|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
23.10.2009 11:47:42   
Hijacinta
Kiara24 moj bi tud ta teden mogu bit na dopustu, pa ni. Bo naslednji če spet kej ne pride vmes. Sem bl ajst tud user posted image k sto mater. samo je obljubu da dons pride prej in greva v Ikeo, se že ful veselim. Morva ene omare kupit. 

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
23.10.2009 11:59:25   
Anonimen
http://24ur.com/novice/crna-kronika/na-cesti-zjutraj-ugasnilo-zivljenje.html#comment

sopotnik je nečak od mojga, punca k je umrla, je njegova sošolka in punca od voznika user posted image

matr ej, a kr ne bo konca ****rijemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4202
23.10.2009 12:49:03   
VRTNICA84

Malo se vam javljam.  Naša pikica je vsak dan bolj živa in radovedna.

Khundre ; mi dajemo pšenico oz. gluten že kr en čas pa ni čisto nič narobe. Prvo probaj malo, da vidiš kak se bo odzvala. Tak najbolje vidiš če je alergična.

Ulla; user posted image   Mi je kr hudo, ko slišim kaki mladi ljudje umirajo na naših cestah.

Kak zbereš čevlje za takega malega otroka?

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
23.10.2009 13:24:32   
abc123
Evo me, da poem kako je blo...
Najprej hvala vam za odgovore in skrb.
Sem drug dan še enkrat našga P klicala in je reku da je verjetno tista viroza ust, tok in podplatov, da naj opazujem in če bo vročina, bruhanje, driska, apatičnost... pridm na pregled drugač pa čakat. No včeraj je še imela pike, ki so se razširile še na nogice (po podplatih ne), popoldne se je bolj tekoče zeleno pokakala in smrdelo je po kislem. Jedla je GH po nekaj žličk (10-15) ampak mleko je pa popila normalno 200ml. Cel dan je bla cmerava, naveličana (pa še vreme). Potem je pa celo noč spala, ob 4.30 popila flašo in spala normalno do 8ih. Pikice so izginile, je spet bolj vesela, je na žlico še ne čist (nekaj žličk) ampak sem ji dala flašo. Zdaj spi.
Aja, zob pa še ni, ampak sta pa že čiiiisssst na konc, je taka š**** pa bula pri obeh zgornjih enkah da ne morš verjet.

Hvala vam.
Se oglasim še kej kasnej.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
23.10.2009 13:45:10   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

http://24ur.com/novice/crna-kronika/na-cesti-zjutraj-ugasnilo-zivljenje.html#comment

sopotnik je nečak od mojga, punca k je umrla, je njegova sošolka in punca od voznika user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

pa to je res grozljivo, kaj se dogaja na cestah

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
23.10.2009 13:47:15   
mimi30

user posted image user posted image user posted image joj, kriza res ulla....user posted image zadnje čase je pa res dosti nesreč s smrtnim izidom, že tako nas prizadene, če so pa še bližnji....user posted image user posted image user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
23.10.2009 14:01:56   
mimi30
http://www.vecer.si/

rada bi prilepla članek o cepljenju proti prašičji gripiuser posted image user posted image , sam ne vem, če mi bo glih uspelo

tole kar pa zdaj pišejo je pa za mene že mal ZF.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
23.10.2009 14:04:38   
Zvezdica

Mam pa še Q: a se vaši fantki tud skoz za lulčka prijemljejo? Sej vem da je to normalno, ampak takoj ko dam dol plenico, je roka že tam. Tud ko sedi na kahlici, lulčka prime in se igra z njim, polulano je pa okoli kahlice user posted image

hijacinta, starejši so vedno blj. Resno. Patrik se pa tud že "raziskuje".

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 4208
23.10.2009 14:04:43   
Zvezdica

sem prebrala....žalostno user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
23.10.2009 14:16:18   
symona
Čao!

Da sem vam še jaz malo javim po dolgem času. Smo se počasi začeli kobacati, zobka še nimamo nobenega, vsak teden ali vsak drugi teden fizioterapija. V začetku novembra imavi spet razvojno.
Ve katera kam se moram sploh obrniti za podaljšanje porodniške?
Od goste hrane jemo počasi že skoraj vse, razen mesa, od tega poskusila še samo puranje in piščančjo. Sadje tudi je to kar imamo doma.
Se še vam zvečer kaj javim, grem sedaj po lucijo v vrtec.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
23.10.2009 14:17:45   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

http://www.vecer.si/

rada bi prilepla članek o cepljenju proti prašičji gripiuser posted image user posted image , sam ne vem, če mi bo glih uspelo

tole kar pa zdaj pišejo je pa za mene že mal ZF.

Sem že v eni drugi reviji brala o tem in tud WHO in ZN naj bi imeli prste zraven in seveda farmacevtski kapital. Ma nam se sanja ne, kaj se dogaja.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
23.10.2009 14:18:45   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Mam pa še Q: a se vaši fantki tud skoz za lulčka prijemljejo? Sej vem da je to normalno, ampak takoj ko dam dol plenico, je roka že tam. Tud ko sedi na kahlici, lulčka prime in se igra z njim, polulano je pa okoli kahlice user posted image

hijacinta, starejši so vedno blj. Resno. Patrik se pa tud že "raziskuje".

ja, takoj, ko plenico odpnem, sta obe roki tam dol, potem pa se smejiuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
23.10.2009 14:22:12   
farfala
Kolikor vem, vsaj včasih je bilo tako, da predlog za podaljšanje porodniške pediater, ampak menda zdaj to odobrijo zelo redko.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
23.10.2009 14:27:20   
Zvezdica
Ulla, kako pa je z nečakom? Držim pesti zanj. Boga mama in oče te deklice. grozno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
23.10.2009 14:35:03   
krtekxx
Doma. Po dveh dneh na infekcijski zaradi vročine in dehidracije.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
23.10.2009 14:36:43   
nina166
Dan!

Noč je bila spet bolj boga...je začela malo pred 12 ful kašljat...sem jo malo čez 12 dvignila, da bi ji dala malo sirupa proti kašlju, pridema na hodnik in mi ful bruhne...me je celo pobruhala, pa po tleh...jo prime moj, gremo v kopalnico in spet začne ful bruhat...se je čisto pobruhala, pa po tleh...je zbruhala vse kar je mela v želodčku...revica je bla. Pol smo se pa preoblekli, sem ji dala sirup in sva se še nekaj časa cartale v dnevni, pol pa je nehala kašljat in smo boljše spali.

Jaz pa sem tudi v k..... Že od včeraj me trebuh boli...kot bi se zelo najedla ene težke hrane in bi mi obležala v trebuhu...pa še glava me boli in slabo mi je. Sem že pomislila, da sem spet noseča, samo jem tabletke tako da upam, da to mine.

Brala vas bom drugič, zdajle morem v dnevno k otrokoma

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
23.10.2009 14:40:36   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma dej a res? Kako sta zdaj?
Lupčka briti, pa dej se čimprej zrihtajte.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
23.10.2009 14:40:38   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Pa daj nehaj, a vidve tudiuser posted image , kak sta pa sedaj??

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
23.10.2009 14:40:59   
Jancci
Jancci potapljaška  Mi prou pade v oči in skomine dela.

Ja ta pa!!! Novembra gremo verjetno v Egipt. Upam ,da nama bo ratalo se it potapljat. Men je noro hudo dobr.. no sej sva že govorile enkrat, ane?

Ulla sožalje! user posted image user posted image Groza, kaj se dogaja na cestah!

Za Brito in njeno mamico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 23.10.2009 14:42:25 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

Neposredna povezava do sporočila: 4219
23.10.2009 14:42:52   
Zvezdica

Jaz pa sem tudi v k..... Že od včeraj me trebuh boli...kot bi se zelo najedla ene težke hrane in bi mi obležala v trebuhu...pa še glava me boli in slabo mi je. Sem že pomislila, da sem spet noseča, samo jem tabletke tako da upam, da to mine

nina, user posted image user posted image user posted image user posted image da boste do jutri bolje, tudi ti. Počivat, počivat počivat!

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
23.10.2009 14:53:50   
Anonimen
nš tamal, se prav nečak je ok, sam noge ma fejst polamane,un fant k je vozu je pa tud umru mal nazajuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4221
23.10.2009 15:00:48   
Zvezdica

nš tamal, se prav nečak je ok, sam noge ma fejst polamane,un fant k je vozu je pa tud umru mal nazajuser posted image

u ****ti. Pol je tud on šel za njo. Mati moja, men je tolk hudo res. Ko ga imaš najraje na svetu, ko bi takoj zamenjal z njim. Ma n i normalno da starš pokoplje lastnega otroka. Sori če vam morim, ampak men je tolk hudo ko otroc grejo, sej vseen čigavi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem svečko prižgala za oba. Nečaku pa čimprejšnje okrevanje. A to je od tvojga sestre sin al kako?

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 23.10.2009 15:02:47 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
23.10.2009 15:20:40   
Anonimen
A to je od tvojga sestre sin al kako?

ja.

ja men je tud to grozn....sam po drugi strani...dat mulcu, k ga hormoni razganjajo takle avto v roke, pa da še druge zravn vozi, ma pa par mescov izpit....ne vem...nej bi se u starmu golfu vozu, k pr 60 tak ruka, da ti cd preskakuje in se ne morš pred punco frajerišit....bi bla oba živa donsuser posted image

pa k vem kk je blo, pa zakaj bi se pripasal, pa zakaj to in ono....vzgoja voznikov se začne že ko so še v plenicah...in mi k mamo zdej male otroke - na nas je, da vzgojimo generacijo strpnih in normalnih voznikov. da ne bomo lastnih otrok pol tkole iz pločevine rezali pa pokopavali...mah...

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4223
23.10.2009 15:30:57   
farfala
Ja, res je, spremenit se moramo v glavi, samo za eni ne skapirajo, da je avto lahko morilsko orodje, policaji in kazni ne bodo rešili nič.
Mojemu starejšemu fantku nikoli ne rabim več rečt naj se pripaše, naredi avromatsko, pa če ne peljem po predpisih me tud opozori, odkar obvlada številke. Samo kaj bo, ko bo začel frajerišit v puberteti pa ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
23.10.2009 16:41:35   
Zvezdica

A to je od tvojga sestre sin al kako?

ja.

ja men je tud to grozn....sam po drugi strani...dat mulcu, k ga hormoni razganjajo takle avto v roke, pa da še druge zravn vozi, ma pa par mescov izpit....ne vem...nej bi se u starmu golfu vozu, k pr 60 tak ruka, da ti cd preskakuje in se ne morš pred punco frajerišit....bi bla oba živa donsuser posted image

pa k vem kk je blo, pa zakaj bi se pripasal, pa zakaj to in ono....vzgoja voznikov se začne že ko so še v plenicah...in mi k mamo zdej male otroke - na nas je, da vzgojimo generacijo strpnih in normalnih voznikov. da ne bomo lastnih otrok pol tkole iz pločevine rezali pa pokopavali...mah...

se strinjam. kljub vsemu pa cel dan mislim nanju, pa na njune starše.

Sej če sem prav razumela je nečak izven Življenjske nevarnosti. Kako je pa z unim 35letnikom?

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?