|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 10:02:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1951
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 10:29:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1952
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 11:07:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1953
   RE: Julijke 2008, 2. del
19.10.2009 11:34:19   
3jeMi
aaaaaaaaaaa.... sem kar malo "ušla" na RR...  user posted image

... čakajo me 3 mail za napisat, kjer moram lagat pa afne guncat, na koncu bit pa še osladno prijazna... bi pa najraj enmu, ne v bistvu 3 vrat zavila... in mi je kar grozn... bljak... user posted image

... boh ve, kaj počne moj sonček... spi? ama ama? se igra? se sprehaja z user posted image ?... uživa verjetno user posted image

... no, zdaj se grem pa s pepelom posipat... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1954
19.10.2009 13:03:23   
metuljcek321
Dan, julijke!

Najprej user posted image  lili za uspešno praznovanje. 30 je res lepa cifra! Se je spomnim, kot bi bilo včeraj ... he, he ...

Ja, ko bi le bilo čim več takih družinskih dni, se strinjam, lili. No, v primerjavi s soboto pa je bil včerajšnji dan ena velika žalost: možek je bil totalno fuč čist cel dan - ležal, spal, nič jedel, bilo mu je slabo, vročine glih 37°C - ful beda. No, potem ponoči je pa še mene zvilo - bruhala kot vidra, hodila na WC vsake pol ure - not a pretty sight. Sem danes na bolniški, ker sem zelo švoh, pa nisem hotla tvegat, da sredi razreda doživim kakšno bruhastično nezgodo. Upam, da grem ju3 back to work, ker biti doma - to pa res ni zame ... boring ... zjutraj šla k dr., potem spala kot polh, zdajle sem končno mal pojedla, vzela Lekadol & upam na bliskovito izboljšanje stanja. Tudi user posted image  je šel zjutraj k zdravniku. Tomorrow is the day, namreč - gre na Kitajsko - in je bla kar mini panika, kaj in kako. Pa baje bo lahko šel, ker sva fasala (le) ta kratko virozico.

Anja - so far so good, stiskam pesti, da je ne bi kaj ujelo. Si ne predstavljam, kakšna revčka bi bila, če bi imela takšne težave kot jaz ponoči.

neboglasnica, držte se - berem, da vas preganjajo raznorazne kozlarije ... not good, not good at all. Šccc, šccc.

Almera, si kar predstavljam mrzloto v nepregretem bloku - to mora biti prav nadležna zadeva. Samo, da ste imeli sabo za fajn zavit/zadekat. In totalno v redu, da je Bor sprejel rokavičke. Poročam, kaj bo naša frajla rekla v prihodnjih dneh na ta modni dodatek.

AAA, ja, škoda, k se nismo videli. Ti švrcnem SMS, ko bomo naslednjič dol. Še vedno hodite vsak vikend? Lepo brat, da se ti stanje izboljšuje. Fajn se pocajtaj, pa tvoja fanta tudi.

3jemi, berem tvojo Odisejado v in iz Lj. - ajme, ajme, to mora bit žurka na kvadrat. Pa da bi moral vsak dan se cjazit - resnično škoda vsega časa in živcev, ki grejo pa, pa. Srečno možeku! Držimo pesti, da bo vse OK. Mu bodo delali preiskave? Kako pa mali Obeliks?

mojček, naša zdajle nekaj dni je občutno manj. Menda se ji ne pripravlja bolezen, ampak je zgolj prehodno stanje. Ker se mi zdi, da je kar mal bušija izgubila - smrk, smrk. Maybe so zobki na pohodu - glede na slinjenje in tiščanje rokic/dudice v usta. In da, količinsko je te hrane (v primerjavi s pasirano) ful manj. Čakam na ponovni napad lakote, ki je bil prisoten še nedolgo nazaj ... volčja lakota, jok & stok, porazirala celo porcijo & se potem zadovoljno igrala, smejala, ... ni lepšega ...

populis, danes pa jaz furam tvoj pižama stil all day long ... mi nič nič kaj všeč, priznam.

hruška - welcome to civilization ... samo, da dogaja ... to človeka žene naprej in mu dela dneve zanimive, polne izzivov.

zimska, vidim, da nas še kar puščaš na trnih in ne boš povedala, kaj se skriva v trebuščku ... škodauser posted image , pa tko lepo smo ugibale. 25? Vau, tvoj fante pa res stabilno stoji na tem svetu. To pa ni kar tko. Bomo potem poverbali od njega čeveljce next year - hi, hi.

flower, ja, težke besede padajo na Kmetiji, se strinjam. In ustvarjalci jih prav zanalašč pustijo, da se kregajo in dajo iz sebe tisto najslabše, ker to potem pritegne horde gledalcev. Itak, gledanost seka v nebo. Ni, da ni.

Majuška, ja, s perilom se zgodba kar noče in noče končat, a ne? Ko si enkrat na čistem & ves happy, da je to to, pa se že začćnejo nabirat nove umazane cotike ... ah, ja, del mora bit, sicer bi nam bilo dolgčasuser posted image

Mejte se, bodite zdravi, jaz letim še eno rundo oddremat ... ker čez cca. 1 uro pride domov miška (pripeljal jo bo mož - ki je šel potem kar mal v službo še pogledat, zdaj pa je na poti v trgovino, kjer si mora po zdarvnikovem nasvetu nabrati zaloge vitaminovuser posted image ) ... pa izkoristit je treba zadnje ure pred njegovim odhodom na Daljni vzhoduser posted image  Nama bo ornk dolgčas, priznam.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
19.10.2009 13:04:17   
metuljcek321
Hi, hi, k pravte, da ni nič za brat ... evo ga, moj doooolgi post ... tko k v dobrih starih časih, kajne?

Enjoy!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
19.10.2009 13:15:11   
3jeMi
ja porka matorka user posted image metuljckova gospa inuser posted image metuljckin gospod... ej jej jej... naj hitro mine... user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 13:20:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1958
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 13:23:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1959
19.10.2009 13:28:02   
sasi13
dobr da bolj malo pišete da vas dohajam.

zdej sta 4 dan v vrtcu po vseh boleznih. bilo je malo joka zjutraj saj je 3 tedne kar dolga doba.

jz jima grem (vrjetno) danes kupit čevljčke upam da dobim dve številke user posted image

hd dej mi povej kako nej jz spravim nohte na boljše? prej sm si jih grizla zdej pa kokr mi malo zrastejo se kr zlomi in prvi sloj mi gre dol. strašno si želim lepih nohtov za umetne mi pa glih ni ker se mi zdi da še bolj uniči noht.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1960
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 13:32:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1961
19.10.2009 13:33:39   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Jutro, pa je spet nov delovni teden.

Včeraj so bile naše fizične aktivnosti enake ničuser posted image ,v zoo smo se tako dolgo spravljali, da je tema ratala. Jaz sem bila po ne vem koliko časa cel dan v pižami, saj vem da bi me moralo biti sram, ne pa da se s tem hvalim sm=smiley36.gif]user posted image user posted image .

jaz sem pa tako oke napenjala, da sem jih skoraj v ZOO pustila (še očal nisem imela s seboj), da bi vas kje ugledala... eto, ona pa v pižami cel dan, jej jej jej... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1962
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 13:36:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1963
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 15:43:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 1964
19.10.2009 16:41:45   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: sasi13

hd dej mi povej kako nej jz spravim nohte na boljše? prej sm si jih grizla zdej pa kokr mi malo zrastejo se kr zlomi in prvi sloj mi gre dol. strašno si želim lepih nohtov za umetne mi pa glih ni ker se mi zdi da še bolj uniči noht.

tale zadevca...
http://www.4u-nails.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=530&category_id=50&option=com_virtuemart&Itemid=54

sam je treba redno mazat..vsak dan en sloj, po 5 dneh odstraniš in jovo na novo...vsaka ki ga ima je zadovoljna..ko se utrdijo ga uporabljaš kot podlak...brez nič ni nič...bo treba lakirat, negovat...

to bi pa jaz naročila, ti pošljem na zs?

aja, drugače pa: pozdravljene, user posted image , da ne napišem spet celega romana kaj se nam je vmes vse v tem času dogajalo (RD od moje mami, , Tian tulil celo noč na vikendu pri starših in vse tam zbudil,.avto je tam crknil.., danes pa službo zamudila za 1 uro zaradi zastoja na avtocesti -prometna nesreča),
tako samo na kratko:
trenutno smo pa ok, situacija mirna, zaenkrat zdravi in avto je v voznem stanjuuser posted image .

Vsem bolnim pa želim, da se čimprej pozdravijouser posted image

pa Lili vse najboljšeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1965
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 16:51:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1966
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 17:24:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1967
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 17:31:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1968
19.10.2009 17:52:31   
neboglasnica
Ojla!

Očitno vas je mraz pregnal v zimsko spanje, user posted image . Sem bila danes na kontroli, rana ok, počasi se bo zacelila. Boli tudi manj, sedaj pa me že preganja slaba vest, ker ni vse narejeno tako kot bi moralo biti. Doma mislim. Zaenkrat se še uspešno prepričujem, da ni nič hudega, če pomita posoda ostaja v pomivalnem stroju,...

Vidim, da so tele enodnevne virozice res vsepovsod.

Metuljčica: bon voyage tvojemu metuljčku!

Neposredna povezava do sporočila: 1969
19.10.2009 18:13:49   
nanka
dan, dan,

vau Zimska, a 25 ima že nogico, naša ima 19, pogojno 20, Zoja pa 25.

3jemi, kdaj si se pa vozila po našem koncu, saj ob 6.30 še gre nekako okoli 100 v koloni po prehitevalnem pasu, če je pa kakšna nesreča smo pa v user posted image .

Ja tele jesenske viroze mene spravljajo v obup, komaj smo pozdravili prehlade, pa Zoja že spet kiha in smrka, joj upam, da se izognemo bruhanju.

Ta teden me čakajo nori dnevi, ker bom kar dva dni sama, dragi bo službeno odsoten, saj prespat bo prišel, samo kaj ko sen ful dogaja popoldne. Pa bomo tudi to preživeli, saj ni druga, samo da bosta zdravi.

Drugače je pa v službi luštno in delovno, noro veliko dela. ( sodelavka je zbolela in sem sama).

Morala bi kaj pospraviti pa sem čisto brez energije in volje, ah saj bo.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 19:47:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1971
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 19:58:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1972
19.10.2009 20:05:47   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

flower..moja še pije zvečer flaško..ampak to ni večerja ampak samo crtljanje pred spanjem..spije ene 50-100ml...za zobke ne rabiš skrbet če pije flašo samo 1x na dan...oz na večer..mi je sestrična zobarca povdala..n

pod tole se podpišem... mi jo imamo tudi za crkljanje, danes neverjetnih 2,5 dl... je pa tudi nam gospa zobozdravnica rekla, da ni panike, če je flaša 1x na dan, itak pa mali nikoli ni imel dude, pa tudi nad samo flašo ni bil nikoli pretirano navdušen... pa meni se ne zdi, da bi mu jo že ukinila... imam občutek, da jo bo kar sam enkrat odrinil...

Neposredna povezava do sporočila: 1973
19.10.2009 20:07:26   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Očitno vas je mraz pregnal v zimsko spanje, user posted image . Sem bila danes na kontroli, rana ok, počasi se bo zacelila. Boli tudi manj, sedaj pa me že preganja slaba vest, ker ni vse narejeno tako kot bi moralo biti. Doma mislim. Zaenkrat se še uspešno prepričujem, da ni nič hudega, če pomita posoda ostaja v pomivalnem stroju,...

... bejba, popolnoma nič hudega... jaz jo vedno pustim, da mi Lovro potem pomaga ven zlagat, zaenkrat ima še veselje... user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
19.10.2009 20:10:33   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

3jemi, kdaj si se pa vozila po našem koncu, saj ob 6.30 še gre nekako okoli 100 v koloni po prehitevalnem pasu, če je pa kakšna nesreča smo pa v user posted image .

me 7. in 8. uro... no, saj sem bila hitro tja in nazaj, samo ej, ej, ej... pa divje res... fotr pravi, da je tega že vajen in sploh ne ve, če bi znal živet brez te jutranje doze adrenalina user posted image
jah, čim je pa nesreča je pa vsepovsod šit...

nič... NOČKO, dame... uživajte... grem... opa, en cmiha... grem zdaj...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?