|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 20:12:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1976
   RE: Julijke 2008, 2. del
19.10.2009 20:32:16   
nanka
jaz ji flaške še ne bom ukinila, če je prej ne da stran ji jo bom poleti ko se bo začelo odvajanje od pleničk.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
19.10.2009 20:40:47   
sasi13
flower mi še imamo zjutraj in zvečer flašo ker se mi zdi da se najbolj najeta. ker na žlico mi full malo pojesta.

metuljčica za kako dolgo pa gre? če mu bo ostalo kaj papirnatega denarja ga odkupim ker star ate zbira in bi bil zelo vesel.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1978
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 20:47:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1979
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 20:47:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1980
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 20:50:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 1981
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 21:02:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1982
19.10.2009 21:27:13   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Očitno vas je mraz pregnal v zimsko spanje, user posted image . Sem bila danes na kontroli, rana ok, počasi se bo zacelila. Boli tudi manj, sedaj pa me že preganja slaba vest, ker ni vse narejeno tako kot bi moralo biti. Doma mislim. Zaenkrat se še uspešno prepričujem, da ni nič hudega, če pomita posoda ostaja v pomivalnem stroju,...

sam, da je bolej prst... posoda v pomivalcu - ne mi slabe vesti delat, no.... kaj mate res vse tolk tip top vedno? pr men je kdaj tud 2 dni notr. pa prah nepobrisan... pa... ne bom naštevala user posted image

Kuhinjo se potrudim, da je vsak dan tipi-top, ker če kaj sovražim je to, da me nepospravljena kuhinja čaka zjutraj. Prah - ko ga j...

Sem pa koza prej likala nekaj majčk za Saro, zdaj pa imam user posted image . Boli, buta k pr norcih v prstu. Koza blesava, kaj čem.

Neposredna povezava do sporočila: 1983
19.10.2009 21:28:52   
neboglasnica
Moram pa povedati, da sva se očitno nehala dojiti. Ker jemljem A, sem ga morala po nasvetu dr. odklopiti. Prvi dan (v petek) je še nekaj iskal, stokal in cmihal, sedaj me pa sploh noče pogledati, tako se drži name. Lump! In ko že pišem o A, ****ti, pozabila sem ga vzeti....

Neposredna povezava do sporočila: 1984
19.10.2009 21:31:44   
neboglasnica
Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1985
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 22:55:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1986
19.10.2009 23:01:21   
lili3

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: sasi13

flower mi še imamo zjutraj in zvečer flašo ker se mi zdi da se najbolj najeta. ker na žlico mi full malo pojesta.

evo, tkole. enako. zvečer jo ima in zjutraj med 5 in 6 je lačna ko volk. čez dan pa... am am am, 3 žlice, pa gotovo.
in ja - ko bo čas, jo bodo odrinili sami.
živa je tud pojedla danes ene 230ml...

Aljaž še tudi ima flašo zjutraj in zvečer, s tem da zvečer spije okrog 100ml, če prej je, če pa je preveč zaspan, pa ni zvečer nič jedel, mu pa naredim 200ml.

Flower, mene tudi zdaj skrbi za zobe, ker mu jih umijem preden gre spat, pol pa čez spije mleko in zaspi. Je rekla zobozdravnica zadnjič, da nočna hranjenja so najslabša, tudi čaja da mu ne smemo dat, vidiš nisem je pa vprašala, kako je če spije flašo mleka in zaspi. Po moje ne najboljš. Sicer pa se mi zdi, da včasih že mal pretiravajo z vsem skupaj, kaj vse ne smeš in kaj je narobe. Po moje nam tudi niso preveč čistili zob, 1x bodo tak fuč. user posted image

Za dudo pa nam je rekla zobozdr. da ni problema, če jo še ima do 2. leta, ampak čez dan čim manj.

Neposredna povezava do sporočila: 1987
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 23:04:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1988
19.10.2009 23:16:38   
lili3
Pogledala gospodinje, uredila nohteke, zdaj pa počasi spat.

Aljaž je bil danes ultra tečen, smo bili zunaj in ni hotel imet traka gor, sva imela prav borbe, jaz gor, on dol. Pol se je pa tak razjezil, da se je vrgel na tla in še z glavo treščil v beton.user posted image Ampak se še vseeno ni dal, tak da sva pol rajši šla domov. Pol je pa hotel pri večerji sam jest in mu nisem hotla pustit, sicer sem mu naštimala eno posebi posodico in žličko, ampak je on hotel imeti v rokah tisto posodico, ki jo imam jaz. Pol je pa bilo spet dretje. No, sva pa potem zaspala skupaj, je zaspal na meni, pa še tak lepo me je objel. Lump mali.

Jutri moram dat avto na servis, mi neki kuplunga nagaja. Upam, da me ne bodo preveč opalili.

Metuljček, pozdravite se čimprej. Kako dolgo pa bo možek na Kitajskem? Moj pa gre verjetno novembra spet.

Almera, super za šoping. Si pa pridna, da takole tečeš. Jaz sem trenirala tek na srednje in dolge proge 6 let, ampak se zdaj sploh ne spravim tečt.

Mojcek, jaz bi se tudi tak odločila glede varuške. Če je Živa rada z njo, je brezveze, da jo moraš pol spet uvajat. Pa tudi ni 100%, če bi te varuška čakala, a ne?

Aljaž pa ima nogo 21. Mu bomo morali kakšne toplejše čevlje kupiti. Kje ste kaj kupovale za fantke škornje?

HD, super za službo.

Nočka

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
19.10.2009 23:21:05   
lili3
Aja, pa še nekaj. Danes smo dobili plačo, odprem kuverto in 0,mogla pa bi dobiti plačo za 3 dni in potne stroške. V obračunu plač sploh niso vedele, da že delam, one mi še kr vodijo porodniško. Zdaj pa to dobim naslednji mesec. Dober da nisem delala dlje, pol bi se mi pa kr poznal, če ne bi nič dobila.

Kje pa je kaj Umpa, pa Rovarka, pa Levinja se že dolgo niso nič javile.

Zdaj pa grem res spat.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
19.10.2009 23:24:24   
Majuska
Ekola, da vas pozdravim pred spanjem ... dragi me je peljal gledat Moški&ženske.com in sva se prav nasmejala. Luštni so! Izjemoma sva šla kar peš do teatra, prav fino je bilo user posted image

Flaško imamo pri nas zjutraj in zvečer; zjutraj spije okoli 180 ml mleka, zvečer nekje med 60-120 ml, odvisno od tega, koliko je prej pojedel.

Posoda v pomivalcu - mi ponavadi damo oprat čez noč, tako da zjutraj ugasnem stroj, ven pa pobiram popoldne, ko se vrnem iz službe.

Mali naju je menda en majčkeno pogrešal, ampak je menda kar lepo zaspal ... mi manjka, priznam. Ampak se bom z veseljem naspala.

Grem spat, sem fuuul zaspana user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
20.10.2009 6:31:10   
Netta
jutro,

bizi bizi...delam program za maminega abrahama...uživam sto na uro zraven, končno nekaj drugega kot le previjanje, igranje, futranje otroka....user posted image

FLAŠKA - a to imate še ono na cucelj ali magični lonček...ker iz takega tud ana še pije zjutraj in včasih zvečer...mi še nismo bili pri zobozdravniku...so kaj glede teh stekleničk na dulček omenili...so tudi tako škodljive kot cucelj??

ČEVLJI - mi smo pri številki 19,20...in smo imeli ravno kontra problem, ker nikjer nismo dobili tako malih škornjev za v dež...sedaj ima 21 in plava v njihuser posted image

metuljček - tud jaz bom od jutr dalje slamnata vdova...gre moj na mini operacijo...pozdravte seuser posted image

v četrtek mam pregled, uf še 7 tednov do koncauser posted image , kak beži čas...sem pa kar malo živčna če bo vse ok, sem včeraj izvedela da je eni kolegici sin umrl na porodu...se zadušil s popkovino in sem zdaj čist napsihiranauser posted image   ko sem izvedela sem bila še sama v šoku cel dan...uboga revca user posted image

ojej, upam da nisem še katere zamorila...evo spreminjam temo...

SKOK S PADALOM V TANDEMU - tole bi radi privoščili bratcu za r.d.---ima katera že izkjušnje s tem in kje se splača in je poceni...saj na netu je ogromno tega, ampak iščem preverjene varianteuser posted image

umivanje zob - je postalo pri nas nočna mora...če ji dam pasto na ščetko si še nekak sama nekaj po ustih vrta...beri...cuza ščetkouser posted image ...men pa ne pusti in konec...kakšen predlog??

rokavice - katera je že spraševala o tem? tudi pri nas so bau bau...jih potegne dol takoj...ma se tolažim da ko bo konkretno zamrazilo jih bo že pustila gor

neboglasnica - ma zdaj se mi pa že prav smiliš s tem prstom...da bi bilo končno že enkrat ok...user posted image

bolančki - pozdavite se user posted image user posted image

spanje - v tolažbo vsem s podobnimi izkušnjami...no spi še kar ok, ko enkrat zaspi...ampak uspavanje je pa postalo nočna mora...že ves teden,,,dretje, brcanje, vstajanje,,,ma rabim zvečer in opoldne kot gre spat čez dan več kot pol ure da jo spravim spat...se mi že mal meša...upam da je le faza in mine...ker prej sem jo le položila v posteljo in šla pa je blo...zdaj je pa kot na frontiuser posted image

ajde, šibam še kaj za mami naredit dokler mala spi...bodte fajn, lep dan"

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
20.10.2009 7:34:42   
Majuska
'jutro,

kratka noč  je bila ... nekdo mi jo je ukradel user posted image   mraz je pa tudi pa znoret. No, sem le prilezla do pisarne, da si lahko kavico v miru privoščim. Pri tašči je bila prej že luč, torej so že pokonci. Jutro brez našega pikca je čudno.

Zajtrk

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
   [Brisano sporočilo]
20.10.2009 8:08:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1994
20.10.2009 8:41:01   
3jeMi
jutro!

evo.. najprej sem morala ene 2x "ubit" tole kripo od računalnika, da sem lahko kaj začela delat... joj... "recezija" ni kaj...

mi OK, mali mi je zjutraj lepo dal lupčka,rekel papa in me odpravil s pogledom: Pa pridna bod!... potem sta pa z očkom odvandrala novim dogodivščinam naproti... beri: k babici user posted image

mirjam... čestitke mami za abrahama... uf, tako malo imaš še do konca... debeluška ti user posted image ... joj, groza user posted image ... samo, punca, daj se probaj izogibat takim stvarem, če le lahko... jaz med nosečnostjo takih stvari sploh nisem hotela slišat in jih niti nisem brala, porodnih zgodb pa sploh nikoli, ker mi je to intimna stvar in me to res ne zanima...
padalo... ko najdeš... and good luck bratu... meni ne bi šlo user posted image
umivanje zob... pa naj očka poskusi... pri nas lahko samo oči to dela, meni ne pusti... pa zobno pasto že uporabljate? katero?
spanje... user posted image  upam, da tale tegoba čimprej mine... meni je zadnjič začel vpit, ker sem hotela spremenit eno stvar pri tej njegovi rutini... zdelo se mi je, da je pretoplo in ga nisem mislila dat v spalno vreče... joj, kako je začel zjat, pa skakat... potem pa vzamem vrečo, ga dam notri in mir user posted image ... mulc je tak rutiner, joj... user posted image

... samo na kavico skočim... danes se mudi... mam še kaj za povedat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1995
20.10.2009 9:27:32   
3jeMi
evo, samo še tole...

majuska... user posted image  za uživanje v dvoje...

hrana... mah, jaz mu še sem in tja kaj pretlačim, drugače pa kar lepo koščke je... od sadja ima najraje grozdje, ker zgleda, da mu je všeč, ko tako poči, ko ga pregrizne... je pa tudi kar precej navdušen nad paradižnikom user posted image ... ima pa zadnje čase ene čudne kombinacije... kr neki **** stvari skupaj je (sladko-kislo mu najbolj paše user posted image )... in uf, preden je meni uštekalo, sem mu rinla hrano s tamal žlico... ne, zdaj moramo jesti s taveliko user posted image ... daj dete povej že, kaj češ imet user posted image

mejte se...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
20.10.2009 9:31:05   
neboglasnica
Juhuuu, evo mene... Sem bila že pridna, zložila perilo kar s treh stojal, potem pa poslala nogo počivat. Malo poklepetala po telefonu in sedaj sem vaša. Kot v dobrih starih časih.. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Neboglasnica - super za konec dojenja - kdaj gremo žurat?

Srce, ko bo noga to dovolila. Me pa kar malo psiha matra, sploh danes je spet vstal ob 5.00 in se je želel dojiti. Ma, če je konec, je konec, moram vztrajat. user posted image za nakupe!! Mene pa akr mine, ker mi ni nič prav, ne stoji tako kot bi moralo, potem sem pa vsa zamorjena in tečna. Rajši še kar v user posted image cunjah lazim naokrog.

Staš ima tačko 22.

zvoni...

Neposredna povezava do sporočila: 1997
   [Brisano sporočilo]
20.10.2009 9:40:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1998
   [Brisano sporočilo]
20.10.2009 9:56:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1999
20.10.2009 9:58:54   
neboglasnica
Zimska: naj bo lep prvi delovni dan po odsotnosti in toplo se obleci, da se ne prehladiš.

Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?