|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
27.10.2009 10:16:16   
julam
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

user posted image user posted image user posted image  Novo user posted image

Ste me sedaj nasmejale s tem pogovoru o prehrani user posted image user posted image user posted image

Pa saj se lahko naslednjič v MC dobimo. Kera bo mikser sabo prinesla? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
27.10.2009 10:18:23   
julam
user posted image Prosim, izkušnje. A je možno, da dobi user posted image zobke brez slinjenja? Ja, sej vem, da imam že 2 velika otroka, ampak tam so šli zobki tako na izi ven, da sploh nismo opazli kdaj. Naša šiška je pa vsako noč zadni teden bolj sitna, ves čas joka in stoka. Ampak v ustih ni nič opazit, slini se tud ne. Zdej pa ne vem, a jo matra zob al kej drugega. user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
27.10.2009 10:43:12   
mediuhec
IZVIRNO SPOROČILO: julam

Kako naredite rdečo pesiko? Jaz sem jo olupila in nato skuhala, ampak je zgubila vso lepo rdečico. A naj jo z olupkom kuham?
Najaa, kako ti, zate vem, da jo daješ...

super ideja! to bom še jaz probala našemu narest... nikoli je še nisem kuhala- koliko časa jo sploh moram??? LP

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
27.10.2009 10:46:17   
mediuhec
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

kaj pa pomeni kokica????

ti povem v živo...pri Tasi..okej?user posted image

okej. samo ne pozabit user posted image user posted image user posted image user posted image

Spomni me!user posted image

ok. no, komaj čakam, da se vidimo. tebe in skokeca že prav pogrešam, ko vaju že tak dolgo nisem videla user posted image user posted image user posted image

uf, uf, a sem spet zgrešila kakšno srečanje? prav mi je, kaj pa nisem bolj pogosto na RR.... včasih kar ne najdem časa. pa zdaj zvečer delam čestitke za NL, tko da mam dost dela (naredim še za vso familijo...)

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
27.10.2009 10:50:10   
mediuhec
tasa: midva bi jutri tudi prišla. samo daj mi prosim sporoči svoj naslov po sms, pa v katerm štuku si! hvala!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3055
27.10.2009 11:26:00   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

tasa: midva bi jutri tudi prišla. samo daj mi prosim sporoči svoj naslov po sms, pa v katerm štuku si! hvala!!!

V tistem štoku je ko eni samomor delajo.Danes sem že naredila plan ,da jutri čez njeno okno skočimuser posted image .Sem hujša kot ,pa takrat ko sem bla vsako uro goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Zvečer dobi šnops v mleko user posted image .

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
27.10.2009 11:39:18   
mediuhec
[/quote]

Sem hujša kot ,pa takrat ko sem bla vsako uro goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Zvečer dobi šnops v mleko user posted image .
[/quote]

user posted image user posted image  

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
27.10.2009 11:44:21   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

V tistem štoku je ko eni samomor delajo.Danes sem že naredila plan ,da jutri čez njeno okno skočimuser posted image .Sem hujša kot ,pa takrat ko sem bla vsako uro goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Zvečer dobi šnops v mleko user posted image .
pr men že neboš samomora delala!!! Okna bom vse dol zakitala, tak da nebo nič user posted image

Kateri ti je nagajal? Anže?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
27.10.2009 11:44:53   
tasa_m

ti javim ja.. ko frača zaspi in imam svojih 5 min. vam pošljem vsem smse :D

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
27.10.2009 12:33:24   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Najaa piši na MC - mogoče pa bojo patentirali ne samo happy meal ampak frutke za dojenčke - popoln obrok za CELO družino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, od 0m naprej. user posted image

ma ste me zdej s tem MC... bom mogla naročit mojmu enga big maca. user posted image

meni se tudi sline cedijo user posted image user posted image user posted image

sem mu že naročila. moram za kosilo nekaj zdravega, da se bomo za večerjo mastili. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3060
27.10.2009 12:33:31   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

user posted image user posted image user posted image  Novo user posted image

Ste me sedaj nasmejale s tem pogovoru o prehrani user posted image user posted image user posted image

Pa saj se lahko naslednjič v MC dobimo. Kera bo mikser sabo prinesla? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
27.10.2009 12:33:44   
Najaa

No, ko ste ravno pri hrani. Kako naredite rdečo pesiko? Jaz sem jo olupila in nato skuhala, ampak je zgubila vso lepo rdečico. A naj jo z olupkom kuham?

ne, jaz je še nisem dala, sem pa zadnjič spraševala isto kot ti. ja ko jo skuhaš (ene 20 minut kuhaš), jo zmiksaš. tak so rekle punce. je pa fajn s krompirjem al korenčkom kombinirat, da ni sam okus po pesi.

zobki brez slinjenja - ravno danes mi je kolegica rekla, da se njena tamala sploh ni slinla, preden je dobila zobek. tako da ja, očitno je možno. user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
27.10.2009 12:35:11   
Najaa
Naša frača je pa danes spet stara Nika in tak sem vesela, res. Šele zdaj vidim, kok je včeraj vročina zdelala. user posted image Za malico mi je prej pojedla suhe slive in marelico pa malo hruške, zraven je pa skorjico kruha glodala. Pa cel čas je bila tako pridna v vozičku. Ne smem prehitro hvalit, da ne bo že popoldan čisto obrnjena situacija. user posted image

Kaj boste kuhale???
Rabim nasvet za eno hitro kosilo... mogoče špageti carbonara, njami.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
27.10.2009 12:39:22   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

jest, jest, jest user posted image

No, super,,,,en dan Štajersko oblaufava, en dan Primorsko,,,...bomo se po 1.menile, a prav?....
pa lahko en dan jaz  peljem, en dan pa ti...p
gre še kdo z Nama?......a?.....Feliks imaš ti koga v mislih?

a ti mene mal zafrkavaš? user posted image zmeniva se pa kar v petek user posted image in ja, itak, vsaka enkrat pelje in je user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
27.10.2009 12:39:32   
felix7

Jaz sem pa danes kupila še eno platno, moram še Naji nekaj narisati, pa nimam nobene dobre ideje....
Pomagejte, sej vas je polno ustvarjalnih tule gor...user posted image

bom poslikala svoja najnovejša platna, mogoče ti bo ideja všeč user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
27.10.2009 12:39:39   
felix7

Najaa, nč te ni na FBju... user posted image men je dolgčas

sej sem te čakala. sam se bla taaak zmatrana, da je kar pasal it mal prej spat. user posted image

bomo v petek nadomestili zamujeno user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
27.10.2009 12:39:46   
felix7

dobro jutro

Yania in felix- do kam pridete na štajersko? do MB????

"samo" do Velenja user posted image a pride katera tja?

Neposredna povezava do sporočila: 3067
27.10.2009 12:39:51   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

čer punce.pri nas spet pestro..mala spet zavraća hrano..papala je danes piščančje medaljone ker ni hotela nič drugega..niti linote...3vrste sem ji ponudila pa nič noče..pol je jedla medaljone..jedla bi samo testenine-juhce noče naenkratuser posted image ,pa piščanca,jogurte ni šans(prej jih je jedla),pudinge hoče,pa banano,čokoladno mleko je danes 200ml spila pa tako naprej..za večerjo je pojedla pol palačinke,ker sploh drugo ni hotela,sem toliko danes psu dala hrane da škoda...in podnevi jo je leo vzel iz posteljke in dal na veliko posteljouser posted image user posted image sem posodo prala in skoraj bi me kap ko sem prišla v sobo in sem ju vidla na postelji...to pa ni vse..sem telefonirala prej,in pridem v sobo vidim tiju s ljubljanskom salamom v roki in žemljom..ji je dal malo svojega sendvičauser posted image ..pojedla je pravi 2kolutka te salame in pol žemlje...je res zgledala sita..no in sem jo okopala in je spila še 180ml mleka in 30čajauser posted image ...sedaj spi ko top...a mislite da ji bo kaj od salame??upam da ne...

Evo, mi ni dalo miru! Na mene pa si lahko jezna!

user posted image user posted image user posted image user posted image drugače ne vem, kako se naj izrazim. Kaj to gre za 7 mes. al za 7 let staro????

Ti bom povedala en realen primer mamice, ki je prav tako eksperimentirala glede hrane, ker je mislila, da je njen dojenček že odrasel, ko je pričel jesti GH. Fantek je pristal v bolnici, ker na koncu še mleka ni hotel več, ki je osnovna prehrana še vseeno do 1 leta! Prebavila fuč, prebava neurejena, kilaža pričela padati, da ne govorimo o imunskemu sistemu, ki se mu je čisto podrl.

Tako, sem morala, ker vas večkrat berem, a preprosto nimam časa, da bi se pridružila čveku (potepanje, pospravljanje, vozičkanje,...) user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte! user posted image

ooooooooooooooo, lej lej, kdo nas je prišel pogledat user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
27.10.2009 12:40:45   
felix7

Naša frača je pa danes spet stara Nika in tak sem vesela, res. Šele zdaj vidim, kok je včeraj vročina zdelala. user posted image Za malico mi je prej pojedla suhe slive in marelico pa malo hruške, zraven je pa skorjico kruha glodala. Pa cel čas je bila tako pridna v vozičku. Ne smem prehitro hvalit, da ne bo že popoldan čisto obrnjena situacija. user posted image

Kaj boste kuhale???
Rabim nasvet za eno hitro kosilo... mogoče špageti carbonara, njami.user posted image

mam ful lepo govedino iz juhe, pa jo bom malo popekla in nardila v omakci, pa tenstan krompir zraven. Aja, pa še porovo juho, moram por iz vrta pobrat, ker se mi je voluhar nanj spravil user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
27.10.2009 12:44:14   
tasa_m

No, ko ste ravno pri hrani. Kako naredite rdečo pesiko? Jaz sem jo olupila in nato skuhala, ampak je zgubila vso lepo rdečico. A naj jo z olupkom kuham?

jaz sem ji rdečo peso samo skuhala in narezala oz. zmiksala.

Sem pa danes uporabila kar kupljeno Etino, ker druge (domače) več nimam.  Lija je danes jedla makaronflajš s puranjim mesekom in špageti user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
27.10.2009 12:46:46   
felix7
o taša user posted image pošiljka prispela user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
27.10.2009 12:47:32   
tasa_m

Kaj boste kuhale???

mam ful lepo govedino iz juhe, pa jo bom malo popekla in nardila v omakci, pa tenstan krompir zraven. Aja, pa še porovo juho, moram por iz vrta pobrat, ker se mi je voluhar nanj spravil user posted image
a lahko pridem na porovo juho?? Jaz jo OBOŽUUUUJEEEEEMMMM user posted image Lija pa tudi.

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 27.10.2009 12:48:07 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
27.10.2009 12:47:48   
tasa_m

o taša user posted image pošiljka prispela user posted image
user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
27.10.2009 12:49:24   
tasa_m

jest, jest, jest user posted image

No, super,,,,en dan Štajersko oblaufava, en dan Primorsko,,,...bomo se po 1.menile, a prav?....
pa lahko en dan jaz  peljem, en dan pa ti...p
gre še kdo z Nama?......a?.....Feliks imaš ti koga v mislih?

a ti mene mal zafrkavaš? user posted image zmeniva se pa kar v petek user posted image in ja, itak, vsaka enkrat pelje in je user posted image
user posted image user posted image
feliša a ti lahko jaz koga predlagam?? user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
27.10.2009 12:49:57   
tasa_m

Kaj boste kuhale???

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Nika!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?