Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 17:38:39
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jest, jest, jest No, super,,,,en dan Štajersko oblaufava, en dan Primorsko,,,...bomo se po 1.menile, a prav?.... pa lahko en dan jaz peljem, en dan pa ti...p gre še kdo z Nama?......a?.....Feliks imaš ti koga v mislih? a ti mene mal zafrkavaš? zmeniva se pa kar v petek in ja, itak, vsaka enkrat pelje in je feliša a ti lahko jaz koga predlagam?? ne hvala tole pa sigurn name leti kak si pa lahk tak ziher? na koga pa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 17:38:42
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a je že zima? sam še snežinke manjkajo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 17:40:22
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania oj helimaša...kako ?...tebe pa dolgo nisem zasledila tule gor:.... kako ste?...boš kaj do Lj.prišla? ej super.....najbrž enkrat drug tedn k bom šla v šoping
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 17:44:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jest, jest, jest No, super,,,,en dan Štajersko oblaufava, en dan Primorsko,,,...bomo se po 1.menile, a prav?.... pa lahko en dan jaz peljem, en dan pa ti...p gre še kdo z Nama?......a?.....Feliks imaš ti koga v mislih? a ti mene mal zafrkavaš? zmeniva se pa kar v petek in ja, itak, vsaka enkrat pelje in je feliša a ti lahko jaz koga predlagam?? ne hvala tole pa sigurn name leti kak si pa lahk tak ziher? na koga pa mogoč na mene, ker nonstop gnjavim, kdaj bo katera prišla po mene, ker se sama nikamor ne peljem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 17:46:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps a je že zima? sam še snežinke manjkajo kdo to pravi?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 17:46:51
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jest, jest, jest No, super,,,,en dan Štajersko oblaufava, en dan Primorsko,,,...bomo se po 1.menile, a prav?.... pa lahko en dan jaz peljem, en dan pa ti...p gre še kdo z Nama?......a?.....Feliks imaš ti koga v mislih? a ti mene mal zafrkavaš? zmeniva se pa kar v petek in ja, itak, vsaka enkrat pelje in je feliša a ti lahko jaz koga predlagam?? ne hvala tole pa sigurn name leti kak si pa lahk tak ziher? na koga pa mogoč na mene, ker nonstop gnjavim, kdaj bo katera prišla po mene, ker se sama nikamor ne peljem pa taka tolažba......sej je vseen......pač ne vozim in vem da bom ekrat mogla.....sam to fobijo morm premagat in potem sm zmagala ......tko da če pa kiri kej ne paše nej pa na glas pove......
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 17:47:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jest, jest, jest No, super,,,,en dan Štajersko oblaufava, en dan Primorsko,,,...bomo se po 1.menile, a prav?.... pa lahko en dan jaz peljem, en dan pa ti...p gre še kdo z Nama?......a?.....Feliks imaš ti koga v mislih? a ti mene mal zafrkavaš? zmeniva se pa kar v petek in ja, itak, vsaka enkrat pelje in je feliša a ti lahko jaz koga predlagam?? ne hvala tole pa sigurn name leti kak si pa lahk tak ziher? na koga pa mogoč na mene, ker nonstop gnjavim, kdaj bo katera prišla po mene, ker se sama nikamor ne peljem pa taka tolažba......sej je vseen......pač ne vozim in vem da bom ekrat mogla.....sam to fobijo morm premagat in potem sm zmagala ......tko da če pa kiri kej ne paše nej pa na glas pove...... ? lej,jaz tud ne vozim, do celja še gre, pa do bistrice, kaj pa je večji spekter pa odpade
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 17:49:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša pa taka tolažba......sej je vseen......pač ne vozim in vem da bom ekrat mogla.....sam to fobijo morm premagat in potem sm zmagala ......tko da če pa kiri kej ne paše nej pa na glas pove...... se mi zdi, da je tu kar nekaj takih, ki ne upajo za volan, tudi Nobady, če se ne motim. Tebe naj pa dragi pelje do gasilnega doma, tam sem jaz vadla in vozila v krogu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 17:52:38
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša pa taka tolažba......sej je vseen......pač ne vozim in vem da bom ekrat mogla.....sam to fobijo morm premagat in potem sm zmagala ......tko da če pa kiri kej ne paše nej pa na glas pove...... se mi zdi, da je tu kar nekaj takih, ki ne upajo za volan, tudi Nobady, če se ne motim. Tebe naj pa dragi pelje do gasilnega doma, tam sem jaz vadla in vozila v krogu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 17:58:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša pa taka tolažba......sej je vseen......pač ne vozim in vem da bom ekrat mogla.....sam to fobijo morm premagat in potem sm zmagala ......tko da če pa kiri kej ne paše nej pa na glas pove...... se mi zdi, da je tu kar nekaj takih, ki ne upajo za volan, tudi Nobady, če se ne motim. Tebe naj pa dragi pelje do gasilnega doma, tam sem jaz vadla in vozila v krogu kaj pa potem, ko vožnjo v krogu obvladaš?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 18:01:04
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša pa taka tolažba......sej je vseen......pač ne vozim in vem da bom ekrat mogla.....sam to fobijo morm premagat in potem sm zmagala ......tko da če pa kiri kej ne paše nej pa na glas pove...... se mi zdi, da je tu kar nekaj takih, ki ne upajo za volan, tudi Nobady, če se ne motim. Tebe naj pa dragi pelje do gasilnega doma, tam sem jaz vadla in vozila v krogu kaj pa potem, ko vožnjo v krogu obvladaš? probaš še mal v krožnem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 18:02:32
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša pa taka tolažba......sej je vseen......pač ne vozim in vem da bom ekrat mogla.....sam to fobijo morm premagat in potem sm zmagala ......tko da če pa kiri kej ne paše nej pa na glas pove...... se mi zdi, da je tu kar nekaj takih, ki ne upajo za volan, tudi Nobady, če se ne motim. Tebe naj pa dragi pelje do gasilnega doma, tam sem jaz vadla in vozila v krogu jaz tudi ne vozim rada, pa kar se razdalje tiče do MB pa Ce pa to, ko bolj poznam mi ni panike v LJ in tiste konce pa kar odpade ima tud nek strah pred LJ ko je tako veliko mesto se mi zdi, da bi se takoj zgubila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 18:20:03
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Danes kar ni pa ni cajta za kaj povedat no doslej, pa še to dolgo ne bo.Zdej spim z študentom, se počutim ko ona v diplomirancu, sam hb mlajša Prvo a ni ta rr mal bleda Potem pa sem vidla, da se menite za srečanje v Velenju, medve bi tudi prišle sem če bi ga preložile na kak datum po 6.11.No če bo kaka taka možnost bi bilo super. Potem za vse bolane
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 27.10.2009 18:29:54 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 18:29:00
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Danes kar ni pa ni vajta za kaj povedat no doslej, pa še to dolgo ne bo. Prvo a ni ta rr mal bleda Potem pa sem vidla, da se menite za srečanje v Velenju, medve bi tudi prišle sem če bi ga preložile na kak datum po 6.11.No če bo kaka taka možnost bi bilo super. Potem za vse bolane ojla Lolita, ti pa si pridna in kar delaš, kako Tjaša? Menimo se za srečanje pri meni doma, seveda sta s Tjašo dobrodošle tudi vedve kdaj pa bosta povedali Yania in Feliška ker oni dve prideta k meni, tak da če ti bo ustrezalo se nam komot pridružiš, če ne pa prideš ti s Tjašo k nama kdaj drugič
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 18:36:10
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Danes kar ni pa ni vajta za kaj povedat no doslej, pa še to dolgo ne bo. Prvo a ni ta rr mal bleda Potem pa sem vidla, da se menite za srečanje v Velenju, medve bi tudi prišle sem če bi ga preložile na kak datum po 6.11.No če bo kaka taka možnost bi bilo super. Potem za vse bolane ojla Lolita, ti pa si pridna in kar delaš, kako Tjaša? Menimo se za srečanje pri meni doma, seveda sta s Tjašo dobrodošle tudi vedve kdaj pa bosta povedali Yania in Feliška ker oni dve prideta k meni, tak da če ti bo ustrezalo se nam komot pridružiš, če ne pa prideš ti s Tjašo k nama kdaj drugič Ja sem ti ravno hotla na facebook napisat, da se če imaš čas, da se v čet. dobimo na kavi? ma Tjaša super Sej nimam izbire
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 18:43:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Danes kar ni pa ni cajta za kaj povedat no doslej, pa še to dolgo ne bo.Zdej spim z študentom, se počutim ko ona v diplomirancu, sam hb mlajša Prvo a ni ta rr mal bleda Potem pa sem vidla, da se menite za srečanje v Velenju, medve bi tudi prišle sem če bi ga preložile na kak datum po 6.11.No če bo kaka taka možnost bi bilo super. Potem za vse bolane Lolita, a naslednji teden pa nimaš časa? a si slučajno misla, da je FB beden?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 18:43:48
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša pa taka tolažba......sej je vseen......pač ne vozim in vem da bom ekrat mogla.....sam to fobijo morm premagat in potem sm zmagala ......tko da če pa kiri kej ne paše nej pa na glas pove...... se mi zdi, da je tu kar nekaj takih, ki ne upajo za volan, tudi Nobady, če se ne motim. Tebe naj pa dragi pelje do gasilnega doma, tam sem jaz vadla in vozila v krogu jaz tudi ne vozim rada, pa kar se razdalje tiče do MB pa Ce pa to, ko bolj poznam mi ni panike v LJ in tiste konce pa kar odpade ima tud nek strah pred LJ ko je tako veliko mesto se mi zdi, da bi se takoj zgubila Lj je res strašno veliko mesto pa sej bi blo čist kul, če bi bila kultura voznikov normalna...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 18:49:59
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Danes kar ni pa ni cajta za kaj povedat no doslej, pa še to dolgo ne bo.Zdej spim z študentom, se počutim ko ona v diplomirancu, sam hb mlajša Prvo a ni ta rr mal bleda Potem pa sem vidla, da se menite za srečanje v Velenju, medve bi tudi prišle sem če bi ga preložile na kak datum po 6.11.No če bo kaka taka možnost bi bilo super. Potem za vse bolane Lolita, a naslednji teden pa nimaš časa? a si slučajno misla, da je FB beden? Ne v petek gremo v čateške in smo do naslednjega petka tam. Ne jaz imam to ringarajino stran čist pobledelo marelično to sem mislila.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 18:56:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 še eno vprašanje - koliko vas je otroke že dalo v avtosedeže? vsi. sej lupinica je avtosedež. drugače pa v večjega še nekaj časa ne bo šla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 18:57:10
|
|
|
|
Najaa
|
Kaj pa je s to barvo? a so čist pošizili?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 18:58:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 še eno vprašanje - koliko vas je otroke že dalo v avtosedeže? vsi. sej lupinica je avtosedež. drugače pa v večjega še nekaj časa ne bo šla. se strinjam z Najo. Mi imamo komaj okol 7200g tak da nam do 9 kg še nekaj manjka. Dokler nebo 9..nima izhoda iz jajce
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 19:01:33
|
|
|
|
tasa_m
|
ojoj, kaka prometna spet na CE cestah..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 19:09:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj pa je s to barvo? a so čist pošizili? Ravno sončne špegle rabiš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 19:13:41
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 še eno vprašanje - koliko vas je otroke že dalo v avtosedeže? Mojadva dobita za božička nove avtosedeže pol ,pa se prekipamo v njih,ker drugače si bosta vrate pretegnila kak se gor vlečeta.Noge ,pa itak mata že predolge .9kg ,pa že tudi mata do božičeka bo že krepkih deset .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 19:14:39
|
|
|
|
PERSIDA
|
Povejte mi kakšen prepečenec kupujete a se dobi prav za otroke al kar navadnega?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?