|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
4.11.2009 9:04:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
evi je včeraj vročina padla in je mela max. 37,5, je pa začela še kašljat zraven. ponoči sem prav videla, da jo je bolelo, ko je kašljala, tako da bova verjetno spet morale k P. upam, da bo krema materine dušice kaj pomagala.

Meni se ob kašlju takim majhnih črmljev srce trga user posted image Revica Eva user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
4.11.2009 9:04:36   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

za nami je porazna nočuser posted image .Zvečer je Nejc jamral,da ga trebuh boli,potem je 2x bruhal direkt na user posted image ,ki ga je hotel hitro nesti v kopalnico.Potem sem pa še jaz bruhala in driskala.Tudi Tilen je imel zjutraj čisto tekočeuser posted image ,verjetno še od AB,ali pa je tudi že kaj staknil.Upam,da ne user posted image user posted image

Jana,kaj obljubljaš slikico,potem pa ničuser posted image

Špelin@...uživajta konec tednauser posted image

opa.. evo

user posted image

user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
4.11.2009 9:04:54   
tilči

Dobro jutro!

za nami je porazna nočuser posted image .Zvečer je Nejc jamral,da ga trebuh boli,potem je 2x bruhal direkt na user posted image ,ki ga je hotel hitro nesti v kopalnico.Potem sem pa še jaz bruhala in driskala.Tudi Tilen je imel zjutraj čisto tekočeuser posted image ,verjetno še od AB,ali pa je tudi že kaj staknil.Upam,da ne user posted image user posted image

opa.. evo

user posted image

hvala.Sedaj se mi pa cedijo sline,jesti pa še ne morem oz. ne upamuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
4.11.2009 9:07:43   
jana81

Dobro jutro!

opa.. evo

user posted image

hvala.Sedaj se mi pa cedijo sline,jesti pa še ne morem oz. ne upamuser posted image

no vidiš kaj si si sedaj naredla user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
4.11.2009 9:07:52   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ojej, tilči, še dobro, da imaš dopust (a boš zamenjala z bolniško?), pozdravite se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom kar na dopustu.Ne grem še k dohtarju,da še tam kaj staknemo.Nejc je sedaj ok,zjutraj je imel celo apetit,kar sploh ni njegova navada,je pojedel celo pol kajzarce in spil kakav,Tilen pa normalno funkcionira.Zjutraj sem mu dal linex že zaradi krčev
Jaz pa sem koliko toliko ok,le vrti se mi

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
4.11.2009 9:33:17   
suzy85
sem popravla album. zdej vidite?

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
4.11.2009 9:37:34   
suzy85
user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
4.11.2009 9:41:28   
tilči

sem popravla album. zdej vidite?

jaz vidim.meni je všeč št.12

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
4.11.2009 9:49:23   
tilči
sem študirala,da je nekam mraz v hiši,mi je pa mulček termostat ugasniluser posted image
Tilna sem sedaj previla in mu namazala lulčka in je sedaj ok,tako da bova počasi zmanjšala samo 1x na dan do petka,ker ga moram mazat vsaj 5 dni.Mu gre pa kožica sedaj še bolj dol,kot je šla pa že prejuser posted image .Doma smo,pa ima spet poln nosekuser posted image

Imam pa po celi sedežni polno krekerjev.Danes bo user posted image  zadolžen za čiščenje,jaz moram kavč speglat,tako kot ga je on prejšnji tedenuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
4.11.2009 9:51:54   
tilči

user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
4.11.2009 9:57:22   
špelin@
Joj, kak mraz je zunaj in ta strupeni veter user posted image Skoraj so mi zmrznila ušesa, me prav bolijo, poleg tega sem pozabila vzeti rokavice in imam prste čisto otrple.

suzy85, ja, zdaj tudi jaz vidim tvoj album. Najbolj mi je všeč št. 12 user posted image Enka je tudi krasna, nikakor mi pa ne "potegne" dvojka. Št. 4 ima prehud kontrast, drugače je korzet ful lep.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
4.11.2009 9:58:47   
špelin@

sem študirala,da je nekam mraz v hiši,mi je pa mulček termostat ugasniluser posted image
Tilna sem sedaj previla in mu namazala lulčka in je sedaj ok,tako da bova počasi zmanjšala samo 1x na dan do petka,ker ga moram mazat vsaj 5 dni.Mu gre pa kožica sedaj še bolj dol,kot je šla pa že prejuser posted image .Doma smo,pa ima spet poln nosekuser posted image

Imam pa po celi sedežni polno krekerjev.Danes bo user posted image  zadolžen za čiščenje,jaz moram kavč speglat,tako kot ga je on prejšnji tedenuser posted image

Tudi pri nas je termostat zelo zanimiv user posted image Ti kar lepo na kavč in počivaj!!!
Pri nas imamo pa še vedno težave okrog kožice na lulčku - gre malo bolj dol kot prej, ampak še vedno zelo na tesno user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
4.11.2009 9:58:56   
špelin@

user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
4.11.2009 11:03:36   
jana81

Tudi pri nas je termostat zelo zanimiv user posted image Ti kar lepo na kavč in počivaj!!!
Pri nas imamo pa še vedno težave okrog kožice na lulčku - gre malo bolj dol kot prej, ampak še vedno zelo na tesno user posted image

pri nas pa sploh ne gre dol..no čisto malo, do pol glavice recimo, naprej pa ne, in tud Nejc se začne kr odmikat, ker ga boli..

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
4.11.2009 16:11:21   
špelin@
Ups, na drugo stran smo padle.

Kako sem se prejle narežala user posted image Pride velika pika domov in nekaj godrnja čez policaje. Danes so namreč imeli tematski dan in so jim policisti celo dopoldne predavali o varnosti, taki in drugačni. Seveda so policisti dobili tudi malico. In veliko piko je motilo dvoje:
1. Oni (otroci) so dobili štručke s slanino (polno hrustancev user posted image ), policisti pa sendviče s sirom in suho salamo. Rabimo smajlija za fovšijo!!!
2. Ona in njena sošolka sta bili dežurni (pospraviti sta morali po malici in odnesti pladnje + ostalo kramo) in so policisti med jedjo nasvinjali bolj kot sošolci user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
4.11.2009 18:52:59   
Srčekgirll

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
4.11.2009 18:54:18   
Srčekgirll

Kako sem se prejle narežala user posted image Pride velika pika domov in nekaj godrnja čez policaje. Danes so namreč imeli tematski dan in so jim policisti celo dopoldne predavali o varnosti, taki in drugačni. Seveda so policisti dobili tudi malico. In veliko piko je motilo dvoje:
1. Oni (otroci) so dobili štručke s slanino (polno hrustancev user posted image ), policisti pa sendviče s sirom in suho salamo. Rabimo smajlija za fovšijo!!!
2. Ona in njena sošolka sta bili dežurni (pospraviti sta morali po malici in odnesti pladnje + ostalo kramo) in so policisti med jedjo nasvinjali bolj kot sošolci user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
4.11.2009 22:03:40   
suzy85

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
5.11.2009 8:28:36   
jana81
dobro jutro

Čeprav danes ne tako fajn naspano kot prejšnje dni.. se je Nejc zbudil ob 3h pol pa ne nazaj zaspat, je sedel na postli in klical mal mama mal ati, mal avion, mal boni (balone)..pa se smejal...tak živ še nikol ni bil sred noči.. Posledično sem jst manj naspana, ker ga je sral do 4h. no zjutri smo si pa zaspali..

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
5.11.2009 8:51:29   
špelin@
Dobro jutro user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
5.11.2009 8:55:24   
suzy85

dobro jutro

Čeprav danes ne tako fajn naspano kot prejšnje dni.. se je Nejc zbudil ob 3h pol pa ne nazaj zaspat, je sedel na postli in klical mal mama mal ati, mal avion, mal boni (balone)..pa se smejal...tak živ še nikol ni bil sred noči.. Posledično sem jst manj naspana, ker ga je sral do 4h. no zjutri smo si pa zaspali..

user posted image user posted image user posted image  za nespanje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
5.11.2009 8:56:10   
špelin@
Potrebujem nasvet. Iščem dobrega okulista za veliko piko. V poštev pride LJ z okolico oz. CE z okolico.

kasso, kam sta že šli vidve z Varjo?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
5.11.2009 8:57:09   
špelin@

dobro jutro

Joooooooj, Nejc, lumpek user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
5.11.2009 8:59:46   
suzy85
malo sem brala debate o cepljenju proti tej novi gripi. se bo katera cepila in dala cepiti tudi otroke?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
5.11.2009 9:01:29   
špelin@
malo sem brala debate o cepljenju proti tej novi gripi. se bo katera cepila in dala cepiti tudi otroke?

Trenutno sva z user posted image na stališču "ne". Čakava na trdne argumente in neizpodbitne dokaze "za".
Se bo pa user posted image cepil proti navadni gripi, tako kot vsako leto.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?