MARTINA25
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ suzy85, kako je kaj z Evo? Fajn mere ima mlada dama Uf, tako pozno je razpisan rok za izpit? A si našla kakšno lepo obleko? Mislim, da Eve nisi nič prehitro peljala malo ven po vročini, itak je nisi vlačila po vetru. Buče za noč čarovnic: letos izjemoma nismo nič rezbarili Itak nismo bili doma. Copatki za v vrtec: Gregor jih ima iz Deichmana in so super tilči, tvoja fantolina sta ful luštna in navihana na fotkah Za bolnega dedca pa: in . Tudi moj je tak revež, kadar je bolan, jaz pa moram vseeno funkcionirat... Bogi Tilen, fajn, da mu je mazilo hitro pomagalo No, pa imate še bolno taščo Ojej, veliko za sina taščinega prijatelja. nina7, a si videla, kako različne datume poroda smo ti nametale? Moramo nardit spisek, da vidimo, katera bo zadela jana81, sem pogledala filmček, Nejc ful obvlada Voziček: o ja, še pride zelo prav. Zjutraj ga v njem vozim v vrtec (domov gre peš), noter ga dam tudi, kadar greva s psom ven, ker ne morem obenem obvladat zmešanega pasjega mladiča, pobirat drekce in lovit malega divjačka Sicer se Gregi v vozičku precej pritožuje, ampak ga skušam "podkupit" s kakšno igračo ali kosom kruha, ki mu ga porinem v roke style, lepo, da si nazaj Za (ne)spanje pa Estrella*, a toliko morata z A. že zdaj vaditi branje? Ej, super, da sta oba tako zdrava MARTINA25, joj, kolikokrat mislim nate!! za Tjašo, da je shodila. Ma itak naša pediatrinja pravi, da ima otrok do 18. meseca čas, da shodi. A kar bratca bo dobila? Srčekgirll, tebe je posebej fajn brat, ker je pri vas zadnje čase vse v najlepšem redu se kr podpišem pod vse tole Špelin@ super, da ste uživali pa da se je Gregi hitro pozdravil Špelin tud jst se velikokrat spomnim na tebe!!!!!!!
|