malaMravljica
|
oooo Anitka je tukaj, pa Micchelka tudi. Cau bejbe, lepo vas bo spet brat. Dojenje ponoci, o midva tudi zaspiva, verjetn kar oba, pol se jaz zbudim, ko naprej pije. V porodnisnici so mi itak rekli, da ni panike, da mama ima en materinski nagon, da se ne more nic zgodit. Koroske kapljice sem danes dobila. Hvaaaaala Rizkoo!! Zakon so, kar nehal je jokat. Sicer pa vecerne krce najlepse prestane v mojem narocju. Dojenje in mleko, babica mi je vceraj rekla, da moremo bit vedno dovolj oblecene, prsi na toplem, da bo dovolj mleka. Pa da ne bo katera kar obupala, ce je kaksen dan mal manj mleka. Jaz sem imela danes spet tak naval mleka, komaj sem cakala, da prideva domu, da bo pil. rdecica in mozoljcki, pri nas se tudi mal popravlja stanje, je slo pa tudi pri nas iz obraza na prsni kos in vrat, komaj cakam da gre cist stran. Pa se suha koza se mu je naredila na obrazu, mi je pediater danes rekel, da 2x na dan s kremco mazat. Danes sva bila pri pediatru, vse ok, velik ze 56 cm, tehta 4.240g, ze sledi z ockami, refkleksi, kolki in ledvice ok. Pohvaljen. Sem pa danes od malega prejela ze tretji nasmesek, tisti pravi, ne sam mimiko obraza. Sling bom pa jaz tudi nabavla kot kaze.
|