|
RE: Julijke 2008, 2. del 16.10.2009 20:08:19
|
|
|
|
metuljcek321
|
Evening, ladies, dr. is back Tale teden je kar zletel mimo. Toliko enih obveznosti smo imeli v šoli, včeraj sem menda podrla rekord in bila v mojem drugem domu 12 ur. Vmes sem samo zletela po malčico v vrtec, jo dostavila domov & spet nazaj v šolo. Anja je super, raste kot goba po dežju, vsak dan ima kakšno novo finto. Še najbolj sem pa vesela čisto sveže novičke, da je danes pojedla čisto vse kosilo v vrtcu - makaronovo meso. In to sama! Ulala, iz te bejbe še nekaj bo - hi, hi. Zdajle sem glih izpod tuša, vse je spakirano za na morje. Gremo mal pogledat, kako in kaj. Pa probat, če se še da kopat ... buahahahaha ... you wish ... flower, daj mal namigni o Kmetiji. Jaz imam doma Obraze, pa še ni bilo notri kaj konkretnega v tej smeri napisano. Obrazi furajo bolj happily ever after štorije (ki jim bolj tako z rezervo verjamem, btw). Majuška, vidim, da si uvedla štumfe - a good girl! Anja pa žabice fura. Na popoldanskih sprehodih je že kar fajn mrzlo. Ampak takooooo nepopisno fino, ko naju po licih boža sonček ---- wiiii, naj traja. Obelix rula, 3jemi mami je pa tud ornk bejba prav opasna mojček, hip-hip-hurray, to pa res ni kar tako. Odlično se je tole razpletlo. A veš, kje je še leto 2010? OMG, mega novica. Uživajta s tamaučico!!! ksenči, je možek kaj bolje? Si ga že uspela kaj scajtat? Almera, ni ga čez lepote Slovenije, a ne? toplejši čeveljci - aha, tudi pri nas bo treba v šoping. Kaj imajo vaši malči, punce? Naše superge so namreč ratale prehladne. No, sem ji pa nabavila 2 bundici v LeClercu (smešna cena - 8,50 €) ... tko cortlih, da je že kar mal kičasto - ena zelenkasta, druga pa (ja, kaj pa drugega) roza z našitimi rožicami. Hm, res bi lahko za deklice še kakšno drugo barvo proizvajal, no. (Zelenkasto bundico sem itak vzela s fantovske strani ) Talking about winter clothes: kako otroka prepričati, da rokavice NISO noben bav-bav ampak odlično sredstvo za preprečevanje mrzlih rokic? Heeelp. Hi, hi, Lara, mala navihanka. Si kar predstavljam, kakšen žur sta imela z Borom - to je mogla bit akcija na kvadrat Happy b'day, lili, imej se max & krasno praznuj v krogu tistih, ki jih imaš najraje Ojej, neboglasnica, pa kaj to delajo s tabo? Dio mio, majo, da te zrihtajo kot se spodobi, da boš spet up and about. Drž se, bejba, me smo s tabo! PS: Marička, tko dolgo se nismo brale, da smo medtem že zalaufali domači kamin ... in je tko lepo toplo ... prav sexy in romantično ...
|