud Žiga je bil popoldan bolj znosenuser posted image Ti otročki spijo?

ja, so danes že pred 19 bili vsi v posteljah user posted image
pa tvoja dva?

Mojedva sta zaspala ob 20user posted image Saj Žiga ma nekak tak ritem, da dobi večerno flaško in potem zaspi. Nejca pa tud nekako navajava da hodi takrat spatuser posted image Je fino met še kako urco, dve zase in za user posted image .

do kdaj pa pol spite?

Boma Žiga je kar zgoden kar pomeni med 6 in 7 zjutrajuser posted image ma sej sem že navajenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
4.11.2009 12:12:03   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Mi mamo pa sam še tri dni Ventolinauser posted image  Sem tok veselauser posted image user posted image

birdy superca, potem pa res upam in vam želim da gredo bacilčki in bolezni stran od vasuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
4.11.2009 12:14:51   
Urša08

Jutro

kolumbo na bolniški

Šime je pelal Majkla v vrtec. Rokso pije svojo jutrajno dozo mleka, pol greva pa nazaj spat. Dons ga pelem dohtarju.

kave ne bom zdele pila jo bom pol k se zbudim eno za vas pa vseeno:

za dietkarice
user posted image

za navijačice
user posted image

hvala za kavicouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?