|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 23:32:56
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia čer punce.pri nas spet pestro..mala spet zavraća hrano..papala je danes piščančje medaljone ker ni hotela nič drugega..niti linote...3vrste sem ji ponudila pa nič noče..pol je jedla medaljone..jedla bi samo testenine-juhce noče naenkrat ,pa piščanca,jogurte ni šans(prej jih je jedla),pudinge hoče,pa banano,čokoladno mleko je danes 200ml spila pa tako naprej..za večerjo je pojedla pol palačinke,ker sploh drugo ni hotela,sem toliko danes psu dala hrane da škoda...in podnevi jo je leo vzel iz posteljke in dal na veliko posteljo sem posodo prala in skoraj bi me kap ko sem prišla v sobo in sem ju vidla na postelji...to pa ni vse..sem telefonirala prej,in pridem v sobo vidim tiju s ljubljanskom salamom v roki in žemljom..ji je dal malo svojega sendviča ..pojedla je pravi 2kolutka te salame in pol žemlje...je res zgledala sita..no in sem jo okopala in je spila še 180ml mleka in 30čaja ...sedaj spi ko top...a mislite da ji bo kaj od salame??upam da ne... ma ti si tamali že tok enih stvari ponudla da je že imuna na vso hrano ki je še ne bi smela jest... ni dobro, mogče zdej ne bo nič narobe, ko b večja pa lahko ima kake posledice, taki mali še nimajo razvite prebave tak da res ne razumem kak ji lahk daš medaljončke jest? pa te ne napadam ampak samo povem svoje mnenje... valda nooče jest linote in jogurte če ve da bo dobila neki druzga... ne vem noo... brez besed... ,,,,pa meni se že počasi zdi, da se spet nekdo heca tule gor no..kaj mislite?... Nobady, ne se s tem ukvarjati.. pa jaz ne vem, kaj pa P reče, ko ji pove kaj mala je?..ma mene bi skoz okno vrgla, da ji kaj takega rečem,,al pa Felix, tvoja je tudi bolj na slow narejena glede uvajanja,,,dej reči da imaš eno kolegico, ki bo menjala P, ker ji mala nič noče razen medaljončkov in pudingov....aja, pa ogrske salame,,al kjere že?... OMG....
|