|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
27.10.2009 11:14:20   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Jaz sme pa za Izaka vedela že leta prej, da bo Izak. In kljub temu, da nismo vedeli kaj pričakujemo, smo šli v porodno brez imena za punčko. Očitno bo tokrat še za fantka tako, ker mi res nič s ene valja za ušesom. user posted image

sej pol pa bosta že nekaj izbrala, ni drugeuser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
27.10.2009 11:15:37   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Jaz sme pa za Izaka vedela že leta prej, da bo Izak. In kljub temu, da nismo vedeli kaj pričakujemo, smo šli v porodno brez imena za punčko. Očitno bo tokrat še za fantka tako, ker mi res nič s ene valja za ušesom. user posted image

sej pol pa bosta že nekaj izbrala, ni drugeuser posted image

ja, brez imena že ne bo :)

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
27.10.2009 11:19:20   
punsha
Ojla,
imena... midva imava izbrana dva imena za punčko in sicer bila bi Neja ali pa Naja, za fantka pa še nisva ravno prepričana...No in imela bova fantkauser posted image . Zaenkrat sva se ustavila pri imenu Enej.

beli tok... zadnjič sem pisala, da ga imam veliko, pa se mi je zdelo normalno. G mi je dal neko vaginalno kremo mislim da je Dalacin al nekaj takega, naj bi bil antibiotik, pa sem ga v tistem šoku pozabila vprašati za kaj mi sploh daje to, kakšno nalogo ima, sam pa ni omenjal nobenega vnetja. Moram pa povedati da je beli tok izginil. Bom videla kako bo naprej, danes moram še vzeti, potem je pa konec.

drugače sem pa pridna in počivam user posted image . bi si bilo fino dobiti kako zanimivo knjigo za branje...ali katera kaj dobrega priporoča?

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
27.10.2009 11:21:30   
zvesta
ooo, punsha, za knjige pa vedno rada svetujem... poklicna deformacija pač... samo malo povej kaj rada bereš :)

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
27.10.2009 11:22:05   
zvesta
Sem se spomnila, da zdaj že pa kar veliko vemo druga o drugi, ampak mene še vseeno zanima kaj ste po izobrazbi in kje kaj delate...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
27.10.2009 11:24:13   
Lara73
dva dni se ne oglasim, pa tok pisanja. ma ste pridkane....

zvesta: jaz poslala podatke. user posted image zelo si pridna, ker boš naredila seznam.

obseg trebuha: 109 cm. sem pri močnejših... kile +5, naslednji pregled drugi teden.

praznovanje je uspelo, tortice ni več user posted image , bi jo kar jedla.

danes imam nečaka v varstvu. Hodi v 2.razred in ga ne upajo pustit samega doma k so počitnice od krompirja user posted image (tako on pravi).
grem
čao

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
27.10.2009 11:24:59   
zvesta
Lara, jaz imam pa eno prvošolko na počitnicah, tudi nečakinjo :)

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
27.10.2009 11:38:25   
MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Ojla,
imena... midva imava izbrana dva imena za punčko in sicer bila bi Neja ali pa Naja, za fantka pa še nisva ravno prepričana...No in imela bova fantkauser posted image . Zaenkrat sva se ustavila pri imenu Enej.

beli tok... zadnjič sem pisala, da ga imam veliko, pa se mi je zdelo normalno. G mi je dal neko vaginalno kremo mislim da je Dalacin al nekaj takega, naj bi bil antibiotik, pa sem ga v tistem šoku pozabila vprašati za kaj mi sploh daje to, kakšno nalogo ima, sam pa ni omenjal nobenega vnetja. Moram pa povedati da je beli tok izginil. Bom videla kako bo naprej, danes moram še vzeti, potem je pa konec.

drugače sem pa pridna in počivam user posted image . bi si bilo fino dobiti kako zanimivo knjigo za branje...ali katera kaj dobrega priporoča?

jaz sicer nisem ravno pristaš knjig - imam že tistih za študij (pa še v angl so vse) malo prek glave, pa mi pol še ni kaj drugega za brat... bo to tudi enkrat mimo...
sem pa si lani, ko sem bila s prejšnjo user posted image noseča, zadala cilj, da v času nosečnosti preberem vseh 7 harry potterjev in mi je uspelo. user posted image . ni ravno neka strašna literatura, je pa fajn, malo za spremembo user posted image . so me vsi čudno gledali, da pri mojih letih kaj takega berem... pa mi ni žal... zdaj pa sem spet pri študijskih zadevah - strokovni članki ipd. user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
27.10.2009 11:41:33   
zvesta
No, malo za vzpodbudo, moj bralni blog:

http://kitajka.blogspot.com/

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
27.10.2009 11:43:54   
bipi
Pozdravljene!

Jaz sem pa direkt od ginekologa. Z otročkom naj bi bilo vse v redu, se mi je pa začel na veliko krajšati MV. Pred petimi tedni je bil 4 cm, danes pa že 2,5 cm; sicer pa še lepo zaprta. Čez dva tedna imam spet pregled se pravi 10.11., da prekontrolira MV. Če se bo spet skrajšal mi bo dala takoj inekcije za detetova pljuča, da se hitreje razvijejo - za vsak slučaj. Za bolečine v križu je pa rekla, da je verjetno išias, ker sem ga enkrat že imela. Če bo še bolj bolelo me bo dala na nekakšno vitaminsko terapijo (sem imela že pri prvi nosečnosti). Moram več počivat in se izogibat dolgih voženj z avtom. Otroček se še ni obrnil in to je to. Upam, da zdržim vsaj do 35 tedna.

Za seznamček pa : sem iz Zasavja, kg +7 user posted image  se pravi 61 kg, obseg okoli popka pa je 90. Začela sem pa s 68 cm in 54 kg.

Zvesta lepo, da si se spomnila kaj takega, se mi takoj zdi, da smo bolj povezane.

Cappy, moj ginekolog pa je dr. Pogačnik, vendar me to nosečnost vodi dr. Fakinova in sem tudi zelo zadovoljna, ker je tako zelo natančna.

Meni je tudi hotela ene svečke dat zaradi belega toka, pol sva pa obe pozabili na to, ko mi je preverjala MV. No, pa saj mislim, da ni nič posebnega, le moti me zelo.

No, to je to. Bay

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
27.10.2009 11:47:32   
bipi
O, sem skoraj pozabila.
Zvesta, za zgago naj bi bile dobre tudi kokice. Sem poskusila pa izgleda, da drži. Jaz kupim mercatorjeve, ker niso toliko slane

Ja, pa za našega korenjaka imava midva začuda tudi že ime izbrano.user posted image

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
27.10.2009 11:51:22   
punsha
no pa bom še enkrat napisala. sem že spisala en roman, pa mi ni hotelo objaviti, upam, da bo sedaj šlouser posted image

knjige...hm, kaj bi brala? saj niti ne vem. nekaj lepega, ne dolgočasnega, pa naj knjiga ne ima 1000 straniuser posted image , jih raje več preberemuser posted image .včasih sem več brala, sedaj pa niti ne vem kaj je popularno...uf joj zvesta, sedaj sem pa veliko povedala aneuser posted image

izobrazba, zaposlitev... sem diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok, zaposlena v vrtcu pri najmlajših (jasli) kot vzgojiteljica in sem organizacijska vodja jasliuser posted image . V svojem delu neizmerno uživam. tako lepo je hoditi v službo, kjer ko prideš te objemajo, se te veselijo, kjer ti vračajo točno tisto kar jim daješ... Tudi mene zanima, kaj pa ostale delateuser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
27.10.2009 11:53:01   
zvesta
punsha, bom razmislila, pa ti kasneje napišem enkaj predlogov.... zdaj letim po bolniški list...

drugače sem pa diplomirana bibliotekarka, delam v knjižnici na mestu informatorja...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
27.10.2009 12:00:04   
MATEJKA_
no, jaz pa sem dipl. ekon. marketinga, ravno končujem še svojo mag nalogo... delam pa v večjem podjetju v izvozu.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
27.10.2009 12:02:46   
punsha
vaaav zvesta, ti si pa pridna glede knjiguser posted image

bipi, močno držim pesti, da bo vse vredu in da zdržiš čim dlje. tudi jaz sedaj čakam naslednji pregled (4.11), da vidim kako je z mojim odpiranjem in pa po vsej verjetnosti inekcija za pljučka. meni pa sploh nikoli ni povedal kako je z materničnim vratom...a to ga posebej izmeri al kako? če pa se že odpiram...kaj to sploh pomeni v povezavi z MV? a to se pravi, da ko se MV čisto skrajša se začneš odpirat, al je to druga stvaruser posted image joj, res nimam pojma kako sploh je to tam spodaj, potem pa traparije sprašujem in mi je kar nerodnouser posted image
bipi drži se in veliiiko počivajuser posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
27.10.2009 12:16:29   
bipi
Punsha, tudi jaz ti ne znam čisto točno povedat kaj je kaj. Vem, da naj bi bil MV dolg nekje 4 cm, če se ti začne krajšat ti grozi prezgodnji porod, če pa se zraven še odpiraš je pa to toliko huje, ker ima potem otroček prosto pot, da gre ven. Vse lepo in prav, če se to začne dogajat prep PDP- jem, vsaj tam nekje.
Tako nekoko laično je to razloženo. No jaz iskreno upam, da bomo vsaj do 35 t prileze vse in se bom poskusila ne sekirat do naslednjega pregleda, kjer mi bo povedala kako kaže.
Je pa res, da mi sploh ne tišči dol tako kot pri prvemu. Včeraj sem se celo počutila kot, da sploh ne bi bila noseča in sem celo skakala zunaj in se lovila s tamalimuser posted image . Zdaj vem, da se ne bom več.

No, jaz sem pa gostinka, faks končujem že nekaj let in sem čist obupala nad sabo (nimam volje), pa še brezposelna sem od januarja. Je lahko še kaj hujšega?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
27.10.2009 12:19:40   
MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: bipi

No, jaz sem pa gostinka, faks končujem že nekaj let in sem čist obupala nad sabo (nimam volje), pa še brezposelna sem od januarja. Je lahko še kaj hujšega?

verjemi, da je še vedno lahko slabše... zato glavo gor in gremo... naša firma se pa združuje in verjetno me služba ne bo čakala ko pridem iz porodniške. zdaj sem še malo zaščitena glede tega, pol pa ne več...

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
27.10.2009 12:21:08   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

vaaav zvesta, ti si pa pridna glede knjiguser posted image

bipi, močno držim pesti, da bo vse vredu in da zdržiš čim dlje. tudi jaz sedaj čakam naslednji pregled (4.11), da vidim kako je z mojim odpiranjem in pa po vsej verjetnosti inekcija za pljučka. meni pa sploh nikoli ni povedal kako je z materničnim vratom...a to ga posebej izmeri al kako? če pa se že odpiram...kaj to sploh pomeni v povezavi z MV? a to se pravi, da ko se MV čisto skrajša se začneš odpirat, al je to druga stvaruser posted image joj, res nimam pojma kako sploh je to tam spodaj, potem pa traparije sprašujem in mi je kar nerodnouser posted image
bipi drži se in veliiiko počivajuser posted image

meni tokrat je povedal, prej pa nikoli (tudi pri prejšnji nosečnosti), čeprav je to vse preveril. brez skrbi, če bi bilo kaj narobe, bi ti dr. že povedal...
ti pa je že ena odgovorila glede odpiranja in mv. pa naj ti sploh ne bo nerodno, saj zato smo vse tukaj, da se take zadeve pomenimo... ne vpršaj, kake kozlarije sem jaz vse lani spraševala... tokrat bo verjetno tud kaka cvetka vmes, čeprav že zdaj nekaj stvari vem od prejšnjič. tak pač je. ni vsakič enako. pa kolko takih vprašanj šele pride na vrsto, ko je otrok že enkrat tukaj user posted image

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 27.10.2009 12:25:48 >

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
27.10.2009 12:30:36   
ursulina
pozdravljene!

evo mene z mrofologije, imamo potrjeno pupiko! :) za sezman zdaj lahko dodamo user posted image , sem pa iz Ljubljane, vidim da ni podatka vnešenega... redni pregled pa imam v četrtek, točno na 30. roj. dan :-D

lepo se imejte in upam, da vsem s težavami otročki do nadaljnega počakajo lepo na toplem v trebuščku!!!!

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
27.10.2009 12:32:54   
MATEJKA_
joj, bipi, kaj si omenla kokice user posted image . zdaj pa so se mi zluštale. drugače sem jih vedno jedla samo v kinu, zdaj pa že dobro leto nisem bila tam... prej sva z možem hodila skoraj vsaki teden v kino, zdaj pa sva pristala bolj na dvd-jih, ko imava user posted image . si bom jutri kake kokice za mikrovalovko kupla ... user posted image .

je pa ful hudič ta dva tedna ko sem doma - samo bi jedla... user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
27.10.2009 12:41:24   
protina

Pozdrav!

Meni pa internet ni delal tako da sem bila cel teden brez.
No glede MV sem jaz imela pri 18-ih tednih dolžine 2,4cm. Mi G ni rekel, da je kaj nevarnega razen bolj počivat in kakšen kratek sprehod. No nič težjega dvigovat, gospodinjska dela pa lhko opravljam.
Mene najbolj matrajo te krčne žile, ki mi čedalje večje težave povzročajo.
Imamo v familiji tako da sem dobila dobro herbijo. Drugače sem suha in se sprašujem kaj bi šele bilo,če bi bila močnejše postave.
No bomo že nekak zdržali s temi žilami.

Zdaj se pa grem počasi urejat, ker greva z dragim k dr.Lukmanu na 3D.

Lep pozdrav vsem.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
27.10.2009 12:44:39   
mucica2

Glede MV, koker sm brala Pušenjaka, ni problem če se krajša, dokler je lepo zaprt oziroma tako http://med.over.net/forum5/read.php?19,978821 pa si same preberte, da ne bom kako krivo vero učilauser posted image

glede moje izobrazbe sem univ. dipl. prav., do nedavnega sem bila sodniška pripravnica na višjem sodišču, sedaj pa sem na zavodu, in sicer do porodniške, učim pa se za pravniški državni izpit oz. pravosodni, tako da knjig ne berem, ker itak večinoma dnevnega časa preživim za knjigami oziroma zakoni, malo se mi že meša od toliko podatkov, ki jih naj bi znala. Upam da mi bo to uspelo narest do poroda, če pa ne pa potem. Se preveč ne obremenjujem s tem (kar bo pa bo) v dobro svojega otročkauser posted image

lp

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
27.10.2009 12:47:40   
mucica2

ko in če pa mi uspe nardit ta izpit pa najverjetneje nazaj na sodišče, vsej taki so plani oziroma tako sem se dogovorila...al pa če najdem kaj boljšega....bomo vidl...ne delam nekih dolgoročnih planov, se ponavad ne obnesejouser posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
27.10.2009 13:00:18   
Kati81
No midve sva pri P opravle v 15 minutah, vse ok, moja princeska je zdrava, žrelnica ni povečana, kot kaže je samo sluznica še odebeljena od prejšnjega prehlada, zato naj ji dajem operil kapljice v nosek 5 dni. To je pa vse. Sem prav vesela.

No tudi jaz sem vzgojiteljica v vrtcu in sicer v montesorri vrtcu, ki dela po malo drugačnih načelih in je meni zelo zelo všeč.
Trenutno se pa dolgočasim doma na bolniški. No ja sej se najde kaj, sam zadnje dni sem tok brez volje. Držite pesti, ker danes mene obravnava komisija za bolniške in upam, da mi bodo odobrili sprehode.

LP K

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
27.10.2009 13:14:42   
julieb

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.                                 user posted image user posted image
user posted image Komarka (30)           (2,1)                ?                      user posted image                              
user posted image busybee882006(?)   (3,2)                ?                     user posted image                             
user posted image biina(?)                      (?,?)                 ?         
user posted image marjetica11               (?,?)                 ?                                                              

1.2.
user posted image punsha(28)                (1
,0
)          Gorenjska             user posted image
user posted image brcko2                        (2,1)          Ljubljana               user posted image    

user posted image twixy (28)                 (3,0)          Tujina                     user posted image

2.2.
user posted image bili83 (25)                 (1,0)          Ptuj                         user posted image                
user posted image ninu                            (2,1)          Gorenjska               user posted image
user posted image bejbs                          (?,?)                 ?                        user posted image

3.2.
user posted image Lana08                      (2,0)                ?                         user posted image                

4.2. 

5.2.       
user posted image ToBoNi (?)                  (?,?)                ?                                          
user posted image elaaa (31)                  (1,0)               ?                          user posted image

6.2.                           
user posted image bambi14 (?)               (2,1)               MB                       user posted image                              
user posted image MATEJKA_(28)          (3,2)               MB                        user posted image                               

7.2.         
user posted image Irsa (?)                       (?,1)                 ?                            

8.2.
user posted image Aja1(31)                    (2,1)            Dolenjska                   
user posted image Valentinčica(30)        (3,2)            Dolenjska               user posted image                  
user posted image rosa2(28)                  (2,0)             CE 
user posted image spelch                         (1,0)            Koroška                  
user posted image
user posted image bipi(31)                      (3,1)                 ?                         user posted image
user posted image bmwjka                       (4,3)            Polica pri Gros.      user posted image

9.2 
user posted image kanna(26)                  (2,1)                  ?                           
user posted image anemona(?)                (1,0)                  ?                            
user posted image ninček1(30)               (1,0)               MB                         user posted image                            
user posted image MANA 7(26)               (2,1)                 ?                          user posted image                  
user posted image ne_ja                           (?,?)                 ?                    

10.2.             
user posted image Zariya(?)                     (?,?)                 ?                                     
user posted image Cappy96(32)              (2,1)            Zasavje                  user posted image                  
user posted image Lara73(35)                 (3,2)            Gorenjska              user posted image

11.2.
user posted image niwci(25)                     (2,0)           NG, KK  
user posted image neja.mat(25)               (2,1)             NM                        user posted image    

12.2.
user posted image Nattasha(30)               (1,0)             MB                        user posted image                      
user posted image zirafa76(32)                (2,1)            CE, Bratislava       user posted image       
user posted image Kora33(33)                 (3,1)            Koroška                 user posted image

14.2.
user posted image plouse(29)                   (1,0)               ?                         user posted image                       

15.2.                          
user posted image Kati81(?)                     (3,1)               LJ                        user posted image       
user posted image Zofy(31)                      (2,1)             Ljubljana              user posted image
user posted image dskubin(?)                   (3,2)             Primorska

16.2.
user posted image Liagal(26)                    (?,?)                    ?                                                            
user posted image mucica2(26)                (?,?)              CE                         user posted image                     

17.2.                   
user posted image gapii27(28)                  (1,1)            Rogaška Slatina   user posted image user posted image      
user posted image katy_                             (2,?)                    ?
user posted image Dari(?)                          (3,2)             Gorenja vas
user posted image slomak                           (?,?)                                           user posted image

18.2.
user posted image P1ka23(?)                    (1,0)                  ?                            
user posted image Jada82(27)                  (1,0)               Bled                     user posted image              
user posted image Zimska(32)                   (3,1)               LJ  
user posted image tasa3(?)                         (?,?)                  ? 

19.2.
user posted image julieb(31)                      (1,0)            Pomurje                 user posted image        
user posted image tajab                               (2,1)             Kranj                    user posted image              

20.2.
user posted image silmarillion(?)                (2,1)                  ?                        
user posted image zvesta(30)                     (3,1)            Lenart                    user posted image               
user posted image vaney(26)                      (2,1)            Dolenjska              user posted image      
user posted image mamica(37)                   (4,3)            Dolenjska             
user posted image      

21.2.
user posted image Astralis(36)                   (3,0)             Praga                   user posted image          Brina  
user posted image seya(33)                        (2,0)                                          user posted image        

23.2.
user posted image smuki(29)                       (2,0)            Posavje                user posted image                
user posted image fiesta(28)                       (2,1)            Ajdovščina           
user posted image lily86(23)                       (1,0)            Maribor                 user posted image                 

24.2.
user posted image ursulina(29)                   (3,1)                   LJ                    user posted image                

25.2.
user posted image Rocio(28)                       (1,0)                    LJ                 
user posted image rožca26(26)                   (2,1)            Domžale                user posted image            

26.2.
user posted image lunca83(26)                  (1,0)                  ?                            
user posted image *dotika*(30)                 (3,0)                 ?                        user posted image          Ajda                        

27.2. 
user posted image babajči(?)                       (2,1)                  ?                   

28.2.
user posted image JanaB(33)                      (1,0)                LJ                       user posted image                    
user posted image junehope(?)                   (2,1)                  ?           
user posted image Bauky(?)                        (1,0)               Dolenjska           user posted image
user posted image vita(?)                            (2,1)                PO                  
user posted image t*e*j*k*a(26)              (2,1)              Konjice          
user posted image protina(?)                       (?,?)                   ?                                  

4.3.
user posted image dreja80(29)                 (2,1)                   LJ               

16user posted image in 16user posted image 12user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 73

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image

< Sporočilo je popravil julieb -- 27.10.2009 13:28:38 >

(odgovor članu julieb)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3725
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
    To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
    Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?