|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.10.2009 15:01:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1901
   RE: Julijke 2008, 2. del
16.10.2009 20:08:19   
metuljcek321
Evening, ladies, dr. user posted image  is backuser posted image

Tale teden je kar zletel mimo. Toliko enih obveznosti smo imeli v šoli, včeraj sem menda podrla rekord in bila v mojem drugem domu 12 ur. Vmes sem samo zletela po malčico v vrtec, jo dostavila domov & spet nazaj v šolo.

Anja je super, raste kot goba po dežju, vsak dan ima kakšno novo finto. Še najbolj sem pa vesela čisto sveže novičke, da je danes pojedla čisto vse kosilo v vrtcu - makaronovo meso. In to sama! Ulala, iz te bejbe še nekaj bo - hi, hi.

Zdajle sem glih izpod tuša, vse je spakirano za na morje. Gremo mal pogledat, kako in kaj. Pa probat, če se še da kopat ... buahahahaha ... you wish ...

flower, daj mal namigni o Kmetiji. Jaz imam doma Obraze, pa še ni bilo notri kaj konkretnega v tej smeri napisano. Obrazi furajo bolj happily ever after štorije (ki jim bolj tako z rezervo verjamem, btw).

Majuška, vidim, da si uvedla štumfe - a good girl! Anja pa žabice fura. Na popoldanskih sprehodih je že kar fajn mrzlo. Ampak takooooo nepopisno fino, ko naju po licih boža sonček ---- wiiii, naj traja.

Obelix rula, 3jemi mami je pa tud ornk bejbauser posted image  prav opasnauser posted image

mojček, hip-hip-hurray, to pa res ni kar tako. Odlično se je tole razpletlo. A veš, kje je še leto 2010? OMG, mega novica. Uživajta s tamaučico!!!

ksenči, je možek kaj bolje? Si ga že uspela kaj scajtat?

Almera, ni ga čez lepote Slovenije, a ne?

toplejši čeveljci - aha, tudi pri nas bo treba v šoping. Kaj imajo vaši malči, punce? Naše superge so namreč ratale prehladne. No, sem ji pa nabavila 2 bundici v LeClercu (smešna cena - 8,50 €) ... tko cortlih, da je že kar mal kičasto - ena zelenkasta, druga pa (ja, kaj pa drugega) roza z našitimi rožicami. Hm, res bi lahko za deklice še kakšno drugo barvo proizvajal, no. (Zelenkasto bundico sem itak vzela s fantovske straniuser posted image )

Talking about winter clothes: kako otroka prepričati, da rokavice NISO noben bav-bav ampak odlično sredstvo za preprečevanje mrzlih rokic? Heeelp.

Hi, hi, Lara, mala navihanka. Si kar predstavljam, kakšen žur sta imela z Borom - to je mogla bit akcija na kvadratuser posted image

Happy b'day, lili, imej se max & krasno praznuj v krogu tistih, ki jih imaš najrajeuser posted image user posted image

Ojej, neboglasnica, pa kaj to delajo s tabo? Dio mio, majo, da te zrihtajo kot se spodobi, da boš spet up and about. Drž se, bejba, me smo s tabo!

PS: Marička, tko dolgo se nismo brale, da smo medtem že zalaufali domači kamin ... in je tko lepo toplo ... prav sexy in romantično ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
16.10.2009 20:10:09   
metuljcek321
PS: Sem mislila, da me čaka 30+ strani za prebrat, pa vidim, da so bile le slabe 3user posted image

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
16.10.2009 20:13:37   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**

jutro julijke:)))

sem sanjala o tem...

user posted image

pa ve????

vsem zaposlenim v tolažbo...še malo pa bodo krompirjeve počitniceuser posted image user posted image

Oh, give it to me, baby ... kolk kul ... bi čist šla nekam na toplo. Takoj.

Oh, krompirjeve počitnice ... kaj je že to ... že nekaj let si ne smemo več ničesar a la enotedenski dopust rezervirat v tem obdobju, ker smo vedno v šoli vsaj nekaj dni ... letos je precej kul, saj delamo le v ponedeljek in torek, v sredo bi sicer morali tudi, pa smo se raje odločili, da imamo eno delovno soboto in gremo tako predvidoma februarja gledat Nerona z Jurijem Zrnecem --> ga je katera že gledala? Baje je prav kul. So they say.

Aja, gre pa možek čez nekaj dni na Kitajsko ... blagor enim ... midve z malečko bova pa žurirali doma ...

(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
16.10.2009 20:33:13   
metuljcek321
Čvekice:

Halle Berry je še vedno hudo huda: KLIKNI

Mel Gibson res NE izgleda dobro za 53-letnika: KLIKNI (tudi njegova noseča frenda je sila čudna - too much botox, I'd say)

Zaraščen David Beckham: KLIKNI

Marge Simpson se je slekla za Playboy ... kr neki: KLIKNI

Gerard Butler je bil kuhar v zabavnem predpasniku: KLIKNI

Naomi Watts je pa prav simpatična: KLIKNI

Bomo dočakali muzikal o Spice Girls (remember them)? Maybe: KLIKNI

Ellen Pompeo je po porodu prava trlica ... and everybody loves her hoodie: KLIKNI   KLIKNI

Tyra - gnus: KLIKNI

George Clooney in njegova Elisabetta Canalis kar sijeta od sreče - očitno jima gre dobro: KLIKNI    KLIKNI

Scarlett Johansson je model kolekcije Mango za zimo 2009/2010: KLIKNI

Celine Dion je v drugo noseča ... trebuščka se še kar ne vidi: KLIKNI

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1905
16.10.2009 20:40:17   
Majuska
Ja presneto, kje pa ste??? Sem mislila, koliko imam za prebrat ... user posted image

Mi smo popoldne preživeli pri prijateljici v Kranju (ki se je septembra poročila), nas je povabila na pozno kosilo. Smo bili prvič pri mladoporočencih, odkar sta preseljena in imata prav luštno, predvsem pa funkcionalno stanovanjce. Aleksander ju ful navdušuje, se mi zdi, da bosta kmalu sama pričela delati na tem ... upam da bomo čimprej izvedeli dobre novice user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1906
   [Brisano sporočilo]
16.10.2009 21:08:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1907
   [Brisano sporočilo]
16.10.2009 21:13:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1908
   [Brisano sporočilo]
16.10.2009 23:29:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1909
   [Brisano sporočilo]
17.10.2009 9:38:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1910
17.10.2009 10:36:17   
Majuska
'jutro,

najprej smo vstali ob 7.20, po kaki uri norenja po postelji sta me fanta pustila, da še malo spim. Zbudila sem se namreč z glavobolom. Potem pa skupen zajtrk, oziroma to je bila za Aleksandra malica; najprej sadje, potem kuhan jajček s kruhom. Pravi luksuz!

In se malce smejem, ker oči sploh ne more verjeti, kako ga lovi po dnevni sobi ... tamali namreč že prav lepo stopiclja naokoli user posted image

aaaaaaaa -> dodatek od Aleksandra

še zajtrk, a ne?

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1911
17.10.2009 10:42:00   
neboglasnica
No, res niste prav nič zgovorne. Pri nas nič novega, le Ana je bruhala celo noč. Evo, spet me kliče... Pridem nazaj.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
17.10.2009 11:25:08   
Majuska
Mi se gremo potepat ... kam vse nas zanese, pa še ne vem user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1913
17.10.2009 11:38:21   
3jeMi
dan!

naš mali že drnjoha... spal je pa od 8h do 8h, z vmesnim jokom, buhve kaj je sanjal... spet ga je bilo treba čisto zbudit, potem pa poujčkat in dat nazaj spat... midva sva si pa končno pogledala Angele in demone... hm ja, knjiga je boljša, valjda... čaka naju še Harrrrrry Potterrrrrrrr... joj, sem se zdaj spomnila, ko sva ga šla enkrat gledat in seveda dvorana polna otrok... in se v enem prizoru Harry skrije v svoj nevidni plašč in "straši" svoje prijatelje... pa oni kar naprej: Who's there?... en fantek za nama se pa zadere: Harrrrrry Potterrrrrrrr... se je cela dvorana začela smejat, prav posrečen je bil user posted image

metuljcek... se mi je kar zdelo, da si bizi bizi bizi, šoli in doma... uživajte na morju, ja in kar namoči si rit, če si upaš user posted image ... pridna Anja, vse sama pojedla... pri nas pa doma afne guncamo, pri babici lepo je, v vrtcu je pa tudi kar lepo jedel... uf, še drug teden bo doma, potem pa po 3 tednih v vrtec... upam, da ne bo treba spet uvajat user posted image

flower... noč in jutro! user posted image
majuska... user posted image user posted image user posted image  za španciranje okoli... hihi, čaka vaju celodnevna telovadba user posted image ... aja, in zadnjič si napisala, da Aleksander štrajka pri večerji... Lovro tudi, zdaj že kar nekaj časa... par žličk, pa še to se repenči poleg... sem kar odnehala, mu ponudim nekaj malega, če poje prav, če ne pa tudi prav... itak zjutraj za zajtrk poje vola in pol, za kosilo pravtako, malica je že bolj tako tako, in ima zgleda zvečer vsega dovolj... itak se pa čisto lepo prav prehranjuje user posted image , kot je treba (pomembna sta zajtrk in kosilo, večerja pa nekaj malega)...

neboglasnica... user posted image  za Ano... kako pa kaj tvoj prst?

Neposredna povezava do sporočila: 1914
   [Brisano sporočilo]
17.10.2009 18:56:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1915
   [Brisano sporočilo]
17.10.2009 19:37:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1916
   [Brisano sporočilo]
17.10.2009 20:06:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1917
17.10.2009 21:03:28   
Majuska
Hoj,

evo nas, vsi smo zmatrani ... najprej smo se spravili v živalski vrt, je bil prav lušten sprehod. Sploh je zabavno, ker mali zdaj oponaša živalice. Ga je pa en od pujsov malce ugriznil v prst. Sta šla fanta sama v mini ZOO in mi dragi potlej pove, da je ena familija prej letala okoli tega pujsa in ga nekaj dražila, tako da je bil očitno glih prav zoprn, da se je lotil našega poba. Nakar pogledam za tisto familijo in ugotovim, da je moj bivši user posted image   sej ne moreš verjet!

Potlej smo šli na kosilo in naredili celo turo po štacunah - fasungo smo nabavili pri najboljšem sosedu, šli še v Rutarja, Dipo (da vidimo, kakšen finančni šus nas bo čakal v začetku naslednjega leta user posted image ), na hitro skočili še v LeClerca; spomnila sem se metuljčice, da je tam kupovala za Anjo in lej ga, uspelo nam je najti fajn bundico + eno jopico, oboje skupaj je prišlo okoli 20 € user posted image

Malega smo kar dobro zmatrali, v avtu je spal 2x po 45 minut in zdajle že sladko spančka. Jaz sem tudi zmatrana ... ne vem, če se mi bo ljubilo biti še dolgo pokonci. Glede na to, kakšni potepini smo bili, bo jutri zame delovni dan. No, upam da nam uspe iti popoldne v BTC, namreč Perpetuum Jazzile bodo nekaj nastopali in bi jih šla z veseljem poslušat, sploh je njihov koncert v CD spet razprodan.

< Sporočilo je popravil Majuska -- 17.10.2009 21:04:20 >

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1918
17.10.2009 21:04:05   
metuljcek321
Evening!

Kakšen prekrasen dan.

Bili smo na morju, z nami taščica, namontirali smo štedilnik/kamin v hiši, ga za probo zakurili - ouje. Midve sva poštimali vrt & okolico, tratica pospešeno raste in je prav britansko zelenauser posted image

Mala kot biserček pridna, skoz v pogonu, velika raziskovalka.

Vreme sončno & brez oblačka, kazalo je 18°C ... ni, da ni, skratka.

Upam, da ste tudi ve uživale --> berem, da ste se pridno potepali z družinicamiuser posted image

flower, OMG, ti si carica marica - saj zdaj takorekoč vse že vemo o farmi slavnih - thank you, thank you, jaz sem z zanimanjem prebrala ... M & M in the finals, torej ... pa, da vidimo. Navijam za M, definitivnouser posted image

3jemi, Anja je res hotla probat vodo, a ji nekako nismo pustili. Je kar ornk zaprotestirala, tako da se na plaži nismo zadrževali kaj dolgo ... pa next time ...

rebeca, se mi zdi, da bo tudi pri nas prijetno toplo tonightuser posted image  mojček, upam, da Živa čim prej omaga in gre v krtkovo deželo ter da bosta z možekom uži(va)la this beautiful Saturday night.

Enjoy yourselves, ladies!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1919
17.10.2009 21:06:11   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

majuska... user posted image user posted image user posted image  za španciranje okoli... hihi, čaka vaju celodnevna telovadba user posted image ... aja, in zadnjič si napisala, da Aleksander štrajka pri večerji... Lovro tudi, zdaj že kar nekaj časa... par žličk, pa še to se repenči poleg... sem kar odnehala, mu ponudim nekaj malega, če poje prav, če ne pa tudi prav... itak zjutraj za zajtrk poje vola in pol, za kosilo pravtako, malica je že bolj tako tako, in ima zgleda zvečer vsega dovolj... itak se pa čisto lepo prav prehranjuje user posted image , kot je treba (pomembna sta zajtrk in kosilo, večerja pa nekaj malega)...

vidiš, tvoj sine že obvlada zlata pravila prehrane: zajtrkovati je treba kot kralj, večerjati kot revež user posted image user posted image

problem je, da se naš poba več lačen zbudi ob 4.30, če premalo zvečer je ... danes isto, nekaj žlic kaše je pojedel in spil 120 ml mleka. Upam da ne bo spet veselica sredi noči user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
17.10.2009 21:06:55   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Hoj,

evo nas, vsi smo zmatrani ... najprej smo se spravili v živalski vrt, je bil prav lušten sprehod. Sploh je zabavno, ker mali zdaj oponaša živalice. Ga je pa en od pujsov malce ugriznil v prst. Sta šla fanta sama v mini ZOO in mi dragi potlej pove, da je ena familija prej letala okoli tega pujsa in ga nekaj dražila, tako da je bil očitno glih prav zoprn, da se je lotil našega poba. Nakar pogledam za tisto familijo in ugotovim, da je moj bivši user posted image   sej ne moreš verjet!

Not a pretty sight! Ne moreš verjet, a ne? Kako Aleksander?

Še dobr, da si ga nogirala - he, he.

LeClerc mi je pri srcu, ja. Imajo luštne stvari za otročke.

Upam, da ti rata ujet PJ tomorrow! Boš poročala. Pa spočij si.

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
17.10.2009 21:46:23   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Not a pretty sight! Ne moreš verjet, a ne? Kako Aleksander?

Še dobr, da si ga nogirala - he, he.

ja, samo ne vem, zakaj mora pri tem trpet moje sine user posted image   Aleksander se kar dobro drži, danes je bil revček, ker smo res tu mač letali naokol.

LeClerc mi je pri srcu, ja. Imajo luštne stvari za otročke.

jaz sem pa tam glih 2x na leto user posted image

Upam, da ti rata ujet PJ tomorrow! Boš poročala.

Bom bom user posted image

Pa spočij si.

Upam ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1922
18.10.2009 1:40:46   
lili3
Dober večer, ali že dobro jutro? Da ne boste mislile da sem žurala in proslavljala 30-tko do zdaj, imam že za sabo 3 ure spanca.user posted image Sem bila tak zmatrana danes, da sem prej kr oblečena z Aljažem zaspala, pa sem se mogla vstat in mal zrihtat, pa flaše umit.

Drugače pa smo včeraj malo proslavljali, danes popoldan smo se potepali po živalskem vrtu in stari Ljubljani. Majuska, Aljažu se je tudi najbolj dopadel mini ZOO, je kr vriskal, pa skakal za pujseki in kozami, sva se mu z mojim ful smejala. Kdaj pa ste vi bili? Zanimiva ta prigoda z Aleksandrom in tvojim bivšim.

Metuljček, Mojcek, Rebeca, lepo da ste uživale s svojimi družinicami. Bi bilo fajn, če bi bilo še več takšnih dni, a ne? Mojcek, mogoče bo pa drugič kaj več sreče v kazinoju.

Neboglasnica, kako se je pa to moglo zgodit? Sicer sem že slišala, da včasih kaj pozabijo notri, ampak cela šlamparija no. Upam, da ti bo ratalo ven dobit, brez prehudih muk. user posted image

Gledam en star film s Tomom Cruiseom na HRT1. Kak je še bil mlad, ampak drugače pa se ni velik spremenil.

Aja, pa hvala vsem za čestitke.

Grem videt, če bom še kaj spanca ulovila. Jutri nas spet čaka eno kosilo za moj rojstni dan, tak da bo dan spet hitro minil.

Nočko,

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
   [Brisano sporočilo]
18.10.2009 9:19:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1924
   [Brisano sporočilo]
18.10.2009 10:31:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?