|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
20.10.2009 11:46:32   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Pa o kilah že dolgo nisem nič napisala... in ker je danes ravno mesec dni, odkar sem se odločila, da jih bom nekaj stopila, vam še zaupam, da je trenutno stanje - 3,5... ni neka rekordna cifra, a jaz to štejem kar za uspeh, sploh, ker se ne držim nobene diete, le navade sem malo spremenila... in upam, da bo ta način še nekaj časa deloval...

Bravo, Jabiii ... le tako zavzeto naprej, pa ne preveč ;.)))

Oblačila - sem malo naredila spisek, kaj vse še fantje rabijo za zimo (pustimo, kaj vse rabi mami)... pa bo spet bankrot, jao... večja dva sta brez bund, Jure rabi kombinezon... pa vsi trije kakšne žametke, pa majčke z dolgimi rokavi, pa večja dva kakšen pulover ali jopico... pa rokavice, kape... pa večja dva goratex čevlje, pa copate za doma, pa Jure podložene čeveljčke, pa... bom raje nehala. V planu je jutri popoldan prvi nakupovalni pohod - a vsi skupaj le do trgovine s čevlji, ker jih pač morajo fantje probat... potem pa MM odpelje bando domov, jaz grem pa sama naprej na lov... je tako bistveno več možnosti za uspeh kot sicer.

Jah, vidim, da sva nekako na istem ...  čeprav sem jaz večino že nakupila, predvsem trenirkice, pa majčke in jopice ... bunde so še dobre od lani, kakšna topla obutev bo pa tud potrebna ... v glavnem, sem ti hotela dati NAMIG, da pojdi pogledat za oblačila - predvsem majčke z dolgimi rokavi, jopice, kakšne hlače ... v MANO v Btc-ju, pa mislim, da je tudi v Domžalah ... sedaj imajo akcijo kupiš 2, dobiš 3 in zadnjič sem za našega 8letnika nabavila 3 majčke - lepi motivi, dober bombaž, za 18,90 evrov ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
20.10.2009 19:22:50   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Jah, vidim, da sva nekako na istem ...  čeprav sem jaz večino že nakupila, predvsem trenirkice, pa majčke in jopice ... bunde so še dobre od lani, kakšna topla obutev bo pa tud potrebna ... v glavnem, sem ti hotela dati NAMIG, da pojdi pogledat za oblačila - predvsem majčke z dolgimi rokavi, jopice, kakšne hlače ... v MANO v Btc-ju, pa mislim, da je tudi v Domžalah ... sedaj imajo akcijo kupiš 2, dobiš 3 in zadnjič sem za našega 8letnika nabavila 3 majčke - lepi motivi, dober bombaž, za 18,90 evrov ...

Hvala za namig, sem že izropala trgovino v Domžalah... za 6 majic in ene hlače sem dala vse skupaj 42 evrov... in bila navdušena tudi nad barvno raznolikostjo, luštnimi motivi... le žametk niso imeli, upam da še kaj dobijo. Do konca tedna grem pa še zase kakšno trenirko in majico za doma kupit, pa kakšen flis... sem danes mimogrede videla, da imajo tega veliko...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
20.10.2009 19:53:27   
Roberta69
Včerajšnja noč je bila tudi pri nas za en drekec. Zbudil se je sigurno ene 5x, potem je dvakrat kar zaspal na meni in posledično sem se danes zbudila čisto polomljena in s skoraj izpahnjeno ramo user posted image . Zna biti, da je imela kakšna polna/prazna luna prste vmes, ker ima na našega škrata ful močan vpliv.

Čeveljčki
: ma, so en velik "problem". Včeraj sva se podala v nakup - neuspešen - ker mi je kot prvo, samo da sem mu obula en čevelj, kar z enim samim zašibal po trgovini, kje je šele kakšna možnost, da bi preverila pravo številko itd. V glavnem, sem obupala in se odločila, da mora tudi očka zraven... Sem si pa potem ogledovala visoke Superfitke in sem bila kar malo razočarana, so v primerjavi s supergami fuuuul trde in v takih ni variante, da bi otrok splezal po kakšni lestvi na igralih ali kaj podobnega user posted image Zdaj se nekako nagibam, da bi mu kupila kakšne supege z malo "debelejšim" podplatom (zdaj ima ene See Kai Run čeveljce - BTW sem s kakovostjo bolj nezadovoljna kot ne; v dobrih dveh mesecih je spredaj nastala luknja, podplat počasi začenja odstopat, sicer mehki že so, ampak...) in ene ta visoke superfitke, če bo recimo res sneg. Gledala sva tudi Cicibanke, imajo ful luškane čeveljčke pa tudi precej mehki se mi zdijo, samo kaj, ko imajo vsi opetnike in ortopedski vložek in ker to baje ni dobro, se jaz kar ne vdam user posted image Dajte še kakšno idejo. Koliko večje pa vzamete zimske, ker recimo računaš, da bo nosil debelejše nogavice? Jaz že tako in tako ful težko preverim, če so mu sploh prav, ker si tako nerad obuva čevlje in potem velikokrat kar nekaj krči nogo, skratka bi rad odšibal še preden je čevelj zapet.

Umivanje las: vedno hočem vprašat, pa pozabim. Liam si jih tako nerad umiva (zato ima posledično velikokrat bolj umazane kot ne user posted image ... mi zadnjič pravi: "MM Liamu pa najbrž temnijo lasje, ker ima na vrhu pri glavi čist temne user posted image user posted image user posted image ", pa ni bilo to, ampak se mu je nabralo toliko prahu od zemlje itd. Ob vsakem pranju tako kriči, da je zapoP in prov na veliko joka, pa nočem, da bi imel kakšne travme. Sem poskusila že tako, da mu počasi zlivam z lončkom, pa s pleničko, s tušem in nič od tega ne pali.

Zanositev: a veste, da sem kot kakšen telebuteljček šele danes izvedela, da imaš za zanositev možnost le 18-24 ur (dokler živi zrelo jajčece) oz. če imaš spolni odnos že prej (spermiji baje živijo nekje do 3 dni) obstaja možnost zanositve, tako da je vsak mesec možnost zanositve zelo majhna. Jaz sem pa mislila, da vedno obstaja možnost user posted image user posted image user posted image . Zdaj sem prvič malce razdelala pojme ovulacija, plodni dnevi itd. in mi ni jasno, kako je ob tako majhni možnosti ful nezaželenih nosečnosti user posted image Liam je sicer tudi ratal malenkost pred načrti, drugače je bil zaželen že zelo, ne pa glih že načrtovan in sva res pazila in še v tistem mesecu, ko sem zanosila nisva skoraj nobenkrat user posted image , tko da mi ni nič jasno user posted image Saj, mora bit pa kar zaJ, če ne moreš zanosit. Poznam kar nekaj ljudi, ki so imeli/imajo težave. Dobra prijatelja se trudita že ene tri leta in nič - sicer so šele kasneje ugotovili, da obstaja ena težava, potem poznam dva, ki sta kao plodna, ampak tako nekompatibilna, da obstaja čisto minimalna možnost, da skupaj zanosita, pa primer uspešne umetne oploditve, po nekajletnem trudu in nekaj poskusih itd.

No, nosečkice, dejte nam mal delat skomine user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
20.10.2009 20:48:28   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69
[Dajte še kakšno idejo. Koliko večje pa vzamete zimske, ker recimo računaš, da bo nosil debelejše nogavice? Jaz že tako in tako ful težko preverim, če so mu sploh prav, ker si tako nerad obuva čevlje in potem velikokrat kar nekaj krči nogo, skratka bi rad odšibal še preden je čevelj zapet.

Jaz grem v "potrošnikom prijazno " trgovinouser posted image , kjer mu vedno preden začneva z pomerjanjem izmerijo nogo. Tam ti točno povedo  katero številko ima trenutno. Tako da mi smo na 23. Računam da mu bom kupila škornje 24.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
20.10.2009 21:16:04   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Jaz grem v "potrošnikom prijazno "

To je reakcija na eno mojo izkušnjo v Lj. Kjer sem pol ure čakala, da se kakšna primaje, da mi dajo iz skladišča vsaj še drugi čevelj... Medtem mi je mali z enim čevljom  objadral pol trgovine 3x- Humanic (ob opori-8 ali 9 mesecev) in sem po user posted image . Ampak njim je bilo važneje, da jim noben ne more ukrast čevljev (vedno je bil le desni v škatli)... Prišla ni nobena (kaj šele, da bi mu nogo izmerili). Pa so imeli takrat 50 % akcijo Superfitk... Ampak ob taki delovni vnemi jih lahko zaradi mene delijo zastojn.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
20.10.2009 21:34:20   
lepa posadka
Dober večer,

prav luštno se je vrnit na tole stran in prebrat kar nekaj novega, veselega čtiva.

Nosečke... ve sam pišite, da lažje obujamo spomine, da nam delate skomine, da se veselimo toliko lepega, ki vas čaka, medtem, ko me morda rinemo druge skrbi naokrog.

Noči... sem zadnjič že sama hotela spet načet to temo, ker me je zanimalo ali sedaj že kar vsi spite cele noči. Pri nas je bil september divji. Pa še začetek oktobra tudi. Zbujanje po 10-15x na noč. Včasih sem potem pol noči prespala kar pri Tomažu na eni blazini na tleh?!?!? Potem zjutraj pa veselo v službo. No, sedaj je par noči boljših. Tudi zdravje je trenutno fajn, tako da sem jaz krivila drugo štirico, ki že cel mesec rine ven, pa kašelj in zamašen nosek in vrtčevski stres. Se je pa Tomaž tako vživel v vrtec, da sem čisto navdušena. Zjutraj se smeji in, ko odhajava domov se kar še vrača nazaj in vsem po vrsti maha :-)

Obuvala in oblačila... tudi jaz bom morala naredit kakšno inventuro... pa kaj večjih investicij to zimo vseeno ne bo. Morda bo potreba po kakšnih pancerjih :-) Tomaž revež pojerba vse od ta velikih. Imamo še eno bundico od Blaža, torej je stara 8 let in je dala čez že 4 otroke... torej kar nekaj pranj. Razen tega, da je modra postala malce svetlejša, ji nič drugega ne manjka in ker nimam hude volje zahajat v trgovine, bo verjetno pri tem ostalo. Tudi Gorotex podložene škorenjčke imamo še od Blaža dalje... pa bodo tudi za Tomaža fajni. To, da sem sebi kupila par novih žab, je višek vse predzimske nakupovalne vneme.

Jabček... upam, da bo ta noč boljša, da kamin že veselo gori, pa da bo vsaj jutri kaj časa, da nam polepšaš tele strani s slikicami otroške sobe.

Trnuljčica... tudi jaz poznam že par primerov, ko so v tretje prišli kar dvojčki :-) To mora bit res zabavno, hehehe.

Trenutne in potencialne nosečke... uživajte.

Sem včeraj nekaj delala za službo tja pozno v večer... pa se danes raje spravim prej v posteljo.

Lahko noč.

< Sporočilo je popravil lepa posadka -- 20.10.2009 21:36:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 1381
21.10.2009 8:30:02   
JABOLKO3
Živijo!

Da podelim navdušenje z vami - to noč smo vso prespali... čeprav se danes ne počutim kaj bistveno bolj spočita kot včeraj??

Roberta - ne boj se, da se v škorenjcih ne bo mogel dovolj gibat - otroci tudi v pancerjih povsod splezajo... poleg tega se škornji ob nošenju tudi malo zmehčajo - seveda ni isto kot mehka supergica, a jaz kakšnih gibalnih ovir pri mojih mulcih nisem opazila. Smo pa navadno kupovali čevlje v trgovini Ciciban v hali A, ker imajo en kotiček z mizico in legicami, pa smo jim najprej hitro izmerili velikost noge, potem sta se pa tam igrala, jaz sem jima pa med igro natikala čevlje na nogo, dokler nismo našli ustreznih.

Umivanje las: pri nas ni problema, uživa, ko mu zlivamo vodo po glavi... uporabljamo pa Bubchen šampon, ki res popolnoma nič ne peče v očeh... tudi večja dva to uporabljata - sem enkrat kupila nekaj drugo, ker je gor na veliko pisalo, da ne peče, pa sta skoraj znorela in sem tudi sama probala in je peklo... Roberta - preizkusi šampon, morda je pa v tem problem. Sicer je pa menda dober tak prijem, kot pri dojenčkih - da ti leži na roki oz. v naročju (oba zlezeta v banjo), glavico nagneš nazaj in umiješ tako, da mu popolnoma nič po obrazku ne priteče, ker največkrat jih ravno to najbolj moti. Kaj drugo pa ne vem.

Plodni dnevi - tu je pa teorija eno, 'mati narava' ima pa svoje prijeme, ha ha... pri nas so vsi trije ratali 'v prvo', tudi Jure, pa poznate moja leta, ko po statistikah za kaj takega skoraj naj ne bi bilo več možnosti... naš ta srednji pa totalno izven 'plodnih dni'... sem hvaležna za srečo, da je pri meni bilo to tako preprosto...

Posadka - tudi Jure ima veliko večino cunj od naših večjih dveh in od nečaka, tudi skoraj čisto nove superfitke ga že čakajo... problem sta večja dva, ker sta kljub 2-letni razliki v starosti skoraj enako velika in imata isto številko noge... ko sem jima iz omare pospravila poletne cunje in premajhne od lanske zime, je bila omara skoraj čisto prazna... pancarji pa upam, da bodo še dobri - smo lani kupili take, ki se lahko še malo povečajo.

Lep pozdrav.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
21.10.2009 12:40:35   
simvir
Hello!

Da ne pozabite na nasuser posted image . Priznam, da zaradi krajšega delavnika v službi nimam toliko časa viseti tu gor, oziroma tudi ne zgleda da v času (8-14h) ko vsi kao delajo, jaz visim na teh oranžnih straneh.

Tevž je danes z MMjem ostal doma. Proti jutru se je zbudil, malo zajokal, vmes pa sem tako slišala znani laježuser posted image . Tako da pričakujem da se mu spet razvije laringitis. Drugače je ok, brez vročine, le iz nosa mu že dalj časa kar rumeno-zeleno po malem teče.
Smo torej v pričakovanju noči, ko se zadava navadno poslabša, sem pa malo bolj mirna ker imam za vsak slučaj doma napotnico brez datuma, če bi bilo res hudo. MMju sem naročila naj gresta ven, naj čimveč inhalirata, pucata nos...

Ja naši malčki so zdaj že skoraj vsi napolnili leto in pol, meni so res pravi cukri zdaj. Kako hitro teče čas...zato pa se začenja nova sezona user posted image in jaz se veselim z vsako od vas. Ve kar pišite kako ste, bomo z veseljem brale.

Glede oblačil in čevljev smo nekako opremljeni. Danes imam namen skočiti v C&A po bundo za N (v letaku so videti lušne za 12,90€). Lanska mu je sicer prav, a rabi še eno za doma, bomo potem videli katera bo za kam.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
21.10.2009 13:03:36   
Ketrin
Dober dan...

Da tudi mene ne pozabite...

Srečke nosečke želim vam čim manj slabosti in drugih nevšečnosti... Sicer pa sej veste...za vsako stvar se reče: to je obdobje, bo že minilouser posted image user posted image

Kaja je v vrtcu, jz pa že od ponedeljka doma, ker sem se totalno prehladila čist po neumnosti...sem mislila, da sem že pametna, pa nisemuser posted image Skratka ne tolk zaradi sebe, kot zaradi Kaje da se ne bi nalezla, se filam z vsemi možnimi vitamini, tableti, kaplcami, ni da ni kaj nisem požrla...tko da je danes že ful bolš... Pa še ena neumna se mi je zgodila v sredo zvečer... s palčko za ušesa sem si predrla bobnček... ma, kr neki no... Tko da sm k stara mama in na levo uho slabo slišim, ampak do Kajine poroke bo že dobruser posted image user posted image user posted image

Vsem želim lepe zdrave jesenske dni

Papa

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
21.10.2009 13:54:35   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Noči... sem zadnjič že sama hotela spet načet to temo, ker me je zanimalo ali sedaj že kar vsi spite cele noči.

Ah, kje pa. Je pa res da sem ta mesec le 1 x šla v službo z zelo malo spanca(2 uri). Ponavadi se zbudi 1x. Kar je pri nas user posted image user posted image user posted image user posted image To noč je celo prespal. Tako da se pridružujem Jabček in veselje delim z vami.

Se je pa Tomaž tako vživel v vrtec, da sem čisto navdušena. Zjutraj se smeji in, ko odhajava domov se kar še vrača nazaj in vsem po vrsti maha :-)
Ma čisto enako. Je 100 x bolj zadovoljen otrok.

Ostali komentarji kasneje...

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
21.10.2009 15:16:01   
Krista28
Mi smo doma, no MM gre kasneje v službo, jaz pa prej domov. Nadja je imela 1 dan vročino, zdaj pa poln nosek, Kristjan je pa včeraj začel s tistim lajajočim kašljem in vročino....upam da bo samo laringitis in ne kaj hujšega...ga pa še na zrak ne upam peljat zaradi vročine, ko tako piha tu pri nas. Zdajle oba spita, jaz pa z užitkom mal berem. Sem se pa včeraj cepila proti navadni gripi...upam da deluje...hihi..

Noči - mi že kar nekaj časa sicer prespimo noči, ali pa se zbudimo 1x, kar je meni čist ok....zadnje čase ko so se pa začeli nosi pa večkrat...mah ..mene bolj zdela to, da grem tko pozno spat in je ura prehitro 6 zjutraj.

Nakupi:...kje v BTCju pa je ta mana? Mi moramo tud neki majčk kupit. Ostalo bo kar šlo s tem kar imamo...smo pa zadnjič kar lepo vsoto zapravili za kape za naju in otroke in rokavice za Kristjana.

Čevlji: Nadja ima samo ene prehodne gležnarje in to je to, Kristjan troje supergice (dobili od nečaka), pa oba gumjaste žkornje. Za zimo pa bom kupila Kristjanu in Nadji ene cenejše, ki ne premočijo in imajo več gume (ala hofer varianta), Nadji pa še ene lepše podložene škorenjce, ki tudi ne premočijo takoj, Kristjan jih je pa že podedval od nečaka, so še čist lepi. Bundice ima Nadja od Kristjana, Kristjanu pa smo kupili že lani smučarski komplet, pa je bila mal velika, pa Nadji je tud še tisti kobinezon, ki smo jih lani kupovale (hofer), prav. Ta je res nezahtevna...user posted image

Uživajte...grem še mal pospravit, predno vstaneta...

Neposredna povezava do sporočila: 1386
21.10.2009 18:52:23   
resnično srečna
oh ja...

očitno so tele 1 dnevne vročine moderne...Iza je zakuhala v ponedeljek popolda...pa včeraj še kuhala...danes ima pa virus nagajitis...pa tečna je za znoret...spat noče...sama sebi gre na jetra...sej drugače ne izgleda slabo...samo ona bi ven...jaz je pa po včerajšnji vročini na tale veter danes še nisem peljala...

spanje ponoči...kot vedno...ona spi udi, ko ima vročino...razen čudne noči prejšnji teden, ko je 2 uri norela brez veze...pa še sedaj ne vem, kaj se ji je dogajalo...najhuje je, ker ona v naročju ali pa z mano sploh ne zna spati...mora biti sama pa v svoji postelji...

bunde, kombinezoni...ima dva kombinezončka, ki smo jih dobili...pa lansko bundico, ki ji je še čisto prav in en bunda-plašček, ki pa bo prišel na vrsto v drugem delu zime, ker je še malo velik ampak pričakujem, da bo pa bundica takrat malo kratka...

zimske čevlje...sem gledala ene goratex v Yello katalogu...tako za fantke kot za punčke...se splača pogledat...Iza ima drugače trenutno še ene gležnarje...pa za malo hladnejše dni fensi šmensi usnjene škornje...za sneg bomo pa res ene goratex...ampak moramo še malo prevohati teren...ker 60-70 ojrov je meni 2 mač dat za 2 meseca...pa še to bog is ga vedi koliko bo snega in koliko bodo naši otroci na snegu...v vrtcu jih zagotovo ne peljejo ven...ko pa prideš domov med tednom je pa tudi že skoraj noč...tako da se bojim, da za tistih nekaj vikendov bodo pa kake cenejše tudi ok...

kako zabavati otroka, če mora biti v stanovanju?...danes sva: se šli vse igrice, ki jih imava (barve, liki, zlaganje...) pa pregledali kup knjigic...pa poljubčkali vse igrače...pa se celo kopali kako urico...pa zlagali kocke...ma saj ne vem česa vsega nisva delali...ampak Iza bi takooooo ven...jaz res nimam ideje kako naj jo še zabavam...no plesali sva tudi...pa barčica je bila tudi kako uro na sporedu...pa risanke (seveda tako, da jaz zraven komentiram pa ona kaže stvari in ponavlja za menoj)...eh pogrešam sonce...je tako enostavno iti ven...pa se sprehajati...tako je pa sita same sebe, pa mene pa Nerotu nagaja in ga budi in dela same ultra traparije (recimo prstek v vtičnice)...

Mana...v BTCju jo imaš nasproti BC...na drugi strani ceste...če je še tam...že dolgo nisem bila...imaš pa eno na poti na železniško...na Miklošičevi...na tistem vogalu kjer je na drugi strani Nobel burek...

Big mama...kako se je končalo z možem?...sem kaj spregledala al res nisi napisala?

Majček...sočustvujem s tem tvojim blesavim urnikom in skrajni čas je da se pobereš na porodniško he he...ma se spomnim kako nam je bilo hudo, ko si imela zadnji vikend prost...no evo...pa boš spet kmalu free za vozičkanje...

Jo˙@n...dej bodi faca pa nas razsvetli kako fajn varianto si ubodla za 10 ojrov...mislim kako slikico...he he...pa upam, da se tvoj trebušček lepo celi...

roberta...tile plodni dnevi so kar nekaj...meni je prvič uspelo zanositi dan po koncu menstruacije...no naj mi nekdo razloži kako je to mogoče...ma se nisem kaj preveč obremenjevala...pri Izi smo pa tudi v prvo zadeli terno...ni bilo nobenemu od naju jasno...sva pričakovala vsaj kak mesec "matranja"...

umivanje las...mah Iza ni bila nikoli naporna okrog tega...zadnjič jo je pa tudi nekaj pičilo...ampak jaz vse hitro obrnem na štos in se nima niti časa cmeriti...je pa morda res tole kar je napisala Jabka...mogoče zamenjaš šampon...

Posadka...c c c...eto spet dela pozno v noč za službo...jao...poznam tako sceno in sem se zaklela, da nikoli več ne bom tako neumna...ja pa jade...sej vem...ko padeš v zadevo in hočeš vse narediti v nulo...

Jabka...ajde bodi srce pa poslikej tele tvoje umetnije...me bo drugače razgnalo od firbca....pa hura za kile...faca si...in držim pesti, da ti uspe...

NiLe in Ketrin...držim pesti, da se prva ne naboli, druga pa se hitro pozdravi...in ja tile bibo palčke so hudič...zato jih na ORL odsvetujejo...nema čiščenja ušes...če se pa nabira maslo je pa potrebno v ušes zliti parafinsko olje (se ga dobi v lekarni) pa baje stopi maslo...no mi čez poletje s tem nismo imeli problemov, ker se je Iza redno tunkala...sedaj imamo pa spet vse rumeno...ampak fiziološka deluje zjutraj in zvečer...pa ne pomaga...

tko...pišite, rišite, komunicirajte...

pip

G

PS.: Simvir tebe sem pa danes ponoči tako živo ssanjala...si imela v svoji omari kup rožastih najlonk...obešenih na najbolj nor način...na nekih kartonskih modelih nog...umirala sem od smeha zjutraj...he he...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
21.10.2009 20:37:01   
sasy20
Čer, čer.....

predno se zleknem pred TV in začnem fuzbal gledat....se še malo javim....

Mi smo načeloma ok in nič kaj presenetljivo novega se ne dogaja.....danes sem imela govorilne ure za Nika je rekla da je mali ok in da se je navadu in da je priden....je rad, spi tudi...najraje se igra, raziskuje in '' šraufa'' sam...da ga noben ne moti....so pa ful luštna skupina in kar mi je najvažneje zaenkrat je zdrav in tudi nosek še ne pušča user posted image naj sam,o tako ostane.....

Ketrin vidim da imaš kar nekaj težav user posted image jao bejba dej se pozdravi...pa bobnček....kaj naj rečem....čimprej naj se zrihta kot se mora.....

Srečke nosečke...vase vaše tegobe bomo sprejele in prebrale....vi kar pišite....pa čimmanj slabosti.....

Iza upam da je že ok in da ni več vročine....da je spet zdrava....in da mamici ne nagaja preveč user posted image

Jabček user posted image za kg...spet prihaja zima in debeli puloverji za katerimi se skrijejo sladki pregrehi...ja se bo treba kar malo merkati....da ne bo preveč zaloge....saj jaz moram malo paziti....ker zadnje čase se kar nekaj nabira na tem bauhiju....

No mm me preganja in moram nehati....se tipkamo....

Lep večer......

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
21.10.2009 22:19:19   
kekec in mojca
Simvir, glede laringitisa. Ob napadu sem malega peljala v kopalnico, odprla vročo vodo, da se je naredila para (prav kapljice so tekle po vseh ploščicah), potem bila noter enih 5 minut, nato pa ga odpeljala ven, sredi noči, na mrzel zrak. To ful pomaga, pazit moraš edino, da se slučajno ne prehladi še dodatno. Tako sem jaz malega sredi noči res debelo oblekla, nato pa še zavila v odejo. Ponoči po tistem več ni imel napadov, zdaj pa je star že 5 let in baje bi naj bi te napade prerastli.

Vsem nosečnicam iskrene čestitke! Meni je pa malo hudo, ker se naša družina - izgleda - zaradi težav z zdravjem zelo verjetno ne bo več povečala.

Resnično srečna, ko pišeš, kaj vse počneš ob slabih dnevih... meni se meša ob našem malem razbojniku. Ni, da ni, kar on ne bi naredil. Pleza vsepovsod, pa seveda pada, zadnjič sva bila na lepljenju čela, ker si ga je presekal. Zdaj bo imel prav grdo brazgotino... user posted image

Danes sem poskušala zložit posodo v pomivalca, pa je že bil v kopalnici, ob njegovem fetišču - straniščni metlici in z njo drgnil pokrov od wc-ja. Ko sem ga poslala iz kopalnice, hotela počistit umazanijo, je šel v kuhinjo in zlomil steklenico. Nimam pojma, kako je prišel do nje, oz. no ja, če sem čisto odkrita, se mi malo sanja - po moje je stopil na prste, vzel dolgo kuhlo in z njo zbezljal steklenico iz druge strani kuhinjskega pulta. Medtem, ko sem pospravljala črepinje od steklenice, je mali spet pobegnil v kopalnico, odprl wc, vanj zmetal papir in ga začel tako mokrega jemati nazaj ter metati po kopalnici (v roku ene minute!!!). Potem je stopil na malo stopničko in si odprl vročo vodo, da bi si umil rokice še v umivalniku, še dobro, da sem ga v tistem trenutku dobila pri tem. Naša voda je res vroča, še mene je opeklo, pa ne morem nič naredit glede tega, ker nimamo možnosti, da bi sami nastavljali temperaturo.

V glavnem... pestro je, pestro... Včasih celo preveč. O tem, da se prvi ni niti enkrat vrgel na tla, tale pa kar spet in spet in spet... naj niti ne govorim. user posted image

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
21.10.2009 22:59:07   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Meni je pa malo hudo, ker se naša družina - izgleda - zaradi težav z zdravjem zelo verjetno ne bo več povečala.

user posted image user posted image user posted image Vidim, da se že predolgo nisva slišale, videle...  Kaj se je pa zgodilo v 10 dneh??? Se slišiva...user posted image

V glavnem... pestro je, pestro... Včasih celo preveč. O tem, da se prvi ni niti enkrat vrgel na tla, tale pa kar spet in spet in spet... naj niti ne govorim. user posted image

Hoj, ne boš verjela, ampak moj je po striktnih 2 tedenskih ukrepih nehal izvajati ležanje po tleh za vsako figo. Je pa bil resssss  trdovraten oreh... Tudi 10 minutno ležanje na mokrem asfaltu je izvajal, pa niti trznil ni, ko me ni videl v vidnem polju... Skratka- long gone...user posted image . user posted image Več v živo.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
21.10.2009 23:19:55   
trnuljčica
Simvir in Krista upam, da nočne težave z laringitisom niti ne nastopijo... In da si Tevž in Kristjan hitro povrneta  moči.

Ketrin ti, ti, nimaš si kaj čistit ušes s palčkouser posted image . Pri Kaji pa sploh ne tega izvajati. No, do njene poroke bo tvoj sluh definitivno ok...user posted image user posted image user posted image Sicer pa, a misliš, da se bo ta generacija sploh še poročala?user posted image Tvoja je že bolj svobodna ptica - kot kaže pri trmi...user posted image Z mojim nista kompatibilna...user posted image

Pranje las: naš je vedno histerično jokal pri tem opravilu. Zato posledično peremo lase zelooo poredko. Sploh se ne spomnim kdaj nazadnje... Ta mesec že ne... Tako, da je verjetno tudi naš svetlejši v čupo, kot kaže tonska lestvicauser posted image user posted image user posted image ...
Je pa postalo pranje las znosno od kar ga je MM vrgel na trik oponašanja... Itak bi on vse kar počno odrasli... In sicer ko smo se kopali v banji, se je MM potunkal navzad in si zmočil lase, nato si jih je namilil, in ponovil izpiranje... Nato je Princ kar sam to izvedel- ampak ko sva pogruntala, zakaj zvrača glavo nazaj, sva mu seveda pomagala, nato si je sam namilil lase... In je bilo to. S smehom, brez joka, z istim šamponom... Očitno jim gredo na živce slapi vode čez obraz in oči... Umivanja las s tušem pa še vedno ne prenese- kričiiiiii.

Zanositev: osnove je že fajn vedeti, ampak več ko šteješ in planiraš, slabše je... HB da rata, pa nam ni jasno kako... Boljše kot da nam ne rata, pa ne vemo zakaj...

A ste že vsi imeli govorilne ure za tamale?

Sasy lepo, da Nik uživa v vrtcu...

Neposredna povezava do sporočila: 1391
22.10.2009 9:46:41   
trnuljčica
Dober dan,
očitno sem edina popoldanska...

Nič, uživajteuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1392
22.10.2009 11:41:17   
sinskaT
A kej takega razsaja, da naši tamali nemirno spijo? No danes ponoči smo imeli prvič žurko v dvoje (če tako pomislim, mi je mali lažje saj smo kar dolgo zdržali v miru in slogi user posted image ). Hana se je ene parkrat še v spanju zajokala (hja še vedno čakamo te slavne petice, a je to možno ?? Že 1 mesec!), tamauči se je 3x hranil (ni v njegovi navadi), pa ob 5.30 bi se on že igral..halooo...ponavadi lepo spimo do 7h. Ma saj bo. Saj mine al kako že user posted image . Tuki lahko še dodam: smo v prednosti, ker bomo prej iz tega "obdobja" - torej s te plati je najboljša razlika med sorojenci, čim manjša razlika. Najbolj kr dvojčki, trojčki hehe.

Čeveljčki- zaenkrat še supergice, take mal bolj orenk narejene Geox z lučkami user posted image zelo zadovoljna, ker niso tko ful trdi,pa še zanimive so, ko se vsake toliko pobliskajo. Tko da razmišljam o nakupu visokih čeveljkov iste znamke..ah kaj pa vem, Po drugi strani bi blo fajn kakšne unisex kupit, da jih bo še bratec ponosil saj itak bodo v uporabi 2-3 mesece. Saj ortopedi odobravajo to, samo da niso ortopedski če se ne motim a ne?

Zanositev - točno tko, teorija je eno...če bi sodila po seb (mojih sestrah, mami, babici, tetah...), ene niti dobr hlačk ne slečemo, pa smo že noseče. HB da je tko. Ker tudi sama poznam primere, ki jim ne gre in ne gre. Verjamem tudi v teorijo kompatibilnosti. V glavnem, čim manj razmišljanja o tem, če se da - lepo na izi, pa še uživat zraven user posted image .

kako zabavati otroka ob dnevih kot je danes -
pelješ ga k babici user posted image user posted image user posted image   Čeprav pri nas je res tako, doma je tečka, pri babici in dedku je pa tkooo luštno.  Zdej, če sva pa res same doma (no Še Nikson je vključen seveda ; ),pa jo probam zamotit z njenim Nikijem (dojenčkom), pa ga pedena na 1000 in 1 način, potlej je celo lonček presenečenja ratal zanimiv, al pa ji dam katalog igrač,pa se tako zatopi vanj user posted image in je pečena za kakšne pol ure. Občasno se zamoti z rouinami. Ja prav ste prebrale, nasujem ji za pest rozin v krožnik in si hodi iskat eno po eno - tko tudi naredi par km in lažje zaspi user posted image . Kaj še...
........aja, seveda - Niksona v ležalnik in ga ziba - spet dve muhi na en mah : )))))

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 1393
22.10.2009 11:43:03   
sinskaT
joj napače - skuza me
torej rozinami ne rouinami user posted image user posted image user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
22.10.2009 12:47:04   
resnično srečna
he he Sinska...Iza je smart bejba...ona sicer tudi rada recimo kljukice pospravlja al pa Daši barvice eno po eno v puščico...samo ko so 1x vse notri je zadeve konec...pa ko ji grozdje dam v skodelico on lepo celo skodelico (jah lena po tatiju) pa s skodelico na fotelj pa gledat TV zraven...kako že pravijo (vzgledi vlečejo???)...

a pol predlagaš, da še enega dojenčka naštimamo, da bo mir???...no sej ona ima Nerota...mu je včeraj cel kožuh s kljukicami za perilo okrasila...me je skoraj kap ko sem reveža videla...jah tako je, če gre pes v otroško sobo na kavč počivat...madam si ga pa privošči...

no sej ona se zamoti recimo tako, da mi podaja cunje, ki jih obesim na stojalo, pa rada prazni pralni stroj...sicer mi potem v boben naštima 101 presenečenje tko da sem se že navadila, da me notri čaka kup stvari in da najprej mečem ven igračke...

pa sedaj je odkrila novo foro...štetje avtomobilov...vsakemu pomaha in reče: brrrr papa...samo kaj ko mora mami zraven sedet in kimat...me mal vratna vretenca že bolijo...

drugače je pa danes kul...le duda mora biti stalno v ustih...in ja Sinska...tudi pri nas zobi...buba...

babica???...ne ne...žal je njena ena prestara, druga pa predaleč...šmorn, če imaš tako pozno otroke...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
22.10.2009 14:07:25   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

spanje ponoči...kot vedno...ona spi udi, ko ima vročino...razen čudne noči prejšnji teden, ko je 2 uri norela brez veze...pa še sedaj ne vem, kaj se ji je dogajalo...najhuje je, ker ona v naročju ali pa z mano sploh ne zna spati...mora biti sama pa v svoji postelji...

zgleda, da je res nekaj v zraku, ker naša današnja noč je bila grozna ... sem čist user posted image ... pa ni nobenih bolezenskih znakov, ampak se je Tia kratkomalo ob 23ih zbudila in imela žurko do 1.30 ... jaoooo, kako ji je dogajalo ... ni da ni ... je pela, se igrala, smejala ... zjutraj pa ne vstat ... pa sem jo brez milosti vrgla pokonc ob 7.30,ko sem odhajala v službo ... lumpa mala!!!

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 1396
22.10.2009 14:07:35   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

a pol predlagaš, da še enega dojenčka naštimamo, da bo mir???...no sej ona ima Nerota...mu je včeraj cel kožuh s kljukicami za perilo okrasila...me je skoraj kap ko sem reveža videla...jah tako je, če gre pes v otroško sobo na kavč počivat...madam si ga pa privošči...

Kako je to fino, da skup s psom gor rasteta - tudi sama sem imela kužata, ki je moral marsikaj potrpet user posted image Le enkrat mu je dopi*****, ko sem mu preveč v uho pihala in me je šaufsnu, drugač je bilo pa zmerej zabavno : )

no sej ona se zamoti recimo tako, da mi podaja cunje, ki jih obesim na stojalo, pa rada prazni pralni stroj....

Tudi to pali pri naši, pa da jo skos hvalim kako je pridna, ko mamici pomaga..na tak način celo lahko kaj skuham/pospravim, ko smo sami trije.

drugače je pa danes kul...le duda mora biti stalno v ustih...in ja Sinska...tudi pri nas zobi...buba...

Hja naša še pokaže v usta in reče ana buba tuki tuki - a niso posrečeni, ko začnejo tko žlobudrat user posted image

Danes je taka tuga...pa še tamau ima Iza sindrom ; ), torej samo spi. Meni se nič ne da, brez avta sem. Hja sva z MMjem brihte brihtne. Za foro dava oglas in čez dobro uro, je že prišel kupec..in novega avtučka še nekaj časa ne bo oz. vpr. če sploh bo tak kot sva si zamislila (seveda večji od prejšnega user posted image . zdaj ko smo 4je ; ). Madona smo se razvadli s prostorom. Ko smo šli na morje, je moral en kolega pelat naš voziček drugače ni šlo user posted image in to je MMja tko nakurlo, da zdaj je pa obvezno treba avto menjat. Pa se sprašujem kako smo se včasih cela naša familija v malem športnem fiatku vozil in to vsak vikend LJ -Bela k.(5oseb + pes + vreča krompirja ali podobno + prtljaga) jao sem se zdej nasmejala spominom...luštno je blo.

Nč fajn bodte!

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 1397
22.10.2009 17:28:33   
SpeliG
Pranje las je pa Martini ful všeč in bilo nikoli problemov s tem. Važno da se "kosa kosa", kot ona reče čofotanju. Tudi ni treba nič pazit, da ji ne gre voda v očke, ker vodo obožuje. Strašno rada se tudi češe, včasih celo s Tarino krtačouser posted image ...
Spanje je pri nas ta teden katastrofalno; bingo je noč s torka na sredo, ko ji je uspelo skrbeti za nočno zabavo od 00.45 do 4 zjutraj. Ko je budilka ob 6 zjutraj zvonila si z MM nisva bila zmožna rečt niti Dobro jutro...Pa smo že lep čas zelo dobro spali, ta teden pa je noro, danes je bilo sicer bolje ( enkrat zajamrala). Smo pa intenzivno v zadnjih zobkih, danes je tudi malce zakuhala, čeprav ni bolna. Poje ful malo, kot ptiček,ampak bo že.

Zanositev se pri nas zgodi, ko se malo bolj intenzivno začneva pogovarjat o otročkuuser posted image No dobro, očitno ni ostalo samo pri pogovoru, je pa res obakrat uspelo v prvo, hvalabogu.In Martina že zna pokazat, kje ima mami njenega bratca/sestrico in zdaj ob vprašanju, če bi imela bratca oz. sestrico vendarle reče JA! Še nedolgo nazaj je bilo vedno NE...

Deževni dnevi znajo biti tudi čist luštni; Martina ima ful rada lesene puzle, vozi dojenčke v vozičku, podi se s poganjalčkom in mu v prtljažnik nalaga kakšne igrače, pogleda kakšne Telebajske, najrajš pa nagaja Tari. Te "igre" se nikoli ne naveliča, hodi za njo po stanovanju in ji sitnari, pes pa se en čas pusti, potem pa začne skoraj bežat pred njouser posted image . Sploh si ne smem predstavljat kako bi bilo, če bi takrat ostali brez naše Tarice...Martina ni NIKOLI tako slabe volje, da se ne bi nasmehnila ob pogledu na Taro.

Čestitke Jabolko za izgubljene kilogramčke, kar tako naprej!

Oh, kako je danes neraspoložena, no sej ni čudno, je vsa vročična, upam da se to ne bo kaj razvilo.
Lepo se imejte, vikend prihaja...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
22.10.2009 20:32:15   
JABOLKO3
Evo, uspelo mi je naštimat slikice...

Najprej soba našega 8-letnega raziskovalca biologije in geografije:

Afriška savana v sobi...

user posted image

...pa slon je ravno stopil iz džungle...

user posted image

... namesto zebre pa lahko zajahaš kar vrečo - sedež (malo šekasto vse skupaj, a to je pač džungla)

user posted image

Tu pa je soba našega 6-letnega gusarja:

Gusarska ladja...

user posted image

user posted image

...podpalubje...

user posted image

... z ladje se zapelješ v morje...

user posted image

... in še otok z gusarskim zakladom pred ladjo

user posted image

Pa lep večer in lahko noč.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
22.10.2009 21:11:49   
NiLe
Čeeeer!

Sem vedela, da se izplača pogledat na RR ...

Jabi, ob tvojih mojstrovinah sem obnemela in verjamem, da sta tvoja dva sinkota ponosna na tebe in da bosta uživala tako v afriški savani kot na prekrasni ladji ... CARICA SI user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......