|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
27.10.2009 21:26:54   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ufa, tak zdaj pa grem.

user posted image

a že, če pa si komaj prišla user posted image
sem mislila, da boš mene menjala, da lahko jaz grem. Sem svoje minute izkoristla že user posted image

sem pozabla napisat, da grem še po en kos kruha z marmelado. user posted image

user posted image  dober tek

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
27.10.2009 21:27:07   
tasa_m

ufa, tak zdaj pa grem.

user posted image

sem mislila, da boš mene menjala, da lahko jaz grem. Sem svoje minute izkoristla že user posted image

dober tek!
To pa lahko greš ja..
A še imaš mamo na obisku?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
27.10.2009 21:27:47   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Popizdiš kje si ga našla ful je dober kaj ,pa mi nisi lani tega pokazala ,pa še z mano si okol hodlauser posted image user posted image user posted image user posted image .Samo lesena doba je že mimouser posted image user posted image user posted image user posted image
ja, bila pa bi največja frajerka daleč na okoli user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
27.10.2009 21:28:22   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

ne midve sva pa to do sedaj doma pasirale in mučkale in to ( domače), no danes sva pa imele eno v vozičku od Hippa in mi je bilo tak fajn sedet na sončku, da sem ji kar tist dalauser posted image

kaj s sabo pa nikoli ne vzameš doma narejene? jaz ponavadi vedno. danes sem zmiksala kar suhe slive in marelico ter malo hruške in vzela s sabo.

Najaa, a taka kašica je Ok, jaz ji kake take kombinacije še nisem dala, ker se bojim da bi jo preveč pognalo - se mi zdi da je vse troje bolj odvajalno kot ne.
Jaz ponavadi kombiniram hruško pa banano recimo ali slive in korenček.  A to preveč kompliciram???

ne, nič ne kompliciraš, sej sama veš kaj je za njo dobro. Nika je bila zelo zaprta in še vedno slabo kaka tako da ji taka kombinacija prav nič hudega ne naredi.

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
27.10.2009 21:28:26   
Najaa

dej se zdej hvalit, kako si po SF perfektno vozila, v Lj si pa ne upaš??!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Trinity boš jih mogla presenetit in se v Lj. zapelat

točno tako. sam boš mogla falit odcep in se na morje pripeljat. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
27.10.2009 21:29:24   
Najaa

ufa, tak zdaj pa grem.

user posted image

user posted image  dober tek

hvala, sam ga že ni več. user posted image

tasa odg. na tvoje vpr. je ja. user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
27.10.2009 21:29:37   
PERSIDA
Otrok sit upam,da ga en cajt drži zato ,pa grem sedaj v diagonalo ,če bo kaj haska,ker jutri moram bit spočita za čvekuser posted image .Lahko noč.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
27.10.2009 21:29:41   
trinity22

dej se zdej hvalit, kako si po SF perfektno vozila, v Lj si pa ne upaš??!! user posted image user posted image user posted image

točno tako. sam boš mogla falit odcep in se na morje pripeljat. user posted image

to bi se mi čist znalo zgodituser posted image  pa saj do Kopra znam brez problemauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
27.10.2009 21:30:29   
trinity22

Otrok sit upam,da ga en cajt drži zato ,pa grem sedaj v diagonalo ,če bo kaj haska,ker jutri moram bit spočita za čvekuser posted image .Lahko noč.

lahko nočuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
27.10.2009 21:31:10   
Najaa

to bi se mi čist znalo zgodituser posted image  pa saj do Kopra znam brez problemauser posted image

verjamem ja, saj je samo ena cesta. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3285
27.10.2009 21:31:20   
tasa_m

takrat pa moraš imet persido zraven user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
27.10.2009 21:31:22   
PERSIDA

Popizdiš kje si ga našla ful je dober kaj ,pa mi nisi lani tega pokazala ,pa še z mano si okol hodlauser posted image user posted image user posted image user posted image .Samo lesena doba je že mimouser posted image user posted image user posted image user posted image
ja, bila pa bi največja frajerka daleč na okoli user posted image

Že sedaj imamo probleme ko nas ustavljajo kaj bi še blo takratuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
27.10.2009 21:31:54   
KOKICA32

Nočko!
Jaz tudi grem, ker že spet slišim neko kruljenje iz spalnice...Pa kaj je to, madonca? user posted image user posted image user posted image

LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
27.10.2009 21:32:04   
tasa_m

NOČKO

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
27.10.2009 21:32:28   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Nočko!
Jaz tudi grem, ker že spet slišim neko kruljenje iz spalnice...Pa kaj je to, madonca? user posted image user posted image user posted image

LAHKO NOČ!user posted image

Nočko Kokica..

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
27.10.2009 21:33:39   
Najaa
Lahko noč vsem, ki greste v diagonalo. Jaz bom še malo v vertikali počakala mojega, da mu jih napnem. user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
27.10.2009 21:34:24   
tasa_m
Ja, nič tudi jaz grem. Še grem malo k Mariborčankam, se menijo za kostanjev piknik, tak da to moram bit zraven user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
27.10.2009 21:35:13   
trinity22

Lahko noč vsem, ki greste v diagonalo. Jaz bom še malo v vertikali počakala mojega, da mu jih napnem. user posted image user posted image

se podpišem ... lahko noč
Najaa pa ne boš huda menda

< Sporočilo je popravil trinity22 -- 27.10.2009 21:36:35 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
27.10.2009 21:35:15   
yania
Čer,,,o čem debata....ste kar napisale, a...
evo, tavelike punce ni do četrtka, mi bo kar dolgčas...Timon spi, mene pa fuuuulll nekaj boli zadaj pod levo ramo, u bistvu ne znam povedati kje, kot bi rekla, tu kjer je srce, samo da zadaj...nekaj mi je zaštekalo,,,le kdo je krivec za touser posted image ...TImko.... ni čudno ko ga pa skos nekaj pa gor pa dol, pa gugaguga,,,,h, bom šla počasi v mižule, da se spočijemo...

sam mal vas še preberem, da vidim, kje ste ostale...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 3294
27.10.2009 21:39:15   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Čer,,,o čem debata....ste kar napisale, a...
evo, tavelike punce ni do četrtka, mi bo kar dolgčas...Timon spi, mene pa fuuuulll nekaj boli zadaj pod levo ramo, u bistvu ne znam povedati kje, kot bi rekla, tu kjer je srce, samo da zadaj...nekaj mi je zaštekalo,,,le kdo je krivec za touser posted image ...TImko.... ni čudno ko ga pa skos nekaj pa gor pa dol, pa gugaguga,,,,h, bom šla počasi v mižule, da se spočijemo...

sam mal vas še preberem, da vidim, kje ste ostale...

ajaj mene tudi ful neki boli v levi rami, sam men neki ful mišico zateguje, kot da bi rabla spet eno masažouser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
27.10.2009 21:45:19   
yania

Povejte mi kakšen prepečenec kupujete a se dobi prav za otroke al kar navadnega?

jaz sem 1 x kupila enega od Hippa, pa ga še imamo...potem pa ga kdaj zmešam v kako kašico-sadno...

ma se še ni zgodilo, da bi Timon pojedel cel piškot...vedno prej odneha lenčina, se mu ne da...no, če bi bil bolj lačen, bi morda šlo...tako da ga kar porabim za zgostitev, pa piškotke tudi, samo res reeeedkoooo......

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
27.10.2009 21:48:34   
yania

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

user posted image user posted image pa taka tolažba......sej je vseen......pač ne vozim in vem da bom ekrat mogla.....sam to fobijo morm premagat in potem sm zmagalauser posted image user posted image user posted image ......tko da če pa kiri kej ne paše nej pa na glas pove......

se mi zdi, da je tu kar nekaj takih, ki ne upajo za volan, tudi Nobady, če se ne motim. Tebe naj pa dragi pelje do gasilnega doma, tam sem jaz vadla in vozila v krogu user posted image

jaz tudi ne vozim rada, pa kar se razdalje tiče do MB pa Ce pa to, ko bolj poznam mi ni panike v LJ in tiste konce pa kar odpade ima tud nek strah pred LJ ko je tako veliko mesto se mi zdi, da bi se takoj zgubilauser posted image  

user posted image user posted image user posted image Lj je res strašno veliko mesto user posted image pa sej bi blo čist kul, če bi bila kultura voznikov normalna... user posted image

Felix ti se mi kr smej, ampak proti Velenju ali pa recimo Rvanam je to ogromno mesto in pol same neke obvoznice in štiripasovnice in kr neki jaz to sploh ne maram in zato si dam raj lukno v koleno vrtat, kot da se moram sama kam v LJ pelatuser posted image

jaz pa vozim najraaaaajjjjšššššš-------.......kamorkoli, res,,sem velik fen tega,,,z mojim sva se do pred Timonom še stalno kregala, kdo bo na morje peljal, al pa kam drugam...
no sem pa prišla na račun, ko smo bili kje zunaj, pa je kaj spil, takrat mi pa z veseljem odstopi ključ in avto user posted image ..

drugače pa res obožujem voziti, hitro...mmmm,,,,tako da Felix ni panike, lahko jaz peljem ....vedno....ti mi le zaupaj....

Neposredna povezava do sporočila: 3297
27.10.2009 21:55:19   
yania

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

čer punce.pri nas spet pestro..mala spet zavraća hrano..papala je danes piščančje medaljone ker ni hotela nič drugega..niti linote...3vrste sem ji ponudila pa nič noče..pol je jedla medaljone..jedla bi samo testenine-juhce noče naenkratuser posted image ,pa piščanca,jogurte ni šans(prej jih je jedla),pudinge hoče,pa banano,čokoladno mleko je danes 200ml spila pa tako naprej..za večerjo je pojedla pol palačinke,ker sploh drugo ni hotela,sem toliko danes psu dala hrane da škoda...in podnevi jo je leo vzel iz posteljke in dal na veliko posteljouser posted image user posted image sem posodo prala in skoraj bi me kap ko sem prišla v sobo in sem ju vidla na postelji...to pa ni vse..sem telefonirala prej,in pridem v sobo vidim tiju s ljubljanskom salamom v roki in žemljom..ji je dal malo svojega sendvičauser posted image ..pojedla je pravi 2kolutka te salame in pol žemlje...je res zgledala sita..no in sem jo okopala in je spila še 180ml mleka in 30čajauser posted image ...sedaj spi ko top...a mislite da ji bo kaj od salame??upam da ne...

Draga mamica.Velikokrat se sprašujem a ti sploh naj odgovorim na tvoj post.Po pravici povedano mi pri tebi ni vse jasno al nas enostavno za*ebavaš  al ti to resno misliš.
Če se osredotočim na post.Enostavno si priznaj ,da  si z vsem pretiravala.Sem ti že enkrat napisala bodi vesela ,da ti otrok vse je.Samo včasih je dobro ,če že drugih ne poslušaš ,da sama presodiš kaj bi naj bilo dobro za tvojga otroka.Če meni daš na izbiro sladko al nekaj drugega valjda ,da bom sladko.Otroci se najlažje navadijo sladkega saj ,če si kdaj poskusla svoje mleko je sladko.Glej ogromno mamic se trudi ,da bi otrok sploh sprejel kakršnokoli hrano .Pomisli kdaj na njih.
Glede na to kaj je že tvoj otrok vse jedel sem se vedno čudila zakaj je tako  suha.Če je take konstrukcije hvala bogu.Bo še veliko pregrehov jedla v svojem življenju samo lepo te prosim ne zabaši jo že sedaj ko se še komaj razvija.
leo**tia ne vem kako ti naj povem deluješ mi ena mlada zmedena mamica ,ki ne posluša nikogar.Po eni strani vprašaš za nasvet drugi post ,pa pišeš že kako si se odločila.Ja super saj si mami svojmu otroku samo verjemi ,da te veliko ljudi tu gor ignorira ,ker te enostavno ne razume.
Sprašujem se ali sodeluješ ,da dviguješ temperaturo na forumu al si pač ena izmed nas ,ki si delimo dobro in slabo?Kot vidiš nas je izmed mnogih ostalo le nekaj ,ki smo skoz na rr ,pa ne zato ,ker ne bi imele kaj delat ampak je to za nas edina sprostitev.Kot vidiš in spremljaš se med sabo tudi dobivamo ,da delimo mnenja in nasvete.Sprašujem se zakaj ti nisi nikoli na kakšnem srečanju?Res bi te rada spoznala.
Glede tvojga sineka ,pa mislim ,da si pri vzgoji marsikaj zamudila in da je pač to v kar si ga vzgojila.Imam dvojčka ,pa me verjetno še svašta čaka samo neke osnove ,pa upam ,da jima vtepem v glavo.Ali ,pa mu enostvno posvečaš premalo pozornosti sedaj ko ima sestrco in se ti veselo maščuje.Ne poznam te zato ti ne morem solit pameti edino kar je ,da ti zaželim sreče in da pikica sprejme hrano in začne jesti vse po vrsti.
Pa napiši kdaj kaki veseli post.Srečno in brez zamere.

user posted image user posted image user posted image user posted image ...no, točno to bi rada jaz izustila( le da nimam dvojčkovuser posted image )....pa kaj ko mi vedno vre ko berem tvoje poste....res zanimivo, vedno rabiš nasvete, vse sorte sprašuješ....ne vem no...
premisli, zamisli se nad tem, kar ti je naša super mama povedala in svetovala...
in spet si se Persida naša izkazala, da si res SUPERMUMMYuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
27.10.2009 21:56:19   
yania
Ej zdej pa DOSTuser posted image user posted image user posted image ....
jaz vas ne bom ujela, če kar naprej tipkate, pa tipkate....še 4 strani imam...

počakte me...

dokler ne dam znaka, ne pišete     OKuser posted image user posted image user posted image

user posted image ..,,

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
27.10.2009 22:00:04   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Ej zdej pa DOSTuser posted image user posted image user posted image ....
jaz vas ne bom ujela, če kar naprej tipkate, pa tipkate....še 4 strani imam...

počakte me...

dokler ne dam znaka, ne pišete     OKuser posted image user posted image user posted image

user posted image ..,,

OK šeficauser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?