|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
3.11.2009 7:54:51   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dobro jutro, no ja zame ne preveč dobrouser posted image
sm pomoje vsega skupi spala eno uro pa pol, kr nekiuser posted image
pa še sneg je jest pa še nimam zimskih gum k mi jih gre jutr namontrirat. zdej bom pa mogla kmal v Kamnik ker drugač ne bom po hribu dol pršla

Jutro še z moje straniuser posted image
Nina7 - upam, da bo po slabi noči dan boljši kljub nadležnemu snegu. Pri nas ga HB še ni, sicer pa naj se me izogiba,ker je tudi moj avtekše brez zimskih gum. Zdaj grem pa Gala zbudit in šibamo v vrtec. Lep dan vsem skupaj.

tudi tebi

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
3.11.2009 8:04:39   
kasso
Dobro jutro!

Danes nas je pa bolelilo in še vedno ful sneži, jaz pa moram popoldne z letnimi gumami v PO, tako da upam, da se do takrat stali.

Za tiste, ki ste včeraj brale o izolski bolnišnici, moram reči samo, da KAJ JE NI SRAM AVTORICE, in ja derem se, ker o takih tragičnih dogodkih se ne heca!!!!
http://24ur.com/novice/slovenija/tragicen-petek-v-porodnisnici.html

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
3.11.2009 8:34:04   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro!

Danes nas je pa bolelilo in še vedno ful sneži, jaz pa moram popoldne z letnimi gumami v PO, tako da upam, da se do takrat stali.

Za tiste, ki ste včeraj brale o izolski bolnišnici, moram reči samo, da KAJ JE NI SRAM AVTORICE, in ja derem se, ker o takih tragičnih dogodkih se ne heca!!!!

res jo je lahko sramuser posted image Sploh ne vem,kaj je sla pisat,;e ni bila prepricana v vse

Pomoc prosim,Tilen je bil v akciji,kje priklopim sumnike

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
3.11.2009 8:41:47   
jana81

Dobro jutro!

sem že včeraj brala ja, na MON-u.. KATASTROFA, PODEN OD ŽENSKE, DA SPLOH LAHKO KAJ TAKEGA ŠIRI..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
3.11.2009 8:49:11   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Sovražim sneg !!! user posted image user posted image user posted image

Danes sem res tako slabe volje, da sem si morala kavo extra cukrat user posted image Ne mi zamerit in en se mi smejat, ampak jaz res ne maram snega user posted image Sploh takega ne, ki trenutno pada pri nas: mokre zmrzlinaste kepe, ki se na tleh spreminjajo v sluz.

Spanje: kdaj bo mali končno spal celo noč??? Tako kot sem sita teh neštetih nočnih prebujanj, že dolgo nisem bila ničesar sita... Pa kako lahkota otrok ponoči po dve uri skupaj rogovili???

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
3.11.2009 8:53:18   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Danes sem res tako slabe volje, da sem si morala kavo extra cukrat user posted image Ne mi zamerit in en se mi smejat, ampak jaz res ne maram snega user posted image Sploh takega ne, ki trenutno pada pri nas: mokre zmrzlinaste kepe, ki se na tleh spreminjajo v sluz.

Spanje: kdaj bo mali končno spal celo noč??? Tako kot sem sita teh neštetih nočnih prebujanj, že dolgo nisem bila ničesar sita... Pa kako lahkota otrok ponoči po dve uri skupaj rogovili???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
3.11.2009 8:58:29   
špelin@
Srčekgirll, ČESTITAM OB NOVI NOSEČNOSTI!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako krasna novička user posted image user posted image

hijenca, povej Vidku, da ga tudi jaz pozdravljam user posted image user posted image

Anitka, helou user posted image Vse najboljše tvojemu user posted image za RD user posted image user posted image user posted image Super darilo je dobil in ga boste lahko skupaj izkoristili user posted image

nina7, a spet nisi spala? user posted image user posted image Ti dam Gregorja, bosta skupaj bedela?

tilči, ti si faca, da se zmotiš in greš v službo, ko imaš dopust user posted image user posted image user posted image Za Tilna pa še user posted image user posted image user posted image , da bo zdaj res hitro čisto zdrav.

kasso, ja, glede tiste teme je zelo žalostno, ker je šlo za 2 otročka, ne za 8, kar je veliiiiiiiiiiika razlika. Je pa vsekakor tragično in me srce boli ob teh dveh izgubah user posted image

Zimske gume
: smo jih že pretekli teden namontirali na oba avta, tako da smo opremljeni.

Mi je user posted image ob pol sedmih zjutraj sporočil, da je na Trojanah 8 cm snega...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
3.11.2009 9:06:30   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
3.11.2009 9:09:10   
špelin@

user posted image

A imaš nastavljeno slo. ali angl. tipkovnico? V spodnji vrstici na ekranu (desno) imaš možnost SL ali EN.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
3.11.2009 9:09:44   
jana81

user posted image user posted image user posted image user posted image , jst ga mam pa še za tebe rada zraven

taka oblika tud men ni všeč, ampak samo da je vse belo..

še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
druga ne vem kaj naj rečem.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
3.11.2009 9:13:05   
jana81
pa še hitro poročilo od mene

zjutraj je user posted image  prinesel Nejca k nama ob 6.50, pa sploh ni vidu da je zunaj sneg, in ko sem jst vstala ob 7.10, sem začela od veselja vpit po celi hiši..
no veselje se je mal skazilo, ko smo ugotovili da nimamo še zimskih gum, in da ceste niso splužene, ter da morem peš z Nejcem v vrtec... ja pa sem ga napokala v vozek in gremo gazeneje po celem snegu do vrtca..
nazaj sem prišla totoal gnila, prešvicana, ampak zadovoljna da sem naredila nekaj zase..
Kasneje je nesu še kombinezon (od lani) v vrtec, če bodo šli za par minutk ven.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
3.11.2009 9:19:34   
tilči
Špelin@....hvalauser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
3.11.2009 9:20:11   
špelin@
Aja, sem vam pozabila povedat, kakšne šove smo še imeli na dopustu. V petek kliče glavna sestra iz doma upokojencev, kjer je naša stara mama, da so se vsi stanovalci vrnili iz bolnic in zdravilišč, zato ni prostora in jo bodo dali kar domov user posted image Itak smo bili mi vsi "paf", poleg tega smo bili v Rogaški. Vseeno smo se nekako zmenili, da ji bodo za čez vikend našli zasilno prenočišče - spala je na postelji v dnevnem prostoru (sicer je vsaj lepo zaprt in topel). Včeraj pa novo dogajanje: kontaktiramo soc. delavko v domu, ki je pred dobrim tednom obljubila, da je ne bodo dali domov. Sicer je na bolniški, ker ima doma bolnega otroka, ampak je vseeno klicala glavno sestro in ji dala navodila, da so enemu moškemu stanovalcu dali v sobo sostanovalca, tako da so staro mater lahko dali v svojo sobo. In zakaj je sploh prišlo do vsega tega "šmorna"? No, včeraj popoldne smo izvedeli, obstaja en samcat razlog: ker je naša stara mati tako žleht, da psihično uničuje vsako "cimro" in nihče noče biti z njo v sobi user posted image Laže, opravlja, zmerja, komandira, celo krade stvari (v predalu njene nočne omarice smo našli domski telefon, ki drugače pripada vsaki posamezni sobi - podoben je tistemu, ki ga je imela pri sebi doma in si ni dala dopovedat, da ni njen),... user posted image Ženska je že vse življenje taka, na stara leta se pa vse to samo še potencira... Eh, sem morala dat iz sebe user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
3.11.2009 9:21:33   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

zjutraj je user posted image  prinesel Nejca k nama ob 6.50, pa sploh ni vidu da je zunaj sneg, in ko sem jst vstala ob 7.10, sem začela od veselja vpit po celi hiši..
no veselje se je mal skazilo, ko smo ugotovili da nimamo še zimskih gum, in da ceste niso splužene, ter da morem peš z Nejcem v vrtec... ja pa sem ga napokala v vozek in gremo gazeneje po celem snegu do vrtca..
nazaj sem prišla totoal gnila, prešvicana, ampak zadovoljna da sem naredila nekaj zase..

ja koliko snega pa že imate?a pri vas hodijo otročki že na sprehod? pri nas se igrajo na pokriti terasi

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
3.11.2009 9:25:51   
tilči

Aja, sem vam pozabila povedat, kakšne šove smo še imeli na dopustu. V petek kliče glavna sestra iz doma upokojencev, kjer je naša stara mama, da so se vsi stanovalci vrnili iz bolnic in zdravilišč, zato ni prostora in jo bodo dali kar domov user posted image Itak smo bili mi vsi "paf", poleg tega smo bili v Rogaški. Vseeno smo se nekako zmenili, da ji bodo za čez vikend našli zasilno prenočišče - spala je na postelji v dnevnem prostoru (sicer je vsaj lepo zaprt in topel). Včeraj pa novo dogajanje: kontaktiramo soc. delavko v domu, ki je pred dobrim tednom obljubila, da je ne bodo dali domov. Sicer je na bolniški, ker ima doma bolnega otroka, ampak je vseeno klicala glavno sestro in ji dala navodila, da so enemu moškemu stanovalcu dali v sobo sostanovalca, tako da so staro mater lahko dali v svojo sobo. In zakaj je sploh prišlo do vsega tega "šmorna"? No, včeraj popoldne smo izvedeli, obstaja en samcat razlog: ker je naša stara mati tako žleht, da psihično uničuje vsako "cimro" in nihče noče biti z njo v sobi user posted image Laže, opravlja, zmerja, komandira, celo krade stvari (v predalu njene nočne omarice smo našli domski telefon, ki drugače pripada vsaki posamezni sobi - podoben je tistemu, ki ga je imela pri sebi doma in si ni dala dopovedat, da ni njen),... user posted image Ženska je že vse življenje taka, na stara leta se pa vse to samo še potencira... Eh, sem morala dat iz sebe user posted image

user posted image user posted image user posted image
kot bi opisovala mojo staro mamo.Žeht kot sam user posted image ,zato jo nobeden ne mara.Hrano meče skozi okno,ne jemlje zdravil...
Ko sem rodila Nejca,smo šli k njej na obisk,ga tudi opazila ni,samo mojo sestrično je prav obrajtala,ostali pa kot da smo zrakuser posted image .Tako da nas že dolgo časa ni bilo na obisk,ker sploh ne pokaže nobenega veselja.Res ni lepo od nas,ampak je sama dosegla to

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
3.11.2009 9:34:55   
jana81

ojoj špelin@ ti se kr zjoči tukaj in daj iz sebe, po drugi strani pa se probaj nes sekirat, za takega hudiča bo že sam svet poskrbel, da se bo vse vrnilo.
a je mogoče še dementna? ker baje da taki ljudje postanejo potem tudi zelo nesramni..
Nas baje to čaka pri naši stari mami, ker ima alzheimerjevo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
3.11.2009 9:35:00   
jana81

ja koliko snega pa že imate?a pri vas hodijo otročki že na sprehod? pri nas se igrajo na pokriti terasi

imamo kake 10 cm snega in še vedno sneži.. ja gredo ven, na sprehode redko, so pa zunaj na igrišču..

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
3.11.2009 10:15:39   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Helow!
ZATO SE MAMO PR NAS SUPER:
Jst ne zdržim več in vam morem povedat, da nama je uspelo ponovno ugledati user posted image NOSEČA SEMuser posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image
JJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEE.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sm se na seznam že napisala. Sicer sm šele bl na začetku, zato prosim da na FBju nč ne pišete. Pa tud doma še ne vejo. Se kr ne morva prpravit da jim poveva. Zdej se bom ta teden komi naročila na prvi pregled. PDP pa še ne vem k sm mela ne redne M, vem da je na začetku enkrat julija.
Počutim se ODLIČNOOOOOOOOOOO.user posted image (zaenkrat).
Tko, zdej pa šibam.

ČAWČI

ČESTITKE IN VELIKO SREČE user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!! UŽIVAJ V user posted image ! DRŽIM PESTKE ZA MALO ROZIKOuser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
3.11.2009 10:42:41   
špelin@

user posted image user posted image user posted image
kot bi opisovala mojo staro mamo.Žeht kot sam user posted image ,zato jo nobeden ne mara.Hrano meče skozi okno,ne jemlje zdravil...
Ko sem rodila Nejca,smo šli k njej na obisk,ga tudi opazila ni,samo mojo sestrično je prav obrajtala,ostali pa kot da smo zrakuser posted image .Tako da nas že dolgo časa ni bilo na obisk,ker sploh ne pokaže nobenega veselja.Res ni lepo od nas,ampak je sama dosegla to

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
3.11.2009 10:46:33   
špelin@

ojoj špelin@ ti se kr zjoči tukaj in daj iz sebe, po drugi strani pa se probaj nes sekirat, za takega hudiča bo že sam svet poskrbel, da se bo vse vrnilo.
a je mogoče še dementna? ker baje da taki ljudje postanejo potem tudi zelo nesramni..
Nas baje to čaka pri naši stari mami, ker ima alzheimerjevo

Ja, je že malce dementna, ampak ona je že celo življenje tako sovražna user posted image Nikoli ni imela nobenih prijateljic, ni šans za kakšne družinske prijatelje, moj stari ata ni smel govoriti z bratom (sta bila soseda, par metrov narazen!!), jaz se nisem smela družiti z otroki v soseski, ker nihče ni bil dovolj dober zanjo, o vseh je vedela povedati le najslabše, da pa sploh ne omenjam, kaj vse je naredila moji mami že v otroških letih in kako si jo je zdresirala, podjarmila v odrasli dobi... user posted image

Ja, ni pa neumna, inteligenca ji še fajn dela. Poleti je v gostilni, kamor nas je moja mami povabila na kosilo za RD, natakarju rekla: "A je tu pri vas zraven kakšna voda (potok)?" Vsi smo nevedno zijali, ona pa potem reče: "Ja, zato, ker je vsa hrana tako vodena."

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 3.11.2009 10:50:04 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
3.11.2009 11:06:12   
Anonimen
Anitka, Gajo smo dons že ob šestih zbudil za vrtecuser posted image . Ma pa zdej eno obdobje, ko noče z vrtca domov, ona bi kr tm bla

Tilči ma ja, pa kr neki ga jeuser posted image . Pa super da maš dopust. Glede AB in kakcev pa vem kako je, men se je že kr mešal zadnjič k je tolk sralauser posted image
Spat pa ne vem zakaj ne morm, mal zarad user posted image , mal pomoje zarad lune, pa wc-ji....komi čakam da grem

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3471
3.11.2009 11:06:17   
Anonimen

Dobro jutro!

sej pop. ga ne bo več

sej sploh ne vem kaj naj rečm o avtorici, brez besed

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 3472
3.11.2009 11:06:18   
Anonimen

jest ga tud sovražim, ampak sam na cestahuser posted image user posted image user posted image

ojej Špelin@, res ti želim da bo ta trenutek kmal prišel. Ja ja lohk mi daš Gregija da se bova ponoč igralauser posted image , jest pa teb Gajo da boste spal

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3473
3.11.2009 11:35:57   
suzy85
tilči user posted image user posted image user posted image  za tilna, da mu bo AB pomagal! uživaj na dopustu!

špelin@ user posted image user posted image user posted image  za super počitnice, za malo piko in Gregijevo čebljanje. te je "lenoritis" že zapustil? user posted image  user posted image  za gregijevo spanje v vrtcu! tudi eva pri varuški veliko več spi kot doma. user posted image user posted image user posted image  za nespanje

nina7 kako je s kanto? si jo našla? kako sta zrihtali s P glede učke? pa user posted image user posted image user posted image  za nespanje!

jana ti si že boljše? user posted image user posted image user posted image

kasso, tilči dobro zrihtajta pri zobozdravniku!

čmrlika kako je bilo na morfologiji?

srčekgirll user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke ob lepi novički! prijetno, predvsem pa mirno nosečnost ti želim!

anitka vse najboljšemu tvojemu user posted image ! uh, boste uživali v Čatežu!

zimske gume ker je user posted image  v petek šel za cel teden, je rekel, da mi jih bo menjal že v četrtek, ampak ni imel časa. še včeraj sem ga spraševala, kako se bom vozla z letnimi gumami, če bo danes sneg. pa se mi je smejal, češ da saj ga ne bo! zjutraj 6.01 mi že zvoni mobi in pravi user posted image , da naj raje vzamem taščin avto, ker ima zimske gume. pa pri nas je blo kar fajn belo, pa še ceste niso ble očiščene

joj, špelina@, tale vaša stara mama vam bo nardila sivih las! upam, da v domu najdejo sobo za njo, da bo lahko tam tudi ostala!

eva je spet doma, ker je včeraj dobla vročino. sma ble pri P, ker sem rabla bolniško za prejšnji mesec, pa jo je zraven še pogledal in ima spet vneto grlo. jst ne vem več, kaj naj. bom verjetno še poskusla s sirupom rdeče pese, če ji bo kaj pomagal.

včeraj popoldne sma šle s kolegico malo pofirbcat za obleke, tolko, da vem kako in kaj. sicer mi pa nobena obleka ni bla res všeč, tako da nadaljujemo z iskanjem 24.11. v LJ. slikce sem dala v album. upam, da jih lahko vidite. komentarji so dobrodošli!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
3.11.2009 11:47:37   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

včeraj popoldne sma šle s kolegico malo pofirbcat za obleke, tolko, da vem kako in kaj. sicer mi pa nobena obleka ni bla res všeč, tako da nadaljujemo z iskanjem 24.11. v LJ. slikce sem dala v album. upam, da jih lahko vidite. komentarji so dobrodošli!

meni se mi zdi, da ti una na široke naramnice še najbolj paše user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?