|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
25.10.2009 12:52:17   
Najaa
Bravo mala Gaja! user posted image Jokam od sreče, prava borka si. user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 801
25.10.2009 16:51:14   
anajmad
Ja superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vidiš Rubin,da za vsakim dežjem posije sonce. Sem prav vesela za vas.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 802
25.10.2009 21:06:47   
dadaegon
Pozdravljene mamice,

sporočam vam samo da, je z mojim Gašperjem zelo. zelo slabo, zdravnik pravi da ga lahko samo še čudež reši. Zelo velike težave imamo s trebuščkom. Mi smo zelo na tleh, ne znam vam povedet GROZNO se počutimo.user posted image

lp, andreja

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 803
25.10.2009 21:30:16   
Janeja
Draga Andreja, verjamem, da ste vsi obupani, da ste na tleh... Vendar ne obupajte! Verjemi, čudeži SE dogajajo. Dokler se Gašper bori, vi ne smete obupati. Moraš verjeti vanj.

Že tukaj, na tem forumu je kar nekaj malih čudežev, ki so imeli nešteto težav v svojih prvih mesecih življenja. Poglej si samo malo borko Gajo, pa našo Leo, ki so ji tudi napovedovali minimalne možnosti za preživetje,... Naj ti bodo v vzpodbudo v teh težkih časih.

Mislim na vas in verjamem, da se bo tudi vam zgodil čudež. user posted image

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 804
25.10.2009 21:44:30   
Pi-kica 1
Draga Rubin, zelo sem vesela za vas vse, da se vam končno obrača na bolje in to z velikimi koraki. Držim pesti, da bo šlo še naprej tako dobro in samo še na bolje.

Dadaegon, ne obupaj, upanje umre zadnje. Bodi močna tudi za svojega sinka. Čudeži pa SE dogajajo.user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 805
26.10.2009 8:08:00   
oka
Dadaegon nikar obupat. Čudeži se dogajajo. Ti miceni junaki so taki borci, da jih lahko samo občudujemo. Močno držim pesti, da bo tvoj mali borec zbral vse moči in dobil bitko.user posted image user posted image

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 806
26.10.2009 10:43:33   
Mateja4
Dadaegon nikar ne obupajteuser posted image user posted image user posted image bodite močni za vašega malega borcauser posted image user posted image user posted image čudeži se dogajajo, samo verjet moramo v touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 807
26.10.2009 10:48:50   
koala
Dedagon, jaz vem da čudeži SE DOGAJAJO in močno vrjamem da je mali Gašper veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelik borec z veliko začetnico. Mislim na vaju, ne na vas vse tri in vam vsem pošiljam veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko pozitivne energije in veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko moči da skupaj zmorete ta boj. Pikapoke za vajinega Gašperja.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 808
26.10.2009 11:01:25   
lillchy123
Dedagon, niti predstavljati si ne morem, kako je hudo, ampak sem prepričana, da tvoje dete čuti kar čutiš ti. pokaži mu, da verjameš vanj! Pa res  naj se vsa  sreča tega sveta zdaj usmeri k malemu Gašperju! Veliko nas je, ki vam držimo pesti in upamo, da bo pomagalo.
ko je bil moj sin na operaciji, sem si ves čas govorila: bodi zdaj močna zanj, ker te potrbuje, jokala boš lahko, ko bo vse mimo!

en velik velik objem tebi in tvojim in tisoče user posted image  za srečo malemu Gašperju

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 809
26.10.2009 15:10:53   
sonček33
Draga Andreja, upam za vami, na ta čudež. Verjamem, da se bo zgodil. Verjemi tudi ti. Bodite močni. Iskreno mi je žal, da morate to prestajati.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 810
26.10.2009 19:41:45   
anajmad
Glej Gašper se bo pobral. Moja Ula se je rodila v 26.T v štirih dneh je padla za 200 g in kaj mi je bilo najhuje,ko je lulala kri in mi sploh niso povedali,da so ji napačno predozirali zdravila za odvajanje. Seveda mi je bilo zelo hudo,ker leto poprej ji je umrl bratec po dveh dneh boja življenja s smrtjo.
Ne znam ti opisati tistih dni. Vem samo,da sem molila(pa čeprav nisem verna) in prosila nekaj tam gor ,naj mi ohrani hči pri življenju. Doživela sem živčni zlom,toda hči mi je preživela. Ne vem,ali jo je čuval bratec,ali Nekaj tam gor.
Res srčno upam,da se bo Gašper pobral in molila bom danes zanj,da bi zdržal mali borec.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 811
27.10.2009 19:16:20   
PERSIDA
Dadaegon - verjemi v svojga fantka edino na ta način boš zdržalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 812
27.10.2009 20:59:03   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: dadaegon

Pozdravljene mamice,

sporočam vam samo da, je z mojim Gašperjem zelo. zelo slabo, zdravnik pravi da ga lahko samo še čudež reši. Zelo velike težave imamo s trebuščkom. Mi smo zelo na tleh, ne znam vam povedet GROZNO se počutimo.user posted image

lp, andreja

dadaegon...verjemite v čudeže! Jaz verjamem! user posted image user posted image

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 813
27.10.2009 21:22:02   
lake
Tud men so se orosile oči, najprej zaradi lepih novic o Gaji, nato pa pe zaradi Gašperja.

Punce pogum in seveda veliko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 814
27.10.2009 21:29:50   
matcar
Dadaegon,verjemi v Gašperja,jaz verjamem vanj in resnično upam,da bo prebrodil krizo.Držim pesti za malega borca in mislim na vse vas,da boste zdržali z njim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 815
27.10.2009 21:52:02   
thaiss
draga Dadaegon bodi močna, čeprav se ti zdi da ne zmoreš...ZMOREŠ!!!

Gašper user posted image user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 816
27.10.2009 23:19:16   
Najaa
Dadaegon, verjemi v to malo bitje. Močno je. In bodi močna še ti zanj. user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 817
28.10.2009 1:00:40   
Rubin.
Punce moje hvala, da se veselite z menoj.

Dadaegon, vem kako se počutiš in meni je bilo najhuje ta nemoč, nemo opazovanje, vsakodnevni strah, kaj bo ko pridem tja. Prva dva meseca je imela Gaja same težave. Lahko ti punce, ki spremljajo mojo zgodbo povedo, da je bilo hudo. Dvakrat je bila Gaja čisto na meji, ko so mi dr. rekli, kar je v naši moči smo naredili, sedaj pa je od nje odvisno kako bo dalje. Prejokala sem nešteto noči, potem pa sem si rekla, da mi to ne pomaga, edino kar lahko naredim, da jo bodrim in verjamem vanjo. Bilo je težko, ampak sem stala ob inkubatorju, zbrala vso moč in ji prepevala pesmici, ji pripovedovala kdo vse jo nestrpno doma čaka, ji povedala koliko ljudi misli na njo, drži pesti in vanjo verjame, vključno z vami moje rr-jevke. Ne vem kaj je pomagalo njej, vem da meni je že to da sem začela drugače razmišljat. Nismo bogovi, da bi lahko odločali o tem kdo ostane in kdo gre, lahko le upamo na najboljše. Ne bom ti dejala, da bo vse vredu, ker ne vem, ampak verjemi v malega Gašperja. In dokler se on bori, se daj tudi ti. Črne misli pa daj na stran. Jaz ti želim veliko moči, jaz jo črpam od njiju. Moja dobra prijateljica je rekla, ko sem se ji potožila, da jemljem moč od otrok, ne jemlješ ti moč od njih, ampak v njih  najdeš svojo. Andreja, Gašper te zdaj rabi, bodi močna za njega. Želim vam, da bodo ti težki dnevi čimmprej za vami.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 28.10.2009 1:05:49 >

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 818
28.10.2009 8:30:57   
lillchy123
včeraj sem šla mimo cerkve in prižgala lučko za vse vaše angelčke....

in za Gašperja, malo pa mora pomagati, ker toliko ljudi misli, upa in moli zate!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 819
28.10.2009 8:59:19   
dadaegon
Moram vam povedat da je Gašper bil na meji ŽIVLJENJA IN SMRTI, SAJ SO GA V PONEDELJEK OB 17.00 , odpeljali na operacijo trebuščka, tako da sedaj čakamo samo kaj se bo zgodilo naprej, ima namreč stomo in odrezali so mu 20 cm črevesja , zdravniki pravijo da je ČUDEŽNO preživel operacijo in da je bil kirurgov najmajnši pacijent, in še sam nemore verjet kako je lahko tako majhno bitje tako močno, čeprav so nas doletele vse težave mu stojimo ob strani vsako sekundo ponoči in podnevi.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 820
28.10.2009 9:08:51   
petrazg
Gašper je pravi borec mami... Držim pesti zanj in mu pošiljam veliko user posted image , tebi pa veliko pozitivne energije...

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 821
28.10.2009 10:15:23   
Rubin.
Dadaegon lahko si ponosna na svojega Gašperja, toliko volje in moči ima le malokdo.

Lillchy123 hvala za svečko. Sigurno pomaga.

Hvala tudi vsem ostalim, ki nam mamicam v stiski stojite ob strani, ne veste koliko nam to pomeni user posted image .

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 822
28.10.2009 10:17:31   
sonček33
Dadaegon....mislim na vas. gašper je borec in pol.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 823
28.10.2009 10:22:28   
arabela*
Bravo Gajauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 824
28.10.2009 10:22:59   
kayica24
user posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?