|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
26.10.2009 23:07:02   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

čer punce.pri nas spet pestro..mala spet zavraća hrano..papala je danes piščančje medaljone ker ni hotela nič drugega..niti linote...3vrste sem ji ponudila pa nič noče..pol je jedla medaljone..jedla bi samo testenine-juhce noče naenkratuser posted image ,pa piščanca,jogurte ni šans(prej jih je jedla),pudinge hoče,pa banano,čokoladno mleko je danes 200ml spila pa tako naprej..za večerjo je pojedla pol palačinke,ker sploh drugo ni hotela,sem toliko danes psu dala hrane da škoda...in podnevi jo je leo vzel iz posteljke in dal na veliko posteljouser posted image user posted image sem posodo prala in skoraj bi me kap ko sem prišla v sobo in sem ju vidla na postelji...to pa ni vse..sem telefonirala prej,in pridem v sobo vidim tiju s ljubljanskom salamom v roki in žemljom..ji je dal malo svojega sendvičauser posted image ..pojedla je pravi 2kolutka te salame in pol žemlje...je res zgledala sita..no in sem jo okopala in je spila še 180ml mleka in 30čajauser posted image ...sedaj spi ko top...a mislite da ji bo kaj od salame??upam da ne...

ma ti si tamali že tok enih stvari ponudla da je že imuna na vso hrano ki je še ne bi smela jest... ni dobro, mogče zdej ne bo nič narobe, ko b večja pa lahko ima kake posledice, taki mali še nimajo razvite prebave tak da res ne razumem kak ji lahk daš medaljončke jest? pa te ne napadam ampak samo povem svoje mnenje... valda nooče jest linote in jogurte če ve da bo dobila neki druzga... ne vem noo... brez besed...user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
26.10.2009 23:08:24   
NoBady
čer..... že cel večer po malem berem  in zdej je že tok ura da mi učke že fejst skup vleče... tak da vas sam na hitrco mal pozdravim in šibnem k možeku v pojstlo...

cuker pek dobrdšla, upam da se vidimo na kakem pikniku da nam kej dobrega spečešuser posted image

nočkoo

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
26.10.2009 23:32:56   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

čer punce.pri nas spet pestro..mala spet zavraća hrano..papala je danes piščančje medaljone ker ni hotela nič drugega..niti linote...3vrste sem ji ponudila pa nič noče..pol je jedla medaljone..jedla bi samo testenine-juhce noče naenkratuser posted image ,pa piščanca,jogurte ni šans(prej jih je jedla),pudinge hoče,pa banano,čokoladno mleko je danes 200ml spila pa tako naprej..za večerjo je pojedla pol palačinke,ker sploh drugo ni hotela,sem toliko danes psu dala hrane da škoda...in podnevi jo je leo vzel iz posteljke in dal na veliko posteljouser posted image user posted image sem posodo prala in skoraj bi me kap ko sem prišla v sobo in sem ju vidla na postelji...to pa ni vse..sem telefonirala prej,in pridem v sobo vidim tiju s ljubljanskom salamom v roki in žemljom..ji je dal malo svojega sendvičauser posted image ..pojedla je pravi 2kolutka te salame in pol žemlje...je res zgledala sita..no in sem jo okopala in je spila še 180ml mleka in 30čajauser posted image ...sedaj spi ko top...a mislite da ji bo kaj od salame??upam da ne...

ma ti si tamali že tok enih stvari ponudla da je že imuna na vso hrano ki je še ne bi smela jest... ni dobro, mogče zdej ne bo nič narobe, ko b večja pa lahko ima kake posledice, taki mali še nimajo razvite prebave tak da res ne razumem kak ji lahk daš medaljončke jest? pa te ne napadam ampak samo povem svoje mnenje... valda nooče jest linote in jogurte če ve da bo dobila neki druzga... ne vem noo... brez besed...user posted image

user posted image user posted image user posted image ,,,,pa meni se že počasi zdi, da se spet nekdo heca tule gor no..kaj mislite?...
Nobady, ne se s tem ukvarjati..
pa jaz ne vem, kaj pa P reče, ko ji pove kaj mala je?..ma mene bi skoz okno vrgla, da ji kaj takega rečem,,al pa Felix, tvoja je tudi bolj na slow narejena glede uvajanja,,,dej reči da imaš eno kolegico, ki bo menjala P, ker ji mala nič noče razen medaljončkov in pudingov....aja, pa ogrske salame,,al kjere že?...
OMG....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
26.10.2009 23:34:15   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Hmmm, vam kar zavidam da že papate skutice, jogurtke..., mi smo še vedno na brezmlečni in brezglutenski dieti (za gluten se ne držimo glih 100%, glede mlečnih izdelkov pa kar). Ma meni se zdi, da skozi je eno in isto, pa še kupljenih kašic nič noče. Ampak bom zdaj začela tudi kako tako zelenjavo, ki bolj napenja ji dajat ala cvetača, grah... pa bomo videli.
Glede stanja v denarnici pa mislim, da imam manj kot evro, na računo pa je tudi en velik nič (k sreči imam študentski račun pa kam daleč v minus ne morem), ampak imamo pa fasado. user posted image

aja user posted image user posted image user posted image  za vse male in velike bolančke!!!!

ne skrbi, ti kar počasi uvajaj user posted image pri nas tudi nekaj malega glutena že dobi, mlečnih izdelkov pa še nič. Se nič ne mudi.
In super za fasado, letos pozimi vas ne bo zeblo user posted image

Grahec, saj bo...bolj počasi, če ste že imeli nekaj na temo alerije...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
26.10.2009 23:34:46   
yania

IZVIRNO SPOROČILO: yania

jaz sem se ravno najedla pice, kukam kmetijo, naja je dol pri mojih, moj je šel na eno pijačko, ker je kolega rodil, no njegova -----....pijem pa refošk s kokakolo....user posted image

mi tudi poznamo ene, ki so danes rodili user posted image a majo slučajno punčko Kajo?

ne, Zalo...user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
26.10.2009 23:37:06   
yania

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Sem, hvala,,,glej, zaradi mene res ni problema,,,se rada potepam...določi dan, pa je to to...
bom pač našla Velenje, pa še izgovor imam user posted image ....

samo ta teden bo težka, imam sredo, četrtek in petek zaseden....drugi teden pa možno...

no ful dobro ... meni je za naslednji teden čist vseen kateri dan ...  v ponedeljek imam sicer plavanje ampak sva do 11h najkasneje že doma, v sredo imava telovadbo takrat sva malo bolj pozne, tak da mogoče sreda ne, ostale dneve pa čisto lahko ... in če se hoče še katera s tabo potepat lahko omeniš in pridete skupajuser posted image  bom ful vesela

jest, jest, jest user posted image

No, super,,,,en dan Štajersko oblaufava, en dan Primorsko,,,...bomo se po 1.menile, a prav?....
pa lahko en dan jaz  peljem, en dan pa ti...p
gre še kdo z Nama?......a?.....Feliks imaš ti koga v mislih?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
26.10.2009 23:38:39   
yania
Jaz sem pa danes kupila še eno platno, moram še Naji nekaj narisati, pa nimam nobene dobre ideje....
Pomagejte, sej vas je polno ustvarjalnih tule gor...user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
27.10.2009 6:46:47   
Nina00
Dobro jutro!

Naš najmlajši član se je odločil, da bo na jesen začel vstajati malo prej in danes sva budna že od 5.15 user posted image  Sem ga prepričevala, da še ni naspan, ampak se ni pustil prepričati.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
27.10.2009 6:53:01   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dobr večer!

Mi imamo pa zadnje dni spet pravo krizo z uspavanjem starejšega fanta, ker sploh noče spat. Ko ga eden od naju pobaše, pa imamo pošteno dretje. Tega do sedaj ni nikoli izvajal user posted image  Je spet moj šel z njim na posteljo, da se je vsaj umiril. Čeprav ga je podil stran. Ampak to zato, da bi lahko vstajal user posted image

ojej user posted image user posted image če malega porihtaš, tepa vlki jezi user posted image

Ma, si bo spet treba nekaj izmislit, ker tole pa ne bomo vsak večer izvajali user posted image

upam, da si hitro kaj izmislite. pol pa le poročaj, da si vmemoriram za vnaprej, ko bomo mi imeli podobne probleme user posted image user posted image

Najprej bomo probali s tem, da ga bova začela še nekoliko prej dajat spat, ker se mi zdi, da je to trapanje posledica preutrujenosti. Problem je edino, da potem nikakor ne more zaspat. Mislim, da ga je včeraj zmanjkalo šele okoli 22h pa čeprav je bil v postelji ob 19.45 user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
27.10.2009 6:56:05   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
In kako je danes zaspala mala Klara?

isto kot zadnji dve noči - v posteljici brez joka user posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela do nebes in nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
Tudi pri nam Lija že spi drugi dan celo noč v svoji posteljici user posted image

user posted image user posted image user posted image

Same pridne punce user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 27.10.2009 6:59:13 >

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
27.10.2009 7:01:15   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec
Pa zdaj pri osmih mesecih še nobenega zobka ni dobila, kaj še bouser posted image user posted image
Jaz sem prvega dobila pri 10,5 mesecev. Sem shodila prej kot zob dobila user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
27.10.2009 7:14:29   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dobr večer!

Mi imamo pa zadnje dni spet pravo krizo z uspavanjem starejšega fanta, ker sploh noče spat. Ko ga eden od naju pobaše, pa imamo pošteno dretje. Tega do sedaj ni nikoli izvajal user posted image  Je spet moj šel z njim na posteljo, da se je vsaj umiril. Čeprav ga je podil stran. Ampak to zato, da bi lahko vstajal user posted image

kdo je prej zaspal? user posted image

Se je ati zelo trudil, da sploh ne bi, ker je imel še za delat, ampak mu ni uspelo. Sta oba spala, ko sem ju šla pogledat user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
27.10.2009 7:36:19   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

ma jaz sem Marcelu že dala tud marsikaj zajest, sam tole mi je pa tud mal pretirano.
kakšno ima pa prebavo? otroka lahko zapacaš s hrano, ki ni zanj primerna in jo težko prebavi...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
27.10.2009 7:37:00   
spps

Dobro jutro!

Naš najmlajši član se je odločil, da bo na jesen začel vstajati malo prej in danes sva budna že od 5.15 user posted image  Sem ga prepričevala, da še ni naspan, ampak se ni pustil prepričati.

Dobro jutro :D

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
27.10.2009 7:48:49   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Dobro jutro!

Dobro jutro :D
Sedaj se je pa odločil, da bo še malo zaspal. Pa ravno, ko sem jaz kavo spila in se čisto zbudila user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
27.10.2009 7:48:59   
cukerpek
dobro jutro,

vse pohvale, ker ste pridne za klepet; no, Mia je včeraj nekaj jokcala tako da nisem utegnila nazaj prit;

malačebelica: midve se še dojiva, nekaj tudi goste hrane poje, linote, jogurte-skutke, zelenjavice in sadja tud neki

persida, dobrodošla pa če bo kakšen piknik bom tudi kaj spekla, z veseljem

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
27.10.2009 7:58:20   
Nina00
Cukerpek dobrodošla!
Včasih je kar težko sledit vsemu. Meni tudi ne uspeva vedno user posted image

(odgovor članu cukerpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
27.10.2009 8:10:25   
mama_milchy
Jutro;

naša noč je bila dokaj OK;
dopoldan smo naročeni v ZD tako da upam, da nas od tam ne pošljejo nazaj v bolnico; Lea ima vročine 38,8, zvečer je imela 39,5; je dobila svečko in kasneje še calpol; ponoči 1x calpol, sedaj kr dvojno dozo calpola po naročilu sestre iz ZD,bomo vidli....

Žiga je pa žalosten, ko ne gre v vrtec; sej za peljat ni problem ga; bi moji samo pol za ga it iskat pa nima kdo user posted image tko da bom z nami doma

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
27.10.2009 8:13:09   
tasa_m
user posted image

Ponoči smo spali OK, okoli 5h se je zbudila in je bila lakota,. Drugače pa je zdaj kr začela spet nekak spat.

leo*tia..nebom nič komentirala, ker boš pol spet užaljena in boš rekla,da te napadam.. Tak da bom svoj komentar zadržala zase. Lp.

Nina.. dobro jutro user posted image
spps..  jutro tud tebi user posted image

cukerpek in tudi tebi user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
27.10.2009 8:13:58   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Jutro;

dopoldan smo naročeni v ZD tako da upam, da nas od tam ne pošljejo nazaj v bolnico; Lea ima vročine 38,8, zvečer je imela 39,5; je dobila svečko in kasneje še calpol; ponoči 1x calpol, sedaj kr dvojno dozo calpola po naročilu sestre iz ZD,bomo vidli....

Žiga je pa žalosten, ko ne gre v vrtec; sej za peljat ni problem ga; bi moji samo pol za ga it iskat pa nima kdo user posted image tko da bom z nami doma
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Leo , zate MM pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
27.10.2009 8:20:49   
mama_milchy

Jutro;

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Leo , zate MM pa user posted image user posted image user posted image

hvala, tasa_m; komaj čakam to 10to uro da vidim kaj bojo rekli

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
27.10.2009 8:24:08   
Najaa

Najaa, nč te ni na FBju... user posted image men je dolgčas

sej sem te čakala. sam se bla taaak zmatrana, da je kar pasal it mal prej spat. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
27.10.2009 8:25:03   
Najaa

Jutro;

hvala, tasa_m; komaj čakam to 10to uro da vidim kaj bojo rekli

od mene tud user posted image user posted image user posted image in user posted image

pa poročaj, kaj bo.

Neposredna povezava do sporočila: 3023
27.10.2009 8:26:20   
Najaa
dobro jutro. user posted image

Vse po starem, Nika brez vročine. user posted image Počasi gremo malo ven, ker je treba nadoknadit še za včeraj. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
27.10.2009 8:31:20   
Nina00

Jutro;

user posted image user posted image user posted image  da ne bo treba spet v bolnico. Pa še eno user posted image za Žigca, da bo lahko spet kmalu šel v vrtec.

Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?