|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO
15.10.2009 20:21:02   
anajmad
Tametil,koruzni zdrob z mlekom in včasih smo si s cimrami privoščile kozarec piva-brez bojazni. Drugače pa pij,pij pij...karkoli ti pride pod roke. Vodo,čaj,mleko.....
Sem pa prav vesela za vašga fantiča,da se lepo drži.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 751
16.10.2009 9:35:51   
Mateja4
RUBIN vse najboljše ob tvojem prazniku. Naj se vam uresniči tista edina želja in naj Gaja čimprej pride domov, v tvoj objem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 752
16.10.2009 13:39:35   
Lara73
berem in držim pesti, se vsakič posebej zjočem....

sama sem v 24 tednu in samo da me malo špikne, že paničarim. Se tako bojim prezgodnjega poroda.

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 753
16.10.2009 21:39:11   
Najaa
dadaegon, se spomnem, kako sva bila z možem vesela, ko je hčerka dobila prva 2ml mojega mleka... user posted image
Mleko - vsak P ti bo predpisal Tametil tablete. Jaz sem edino z njimi povečevala količino mleka, s hrano niti ne, čeprav sem se trudla in naredila vse. Tametil pa mi je res pomagal.

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 754
18.10.2009 21:26:08   
sonček33
Punce, mislim na vas in vaše sončke.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 755
18.10.2009 22:15:46   
Sanikaa
Drage ženske..res ste močne in vredne divljenja. Jokam in veselim se z vami. Želim vam veliko ljubezni , moči in da boste čimprej svoje angelčke ljubčkale, božale, objemale in odgajale v svojem toplem ljubečem domuuser posted image user posted image . NIKOLI NE OBUPAJTE, BODRITE SVOJE BORCE !!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 756
19.10.2009 21:08:43   
Rubin.
Najprej seveda:

Vse najboljše draga Gaja za tvoj mini 4 rojstni dan user posted image .

Sem vam želela sporočiti dobre novičke, da je bila Gaja čez vikend že na 40% kisiku, pa imam danes še boljše: GAJA DIHA SAMA!!!! Je rekel dr. da se se je princeska ob polnoči odločila, da ima respiratorja dovolj in si izvlekla tubus. Pa so jo upoštevali in ji dali CPAP. In rezultati so dobri, ob 50% kisiku ima setoracije 90 in tudi več. Danes ko sem bila pri njej je prišla na 99. Ampak, ja bilo bi prelepo, če ne bi bilo tega ampak, kadar je pa nemirna pa ji pade na 85 in manj. Jaz menim, da so še vedno težava v krčih, saj je edino takrat nemirna. Drugače pa masko lepo prenaša, čist drugače kot prvič. In moram povedat, da imam res dober občutek, da tokrat pa bo uspelo. Upam, edino da ne bodo prej obupali ob njenih nemirih in jo priklopili nazaj na respirator.

Skratka, super dan dan je za nami in punce moje drage, vem da držite pesti za Gajo, ampak te tri dni jih še posebej stiskajte, da ji uspe, ker če ji, potem ne bo potrebovala traheostome.

Sedaj pa grem prebrat kaj ste napisale, se mi je tako mudilo napisat dobre novičke, da mi še ni uspelo prebrat vaših postov.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 757
19.10.2009 21:28:56   
Urša
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 758
19.10.2009 21:46:17   
Mateja4
Bravo Gajaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držimo pesti in upamo na najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 759
19.10.2009 21:49:26   
sonček33
Gajauser posted image , Rubin mislim na vas. kako pa kaj starejša sestrica?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 760
   RE: Nedonošenčki 2009
19.10.2009 22:08:18   
Rubin.
Seveda sem se v vsem tem veselju pozabila zahvaliti za dobre želje, pikapoke, misli, pozitivno energijo in vse kar mi pošiljate. Resnično hvala. Sedaj ko gre Gaji bolje, same vidite, da ji pomaga. Bolj malo se oglašam, ker sedaj manj časa, ga namreč več preživim  pri Gaji, ker jo že lahko previjam, hranim po sondi, skratka vedno bolj lušno je in upam da mi ne zamerite, da se ne javljam tako redno. Sedaj namreč to kar sem opravila dopoldan, ko je Mala miss v vrtcu, sedaj opravljam zvečer, potem pa mi časa zmanjka za net. Ampak brez skrbi, mislim na vse vas, ki mi vlivate upanje, da tudi nas čaka sreča. Vedno bolj verjamem v to.

Februarka08 in ostale, ki ste napisale, da občudujete mamice nedonošenčkov. Verjamem, da ko od zunaj gledaš, se ti zdi nepojemljivo, kaj vse zmoremo, ampak ko so notri, pa je to čisto samo po sebi umevno. In sem prepričana, da je ni med vami, ki ne bi ravnala tako kot jaz in ki tega ne bi zmogla. Tudi jaz sem bila prepričana, da to kar se meni dogaja zadnje mesece, presega meje mogočega, ampak očitno, človek prenese več, kot misli. Je pa res, da ob podpori otrok, moža, prijateljev in vas rr-jevk ne bi zmogla. Vsak dan se zahvalim, da imam takšne ljudi ob sebi. Z Gajo pa se še posebej zahvaliva Zoji, da bedi nad njo in ji daje prepotrebno moč.

Larlu, povej septemberkam, da se jim iz srca zahvaljujem in ko mi bo čas dopušal pridem kaj na obisk. user posted image

Zora20 najprej čestike, da sta že doma, pri nas so to še sanje. Glede tvojih stahov, bi pa ti samo to svetovala, začni se spopadat z njimi takrat, ko se bodo uresničili, nič prej. Čisto po nepotrebnem si beliš glavo kaj bo, kaj pa če sploh ne bo. Jaz sem se naučila od mojih dveh princesk in iz tega kar me je letos doletelo, da živim za danes. Ker človek načrtuje, življenje pa načrt izpelje. Ja, jaz sem imela za letos čisto drugačne načrte, pa so se mi podrli do temeljev. Še sedaj se spomnim, koliko sem gnjavila moža naj naredi dodatne police v kopalnici, ker bomo imeli sedaj tri otroke in seveda jih nujno rabim. No police so, mi pa niti ne živimo več tam in tudi če bi jih ne bi potrebovali. Tako, da živi za danes in rešuje težave, ki jih imate danes, tiste bodoče, če sploh bodo, pa pusti za jutri.

Dadaegon, bravo mali Gašper user posted image . Samo tako dalje, vsak dan pomislim nanj, ko vstopam na eint in mu pošljem dobre želje. Kdo pa bo verjel v naše otroke, če ne mi starši, a ne?

Sonček33, Lara je vredu. Zelo si želi videti sestrico. Sicer ji pokaževa slike ampak to ni to. Sem mislila ta teden spet malce zaprosti, če bi mogoče sedaj že šlo, da jo vidi vsaj za minutko. Ampak sedaj je malce prehlajena, pa bom počakala da bo čisto zdrava. Upam, da mi uspe. Drugače pa naj povem, da sem blagoslovljena z čudovitimi otroki, točno takšnimi kot sem si jih želela. (Včasih, če Lara kaj trmari, mi mož reče, ja točno taka je kot si si jo ti želela, jaz pa nisem imel nobene besede pri tem user posted image  user posted image . Ampak, jaz sem vesela, da imajo otroci svojo voljo in svoj jaz user posted image ). Torej nekje že moram biti dobro zapisana, da so mi dani.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 761
19.10.2009 22:37:16   
Janeja
Rubin, res te občudujem, neverjetna si. Okoli sebe širiš pozitivno energijo in to vsi tvoji čutijo. Zato pa imaš take zlate otroke.

Čestitke mali Gaji. Tokrat ji bo uspelo, ker se je za to sama odločila. In v to trdno verjamem, ker vem, kaj ti naši mali borci zmorejo in kakšno neverjetno moč imajo. Ko so na nekja pripravljeni, bodo to vsem okoli pokazali in dokazali.

Naj se vam čim prej zgodi še več takih čudežev, za katere bo poskrbela vaša Gaja.

Vsem ostalim mamicam pa pošiljam koš pozitivnih misli. Verjemite v svoje male borce. Še malo, pa boste uživali skupaj doma.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 762
19.10.2009 22:41:50   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Jaz sem se naučila od mojih dveh princesk in iz tega kar me je letos doletelo, da živim za danes. Ker človek načrtuje, življenje pa načrt izpelje. Ja, jaz sem imela za letos čisto drugačne načrte, pa so se mi podrli do temeljev.

Tole si odlično napisala. user posted image
Pa bravo za Gajo, malo borko! user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim na njo vsak dan.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 763
20.10.2009 7:01:20   
matcar
Bravo Gaja!user posted image user posted image user posted image Rubin,držim pesti še naprej za vas!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 764
20.10.2009 14:18:35   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Rubin, res te občudujem, neverjetna si. Okoli sebe širiš pozitivno energijo in to vsi tvoji čutijo. Zato pa imaš take zlate otroke.

Čestitke mali Gaji. Tokrat ji bo uspelo, ker se je za to sama odločila. In v to trdno verjamem, ker vem, kaj ti naši mali borci zmorejo in kakšno neverjetno moč imajo. Ko so na nekja pripravljeni, bodo to vsem okoli pokazali in dokazali.

Naj se vam čim prej zgodi še več takih čudežev, za katere bo poskrbela vaša Gaja.

Vsem ostalim mamicam pa pošiljam koš pozitivnih misli. Verjemite v svoje male borce. Še malo, pa boste uživali skupaj doma.

se podpišem pod tole user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 765
21.10.2009 17:26:17   
Rubin.
Hvala Janeja in ostale. Resnično ne mislim, da delam kaj posebnega, samo tako kakor čutim.

Gaja je že tretji dan na CPAP-u user posted image  in ji gre prav dobro. Tako sem ponosna na njo, se mi zdi da hodim kar dva metra na tlemi user posted image . Danes je bila na 40% kisiku in 95 setoracije. Tudi je pridno, zgleda da ji bo 40 ml na obrok počasi premalo, ker po 2,5 urah že zahteva nov obrok, to se pa tudi pozna pri teži saj ima že 1800 g. Presrečna sem in resnično imam občutek da ji bo tokrat uspelo.
Držimo pestke user posted image .

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 766
21.10.2009 17:30:25   
ly117
Gaja le tako naprej. Bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 767
21.10.2009 18:10:44   
PERSIDA
Rubin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vse pesti sveta ,da se boste čimprej cartali v toplem domeku.Pridna jedka je postala ta tvoja pupa.Še kako dobro se spominjam teh 40 ml pri Anžeju.Ubožec se je pri tej teži ki jo ima Gaja šele učil pit po flaški ,čeprav je zmazal 40 ml.Še posebej sestra Simona se je trudila z njim.Ne vem zakaj ampak njej je uspelo vedno ,da je zmazal teh 40 ml.Ne moreš si predstavljat kaka muka ,da otrok skapira kako se pije iz flaške.No in druge sestre ,ki so imele preko anžeja niso mogle verjet ,da otrok toliko spije ,ko ,pa pri njih ni.Ja je že moglo bit nekaj čudežnega na tej ženski.To so takšne malenkosti ,ki ,pa ti kot mamici nedonošenčka pomenijo ogromno.Zato vsaka čast tem ljudem ,ki delajo na teh malih borčkih.In kako se navežeš na te ljudi, enostavno jih nikoli ne pozabiš.

Ne vem ,če sem že tukaj spraševala: A je bila mogoče katera na srečanju nedonošenčkov pod pohorjem letos?

Vsem malim borčkom pošiljam koš user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 768
21.10.2009 19:03:55   
matcar
Super,Rubin,sem prav vesela,ko sem to prebrala.Le tako naprej,mala borka,da boš čimhitreje doma v toplem objemu tvojih dragih.
Čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 769
21.10.2009 22:35:24   
brina_3
Bravoo Gajaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Rubin, še naprej stiskam pesti, da se bosta kmalu cartali...še naprej bodi močnaa user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 770
21.10.2009 23:52:00   
valči
Gaja in mami,čestitam Gaji za moč,voljo in pogum,res sem vesela,Rubim tebi pa,ker imaš veliko in zlato srce,ki utripa za tvoji princeski.Veliko si dala skozi,marsikdo v celem življenju tolko hudeha ne doživi,kot si ti v pičlih parih mesecih.

Močna si,da bi lahko gore premikala in tvoja Gaja prav tako.Mi je od veselja kar nekaj solzic priteklo.Mislim na vas,vsak dan.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 771
22.10.2009 18:11:24   
koala
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Gaja top so novičke ki si jih želim vakič ko pokukam sem, tebi Rubin pa samo to, si nekaj posebnega in jaz ti skidam kapo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 772
22.10.2009 19:26:23   
Rubin.
Persida, se strinjam s teboj, na tem oddelku ljudje delajo res z srcem in služba jim ni samo služba, ker potem ne bi zdržale niti en mesec. Nekaj je na teh ljudeh. Sicer je res, da so ene bolj rutinske, ampak važno je da strokovno skrbijo za naše zakladke. Na tem odd. sta dve Simoni, tako da ne vem točno katero misliš, lahko tudi na z.s.

Jaz sem pa presrečna, če lahko vsaj tu in tam kaj naredim namesto njih, tako da komaj čakam, da je plenička polna ali pa ura za hranjenje user posted image . Počasi pa seveda upam, da jim bom prevzela vso delo.

Valči in Koala, resnično nisem nič posebnega, delam to kar bi vsaka mama, če bi bila v podobni situaciji.

In najpomembnejše, Gaja je še vedno na CPAP-u in res dobro kaže. Danes, ko sva bila tam je bila na 40% kisiku in 97 setoracije in tudi, ko so jo dajali krči, setoracija ni padla pod 85, tako da se aparat danes ni nič oglašal. Res je moja junakinja, bravo punca, tako se dela.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 773
22.10.2009 19:58:54   
lillchy123
rubin bravoooo! tudi jaz držim pesti za vas in komaj čakam novice, ko boš napisala, da je Gaja doma!

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 774
23.10.2009 9:35:37   
koala
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Gaja!!!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?