Anonimen
|
jutro... včeri spet ni zalaufala kišta, pa se mi ni dalo bost z njo...sma gledala z lubijem ugrabitev pelhama 123, odličen film! sam konc sm prespala tak da bo dons ponovi vajo....no, brez spanja, upam Ulla, a sem jaz pravilno razumela, da ti delaš v proizvodnji? Bi rekla samo to, da se mi zdiš veliko veliko preveč razgledana in pametna za tako delo. V Slo je pač tako, da moraš imeti pildek za to, da ti verjamejo, da nekaj znaš, zato se ga potrudi čimprej dobit, če ga nimaš. krtekxx ja, zdej bom delala...kot sem rekla, v trgovino ne grem nazaj, ni šans, to je predivje, če maš otroke. pa da bi cele dneve delala pa vse vikende, praznike itd....no go....mi je blo kul, dokler sm bla sama, pa zaslužla sem tud kar dobro, sam zdej mi pa več ni. za kaj drugega bo pač treba kake šole spečt, zato sem se tud podala v to, pa da končam predn gresta otroka v šolo....pa tud takrat je blo tko, k sem zaključla porodniško z ulo so me tam skenslali....so vedl verjetno, da se ne splača me met zaposleno, k ne bom hotla več tolk delat, pa še bolniške kr naprej itd.pa še to so tko svinjsko nardili, da so mi povedli mal preden bi mogla začet delat....in je bla pol panika in urgentno je blo neki za zrihtat...in me je kolega stišal v to firmo, no, pol sm bla tko spet noseča itd. itd. sem sicer mela v planiu si kaj iskat drugega, sam zdej pa ne bom, bom izkoristla tole, pa delala tko kt sem si zadala, lepo večino ponoč 4 ure, plače bo zadost, časa čez dan za vse ostalo pa tud. pa firma kr dobr stoji, zmeri je tavelik regrs, letos je blo 900€, pa 800€ so dobil božičnice, pa marca k se dobiček deli, delavci zmeri dobijo kakih 300€, pa velikrat dajo kake bone za tuš itd. proti večini firm pr nas, stoji dobro in so te stvari pošlihtane. sam plača je pa res bl tko, sam to je pa zakonodaja kriva ker pač dopušča to. zakaj bi pa kdo normaln dal delavcu 700€, če mu lohk da 500 al pa še manj.... sej bo in mene je skrbel, da ne bo nikol kobacala oz. da bo vedno tako mirna,...japajade bravo meta men se tok dobr zdi, res! legofer - pr nas ni blo težav, edin zaprta je bla po njem, sam smo s slivami itd. to reševali, pa da je velik pila....pa čist črno je kakala, ne se ustrašit In danes je naju tik pred domom, ko sva zavijala z AC en norec s kombijem skoraj zrinil. niia to se je nam enkrt zgodilo, pa otroke sva mela v avtu so pa trije sedel v kombiju in na veliko debatirali in je voznik očitno pozabil zavit na izvoz, pa pol zadnji moment je skrenu dol, pa nas skor ob zid stisnil....jst sem tud tko tulila nad njim, da revež pomoje še 14 dni ni pršu k seb enkrt sem pa sama mela isto situacijo, sam da je bil namest kombija šleper hijacinta pr nas je tud lulček zakon tko da je previjanje pravi podvig, ker ko je posran, je konkretno in je tud po lulčku polno dreka in takoj k dam plenico dol, se on zagrabi no, zdej se je pa zbudu
|