|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
26.10.2009 13:52:05   
julieb

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.                                 user posted image user posted image
user posted image Komarka (30)           (2,1)                ?                      user posted image                              
user posted image busybee882006(?)   (3,2)                ?                     user posted image                             
user posted image biina(?)                      (?,?)                 ?         
user posted image marjetica11               (?,?)                 ?                                                              

1.2.
user posted image punsha(28)                (1
,0
)          Gorenjska             user posted image
user posted image brcko2                        (2,1)          Ljubljana               user posted image    

user posted image twixy (28)                 (3,0)          Tujina                     user posted image

2.2.
user posted image bili83 (25)                 (1,0)          Ptuj                         user posted image                
user posted image ninu                            (2,1)          Gorenjska               user posted image
user posted image bejbs                          (?,?)                 ?                        user posted image

3.2.
user posted image Lana)*                       (2,?)                ?                                        

4.2. 

5.2.       
user posted image ToBoNi (?)                  (?,?)                ?                                          
user posted image elaaa (31)                  (1,0)               ?                          user posted image

6.2.                           
user posted image bambi14 (?)               (2,1)               MB                       user posted image                              
user posted image MATEJKA_(28)          (3,2)               MB                        user posted image                               

7.2.         
user posted image Irsa (?)                       (?,1)                 ?                            

8.2.
user posted image Aja1(31)                    (2,1)            Dolenjska                   
user posted image Valentinčica(30)        (3,2)            Dolenjska               user posted image                  
user posted image rosa2(28)                  (2,0)             CE 
user posted image spelch                         (1,0)            Koroška                  
user posted image
user posted image bipi(31)                      (3,1)                 ?                         user posted image
user posted image bmwjka                       (4,3)            Polica pri Gros.      user posted image

9.2 
user posted image kanna(26)                  (2,1)                  ?                           
user posted image anemona(?)                (1,0)                  ?                            
user posted image ninček1(30)               (1,0)               MB                         user posted image                            
user posted image MANA 7(26)               (2,1)                 ?                          user posted image                  
user posted image ne_ja                           (?,?)                 ?                    

10.2.             
user posted image Zariya(?)                     (?,?)                 ?                                     
user posted image Cappy96(32)              (2,1)                ?                                    
user posted image Lara73(35)                 (3,2)            Gorenjska              user posted image

11.2.
user posted image niwci(25)                     (2,0)           NG, KK  
user posted image neja.mat(25)               (2,1)             NM                        user posted image    

12.2.
user posted image Nattasha(30)               (1,0)             MB                        user posted image                      
user posted image zirafa76(32)                (2,1)            CE, Bratislava       user posted image       
user posted image Kora33(33)                 (3,1)            Koroška                 user posted image

14.2.
user posted image plouse(29)                   (1,0)               ?                         user posted image                       

15.2.                          
user posted image Kati81(?)                     (3,1)               LJ                        user posted image       
user posted image Zofy(31)                      (2,1)             Ljubljana              user posted image
user posted image dskubin(?)                   (3,2)             Primorska

16.2.
user posted image Liagal(26)                    (?,?)                    ?                                                            
user posted image mucica2(26)                (?,?)              CE                         user posted image                     

17.2.                   
user posted image gapii27(28)                  (1,1)            Rogaška Slatina   user posted image user posted image      
user posted image katy_                             (2,?)                    ?
user posted image Dari(?)                          (3,2)             Gorenja vas
user posted image slomak                           (?,?)                                           user posted image

18.2.
user posted image P1ka23(?)                    (1,0)                  ?                            
user posted image Jada82(27)                  (1,0)               Bled                     user posted image              
user posted image Zimska(32)                   (3,1)               LJ  
user posted image tasa3(?)                         (?,?)                  ? 

19.2.
user posted image julieb(31)                      (1,0)            Pomurje                 user posted image        
user posted image tajab                               (2,1)             Kranj                    user posted image              

20.2.
user posted image silmarillion(?)                (2,1)                  ?                        
user posted image zvesta(30)                     (3,1)            Lenart                    user posted image               
user posted image vaney(26)                      (2,1)            Dolenjska              user posted image      
user posted image mamica(37)                   (4,3)            Dolenjska             
user posted image      

21.2.
user posted image Astralis(36)                   (3,0)             Praga                   user posted image          Brina  
user posted image seya(33)                        (2,0)                                          user posted image        

23.2.
user posted image smuki(29)                       (2,0)            Posavje                user posted image                
user posted image fiesta(28)                       (2,1)            Ajdovščina           
user posted image lily86(23)                       (1,0)            Maribor                 user posted image                 

24.2.
user posted image ursulina(29)                   (3,1)                   ?                                    

25.2.
user posted image Rocio(28)                       (1,0)                    LJ                 
user posted image rožca26(26)                   (2,1)            Domžale                user posted image            

26.2.
user posted image lunca83(26)                  (1,0)                  ?                            
user posted image *dotika*(30)                 (3,0)                 ?                        user posted image          Ajda                        

27.2. 
user posted image babajči(?)                       (2,1)                  ?                   

28.2.
user posted image JanaB(33)                      (1,0)                LJ                       user posted image                    
user posted image junehope(?)                   (2,1)                  ?           
user posted image Bauky(?)                        (1,0)               Dolenjska           user posted image
user posted image vita(?)                            (2,1)                PO                  
user posted image t*e*j*k*a(26)              (2,1)              Konjice          
user posted image protina(?)                       (?,?)                   ?                                  

4.3.
user posted image dreja80(29)                 (2,1)                   LJ               

16user posted image in 15user posted image 12user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 73

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image

(odgovor članu julieb)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3651
    26.10.2009 14:54:30   
    mucica2
    G mi je pa S/F izmerila 23 cm, in sicer v 23t 6d

kile + 7 ( zelo preveč)

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 3652
    26.10.2009 14:56:01   
    ne_ja
    moj obseg trebuščka 92 cm, 25tednov. pa se mi zdi da imam velikega:) kg, so šle veselo gor:) sam mi G ne teži, ker sem baje suhačko in je prav, da gredo goruser posted image

kavico eno zjutraj, ena ob malici. spijem brez kančka slabe vesti. tudi kak deci vinčeka ob kosilu oz. kako pivičko ob pici spijem ravno tako brez kančka slabe vestiuser posted image

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 3653
    26.10.2009 14:57:03   
    mucica2

Aja1 hvala za nasvet kako se prilepi slikca, zdej še sam morm eno lepo nardit, pol jo pa delim z vamiuser posted image

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 3654
    26.10.2009 15:40:01   
    junehope
    Joj, sem čisto zaostala s podatki glede moje morfologije prejšnji teden, ve vse pa tako zavzeto pišete. Na žalost še zmeraj ne vem kaj naj pričakujemo, ker se ni nič videlo, G je omenila, da se ji je 'zdelo', da bolj kaže na punčko. No ja, naslednjič 20.11. imam še en UV, ker mi malce nizko user posted image leži, pa se bo dalo še 1x pogledat. Zaenkrat sem se v času nosečnosti do 23 tedna ( gestacijsko 21 t) zredila za 3,5 kg ampak mi bojo šle zdaj kile definitivno hitreje gor, ker mi tudi sorazmerno s pospešeno rastjo trebuha raste apetit user posted image . Otroček naj bi bil velik 21,9 cm in težek 421 g. Glede nosečniških težav jih praktično nimam, razen tega da sem bolj zaspana kljub temu, da bi morala ravno zdaj imeti največ energije. Kako je kaj z ostalimi? Glede na napisano, razen če vas seveda ne pestijo kakšni virusi, mi delujete super agilne. Bolj polna energije sem samo takrat, ko grem plavat, ker se spet počutim čisto lahko in me zaenkrat trebušček še ne ovira. Ostanite v cvetju.

(odgovor članu ne_ja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3655
    26.10.2009 15:50:31   
    ninček1
    Hej punce!

Moram priznat, da sem imela kar grdo razvado pred nosečnostjo.Namreč ni mi bilo lepšega kot to, da sem se zjutraj vstala, skuhala kavico in zraven pokadila cigareto ali 2.V Službi sem še potem spila kaki 2 kavici, tako, da je bilo približno 3 na dan in približno pol škatle cigaret. No odkar sem noseča nisem pokadila niti ene cigarete(in tudi ne mislim več) in niti nisem imela krize, da bi se mi tako strašno luštalo.Kar se kavice tiče, pa sem jo tudi totalno zreducirala in sicer 3 na teden, ker mi več niti ne paše.Vinček pri kosilu mi paše nekje 2 x na mesec.In tudi nimam čisto nič slabe vesti zaradi tega.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 3656
    26.10.2009 16:43:36   
    julieb

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

OKTOBER

26.10.- rosa2
    27.10.-dskubin, bipi, astralis
    28.10.-ninček1, plouse,žirafa
    29.10-zofy, 

NOVEMBER
    2.11.-Lara73
    3.11- bili83, niwci
    , spelch
    4.11.- kora33, valentinčica 30
    5.11.-rožca26
    6.11.-vaney (morf. 2)
    9.11.- Zimska, julieb, elaaa
    11.11.- zvesta, brcko2, bejbs

16.11.-Jada82, *dotika*, babajči, lunca83
    14.11.-plouse
    16.11.-Aja1, dotika
    17.11. - bauky, twixy
    18.11.- smuki, ninček1,
    rožca26
    19.11.-mucica2
    20.11.-junehope
    27.11.-slomak

*drugi pregled (in nadaljnji)
    *morfologija 

* 3D

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 3657
    26.10.2009 16:45:06   
    zvesta
    Punce, moram vas pohvalit, da ste zelo pridne.. v takem kratkem času vas je že 14 poslalo vaše podatke. user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakamo še preostalih 59. :)

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 3658
    26.10.2009 17:16:38   
    valentinčica30
    No moje podatke si dobila.
    Sicer pa tiste ki ste rodile v NM, za LJ vem da imam pri sebi lahk prenosnik, kaj pa v NM. Imam asusa, malega 1 kg, instant internet, kaj čmo eni smo odvisniuser posted image user posted image user posted image , pa ga nameravam s seboj vzet tako da bom lahko čvekala, ker me bo drugače konc od dolgčasa.

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 3659
    26.10.2009 17:18:03   
    zvesta
    valentinčica, hvala ti.... saj jaz, če bom morala prej it not, gre prenosnik tudi z mano... sem prvič v štirih tednih tam skoraj umrla od dolgega časa...

aja, pa daj mi še mejl napiši, prosim :)

(odgovor članu valentinčica30)
    Neposredna povezava do sporočila: 3660
    26.10.2009 17:53:40   
    lana08
    IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Punce, moram vas pohvalit, da ste zelo pridne.. v takem kratkem času vas je že 14 poslalo vaše podatke. user posted image user posted image user posted image user posted image

Katere podatkeuser posted image

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 3661
    26.10.2009 18:08:04   
    zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Katere podatkeuser posted image

Lana, nisi dobila mojega zasebnega sporočila? če ga ni bilo, povej, ti ga pošljem še enkrat.

(odgovor članu lana08)
    Neposredna povezava do sporočila: 3662
    26.10.2009 18:13:50   
    zvesta
    lana08, pa res ti ni bilo dostavljeno... bom poslala še enkrat, ampak trenutno ZS-ji nagajajo...

Aha, lana, šele sedaj vidim, da tvojega nicka sploh ni na seznamu nosečk... zato si mi zmanjkala.... ali pa te jaz ne vidim?

če še katera ni dobila sporočila od mene, naj mi javi.... sem se res potrudila poslati vsem, ampak očitno gre kdaj kaj tudi narobe...

< Sporočilo je popravil zvesta -- 26.10.2009 18:17:57 >

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 3663
    26.10.2009 18:23:24   
    punsha
    zvesta, res si pridna user posted image

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 3664
    26.10.2009 18:24:48   
    zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

zvesta, res si pridna user posted image

saj ni problem... očitno imam preveč časa na bolniški :P

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 3665
    26.10.2009 20:28:11   
    Aja1
    Zvesta, pridna si. user posted image user posted image user posted image

Glede kave in alkohola. Jaz sem prej občasno spila kakšen kapučinček in kakšno belo kavo in to navado sem kar obdržala. Črne kave in alkohola pa ne pijem.

Tale premik ure mi pa čisto nič ne paše. Sama tema. user posted image

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 3666
       [Brisano sporočilo]
    26.10.2009 20:49:37   
    Brisani uporabnik
    [Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3667
    26.10.2009 20:56:25   
    valentinčica30
    Glej prvič je bilo tako da sta cimri celi čas spali, sama zelo malo spim, sem pol v strop bulila, pa v detece, ki je skoz spalo, ja in komaj čakala obiske.
    Drugič je bilo malo bolje, vendar sem mela prenosnik, že zarad tega da sem lahko s hčerko počvekala, saj so ji bili obiski prekratki in je le tako lahko zaspala. Pa še lje sem ostala zarad zlatence.
    Sedaj ga bom imela ravno zaradi njiju, ker ma kamero in me bosta videli,pa preko skaypa lahko zastoj govorimo, saj smo zelo povezane, se že zdaj treseta da bosta same z atijem in babiko, ki ju bo prišla mal popazit.
    Kar se pa naprezanja oči tiče bi potem mogla bit že slepa, sem prvič celo goro knjig prebrala. Sicer pa vsak po svoje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
    Neposredna povezava do sporočila: 3668
    26.10.2009 21:01:15   
    Aja1
    Jaz tudi v prvo nisem imela s sabo računalnika in ga niti pogrešala nisem, ker sem imela zelooooo zahtevno dete - skoz je jokala, spala skoraj nič). Zdaj v drugo pa še ne vem. Če bo dete pridno spančkalo in mi bo zelo dolgčas, mi bo pa mož dostavil računalnik. Sicer pa splohne vem, če imajo tam wireless.

Neposredna povezava do sporočila: 3669
    26.10.2009 23:26:36   
    lana08

lana08, pa res ti ni bilo dostavljeno... bom poslala še enkrat, ampak trenutno ZS-ji nagajajo...

Aha, lana, šele sedaj vidim, da tvojega nicka sploh ni na seznamu nosečk... zato si mi zmanjkala.... ali pa te jaz ne vidim?

če še katera ni dobila sporočila od mene, naj mi javi.... sem se res potrudila poslati vsem, ampak očitno gre kdaj kaj tudi narobe...

Zvesta sem na seznamu, vendar pod Lana)* user posted image user posted image , torej najprej pošiljam podatke za seznam, PDP 03.02.2010, to je moja druga nosečnost, prva se je žal končala z abrazijo, pričakujemo pa user posted image .
    Sedaj sem dobila ZS.

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 3670
    27.10.2009 7:50:23   
    julieb

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.                                 user posted image user posted image
    user posted image Komarka (30)           (2,1)                ?                      user posted image                              
    user posted image busybee882006(?)   (3,2)                ?                     user posted image                             
    user posted image biina(?)                      (?,?)                 ?         
    user posted image marjetica11               (?,?)                 ?                                                              

1.2.
    user posted image punsha(28)                (1
    ,0
    )          Gorenjska             user posted image
    user posted image brcko2                        (2,1)          Ljubljana               user posted image    

user posted image twixy (28)                 (3,0)          Tujina                     user posted image

2.2.
    user posted image bili83 (25)                 (1,0)          Ptuj                         user posted image                
    user posted image ninu                            (2,1)          Gorenjska               user posted image
    user posted image bejbs                          (?,?)                 ?                        user posted image

3.2.
    user posted image Lana08                       (2,0)                ?                        user posted image                 

4.2. 

5.2.       
    user posted image ToBoNi (?)                  (?,?)                ?                                          
    user posted image elaaa (31)                  (1,0)               ?                          user posted image

6.2.                           
    user posted image bambi14 (?)               (2,1)               MB                       user posted image                              
    user posted image MATEJKA_(28)          (3,2)               MB                        user posted image                               

7.2.         
    user posted image Irsa (?)                       (?,1)                 ?                            

8.2.
    user posted image Aja1(31)                    (2,1)            Dolenjska                   
    user posted image Valentinčica(30)        (3,2)            Dolenjska               user posted image                  
    user posted image rosa2(28)                  (2,0)             CE 
    user posted image spelch                         (1,0)            Koroška                  
    user posted image
    user posted image bipi(31)                      (3,1)                 ?                         user posted image
    user posted image bmwjka                       (4,3)            Polica pri Gros.      user posted image

9.2 
    user posted image kanna(26)                  (2,1)                  ?                           
    user posted image anemona(?)                (1,0)                  ?                            
    user posted image ninček1(30)               (1,0)               MB                         user posted image                            
    user posted image MANA 7(26)               (2,1)                 ?                          user posted image                  
    user posted image ne_ja                           (?,?)                 ?                    

10.2.             
    user posted image Zariya(?)                     (?,?)                 ?                                     
    user posted image Cappy96(32)              (2,1)                ?                                    
    user posted image Lara73(35)                 (3,2)            Gorenjska              user posted image

11.2.
    user posted image niwci(25)                     (2,0)           NG, KK  
    user posted image neja.mat(25)               (2,1)             NM                        user posted image    

12.2.
    user posted image Nattasha(30)               (1,0)             MB                        user posted image                      
    user posted image zirafa76(32)                (2,1)            CE, Bratislava       user posted image       
    user posted image Kora33(33)                 (3,1)            Koroška                 user posted image

14.2.
    user posted image plouse(29)                   (1,0)               ?                         user posted image                       

15.2.                          
    user posted image Kati81(?)                     (3,1)               LJ                        user posted image       
    user posted image Zofy(31)                      (2,1)             Ljubljana              user posted image
    user posted image dskubin(?)                   (3,2)             Primorska

16.2.
    user posted image Liagal(26)                    (?,?)                    ?                                                            
    user posted image mucica2(26)                (?,?)              CE                         user posted image                     

17.2.                   
    user posted image gapii27(28)                  (1,1)            Rogaška Slatina   user posted image user posted image      
    user posted image katy_                             (2,?)                    ?
    user posted image Dari(?)                          (3,2)             Gorenja vas
    user posted image slomak                           (?,?)                                           user posted image

18.2.
    user posted image P1ka23(?)                    (1,0)                  ?                            
    user posted image Jada82(27)                  (1,0)               Bled                     user posted image              
    user posted image Zimska(32)                   (3,1)               LJ  
    user posted image tasa3(?)                         (?,?)                  ? 

19.2.
    user posted image julieb(31)                      (1,0)            Pomurje                 user posted image        
    user posted image tajab                               (2,1)             Kranj                    user posted image              

20.2.
    user posted image silmarillion(?)                (2,1)                  ?                        
    user posted image zvesta(30)                     (3,1)            Lenart                    user posted image               
    user posted image vaney(26)                      (2,1)            Dolenjska              user posted image      
    user posted image mamica(37)                   (4,3)            Dolenjska             
    user posted image      

21.2.
    user posted image Astralis(36)                   (3,0)             Praga                   user posted image          Brina  
    user posted image seya(33)                        (2,0)                                          user posted image        

23.2.
    user posted image smuki(29)                       (2,0)            Posavje                user posted image                
    user posted image fiesta(28)                       (2,1)            Ajdovščina           
    user posted image lily86(23)                       (1,0)            Maribor                 user posted image                 

24.2.
    user posted image ursulina(29)                   (3,1)                   ?                                    

25.2.
    user posted image Rocio(28)                       (1,0)                    LJ                 
    user posted image rožca26(26)                   (2,1)            Domžale                user posted image            

26.2.
    user posted image lunca83(26)                  (1,0)                  ?                            
    user posted image *dotika*(30)                 (3,0)                 ?                        user posted image          Ajda                        

27.2. 
    user posted image babajči(?)                       (2,1)                  ?                   

28.2.
    user posted image JanaB(33)                      (1,0)                LJ                       user posted image                    
    user posted image junehope(?)                   (2,1)                  ?           
    user posted image Bauky(?)                        (1,0)               Dolenjska           user posted image
    user posted image vita(?)                            (2,1)                PO                  
    user posted image t*e*j*k*a(26)              (2,1)              Konjice          
    user posted image protina(?)                       (?,?)                   ?                                  

4.3.
    user posted image dreja80(29)                 (2,1)                   LJ               

16user posted image in 15user posted image 13user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 73

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
    Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
    PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image

< Sporočilo je popravil julieb -- 27.10.2009 7:51:31 >

(odgovor članu julieb)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3671
    27.10.2009 7:50:39   
    liagal
    Hej,

Še jaz se javljam po dolgem času ( hvala zvesta za ZS ).
    Berem vas večinoma sproti, tako da malo vem kaj se dogaja.

Moji podatki za na seznamček:
    PDP- 11.2.2010 ( in ne 16.2. ). To je moja prva nosečnost.
    Naslednji pregled imam 10.11. ( 6.11- glukoza )
    Pričakujemo pa user posted image .

Drugače je user posted image za enkrat zdrava in upam, da bo do konca tako.

Želim vam lep dan

(odgovor članu lana08)
    Neposredna povezava do sporočila: 3672
    27.10.2009 8:05:06   
    valentinčica30
    Aja po vsej verjetnosti si moraš svojo mobilno pvezavo omislit. Jaz jo mam od mobitela, sej je grdo slišat, računalnik s sabo v porodnišnico, toda ko jedolgčas vse prov prideuser posted image user posted image .

(odgovor članu liagal)
    Neposredna povezava do sporočila: 3673
    27.10.2009 8:07:07   
    seya
    Pozdravljene punce!
    Ma ste pridne!!! Komaj vas uhitim prebirati, kaj šele, da bi kaj napisala :)

Teža... moja travma... Jaz sem se do zdaj (23T) zredila že 10 kg user posted image Sicer moj G pravi, da ker sem bila prej pri ta suhih, je šla teža gor za manj (ker sem morala še manjko nadomestiti) in da ta teža pomeni le to, da se dobro počutim in  normalno živim (in se prehranjujem...). In niti najmanj ne komplicira glede tega.
    Ampak to omeni tudi to, da se bom potem morala boriti s temi kg, če bom hotela nositi moje stare hlače... Je pa res, da sem bila prej ful bolj aktivna kot zdaj - kolo, hribi ipd. - zdaj pa se trudim za sprehod vsak dan. Seveda pa to ni isto.
    bom pa z user posted image delala dooolge sprehode. Zato bomo kupli en terenski voziček - za čez drn in strn...

Ah, se ne bom sekirala vnaprej. Res pa ne vem, kako ste nekatere le na +4 kg ipd. Jaz imam fuuuul dober apetit. Sploh zvečer pred Tv ful paše... user posted image

Glede belega toka - tudi jaz ga imam že od začetka. Moram stalno nositi ta male, dnevne higienske vložke. Mi je G rekel, da je to povsem normalono - dokler ne srbi, boli, skeli ipd.

Zanima me - a še katero srbi koža na trebuhu??? Meni se bo kdaj kar zmešalo... Zdaj se že ponoči praskam. Kreme pa kaj dosti ne pomagajo... saj vem, da gre zdaj koža narazen - ampak to počasi postaja prav zoprno.

Še kava... Jaz imam bolj nizek pritisk in zjutraj brez kave sploh ne funkcioniram. Tako da jutranja je OBVEZNA. Kadar sem v službi, spijem še eno med malico, med vikendi pa ostanem le pri tisit eni jutranji. Mislim, da mi manj škode naredi ena kava kot pa trdovraten glavobol... Prej sem bila pa ta prava kofetarica.

No, spet sem se razpisala user posted image
    Bodite lepo.

(odgovor članu liagal)
    Neposredna povezava do sporočila: 3674
    27.10.2009 8:09:58   
    mucica2

Dobro jutrouser posted image

Zdej pa grem zajtrkovat, pa na kavico, pa tud vam pošiljam eno user posted image

(odgovor članu liagal)
    Neposredna povezava do sporočila: 3675
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?