|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
18.10.2009 10:38:57   
3jeMi
morgen...

majuska je luste naredila... in še preden sem spodnje prebrala...

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Če bo popoldan še lepo vreme jo bomo verjetno mahnili v zoo.

Lepo nedeljo.

... sem mojemu rekla... danes gremo v ZOO... user posted image user posted image user posted image

vreme itak bo... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
18.10.2009 11:24:48   
Majuska
'jutro,

še nisem imela časa, da bi pozdravila  tu ... Aleksander naju je najprej že ob 6h zbudil, potlej nam je uspelo še malo spati. Malo smo se še valjali po postelji, po zajtrku sem šibala po nekaj stvari v trgovino, skratka, pestra nedelja.

Počasi grem kuhat, pa malo pospravljat .... še zajtrk zrihtam user posted image

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
18.10.2009 11:26:04   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: lili3

Drugače pa smo včeraj malo proslavljali, danes popoldan smo se potepali po živalskem vrtu in stari Ljubljani. Majuska, Aljažu se je tudi najbolj dopadel mini ZOO, je kr vriskal, pa skakal za pujseki in kozami, sva se mu z mojim ful smejala. Kdaj pa ste vi bili? Zanimiva ta prigoda z Aleksandrom in tvojim bivšim.

Mi smo bili tam nekje med 12.30 - 14.00 ... škoda, da se nismo srečali user posted image

Mah ja ... itak da je moj vedel, za koga gre. Ko mi je povedal, kaj se je zgodilo, se mu povedala user posted image

08.08.2008

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
18.10.2009 17:50:14   
AAA
Dan, 

a vas je danes kaj prepihalo. Mi smo z morja in tam piha k pr norcih. Jah, jaz se že potepam, sem imela v petek konec bolniše, samo jo bom morala še podaljšati na račun mojih malih bolančkov. Sicer sem pa že kar ok, samo imunski sistem mi nekaj štrajka. Sem prehlajena, pa še herpesi user posted image  se mi delajo en za drugim.

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Evening!

Kakšen prekrasen dan.

Bili smo na morju, z nami taščica, namontirali smo štedilnik/kamin v hiši, ga za probo zakurili - ouje. Midve sva poštimali vrt & okolico, tratica pospešeno raste in je prav britansko zelenauser posted image

Mala kot biserček pridna, skoz v pogonu, velika raziskovalka.

Vreme sončno & brez oblačka, kazalo je 18°C ... ni, da ni, skratka.

Metuljčica, vreraj sem pa nate mislila, ker smo se na morju vozili na vašem novem koncu in če bi vedela, da ste tam bi te poklicala. Sem mislila, da samo mi hodimo tako pozno še na morje. Daj drugič mi samo sms pošlji, da ste dol, pa se kaj vidimo, ker sedaj imamo čas malo naokoli vandrati.

pa pa

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
18.10.2009 19:49:56   
3jeMi
tele julijke pa so zgovorne user posted image user posted image user posted image user posted image

aaa... wb back... pa veliko user posted image  za tvoje male bolančke...

mi smo bili v ZOO, ga prehodili in se nadrajsali po toboganih... danes pa je bilo veselje... in jp, po 2 tednih prvi dan, ko se mali ni vrgel ob tla in ihtavo jokal user posted image ...

zdaj pa grem... pod tuš, malo tu na kavč, potem pa spat... pred mano je kar divji teden, v sredo gre moj možicelj v bolnico za menda 1 teden, pa še Lovra bomo ta teden še vozili k babici v varstvo... in pri vsem tem... svaka čast nanka za vsakodnevna jutranja in popoldanska popotovanja proti in iz Lj... user posted image

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
   [Brisano sporočilo]
18.10.2009 21:04:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 1931
   [Brisano sporočilo]
18.10.2009 21:41:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1932
   [Brisano sporočilo]
18.10.2009 21:54:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1933
18.10.2009 22:06:33   
Majuska
O zimska, lepo da si se javila. Dete ful pridno raste v trebuščku, berem user posted image   in Lan ima nogo 25? Presneto, mi smo šele na 19 ... zaostajamo, zaostajamo user posted image   Ti želim prijeten back to work!

Almera, kolk je pa kej v Bovcu mraz, če je že v Lj bilo precej hladno?

neboglasnica, kako tvoji prsti? Ste pri vas kaj bolje?

Takole, uspelo mi je zlikat 2-3 žehte perila, medtem ko se ena še suši ... madona, to je res never ending story user posted image

Sem pa prav vesela, kako naš mali hodi ... ne vem, a gre vedno tako hitro, ampak se mi zdi, da fant prenaša notri ves zaostanek! Danes je sam prehodil pol dnevne sobe in pristopicljal skoraj do spalnice (čez hodnik).

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1934
   [Brisano sporočilo]
18.10.2009 22:16:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1935
   [Brisano sporočilo]
18.10.2009 22:18:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1936
   [Brisano sporočilo]
18.10.2009 22:22:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1937
   [Brisano sporočilo]
18.10.2009 22:43:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1938
   [Brisano sporočilo]
18.10.2009 23:25:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1939
   [Brisano sporočilo]
18.10.2009 23:41:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1940
19.10.2009 7:48:05   
Majuska
'jutro julijke,

pa je spet ponedeljek. Zame tokrat malo čuden, ker sem malega oddala pri babici in ga do jutri ne bom videla, bo prvič prespal tam. Po mojem bo danes dom čudno prazen user posted image

Evo že zajtrk, pol pa tule pri meni kofi in delo

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1941
19.10.2009 7:57:58   
neboglasnica
Evo mene, spet med živimi... user posted image

Ančka je 4x bruhala, potem se je pa vse skupaj umirilo. Danes jih je v vrtec in šolo odpeljala kolegica, ker je moral mož že ob 5.30 na pot. So se mi kar zasmilili, ko so stali zunaj na parkirišču in zmrzovali, ker je zamujala. So bili kot iz povesti Levi devžej.

Moj prst - hvala za vprašanje. V soboto je prijateljica, ki sicer dela na kirurgiji, prišla, si vse strokovno ogledala in izvedla mini operacijo. Matr, če ne gre zlepa, gre zgrda. Ops, kri in vse kar sodi poleg. Ona vsa navdušena nad lepo kirurško rano, jaz padala dol in hrepenela po teranovem likerju, s katerim sem poplaknila še moj A. Skratka, preživela. Sedajle še kljuva, ampak bo. Dragi je vsak večer na smrt utrujen user posted image .

Preden sem vas prebrala in pokomentirala, mi je prst že sporočil, da je moj čas v sedečem položaju minil. Mogoče kasneje, po pregledu.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
19.10.2009 8:57:22   
3jeMi
morgen...

uf, pa sem tudi jaz na svojem delovnem mestu... ob 7.11 -1°C Lj. Trnovo... za crknt... vija Grosuplje... vija back... bemti folk... 80 po prehitevalnem, pa po nosu vrtat... joj... saj ni čudno, da je gužva... sem bila sicer hitro nazaj v Lj., sem parkirala kar v Trnovem in hop na bus... pa smo se guncali proti centru (komaj čakam, da predor pod gradom odprejo in da se nehajo arheologi pasti po kongresnem trgu) in sem na busu malo začela brat RR... pišuka potem je pa šofer začel dirkat (mi je uspelo samo Almerin "zmrznjeni" post prebrat), ma, mi je jedva ratal na tapravi postaji dol skočit...

zimska... user posted image user posted image user posted image  za vrnitev v civilizacijo... user posted image  bravo Lan, ti si ta prav dec... nogo št. 25, jah, mami za velike fante se spodobi velika noga... mi smo na 22, superfitke bodo 23 verjetno...
user posted image , da si po dolgem času videla starše, joj, meni se bi kar odpelal, da jih ne bi tako dolgo videla...
user posted image  za malo detece v trebuščku... kako pa lula tole tvoje drugo bitjece, čepe ali stoje? user posted image ... še zmer ne vem... user posted image

bundica... od lanskega leta mu je še kar prav, sem malo večjo kupila, v soboto pa tudi nisem nič pametnega najdla... zgleda bo treba v Leclerca zavit user posted image

HD... user posted image user posted image user posted image  me veseli, da ti biznis laufa... user posted image

majuska...user posted image  saj bo šlo...res ti bo malo čudno, ampak saj bo Aleksander pri babici in se bo imel fino fajn, uh, to bosta uživala...

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
19.10.2009 8:58:37   
3jeMi
sem nekaj bluzila, stisnila enter na tipkovnici, pa mi je post kar ušel... user posted image

sem hotla, še kaj... itak da ja...

GR... user posted image

tko, delo čaka...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 9:06:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1945
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 9:43:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1946
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 9:43:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1947
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 9:47:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1948
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 9:50:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1949
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 9:58:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?