|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
23.10.2009 16:45:58   
Anonimen
on se menda še bori za življenje...tamau je zdej tud pr seb, sam mu še noben ni povedal kak je na stvari....bo pa verjetno slejkoprej vprašal, če sta onadva ok,,,,user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4226
23.10.2009 17:12:27   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

on se menda še bori za življenje...tamau je zdej tud pr seb, sam mu še noben ni povedal kak je na stvari....bo pa verjetno slejkoprej vprašal, če sta onadva ok,,,,user posted image

bemti... user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
23.10.2009 18:40:53   
kiara24
čer,

Evo moj naju je pelal na Bled na tortico... pol pa v šoping in na večerjo. Bilo je super. Klara sedaj ratura v dnevni sobi po stolpu, pa vije babaaa ba ab baa.... pa gode kot ne vem kaj oz. bolj renčiuser posted image user posted image user posted image user posted image se ji reživa ko ne vem kaj.

Krtexx- joj bogi steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina- upam, da se poštimate in da bo že danes kaj bolje.user posted image user posted image user posted image

Ulla- grozno res tole na cesta je obup. Upam, da bouser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
23.10.2009 19:33:58   
krtekxx
Zdrvo, otroci spijo, jaz stuširana, sita, nič žejna več, pa roke imam frej.
Torej, naša punca je zakuhala iz ponedeljka na torek ponoči, v torek smo odšli k P popoldne, ko naša ni delala, temveč je delala tista prijazna, ki jo ima Barba. Pa reče, da ima naša punčka vneta ušeska..."ji bomo dali antibiotik in bo hitro OK". Jaz ji rečem, da bi vseeno pogledali kri, ker se mi ne zdi kar tako dajati antibiotike. In reče: "ja, ampak otrokom do 2.leta damo vedno antibiotik ob vnetju ušes. Pa špiknit jo moramo za kri, bogico". pa ji mal oporekam, da so mi na pediatrični rekli, da se že dolgo vnetja ušes ne zdravi tako...In pristane, da pogledamo kri. Pridemo nazaj z izvidi, kjer je CRP bil ravno 5. Njen komentar: "res dobro, da smo ji pregledali kri in ji nismo dali antibiotik brez potrebe". Gremo domov, drugi dan kontrola pri izbrani P. Že ponoči ji vročine s paracetamolom, voltarenom in neskončnimi kopelmi + mrzlimi obhladki na nogah nisem mogla zbijati. Drugi dan jo naša P pogleda in reče, da je najbrž en virus, pa saj da bo kmalu mimo, bobniči še nekoliko pordeli. Popoldne vročina naraste, hladim, ne pade, paracetamol, ne pade, po eni uri 39,2. Spet hladim, pa ji pomodrij nogice in rokice, ustnice ratajo čisto plave in vsa se trese ter začne čudno dihat. Pokličem P in reče da če je ne morem hladit naj pač gremo na infekcijsko, In gremo. Tam je vročina padla, je bila pa dehidrirana. Z našo punco je križ, saj že tako noče veliko pit in jest, ko je bolna pa sploh ne. No, včeraj je imela še kar visoko vročino, potem je pa, upam, dokončno padla. Doma je že kar pridno jedla in pila.
Aja, ma pa Hb 98. Dobila sem Legofer in navodilo, naj ga začnem dajati ko bo popolnoma zdrava. Farfala, ti si ga dajala Samotu, a ne? Kako je to "prebavil".

Pa hvala vsem za lepe misli in skrb!

Ulla, a sem jaz pravilno razumela, da ti delaš v proizvodnji? Bi rekla samo to, da se mi zdiš veliko veliko preveč razgledana in pametna za tako delo. V Slo je pač tako, da moraš imeti pildek za to, da ti verjamejo, da nekaj znaš, zato se ga potrudi čimprej dobit, če ga nimaš.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
23.10.2009 20:11:44   
Ploha
za vse bolančke user posted image user posted image sploh vam krtekxx: da se končajo te bolezni! user posted image user posted image

ulla: ja tele ceste so hudič, mladost je norost..to so res hude zadeve. Upam da bo nečak čim bolje okreval user posted image user posted image

a ma mogoče katera recept, sicer bom pogledala po netu, ampak useen, recept za sladico brez jajc in mleka? nujno rabim user posted image

no meta zdej razutara po dnevni: neki mi po kablih šari, sam ji ne pustim, kaj če mi kj zbrka in da ostanem brez neta? no way, to se pri nas ne sme zgodit user posted image user posted image
Danes mi je 2x ušla do šteng, tko da nujno more moj ograjco narest...
Kupujem stajico, ker če jo spodaj pri tašči v kuhni putim, je že prenevarno, imamo šporget na drva in je valda vroč user posted image user posted image user posted image ker če stajice ne bo, pa da ji pustim za 2 uri pri njej, bo 2 uri sedela v stolu, to pa mi glih ni fajn....
V dnevni sem ven "zmetala" mizico in fotelje, pa tepihe po tleh in zdej šiba...

in mene je skrbel, da ne bo nikol kobacala oz. da bo vedno tako mirna,...japajade user posted image user posted image

kot sem že povedala, mamo žeganansko nedeljo...in jancci prav si imela..noro, nažiram se že 2 dni, dons smo pekle potico, čokoladne kroglce, jutr pa bobe user posted image user posted image

takle mamo....

< Sporočilo je popravil Ploha -- 23.10.2009 20:13:28 >

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
23.10.2009 20:33:28   
farfala
Samo spi od 20ih, ne vem če se je že kdaj zgodilo, da bi tako hitro zaspaluser posted image user posted image

krtekxx od začetka ni dobro prenašal sirupa, je bil kar siten, sem mu potem dajala vsak drug dan in je bilo ok, pil ga je pa zelo rad, ker je kar dober sirup. Ampak bil je star 6m,, pri 9m je že drugačeuser posted image . Dajala sem mu tud govedino, pa suho sadje, blitvo,uporabljala peteršilj, timijan, pač kar vsebuje železo. Zdaj pa reči Briti, da je dovolj bolezni in od zdaj naprej gre samo še navzgoruser posted image

hehehe ploha sem ti rekla, da uživaj, ko si se sekirala, da je mala premirna, ker bo hitro drugačeuser posted image

To pecivo sem ravno prejšnjo soboto delala in ga je mali tud jedel, malo mi je blo presladko, zanj pa sploh:
50 dag skute, 2 navadna jogurta, 7 žlic sladkorja, 1 pecilni, 7 žlic moke, 7 žlic olja, rozine. Vse zmešaš, pečeš pri 180 okoli 3/4 ure. Simpl ko keks.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
23.10.2009 20:43:42   
Ploha
farfala: hvala za trud od recepta, sam jogurt in skuta no go user posted image sem pa recept že najdla, zgleda dobr,...jutr grem sam še po en tak majhen modelček za 1 ali 2 osebi...

ja no nism verjela, da se stvari lahko hitr spremenijo...ampak sem vesela da je tako,...user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
23.10.2009 21:12:08   
kiara24
Jutri bo na kmetiji zanimivo....

grem spat utki ni nič, pa jutri gremo najbrž plavat odvisno od KLare.

Mirno lepo nočko vsemuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
23.10.2009 22:30:07   
sonček33
zvezdica, sem že mal tečna s temi vpr, a mi lahko poveš, katero mleko imaš to?

krtekxx samo da sta doma....naj bo zdaj ok.
kar se tiče pa razgledanosti in pameti vs. delovno mesto - pa jaz ne bi tako poenostavljala stvari. pa sej niso vsi za tekočim trakom neumni.

sem hotla gledat mrhe, pa moj gleda batmenauser posted image  sem sam zdej med epp mal gledala...to je men edn boljših filmov....pa muzka mi je superca

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 23:46:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4235
24.10.2009 7:33:34   
Anonimen
jutro...

včeri spet ni zalaufala kišta, pa se mi ni dalo bost z njo...sma gledala z lubijem ugrabitev pelhama 123, odličen film! sam konc sm prespalauser posted image tak da bo dons ponovi vajo....no, brez spanja, upamuser posted image

Ulla, a sem jaz pravilno razumela, da ti delaš v proizvodnji? Bi rekla samo to, da se mi zdiš veliko veliko preveč razgledana in pametna za tako delo. V Slo je pač tako, da moraš imeti pildek za to, da ti verjamejo, da nekaj znaš, zato se ga potrudi čimprej dobit, če ga nimaš.

krtekxx ja, zdej bom delala...kot sem rekla, v trgovino ne grem nazaj, ni šans, to je predivje, če maš otroke. pa da bi cele dneve delala pa vse vikende, praznike itd....no go....mi je blo kul, dokler sm bla sama, pa zaslužla sem tud kar dobro, sam zdej mi pa več ni. za kaj drugega bo pač treba kake šole spečt, zato sem se tud podala v to, pa da končam predn gresta otroka v šolo....pa tud takrat je blo tko, k sem zaključla porodniško z ulo so me tam skenslali....so vedl verjetno, da se ne splača me met zaposleno, k ne bom hotla več tolk delat, pa še bolniške kr naprej itd.pa še to so tko svinjsko nardili, da so mi povedli mal preden bi mogla začet delat....in je bla pol panika in urgentno je blo neki za zrihtat...in me je kolega stišal v to firmo, no, pol sm bla tko spet noseča itd. itd. sem sicer mela v planiu si kaj iskat drugega, sam zdej pa ne bom, bom izkoristla tole, pa delala tko kt sem si zadala, lepo večino ponoč 4 ure, plače bo zadost, časa čez dan za vse ostalo pa tud. pa firma kr dobr stoji, zmeri je tavelik regrs, letos je blo 900€, pa 800€ so dobil božičnice, pa marca k se dobiček deli, delavci zmeri dobijo kakih 300€, pa velikrat dajo kake bone za tuš itd. proti večini firm pr nas, stoji dobro in so te stvari pošlihtane. sam plača je pa res bl tko, sam to je pa zakonodaja kriva ker pač dopušča to. zakaj bi pa kdo normaln dal delavcu 700€, če mu lohk da 500 al pa še manj....
sej bouser posted image

in mene je skrbel, da ne bo nikol kobacala oz. da bo vedno tako mirna,...japajade

user posted image user posted image user posted image bravo metauser posted image user posted image user posted image user posted image men se tok dobr zdi, res! user posted image

legofer - pr nas ni blo težav, edin zaprta je bla po njem, sam smo s slivami itd. to reševali, pa da je velik pila....pa čist črno je kakala, ne se ustrašituser posted image

In danes je naju tik pred domom, ko sva zavijala z AC en norec s kombijem skoraj zrinil.

niia to se je nam enkrt zgodilo, pa otroke sva mela v avtuuser posted image so pa trije sedel v kombiju in na veliko debatirali in je voznik očitno pozabil zavit na izvoz, pa pol zadnji moment je skrenu dol, pa nas skor ob zid stisnil....jst sem tud tko tulila nad njim, da revež pomoje še 14 dni ni pršu k sebuser posted image enkrt sem pa sama mela isto situacijo, sam da je bil namest kombija šleper user posted image user posted image user posted image

hijacinta pr nas je tud lulček zakonuser posted image tko da je previjanje pravi podvig, ker ko je posran, je konkretno in je tud po lulčku polno dreka in takoj k dam plenico dol, se on zagrabiuser posted image

no, zdej se je pa zbuduuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 4236
24.10.2009 9:15:26   
Ploha
ulla: kar zdi naj se ti user posted image user posted image user posted image user posted image ...sej sem zanč eno temo brala, tud ste mele neki od kobacanja, sm že hotla neki komentirat pa nism htela olja na ogenj prilivat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
24.10.2009 9:46:26   
krtekxx
Sonček, saj maš prav. No, sem zelo vesela, ker je Ulla napisala, da se trudi eno šolo končat. Vsaka čast. Jaz bi to ob družini gotovo ne zmogla, saj včasih še pod tuš ne grem, ker mi zmanjka časa in sem potem preutrujena...
Legofer...Niia, jaz tudi računam, da bo začela bolj jesti, ker tole sedaj prav nikamor ne pelje. Je raje ne postavim na vago, ker je najbrž spet kar nekaj teže izgubila. Upam, da pridemo na 8kg do prve svečke.
Bolezni...mam namen it na razgovor z izvidi in princesko k ta boljšemu P v Kranju, ki ga vsi hvalijo. Ker se mi 5 viroz v 2 mesecih zdi too too much.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
24.10.2009 9:48:25   
sonček33
Krtekxx ma sej vem, kaj si hotla povedat. Kako pa je Brita danes? Ti kar pojdi po drugo mnenje. Saj si že sama ugotovila, da je vse na nas...kolikor smo tečni in vsiljivi in se ne pustimo kar "odpikat" - toliko dosežemo. In pri otrocih ter nasplošno pri zdravju se splača vedno.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
24.10.2009 10:02:12   
krtekxx
Sonček, Brita je danes taka kot vedno, ko je zdrava. A obstajajo une plenice - hlačke za tako male dojenčke? Ker jaz dobim živčni zlom vsakič, ko jo poskušam previt.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
24.10.2009 10:06:53   
farfala
user posted image user posted image Neverjetno a resnično - Samo je spal, neprekinjeno od 20 do 6, jedel potem pa sva še spala do 8.30.user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
24.10.2009 10:12:21   
sonček33
krtekxx mislim, da je zvezdica zadnjič pravila o enih pelnicah, ki so tipi topi gor na ritki. Lovro se je zdaj malo umirlil glede tega zviranja na previjalni, je bilo ap kar hudo. Sva se tudi 15 minut previjala.

frafala superca...si kot rožca pol danes :)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
24.10.2009 11:45:55   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

user posted image user posted image Neverjetno a resnično - Samo je spal, neprekinjeno od 20 do 6, jedel potem pa sva še spala do 8.30.user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo samo!

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
24.10.2009 11:49:55   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

krtekxx mislim, da je zvezdica zadnjič pravila o enih pelnicah, ki so tipi topi gor na ritki. Lovro se je zdaj malo umirlil glede tega zviranja na previjalni, je bilo ap kar hudo. Sva se tudi 15 minut previjala.

frafala superca...si kot rožca pol danes :)

sonček, najprej mlekec  http://www.babyservice.de/Alete/Produkte/Apfel%20mit%20Karotte.htm?sid=8d0078c3-6765-4783-9807-808fe153c063

veliko različnih okusov je in naš mali mirno spi ponoči. 2x je sicer, ampak spi pa res tko spokojno.

Krtexx - Pleničke Easy up od pampersa: najraje imam premium care, so zakone, ker pri vse ostalih nam kaj uide. Pa te easy up so pa super ko je čist podivjan. In to je zadnje tri mesece skoz. Zdaj smo v fazi k so stoli zakon, sej vseen če pade, važen da gor pride. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
24.10.2009 12:12:31   
Ploha
krtekxx: a to greš k petrnostru? meta ma njegovo hčer za P....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
24.10.2009 13:36:05   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Doma. Po dveh dneh na infekcijski zaradi vročine in dehidracije.

user posted image in čim prejšnje okrevanje....to ste se pač mogli ustrašit, če je tako pomodrela
Legofer in navodilo, naj ga začnem dajati ko bo popolnoma zdrava. Farfala, ti si ga dajala Samotu, a ne? Kako je to "prebavil".

mi smo ga tudi dajali nejcu, ko je bil majhen in zdaj pri 3letih ga je spet dobil....ni bilo nobenih problemov, kar z injekcijsko brizgalko kot ostala zdravila

Nina, bogice obe z Dašo....zgleda, da so pa zdaj skoraj vsi naši otroci nekaj bolni user posted image user posted image user posted image

in mene je skrbel, da ne bo nikol kobacala oz. da bo vedno tako mirna,...japajade user posted image user posted image

kol hitr se vse obrneuser posted image in že rabiš stajico

morem it naprej kuhatuser posted image , sam to še povem, da sta oba škrata prehlajena, z zamašenimi noski in veliki kašlja (sploh ponoči), malecki pa smo ponoč 2x s sesalcem nos čistili, ker bi se celo noč dojila in ni mogla dihatuser posted image

pol vas preberem naprej

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
24.10.2009 13:38:05   
Ploha
jst pa pečem una peciva brez mleka in jajc...sm jih nardila kot maffine, zdej čakam, kaj se bo stvarlo, upam, da bo dobro, mi je pa tolk mase ostal, da jih bom zdaj 24 nardila, kam jih bomo dal user posted image  user posted image user posted image

pridem prec user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
24.10.2009 13:56:28   
Zvezdica
morem it naprej kuhatuser posted image , sam to še povem, da sta oba škrata prehlajena, z zamašenimi noski in veliki kašlja (sploh ponoči), malecki pa smo ponoč 2x s sesalcem nos čistili, ker bi se celo noč dojila in ni mogla dihatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi za vas mimi. Naš liam tud kašlja in iz noska mu teče, mali je pa k strela, nič mu ni, HB seveda. Okoli divja in se po novem v sobe zapira in potem za vrati čaka. In ko potrkamo in ga kličemo se smeji ko velik user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
24.10.2009 13:57:12   
Zvezdica
st pa pečem una peciva brez mleka in jajc...sm jih nardila kot maffine, zdej čakam, kaj se bo stvarlo, upam, da bo dobro, mi je pa tolk mase ostal, da jih bom zdaj 24 nardila, kam jih bomo dal user posted image user posted image user posted image

plohca bomo srečanje zorganiziraleuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
24.10.2009 14:30:39   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

st pa pečem una peciva brez mleka in jajc...sm jih nardila kot maffine, zdej čakam, kaj se bo stvarlo, upam, da bo dobro, mi je pa tolk mase ostal, da jih bom zdaj 24 nardila, kam jih bomo dal user posted image user posted image user posted image

plohca bomo srečanje zorganiziraleuser posted image

jaaaaaa, ni problem, jst pridem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Nakup vozička
zamudnica

Kateri voziček ste oz. bi kupili za svojega novorojenčka?

Quinny (24%)

Stokke (4%)

Bugaboo (2%)

Maxi-Cosi (8%)

Chicco (6%)

Drugo (56%)

Število vseh glasov: 326

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!