|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
3.11.2009 14:19:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Rižkoo sedaj pa me dobro poslušaj.Zavri 2 litra vode dodaj žličko janeža in žličko kumino ter par glavic kamilic to mero popij dopoldan pa še eno skuhaj za popoldan,mleka bo za izvoz vrjemi preverjenouser posted image

TRIŠ, poslušam!! user posted image E si faca... deal, bom točno tko nardila. Janež, kumina?? Dobim kjerkoli??
Briga te za težo.. pač mamo rade piškotke..user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
3.11.2009 14:24:11   
Anonimen
No vidim, da so še povsod kar aktualni krčki. Tudi pri nas danes matra nekaj našo. Midva ji po podoju dava kar 1 do 2 kaplici gorenjskih lekarn in je res boljše. Tudi kadar kolca se takoj umiri če zaužije eno. Ponavadi po podoju postane rdeča, jamra, se krči in potem ji dava res max 3 kaplijice in je res boljše. Mislim, da tak način ni nič napačen ( mislim glede dajanja kapljic ?))

Februarka08 si imela res prav glede mleka. Že to, da prideš domov dela čudeže.user posted image Drugi dan so prsi postale težke, bolelo me je in od naslednjega dne naprej sem imela /imam res veliko mleka. Moram pa spet malo tehtati našo, da vidim koliko mleka točno imam. Tako, da sedaj ne dajamo nič AP, razen danes ponoči nisem dojila, ker ni bilo dovolj mleka in sem ji dala AP, potem čez 3,5h pa spet podoj. Danes sem poslala dragega tudi po chico blazinice tako, da upam, da bo danes bolj topla noč.

Glede sprehodov mislim, da bo nekaj časa to na stranskem tiru. Ker je res slabo napovedano, pa tale sneg..bjek.

Talika 19  tudi patronažna je rekla, da se lepo redi tako da superuser posted image user posted image Hvala tudi teb za spodbudo in vsem ostalim. Sem imela res en slab dan. Sicer me je še vedno strah ponedeljka ko ne bo dragega, ampak mi bo z vašo spodbudo tudi to uspelo prebroditi.

Mi imamo pa drugi teden pediatra in komaj čakam, da se še z njo malo posvetujem pa da vidimo, če je naša pupa kaj zrasla.

(odgovor članu TRIŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
3.11.2009 14:56:31   
Talika19
Midve sva pa danes vseeno šle na sprehod. Je malo rosilo, na voziček sem dala dežno prevleko, jaz pa sem imela kapuco od bunde in je bilo super. Moram izkoristit dokler gre, ker nam kopljejo ceste in se kmalu ne bova imele kje vozit. Po makadamu pa kar nimam vesti, da jo vozim. Jo tako meče, da je grozno, se mi zdi, da to za tako majhne ni ok.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 278
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 16:05:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
3.11.2009 16:34:19   
Aniiita
živjo,

se javljam tudi tu user posted image Nekaj več sem na Nosečkah napisala..sedaj vas moram pa tu najprej prebrat user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 280
3.11.2009 16:38:27   
majakla

Ku - ku.

Mi nimamo krčev, smo pa zato celi mozoljčkasti in rdeči.
Celo glavico je imel takšno, zdaj pa je že bolje, lička so
še rdeča in negladka, se pa je preselilo na vrat in prsi,
groza.
Dr. nisem dobila, zato smo se danes kar zapeljali na Ptuj
in ne delajo do 17. 11. - grrr - imamo "srečo".
V četrtek imamo posvetovalnico, se s tem tolažim, pa
se mi zdi, da izginja (ponekod in se drugje pojavi!).

Ali ima katera ležalnik oz. gugalnik, ker jaz sem si včeraj
nagledala enega od Peg Perego, mi je ful frajerski, ima
tudi strehico, pa ne vem kako je s tem??? Ati pa ga hoče
it kar kupit, pa ne vem - bi/nebi??? user posted image

Tudi meni mleko kar teče in res HB za Chiccove blazinice.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 281
3.11.2009 17:03:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Ali ima katera ležalnik oz. gugalnik, ker jaz sem si včeraj
nagledala enega od Peg Perego, mi je ful frajerski, ima
tudi strehico, pa ne vem kako je s tem??? Ati pa ga hoče
it kar kupit, pa ne vem - bi/nebi??? user posted image

Mi mamo Peg Perego Melody - oranžne barve. Smo full zadovoljni, bolj jst pa ati kot sinek, on je raj v naročjuuser posted image
Drugače pa, če je to ta....super zadevca. Strehce pa pač nimamo, sončka ni... dava pa kdaj pa kdaj jo gor, če je direkt pod lučjo. Da mu ne sveti. Uglavnem....vse pozitivno. Je pa talele http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176267

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 282
3.11.2009 17:10:35   
majakla

Rižkoo:
Ja, tega sem mislila. Meni pa je všeč rdeči.
Torej, ga vi že uporabljate.
Do koliko let pa je, za enoletnega še gre?
Joj, sem radovedna, ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
3.11.2009 17:29:02   
Anonimen
Ne, nikakor nisi preveč radovednauser posted image .
Če se ne motim je do 9 kg ampak ne računaj na to.Malčki  se tega baje hitro naveličajo. Jst računam tm dokler se plazit ne začne. Bomo vidli kako kaže račuunicauser posted image
Men je bil tud rdeči všeč sam mi ni za fantka bil... ne vem. Je pa res fajn... ga fiksiraš..., guncaš... muziko ma za čez dan, za lahko noč...mi je zlo všeeeeč

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
3.11.2009 18:49:31   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Pa ne glede na vse me je včeraj doletel vražji mastitis.  Punce, sem se komaj privlekla iz P. Še dobro, da tega nihče ni opazil, ker drugače dvomim, da bi me pustili domov. Kar naenkrat je vročina poskočila na 38,3 °C, vse telo me je bolelo, moje dojke pa kot dva velika kamna. Za znoret!!! Dajala vroče obkladke, iztiskanje mleka je bilo skoraj nemogoče.

Michelle, meni je zdravnik rekel, naj hladim, ko je vneto oz. zamašeno - tik pred podojem oz. črpanjem pa grejem in masiram. Meni je sicer tudi fuuuul pasalo dat termofor gor, sploh ko mi je rasla T in sem se tresla, da Maruše nisem mogla niti v rokah držat. Na srečo je šlo na veliiiiko boljše, samo še vedno imam malo probleme z levo dojko user posted image . Kot si napisala - treba imet pod nadzorom.

Moja pupika zdaj spet sladko spančka, in to v gugalniku user posted image (imam Chiccovega, nima strehce, nima muzike, pride pa vsaj kdaj pa kdaj prav)... jaz sem zadremala zraven na kavču in jo vsake toliko malo zazibala... pa sva si obe lepo spočili.

Naty, hvala za sestavo koroških kapljic. Saj te od lekarne Lj. imajo podobne ali celo enake sestavine. Pač sladke so in to pomaga, da se user posted image v hipu umiri; efekt eteričnih olj pa ne vem kdaj pride user posted image . Sem pa tudi jaz malo skeptičnega do tega Naty... probam reducirat na minimum. Sploh pa piše, naj jih damo s čajem - povsot pa je čaj strogo prepovedan (hm, od česa smo pa mi zrasli gor user posted image ). No jaz jih dam po žlički. Se kar strinjam s Taliko, da enim prav nič ne pomaga, razen čas...

Neposredna povezava do sporočila: 285
3.11.2009 18:53:17   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

joj, jst bi tok šla v trgovino, mam ful stvari za kupt, pa dece poslat po to je katastrofa. Komi čakam, da mam pregled pr pediatru, da grem pol še isti dan, če bo vse ok v nabavo ... še 13 dni user posted image user posted image user posted image

Hahaha, se popolnoma strinjam s tabo. Jaz bom mogoče šla jutri, če bo tašča tolko časa tukaj, da mi lepo počuva tamalo. Zadnje dni je tako nemirno spala, da nisem utegnila prav nič, kaj šele da bi mirno skočila v trgovino, čeprav jo mam pred nosom.

Mi imamo pediatra 18.11. Daaaaaleč predaleč stran

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 286
3.11.2009 19:43:06   
karmen b
No zdaj pa se nam bo kmalu lahko pridružila tudi muca*maca, samo da prideta z malim Maksom domov....čestitamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 287
3.11.2009 19:45:51   
malaMravljica
oooo Anitka je tukaj, pa Micchelka tudi. Cau bejbe, lepo vas bo spet brat.

Dojenje ponoci, o midva tudi zaspiva, verjetn kar oba, pol se jaz zbudim, ko naprej pije. V porodnisnici so mi itak rekli, da ni panike, da mama ima en materinski nagon, da se ne more nic zgodit.

Koroske kapljice sem danes dobila. Hvaaaaala Rizkoo!! Zakon so, kar nehal je jokat. Sicer pa vecerne krce najlepse prestane v mojem narocju.

Dojenje in mleko, babica mi je vceraj rekla, da moremo bit vedno dovolj oblecene, prsi na toplem, da bo dovolj mleka. Pa da ne bo katera kar obupala, ce je kaksen dan mal manj mleka. Jaz sem imela danes spet tak naval mleka, komaj sem cakala, da prideva domu, da bo pil.

rdecica in mozoljcki, pri nas se tudi mal popravlja stanje, je slo pa tudi pri nas iz obraza na prsni kos in vrat, komaj cakam da gre cist stran. Pa se suha koza se mu je naredila na obrazu, mi je pediater danes rekel, da 2x na dan s kremco mazat.

Danes sva bila pri pediatru, vse ok, velik ze 56 cm, tehta 4.240g, ze sledi z ockami, refkleksi, kolki in ledvice ok. Pohvaljen. Sem pa danes od malega prejela ze tretji nasmesek, tisti pravi, ne sam mimiko obraza.

Sling bom pa jaz tudi nabavla kot kaze.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 288
3.11.2009 21:24:07   
Talika19
Muca_maca: čestitke za Maksauser posted image user posted image

Michelle, čestitke za Nino.user posted image user posted image Tvoj porod me pa spominja na moj prvi porod. Tisto šarjenje spodaj me je bolj bolelo kot sami popadki.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 289
3.11.2009 21:44:05   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Dojenje ponoci, o midva tudi zaspiva, verjetn kar oba, pol se jaz zbudim, ko naprej pije. V porodnisnici so mi itak rekli, da ni panike, da mama ima en materinski nagon, da se ne more nic zgodit.

Danes sva bila pri pediatru, vse ok, velik ze 56 cm, tehta 4.240g, ze sledi z ockami, refkleksi, kolki in ledvice ok. Pohvaljen. Sem pa danes od malega prejela ze tretji nasmesek, tisti pravi, ne sam mimiko obraza.

www.minimonkey.com

Jaz sem danes tudi zaspala s tamalo na joški user posted image . Ob 3h sem jo dala gor in zbudile sva se ob 5h user posted image . In nadaljevale, po mojem je vlekla samo kako minuto... Jaz mislim, da če mama ni pijana ali zadrogirana, potem ne more pomendrat otročka. Jaz takoj začutim, če imam kaj pod sabo, magari kovter al nekaj... Sej večina ljudi je do neavnega spalo v skupnih posteljah... oz. še zdaj spijo.

MM - super za pohvale od pediatra. Jaz tudi komaj čakam, da dobim kak nasmešek user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 290
3.11.2009 21:56:00   
frrrr
muca*maca - čestitke user posted image user posted image user posted image

naša princeska danes stara 1 mesec in ima zabasan nos user posted image zgleda se od bratca nalezla prehlada.
tole vreme ga sračka... morm pogledat za dežno prevleko, da bomo lahk vozičkali...

lepo se mejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 291
3.11.2009 22:01:10   
frrrr
dojenje - če imate željo dojit in za to nimate kakšnih omejitev, reskirajte dan ali dva in otroka pristavljajte kadar le želi sesat. ne pozabite dovolj pit. in najpomembnejše - pozabite na dodatke, ker se otroku ne bo dalo vlečt, če lahko pa na izi iz flaške poje.

rozilu - pomoje je koprivnica zarad paradižnika, ki je alergen.

men se pa tolk mandarin lušta... sem jih prejšnjič kupla dober kilogram, pa sem se na poti domov spomnila, da ne smem agrumov user posted image ah, sej bomo mau potrpeli...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 292
3.11.2009 22:04:23   
Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: rozilu

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

www.minimonkey.com

Jaz sem danes tudi zaspala s tamalo na joški user posted image . Ob 3h sem jo dala gor in zbudile sva se ob 5h user posted image . In nadaljevale, po mojem je vlekla samo kako minuto... Jaz mislim, da če mama ni pijana ali zadrogirana, potem ne more pomendrat otročka. Jaz takoj začutim, če imam kaj pod sabo, magari kovter al nekaj... Sej večina ljudi je do neavnega spalo v skupnih posteljah... oz. še zdaj spijo.

MM - super za pohvale od pediatra. Jaz tudi komaj čakam, da dobim kak nasmešek user posted image

To se tudi meni dogaja.user posted image user posted image Jaz sem se ful navadila pri prvem, da je spal zraven in ni bilo panike. Od začetka sem rabila nekaj časa, da sem se navadila, ker sem ful slabo spala, potem je bilo pa super. Dala joško ven in zaspala naprej. Je ful lažje, sploh če se ti milijonkrat ponoči zbudi.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 293
3.11.2009 22:06:34   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

men se pa tolk mandarin lušta... sem jih prejšnjič kupla dober kilogram, pa sem se na poti domov spomnila, da ne smem agrumov user posted image ah, sej bomo mau potrpeli...

Tako sem jaz zadnjič kosilo skuhala (juho in orehove štruklje), ko se spomnim, da orehov ne smem jesti.user posted image Potem pa sem jih vseeno in je bilo vse ok. Očitno ji ne povzročajo težav.

< Sporočilo je popravil Talika19 -- 3.11.2009 22:07:49 >

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 294
3.11.2009 22:08:55   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Ne govori user posted image user posted image user posted image user posted image

OK, katero sadje bom zdaj pozimi lahko jedla?? Glede na to, da je očitno moja mala ena velika občutljivka user posted image Agrumov torej ne; banane zame niso sadje, pa še napenjajo me; ananas in kivi - ful ljudi je alergičnih nanje in jih niti ne upam; hruške in grozdje napenjata... ostanejo samo še jaaaaaabolka. A se katera še česa spomni? OK, kakšen kaki si verjetno lahko privoščim zdaj, ma jih kmalu ne bo več. Eno malo granatno jabolko imam še. Mango? Kaj sploh še prodajajo???

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 295
4.11.2009 7:29:11   
TRIŠ
Majaklami imamao ležalnik PP melody in ga ne zamenjam za nič na svetu.Notri je cele dneve.Kadar ne spi pa poslušamuziko na stereo zvočnikih ki jih ima ta ležalnik vgrajeneuser posted image .Na začetku se mi je zdelo to zelo smešno ko namje prodajalka razlagala ampak našega malega fulll pomiri glasba.Imaš pa več muzik ene so za spanje druge pa bolj poskočne za podneviuser posted image user posted image user posted image user posted image .Strehico pa imamo mi gor ker je nasproti sedežne vhod na hodnik in mu tako zapremtisti del kjer je glavica ,da mu ne piha.Imampa oranžnegauser posted image

Rižkooo vidim da imava isti ležalnik.Daj ga poskusi dat ležat noti na bok.Našemu res full paše.Kumino pa janež pa dobiš v navadni trgovinciuser posted image

chiccove blazinice ste me prepričeleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 296
4.11.2009 8:18:07   
majakla

Kaj mamice se videle na Oktobrke 2009?

Kmalu se nam bodo pridružile!
Čestitke še tu:
user posted image Bravo Muca_maca, Crystall, Meliitak.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 297
4.11.2009 8:43:34   
naty6
Dobro jutro....za lepši dan vam pošiljam kavico. Sedaj pa grem, da si ju tudi pripravim in še kakšen kos kruha z nutelo zraven.

[link=http://www.gimvic.org/dijaki/izdelki_dijakov/kava/turska_kava.jpg][/link] 
user posted image

Danes pri nas kaže, da bo lepše glede vremena. Upam, da bo za sprehod.

Bodi to kar si, drugih je tako že preveč.

Naty

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 298
4.11.2009 8:47:23   
Anonimen
jst vs morm spet neki prašat in sicer une, k so vs rezal med porodom ... kok cajta po porodu ste user posted image ?

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 299
4.11.2009 8:55:46   
Anonimen
Dobro jutro..pri nas je bilo pa danes pestro. Včeraj ni tamala spala od 16-do 22, potem pa do pol 4 nič. Skozi je hotla mleko pit in ko je končala je seveda mleko kar teklo malo iz njenih ust. In še danes sem jo podojila ( ponavadi se dojiva pol ure ), danes pa najprej na eni 5 minut pa še na drugi Pa kupčka pa spet drekec pa preoblečt pa mlekec iz ust. Ne vem kaj ji je sedaj, pa tako lepo se je dojilauser posted image

Pa še učka ima vnetega tko, da mi ne bomo šli nič ven, se bojim, da ne bi bilo kaj slabše user posted image

No upam, da se bo danes tale njen način pitja umiril. Se je še pri kateri to pokazalo ?

Glede user posted image in šivov, midva še nisva in nimam še namena nekaj časa..imam še rahlo čiščo pa tudi boli me še vse spodajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?