|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
2.11.2009 10:07:23   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

suzy85, kako je kaj z Evo? user posted image Fajn mere ima mlada dama user posted image Uf, tako pozno je razpisan rok za izpit? user posted image A si našla kakšno lepo obleko? Mislim, da Eve nisi nič prehitro peljala malo ven po vročini, itak je nisi vlačila po vetru.

Buče za noč čarovnic: letos izjemoma nismo nič rezbarili user posted image Itak nismo bili doma.

Copatki za v vrtec: Gregor jih ima iz Deichmana in so super user posted image

tilči, tvoja fantolina sta ful luštna in navihana na fotkah user posted image Za bolnega dedca pa: user posted image user posted image in user posted image . Tudi moj je tak revež, kadar je bolan, jaz pa moram vseeno funkcionirat... Bogi Tilen, fajn, da mu je mazilo hitro pomagalo user posted image No, pa imate še bolno taščo user posted image Ojej, veliko user posted image user posted image user posted image za sina taščinega prijatelja.

nina7, a si videla, kako različne datume poroda smo ti nametale? user posted image Moramo nardit spisek, da vidimo, katera bo zadela user posted image

jana81, sem pogledala filmček, Nejc ful obvlada user posted image user posted image user posted image

Voziček: o ja, še pride zelo prav. Zjutraj ga v njem vozim v vrtec (domov gre peš), noter ga dam tudi, kadar greva s psom ven, ker ne morem obenem obvladat zmešanega pasjega mladiča, pobirat drekce in lovit malega divjačka user posted image Sicer se Gregi v vozičku precej pritožuje, ampak ga skušam "podkupit" s kakšno igračo ali kosom kruha, ki mu ga porinem v roke user posted image

style, lepo, da si nazaj user posted image Za (ne)spanje pa user posted image user posted image user posted image

Estrella*, a toliko morata z A. že zdaj vaditi branje? user posted image Ej, super, da sta oba tako zdrava user posted image

MARTINA25, joj, kolikokrat mislim nate!! user posted image za Tjašo, da je shodila. Ma itak naša pediatrinja pravi, da ima otrok do 18. meseca čas, da shodi. A kar bratca bo dobila? user posted image user posted image

Srčekgirll, tebe je posebej fajn brat, ker je pri vas zadnje čase vse v najlepšem redu user posted image

se kr podpišem pod vse toleuser posted image

Špelin@ super, da ste uživali pa da se je Gregi hitro pozdravil

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3376
2.11.2009 10:10:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

nekaj me v zobu hoče kljuvat in sem klicala zobarco pri nas,a moram poklicat po 12. uri,da se zmenim.Prej sem hodila v 20 km oddaljen kraj,tukaj ga imam pa pred nosom.Je sicer čakalna doba 3 leta,če greš pa samoplačniško,pa skoraj takoj.Tako da bom za začetek šla samoplačniško,če bo kaj za popraviti,potem pa naj me da preko zdravstva,če bo vse ok

Tole je zelo žalostno user posted image
user posted image user posted image user posted image za tvoj zob.

jaz pa ne morem verjet. Sem ravnokar klicala eno zobarco v PO, da se naročim in ni nobene čakalne dobe tudi na socialno ne user posted image , v četrtek sem že naročena.user posted image

user posted image user posted image user posted image Pazi, da ne bomo zdaj vsi navalili tja user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
2.11.2009 10:11:18   
Anonimen
Martina25 lepo da se mal oglasiš. A fantka boste mel? Ja superuser posted image user posted image user posted image , mi tud baje. Kako se pa počutiš, a si doma? Pa user posted image user posted image user posted image za Tjašo da je shodila, itak ni nč narobe, baje da majo čas do 20tega meseca.

Nm so pa kanto ukradluser posted image . Sej ne vem , morm še mal pogledat okol če kje leži sam mi je pa čudn, kr neki.Nova pa stane okol 50 €, pa sm klicala enga gospoda tm na Publicusu pa je reku da naj še mal okol pogledamo pa če je ne bo da bomo že neki zrihtal. Ma upam, da res, k 50€ pa res ni mal.

Estrella a sta se kej zmenile kdaj?

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 3378
2.11.2009 10:17:15   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Martina25 lepo da se mal oglasiš. A fantka boste mel? Ja superuser posted image user posted image user posted image , mi tud baje. Kako se pa počutiš, a si doma? Pa user posted image user posted image user posted image za Tjašo da je shodila, itak ni nč narobe, baje da majo čas do 20tega meseca.

Nm so pa kanto ukradluser posted image . Sej ne vem , morm še mal pogledat okol če kje leži sam mi je pa čudn, kr neki.Nova pa stane okol 50 €, pa sm klicala enga gospoda tm na Publicusu pa je reku da naj še mal okol pogledamo pa če je ne bo da bomo že neki zrihtal. Ma upam, da res, k 50€ pa res ni mal.

ma svašta.. a zdej že kante kradejo???!!!

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
2.11.2009 10:19:26   
kasso

nekaj me v zobu hoče kljuvat in sem klicala zobarco pri nas,a moram poklicat po 12. uri,da se zmenim.Prej sem hodila v 20 km oddaljen kraj,tukaj ga imam pa pred nosom.Je sicer čakalna doba 3 leta,če greš pa samoplačniško,pa skoraj takoj.Tako da bom za začetek šla samoplačniško,če bo kaj za popraviti,potem pa naj me da preko zdravstva,če bo vse ok

jaz pa ne morem verjet. Sem ravnokar klicala eno zobarco v PO, da se naročim in ni nobene čakalne dobe tudi na socialno ne user posted image , v četrtek sem že naročena.user posted image

user posted image user posted image user posted image Pazi, da ne bomo zdaj vsi navalili tja user posted image user posted image

ni straha, ker sprejema le z naše okolice in ne od drugod. Me je prvo vprašala iz kje sem user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
2.11.2009 10:20:49   
tilči
Špelin@...imaš zsuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
2.11.2009 10:21:00   
Anonimen
Dejte mi povedat kaj bi to blo. Gaja ma že dva dni eno učko bl odprto kot drugo. Ko se zbudi pa ma desno k da bi jo en usekal, čist zatečeno pol pa počas zgine, ampak odpret jo pa ne more čist. Teče ji nč vn. Sej sm klicala P, sam je sestra rekla da naj pokličem pop. da mi bo dal ene kapljice al neki.sam jest ji ne bi rada dajala neki, če jo sploh pogledu ne bo. a je možno da ma to poležanuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3382
2.11.2009 10:22:22   
tilči
Jana...luštkan avatar,pa vidim,da že razmišljaš o dopustuuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
2.11.2009 10:22:28   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

mah res ne vem kje bi lahko bla pa kdo bi jo vzel, sej pravm adijo pamet.

pa vidm da maš novo slikco, lepouser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3384
2.11.2009 10:22:58   
Anonimen
aja babe, zdej je pa že november tukiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3385
2.11.2009 10:24:30   
Estrella*

Ne še, se bova dans al pa ju3. Pa ja ne misliš že rodit ta teden????user posted image

Špelin@: WB, in user posted image user posted image user posted image user posted image  za malo piko

Suzy85: Matr je Eva velikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
2.11.2009 10:24:55   
kasso

Ja ne moreš verjet kaj vse kradejo.
Prejšnji teden so v vasi moje mame kradli iz zaklenjenih barakic oz. garaž vaščanov, ki jih imajo na parcelah njih, vinogradov vse živo (naše se niso taknili). Akumulatorje iz traktorjev, sedeže traktorjev, nafto, macole, motike...... En je klical policijo in so začeli preiskovat, potem pa se je ena vaščanka spomnila, da je vidla v tistih dneh en golf neznanih ljudi, ki so se vozili po kolovozih v bližini teh parcel in si je ker ji je bilo najbrž malo sumljivo zapomnila reg. tablice, tako da policaji niso imeli nobenega dela. Obiskali so jih na domu in našli vso pogrešano robo. Tako, zdaj pa naj grejo sedet zaradi tistih par akumulatorjev, folk zmešan user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
2.11.2009 10:26:09   
Estrella*

aja babe, zdej je pa že november tukiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Juhuhu....... a veš, da se tudi jaz veselim tvojega pikecauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
2.11.2009 10:27:46   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Juhuhu....... a veš, da se tudi jaz veselim tvojega pikecauser posted image

jaz tudi, komaj čakam na veselo novičko user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
2.11.2009 10:28:21   
Estrella*

Dejte mi povedat kaj bi to blo. Gaja ma že dva dni eno učko bl odprto kot drugo. Ko se zbudi pa ma desno k da bi jo en usekal, čist zatečeno pol pa počas zgine, ampak odpret jo pa ne more čist. Teče ji nč vn. Sej sm klicala P, sam je sestra rekla da naj pokličem pop. da mi bo dal ene kapljice al neki.sam jest ji ne bi rada dajala neki, če jo sploh pogledu ne bo. a je možno da ma to poležan

Nimam pojma kaj bi to bilouser posted image Bi pa vseeno vztrajala, da jo pogleda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
2.11.2009 10:32:48   
Anonimen

jaz tudi, komaj čakam na veselo novičko user posted image

kolk lepouser posted image

če bi blo po moje bi že ta teden šlauser posted image

Estrella a ti bi to pop. al dop?

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 3391
2.11.2009 10:33:34   
Anonimen

Dejte mi povedat kaj bi to blo. Gaja ma že dva dni eno učko bl odprto kot drugo. Ko se zbudi pa ma desno k da bi jo en usekal, čist zatečeno pol pa počas zgine, ampak odpret jo pa ne more čist. Teče ji nč vn. Sej sm klicala P, sam je sestra rekla da naj pokličem pop. da mi bo dal ene kapljice al neki.sam jest ji ne bi rada dajala neki, če jo sploh pogledu ne bo. a je možno da ma to poležan

Nimam pojma kaj bi to bilouser posted image Bi pa vseeno vztrajala, da jo pogleda.

najbolš da res zatežim

Neposredna povezava do sporočila: 3392
2.11.2009 10:39:33   
jana81

Jana...luštkan avatar,pa vidim,da že razmišljaš o dopustuuser posted image

jaaaaaaa..pa je še tako daleč...user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
2.11.2009 10:43:28   
jana81

jst tuuuuuud, ampak 21.11. je tak lep datum, bo točno 19 mesecev za Nejcem

Neposredna povezava do sporočila: 3394
2.11.2009 10:43:33   
jana81
jst pa še dons nisem prišla k sebi od petka..sem v noči iz petka na soboto ob 1h zjutraj bruhala,sem misla da mi bo čreve ven vrgl, moj me je hotu na urgenco pelat, ker sem baje same nesmisle govorila, rok in obraza nisem čutla,no mravljince.. skratka adijo pamet.. so me v soboto vsi hecali da sem user posted image , ampak valda ne..user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
2.11.2009 10:48:55   
Anonimen

jst pa še dons nisem prišla k sebi od petka..sem v noči iz petka na soboto ob 1h zjutraj bruhala,sem misla da mi bo čreve ven vrgl, moj me je hotu na urgenco pelat, ker sem baje same nesmisle govorila, rok in obraza nisem čutla,no mravljince.. skratka adijo pamet.. so me v soboto vsi hecali da sem user posted image , ampak valda ne..user posted image

kaj ne, mogoče pauser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3396
2.11.2009 11:37:26   
jana81

nope..user posted image  sem dobla danes zjutraj..pa nehi no, ni še načrtovan tak hiter

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
2.11.2009 11:40:33   
špelin@

nope..user posted image  sem dobla danes zjutraj..pa nehi no, ni še načrtovan tak hiter

A je potem kakšna viroza? user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
2.11.2009 11:42:15   
špelin@

Dejte mi povedat kaj bi to blo. Gaja ma že dva dni eno učko bl odprto kot drugo. Ko se zbudi pa ma desno k da bi jo en usekal, čist zatečeno pol pa počas zgine, ampak odpret jo pa ne more čist. Teče ji nč vn. Sej sm klicala P, sam je sestra rekla da naj pokličem pop. da mi bo dal ene kapljice al neki.sam jest ji ne bi rada dajala neki, če jo sploh pogledu ne bo. a je možno da ma to poležanuser posted image

Seveda jo moraš peljat pokazat k P. Na pamet se ne daje zdravil.

Možna bi bila kakšna alergija, če že klasično vnetje z gnojnim izcedkom ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
2.11.2009 11:42:29   
špelin@

ni straha, ker sprejema le z naše okolice in ne od drugod. Me je prvo vprašala iz kje sem user posted image

user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?