|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
22.10.2009 20:41:17   
zirafa76
hehe...avti....

Kaj naj jaz rečem, ko sem sama z Uwetom- Uwe je ime našega VWTouranauser posted image , ko moža do januarja ni.....danes sem ga že obula, drug mesec pa ima generalni zdravniški in ginekološki pregled....user posted image ..Sicer zeloo zadovoljna, ravno iz razloga, ker ima za razliko od nekaterih enoprostorcev velik prtljažnik, kamor spravim vse živo in najpomembnejše..zadnji sedeži so vsi 3 veliki, kar pomeni, da se da na vse montirat otroški sedež, s temi sistemiIso fix in na tiste kline, ki sem jih iskala nekaj časa, dokler nisem ugotovila, da se odstrani en pas sedeža, čisto pri dnu, kjer se pritrdi sedežuser posted image ..in pol cela srečna...
Imeli ga bomo dokler bo šlo, mogoče dokupimo še en avto, ampak moj hoče zame Volvo XC90, eden najvarnejših daleč okoli...če pa bi imela kdaj velikooooo denarja, pa hočem Lexus user posted image , kar dvomim, ampak mi je takooo mega.user posted image ...

Kar pa se tiče bencin - dizel..novejši avti skoraj ne delajo več take razlike, kot je bilo včasih...da bi se fulll poznalo..tud disel ti lahko gre 6-7 ali več na AC in mestih..odvisno od avta in kako voziš in koliko voziš...user posted image

Valentinčica...user posted image ..moj brat ima od nedavnega fobijo na Escpace, ker je ostal sredi Avstrije, ko je šel v BA..pa je 2 leti star....samo sliši zanj, pa ga mine...je šla gred, turbina..so ga odvlekli domov..skor znorel..heuser posted image

Astralis...ja, res je..Tukaj v Bratislavi pa itak včasih ne vem, kje so ljudje, če so, delali izpit za avto, ker moraš misliti sam za par avtov vnaprej, imeti oči na vse strani in semaforji,--ti so le za dekoracijo nekje...da ne govorim o prehodih in pešcih....kot kure...in ta danes..mislim, da je bil kak brezdomec po možnosti še nadrogiran...to je bilo res komično..in vedno gledam na prehode, ker vem, da folk rad skače po cestah, ampak ta danes je kar šel, kar stopil na cesto in nadaljeval svojo pot čez vse pase brez da bi pogledal koga...kot v transu res...user posted image ..Pa saj Praga verjetno ni nič kaj bolje....user posted image

itak pa je vožnja v kombinaciji s tramvaji kar zanimiva izkušnja....user posted image ...user posted image

Punce, uživajte...

in vse tiste ki morate...POČIVAJTE...user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
22.10.2009 21:08:26   
Lara73
uf sem pritrogala domov 3 velike škatle cunc!!Baje pride šena runda od iste prijateljice in še ena runda od sosede. Počasi bom začela delat delat selekcijo. Sem pa dobila še nekaj MOJIH cunc nazaj - starih 14 let! Mislim da bodo bolj za nostalgijo kot kaj drugega. Moram vse premetat, pa da vidim.

nočko

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
22.10.2009 21:35:39   
twixy
Dober vecer. :)

Kar se avtov tice, dobima cez slabe 3tedne cisto novega bmw x5 user posted image user posted image  In bo akcijaaa.. user posted image  Je ta avto super, velik, prostoren in MOJ user posted image
Ja, dragi prevzame mojega starega, jaz pa bom frajerka v velikem BMW-ju user posted image user posted image

Seznam lahko prestavite na PDP 1.2. spol midva vema ampak za ostale naj ostane presenecenje user posted image  Naslednji pregled pa imam 17.11.

Popolnost.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
22.10.2009 21:36:19   
mucica2

Večer drage user posted image !

Jaz sem pa pravkar iz kina, sm bla z eno kolegico sva gledale počitnice za odrasle, smo se fajn nasmejale, je prav pasalouser posted image

Zdej grem pa pod tuš, pol pa v posteljo, bo tud pasalo.

Lep večer še naprej

Lahko noč

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
22.10.2009 23:39:58   
Astralis
Joj, Ne-ja, si mi dala nalogo, da sem morala vse še 1x brat, dokler nisem ugotovila user posted image user posted image user posted image
A nisi mogla takoj konkretno rečt, da sem zmotno podprla tebe namesto JulieB, ki je napisala tako ganljivo sporocilo?user posted image

Nič, JulieB, drži se in uveljavi bolniško user posted image

Drugač pa lahko noč,
krasen večer je za mano, pa ni ga še konec user posted image

< Sporočilo je popravil Astralis -- 22.10.2009 23:40:26 >

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
23.10.2009 7:56:37   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: bejbs

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Rožca26 - hvala ti za spodbudne besede, poskušamo misliti najbolje! Kakšne probleme pa imaš ti? Povej malo ...več nas je, bolj se lahko med seboj spodbujamo, ane?

Hja, mojim user posted image  v user posted image  pa se ne godi ravno najbolje. Pretoke v maternici imam slabe, kar pripelje do tega, da začne user posted image  hirat. To se je zgodilo že v 1. user posted image  in slabe pretoke imam tudi sedaj. Je pa razlika v tem,da prvič tega niso vedeli in smo našega Vida komaj rešili. Še dobro, da sm bila tok pozorna na brcike, da sm ugotovila, da jih čutim vedno manj. Sm letela sam h G, pa me je babca poslala direkt v P z besedicami SREČNO. Sm prec vedla, da je total s...... . Zaradi slabih pretokov mi je, po mojem, začela plodovnica izhlapevat in zaradi tega je začel tudi Vid hirat. To pa se je kasneje pokazalo kot preeklampsija, ki se je pojavila v treh dneh pred porodom.
Zdaj me pestijo iste težave. Še zdej se pa sprašujem, če je to tudi kaj povezano z mojim zastojem rasti, ko sem bila sama v 29t user posted image  To je user posted image , ker še doktorji niso prišli temu do dna.user posted image

Joj, no sam da se reši oz. da se ugotovi pravi čas.

Jest pa o tem sploh nič ne vem, ker men moja G sploh ni nikol še omenla pretokov,al so dobri al so slabi...niti MV mi ni še nikol omenla, tko da sploh ne vem če ga je zmerla.
Drugač je G ok, mi takoj pregled nardi če sam kakšna stvar ne štima, sam ni pa lih zgovorna oz. jo moram vse sama vprašat.

No važn, da mi zmer srčka pogleda kako pridno bije in da mi potrdi da je vse ok...

Držim pesti tudi za vaju!

Res, da je malo pozno za odgovor, ampak vseeno. Kar se pretokov tiče, jih G (mislim, da vsi) gledajo šele takrat, ko je bilo v prejšnji nosečnosti problem preeklampsija in hujše zadeve (eklampsija, Hellp). Kar se tiče srčka - vidu je srček dela fenomenalno še takrat, ko sem bila na porodni postelji. Se pravi, bitje srca ne pomeni, da je z user posted image  vse ok. Mora G tudi videt ali imaš dosti plodovnice ...

Ne vem ali sem to tukaj prebrala ali pa pri kakšnih pred nami - glede materinske šole in handlinga. Mnenja sm, da je handling fajn stvar, sam da ti pa o tem le predavajo je pa za moje pojme čista izguba časa in živcev. Handling moraš osebno sprobat, saj sem se še jest kar neki časa matrala, da sm Vida prov obrnila, položila v posteljico ... pa smo meli z našimi mulčki prov vsaka mamica posebej s fizioterapevtko vajo. Na EINTu moraš to znat, ko je otrok dovolj stabilen in zrel, da ga lahko že mamica previja. Me je bilo vedno strah, ko me je fizioterapevtka gledala user posted image

Drugače pa DOBRO JUTRO!!!user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu bejbs)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
23.10.2009 8:10:49   
mucica2

Dobro jutro user posted image !

Danes je pa petek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
23.10.2009 8:16:09   
Kati81
Dobro jutro souser posted image !

No mi smo se danes mal prej zbudili kot ponavadi, sam se je treba navadit, k  v vrtcu bo mogla bit do 8h. No ja saj bo. Se bomo že navadli. Problem je sam k zvečer pred 21 ne zaspi.

Spanje je blo bolj tko tko, standardni obiski wcja, obračanje v postelji...

Aja, sem se spomnila kaj sem hotela že včer napoisat pa pozabila. Primerjala sem cene med Ikeo (Italija) in Ikeo(Avstrija). Cene se v nekaterih stvareh razlikujejo, Predalčnik, ki ga imam namen kupit in sicer 2 komada, stane v It = 55E v AU= 69,90E, lučka za omarico, IT=12,50E AU=14,99E. Verjetno je pa kakšna stvar tudi dražja oziroma obratno, to je samo za  dve stvari, ki jih jaz nameravam kupiti.

Tko da tiste, ki ste iz Lj in imate namen kupovati v Ikei, prej preverite na internetu cene artiklov, ker je tudi hitreje do Italije kot pa do Avstrije(govorim za LJ).

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
23.10.2009 8:26:28   
Cappy96
Dobro jutro!

Cukr test je za mano- ni bilo nič hudega, 2 dcl spiješ, pa je.
Pregled expresni: poslušanje srčka, pritisk in teža, pa domov. Naslednji pregled imam čez 4 tedne, 17.12.

bipi, jst hodim v Zagorje, k dr. Mlinariču. Kam pa ti?

Moram biti kratka, ker nam v službi čekirajo kdo in koliko časa kje surfa user posted image .

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
23.10.2009 9:06:04   
mucica2

Ja tudi pri meni je spanje ene dva dni tako tako, tud se non stop obračam, pa noben položaj mi ne ustreza, dokler končno ne zaspim, ko se pa spet zbudim pa spet isto.

Ampak sem vseeno dobre volje, danes je petek, ob 12h mam frizerja, pa zdej študiram kaj naj, mal sm že sita svoje frizure, nekaj bo treba spremenit...

Pol greva (oziroma gremo) pa popoldne najprej na Vrhniko k eni moji kolegici iz faksa gledat 1 mesec staro dojenčico, potem pa na zaključno prireditev Miss buši, sicer nisem prišla v finale, ampak bo vseen fajn mal pogledat kaj se bo dogajalo.

lep pozdrav in uživajte

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
23.10.2009 9:25:56   
zvesta
Jutro...

Sem pokonci že od 6h, odgovorila že na tisoč ZAKAJ? vprašanj, odpeljlala v vrtec, zdaj pa pucam in ribam stanovanje, ker pridejo jutri obiski, saj samo na kavo, potem gremo pa naprej praznovat na kmečki turizem.

Sprašujete, kako sme s kilogrami še na nuli. :) No, saj v bistvu nisem, na dopustu sme shujšala dva kilograma (angina) in ta dva sem uspela do sedaj pridobiti nazaj. Je pa res, da se kar precej pazim pri hrani, saj imam že tako ali drugače 50 kilogramov preveč. In v prvi nosečnosti me je tudi šele na koncu razneslo in sme kljub vsemu pridelala 12 kilogramov.
Je pa tudi res, da mi nobena hrana ne diši. Sem raje lačna, ker ko pogledam v hladilnik mi nič ne paše. :)
Se pa trudim kljub vsemu jest, sme bila zadnjič kregana, da imam zaradi premalo hrane ketone v urinu, tako da se občasno kar malo posilim s hrano.

Ena je še spraševala glede stanovanja. Gledamo, izbiramo. Iščemo informacije. Se odločamo med najemom in nakupom. Ne bomo se zaleteli, ampak v najboljšem primeru bi radi do februarja šli na svoje.

Tako, zdaj pa letim še kaj naredit, popoldne gremo vsi k frizerju.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
23.10.2009 9:35:54   
Lara73
jutro

samo na hitro pozdravim, zdej grem peglat pa kuhat.

lepo bodte

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
23.10.2009 9:45:21   
ninček1
jutro....

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 9:49:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3564
23.10.2009 9:53:10   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta
Ena je še spraševala glede stanovanja. Gledamo, izbiramo. Iščemo informacije. Se odločamo med najemom in nakupom. Ne bomo se zaleteli, ampak v najboljšem primeru bi radi do februarja šli na svoje.

Čestitam za odločitev!user posted image

Če imata možnost najema kredita ti svetujem nakup. Obrok najemnina - kredit je približno enak, no kredit je višji, ampak vsak mesec plačuješ sebi.

Pozanimaj se, katera banka je najbolj ugodna za stanovanjski k. Midva sva ga pred 3,5 leti vzela pri sparkasse.

Ja, saj to so informacije, ki jih sedaj izbirava, ker sva na tem področju čisto nevedna.

Me ej pa groza se v teh časih zakreditirat za 30 let. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 9:58:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3566
23.10.2009 9:59:33   
zvesta

ZVESTA - probajta si en del denarja posodit pri komu (sorodniki, prijatelji - nimaš obrestne mere) in vzet kredit na manjšo dobo (10-15 let)

žal to ni izvedljivo.... nimam nikogar, ki bi posodil...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
23.10.2009 10:10:55   
Jada82
Dobro jutro punce!!! user posted image user posted image user posted image

Evo, kakšen lep dan spet! Danes pa smo mi malo dalj pospali, kar do pol desetih. Moj ima še zadnji dan dopusta, tako da sva malo potegnila ...
Sicer sem pa dobre volje, jutri grem pa h staršem za ene par dni ... ene 6 pomoje. Da malo zamenjam okolje, da ne bom skoz v tej sobici ... user posted image user posted image

Sicer pa mi živce kravža pečar! Ali je katera, ki je obnavljala, delala hišo/stanovanje imela težave? Mi2 sva mislila, da bomo ta teden že skor polagali parket, pa še pečarja od nikoder (čeprav smo bili dogovorjeni za konec septembra), vendar parketar ne more priti pred njim - zaradi višin. Da ne govorim, da je pohištvo že večinoma v skladiščih ... pa ga nimava kam dati .... pečar pa prestavlja iz tedna v teden! Upam, da ne bom prav prekmalu rodila, sicer se še ne bova mogla vseliti .. user posted image Tukaj pa smo res v taki prostorski stiski, da je noro. Bi mogla prov slikat in na net dat - mamo pol stvari kar na tleh,  miza polna ... uf!

Tanja - lepo da si se oglasila! user posted image In vesela sem, da si že na poti k zanositvi! Če sta si pa avto že zrihtala, bo pa tokrat sigurno uspelo! Sem kar prepričana!

Evo, jaz grem zdaj fruštkat user posted image user posted image Sej še ne vem kaj bi ... no ja, sam hladilnik odprem, pa bom takoj vedla ... mamo neke torte od včeraj itd. user posted image

Še kaj natipkam tekom dneva ...
Lep sončen petkov dan!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
23.10.2009 12:51:26   
julieb

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.                                 user posted image user posted image
user posted image Komarka (30)           (2,1)                ?                      user posted image                              
user posted image busybee882006(?)   (3,2)                ?                     user posted image                             
user posted image biina(?)                      (?,?)                 ?         
user posted image marjetica11               (?,?)                 ?                                                              

1.2.
user posted image punsha(28)                (1
,0
)          Gorenjska             user posted image
user posted image brcko2                        (2,1)          Ljubljana               user posted image    

user posted image twixy (28)                 (3,0)          Tujina                     user posted image

2.2.
user posted image bili83 (25)                 (1,0)          Ptuj                         user posted image                
user posted image ninu                            (2,1)          Gorenjska               user posted image
user posted image bejbs                          (?,?)                 ?                        user posted image

3.2.
user posted image Lana)*                       (2,?)                ?                                        

4.2. 

5.2.       
user posted image ToBoNi (?)                  (?,?)                ?                                          
user posted image elaaa (31)                  (1,0)               ?                          user posted image

6.2.                           
user posted image bambi14 (?)               (2,1)               MB                       user posted image                              
user posted image MATEJKA_(28)          (3,2)               MB                        user posted image                               

7.2.         
user posted image Irsa (?)                       (?,1)                 ?                            

8.2.
user posted image Aja1(31)                    (2,1)            Dolenjska                   
user posted image Valentinčica(30)        (3,2)            Dolenjska               user posted image                  
user posted image rosa2(28)                  (2,0)             CE 
user posted image spelch                         (1,0)            Koroška                  
user posted image
user posted image bipi(31)                      (3,1)                 ?                         user posted image
user posted image bmwjka                       (4,3)            Polica pri Gros.      user posted image

9.2 
user posted image kanna(26)                  (2,1)                  ?                           
user posted image anemona(?)                (1,0)                  ?                            
user posted image ninček1(30)               (1,0)               MB                         user posted image                            
user posted image MANA 7(26)               (2,1)                 ?                          user posted image                  
user posted image ne_ja                           (?,?)                 ?                    

10.2.             
user posted image Zariya(?)                     (?,?)                 ?                                     
user posted image Cappy96(32)              (2,1)                ?                                    
user posted image Lara73(35)                 (3,2)            Gorenjska              user posted image

11.2.
user posted image niwci(25)                     (2,0)           NG, KK  
user posted image neja.mat(25)               (2,1)             NM                        user posted image    

12.2.
user posted image Nattasha(30)               (1,0)             MB                        user posted image                      
user posted image zirafa76(32)                (2,1)            CE, Bratislava       user posted image       
user posted image Kora33(33)                 (3,1)            Koroška                 user posted image

14.2.
user posted image plouse(29)                   (1,0)               ?                         user posted image                       

15.2.                          
user posted image Kati81(?)                     (3,1)               LJ                        user posted image       
user posted image Zofy(31)                      (2,1)             Ljubljana              user posted image
user posted image dskubin(?)                   (3,2)             Primorska

16.2.
user posted image Liagal(26)                    (?,?)                    ?                                                            
user posted image mucica2(26)                (?,?)              CE                         user posted image                     

17.2.                   
user posted image gapii27(28)                  (1,1)            Rogaška Slatina   user posted image user posted image      
user posted image katy_                             (2,?)                    ?
user posted image Dari(?)                          (3,2)             Gorenja vas
user posted image slomak                           (?,?)                                           user posted image

18.2.
user posted image P1ka23(?)                    (1,0)                  ?                            
user posted image Jada82(27)                  (1,0)               Bled                     user posted image              
user posted image Zimska(32)                   (3,1)               LJ  
user posted image tasa3(?)                         (?,?)                  ? 

19.2.
user posted image julieb(31)                      (1,0)            Pomurje                 user posted image        
user posted image tajab                               (2,1)             Kranj                    user posted image              

20.2.
user posted image silmarillion(?)                (2,1)                  ?                        
user posted image zvesta(29)                     (3,1)            Lenart                    user posted image               
user posted image vaney(26)                      (2,1)            Dolenjska              user posted image      
user posted image mamica(37)                   (4,3)            Dolenjska             
user posted image      

21.2.
user posted image Astralis(36)                   (3,0)             Praga                   user posted image          Brina  
user posted image seya(33)                        (2,0)                                          user posted image        

23.2.
user posted image smuki(29)                       (2,0)            Posavje                user posted image                
user posted image fiesta(28)                       (2,1)            Ajdovščina           
user posted image lily86(23)                       (1,0)            Maribor                 user posted image                 

24.2.
user posted image ursulina(29)                   (3,1)                   ?                                    

25.2.
user posted image Rocio(28)                       (1,0)                    LJ                 
user posted image rožca26(26)                   (2,1)            Domžale                user posted image            

26.2.
user posted image lunca83(26)                  (1,0)                  ?                            
user posted image *dotika*(30)                 (3,0)                 ?                        user posted image          Ajda                        

27.2. 
user posted image babajči(?)                       (2,1)                  ?                   

28.2.
user posted image JanaB(33)                      (1,0)                LJ                       user posted image                    
user posted image junehope(?)                   (2,1)                  ?           
user posted image Bauky(?)                        (1,0)               Dolenjska           user posted image
user posted image vita(?)                            (2,1)                PO                  
user posted image t*e*j*k*a(26)              (2,1)              Konjice          
user posted image protina(?)                       (?,?)                   ?                                  

4.3.
user posted image dreja80(29)                 (2,1)                   LJ               

16user posted image in 15user posted image 12user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 73

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image

< Sporočilo je popravil julieb -- 23.10.2009 12:56:03 >

(odgovor članu julieb)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3569
    23.10.2009 12:51:48   
    julieb

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

OKTOBER

23.10.-t*e*j*k*a
    , slomak
    26.10.- rosa2
    27.10.-dskubin, bipi, astralis
    28.10.-ninček1, plouse,žirafa
    29.10-zofy, 

NOVEMBER
    2.11.-Lara73
    3.11- bili83, niwci
    , spelch
    4.11.- kora33, valentinčica 30
    5.11.-rožca26
    6.11.-vaney (morf. 2)
    9.11.- Zimska, julieb, elaaa
    11.11.- zvesta, bejbs

16.11.-Jada82, *dotika*, babajči, lunca83
    14.11.-plouse
    16.11.-Aja1, dotika
    17.11. - bauky, twixy
    18.11.- smuki, ninček1,
    rožca26
    19.11.-mucica2

*drugi pregled (in nadaljnji)
    *morfologija 

* 3D

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 3570
    23.10.2009 13:29:13   
    slomak
    hellooo, no jest sm dons dala kri pa vodo...pa me je sestra že klicala da moram priti nazaj po recept zaradi hemoglobina v krvi...premalo...in kokr vidm na netu je to premalo železa a ne? Ali katera pozna kej to pa mi lahko malo svetuje??'

Joj ko me je poklicala sm se kr mal ustrašla...pa je rekla ne sej ni nč narobe..user posted image ..no lep dan vsemm

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 3571
    23.10.2009 13:58:18   
    valentinčica30
    IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

Valentinčica...user posted image ..moj brat ima od nedavnega fobijo na Escpace, ker je ostal sredi Avstrije, ko je šel v BA..pa je 2 leti star....samo sliši zanj, pa ga mine...je šla gred, turbina..so ga odvlekli domov..skor znorel..heuser posted image

Ja, ja vem to i tut moj skuz trobi, sam ko se pa not vsedeš čist pozabiš na vse to, samo udobje. Je kr fajn ko se 6 odraslih lahk normalno vozi. sicer pa upam da bom do spomladi prišla do drugega, do takrat se pa tako ali tako naj nebi dosti vozila, vsaj upamuser posted image

(odgovor članu zirafa76)
    Neposredna povezava do sporočila: 3572
    23.10.2009 14:22:30   
    JanaB
    user posted image

user posted image

PREGLEDI:

OKTOBER

23.10.-t*e*j*k*a
    , slomak
    26.10.- rosa2
    27.10.-dskubin, bipi, astralis
    28.10.-ninček1, plouse,žirafa
    29.10-zofy, 

NOVEMBER
    2.11.-Lara73
    3.11- bili83, niwci
    , spelch
    4.11.- kora33, valentinčica 30
    5.11.-rožca26
    6.11.-vaney (morf. 2)
    9.11.- Zimska, julieb, elaaa
    10.11. - JanaB
    11.11.- zvesta, bejbs

16.11.-Jada82, *dotika*, babajči, lunca83
    14.11.-plouse
    16.11.-Aja1, dotika
    17.11. - bauky, twixy
    18.11.- smuki, ninček1,
    rožca26
    19.11.-mucica2

*drugi pregled (in nadaljnji)
    *morfologija 

* 3D

(odgovor članu valentinčica30)
    Neposredna povezava do sporočila: 3573
    23.10.2009 14:51:52   
    Lara73

Čestitam za odločitev!user posted image

Če imata možnost najema kredita ti svetujem nakup. Obrok najemnina - kredit je približno enak, no kredit je višji, ampak vsak mesec plačuješ sebi.

Pozanimaj se, katera banka je najbolj ugodna za stanovanjski k. Midva sva ga pred 3,5 leti vzela pri sparkasse.

midva sva pred dvema letoma vzela kredit pri volksbank za 25 let. brez njega ne bi imela prizidka in bi bila zdajle veeeeliiika kriza s prostorom. Res pa je denarja zmanjkalo ko smo prišli do strehe. Denar ti pocuzajo geodeti, pa arhitekti, pa dovoljenja, izkop.... šele potem začneš zidat in ugotoviš, da pol dinarčkov že ni več.

Sta mogoče o prizidku kaj razmišljala, če ste že v hiši? Sicer, če so nesoglasla,  potem je bolje da ne. Samo stanovanja so tako draga.

Ja, saj to so informacije, ki jih sedaj izbirava, ker sva na tem področju čisto nevedna.

Me ej pa groza se v teh časih zakreditirat za 30 let. user posted image

< Sporočilo je popravil Lara73 -- 23.10.2009 14:58:18 >

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 3574
    23.10.2009 15:08:29   
    MATEJKA_
    np, midva sva pred 6,5 leti kupila 2+-sobno stanovanje, ki nas je zdržalo do zdaj. zdaj pa je 4. član na poti in smo se odločili kupiti večje stanovanje in se zalreditirali za 20 let... tak pač je ori današnjih cenag nepremičnin. res pa je, da alhko zadevo ves čas prodava, če bi prišlo do česa, tako, da je to še vedno neka zlata rezerva... hiška pa pride čez kakih 10 let na vrsto...

(odgovor članu zirafa76)
    Neposredna povezava do sporočila: 3575
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
    Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

strije
    ksenci

ali ste se mazali s kremo ali oljem proti strijam in ali je pomagalo da niste dobili strij?

se nisem mazala in jih nisem dobila (23%)

se nisem mazala in sem jih dobila (11%)

sem se mazala in jih nisem dobila (30%)

sem se mazala in sem jih dobila (35%)

Število vseh glasov: 282

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!