|
RE: Julijke 2008, 2. del 19.10.2009 13:03:23
|
|
|
|
metuljcek321
|
Dan, julijke! Najprej lili za uspešno praznovanje. 30 je res lepa cifra! Se je spomnim, kot bi bilo včeraj ... he, he ... Ja, ko bi le bilo čim več takih družinskih dni, se strinjam, lili. No, v primerjavi s soboto pa je bil včerajšnji dan ena velika žalost: možek je bil totalno fuč čist cel dan - ležal, spal, nič jedel, bilo mu je slabo, vročine glih 37°C - ful beda. No, potem ponoči je pa še mene zvilo - bruhala kot vidra, hodila na WC vsake pol ure - not a pretty sight. Sem danes na bolniški, ker sem zelo švoh, pa nisem hotla tvegat, da sredi razreda doživim kakšno bruhastično nezgodo. Upam, da grem ju3 back to work, ker biti doma - to pa res ni zame ... boring ... zjutraj šla k dr., potem spala kot polh, zdajle sem končno mal pojedla, vzela Lekadol & upam na bliskovito izboljšanje stanja. Tudi je šel zjutraj k zdravniku. Tomorrow is the day, namreč - gre na Kitajsko - in je bla kar mini panika, kaj in kako. Pa baje bo lahko šel, ker sva fasala (le) ta kratko virozico. Anja - so far so good, stiskam pesti, da je ne bi kaj ujelo. Si ne predstavljam, kakšna revčka bi bila, če bi imela takšne težave kot jaz ponoči. neboglasnica, držte se - berem, da vas preganjajo raznorazne kozlarije ... not good, not good at all. Šccc, šccc. Almera, si kar predstavljam mrzloto v nepregretem bloku - to mora biti prav nadležna zadeva. Samo, da ste imeli sabo za fajn zavit/zadekat. In totalno v redu, da je Bor sprejel rokavičke. Poročam, kaj bo naša frajla rekla v prihodnjih dneh na ta modni dodatek. AAA, ja, škoda, k se nismo videli. Ti švrcnem SMS, ko bomo naslednjič dol. Še vedno hodite vsak vikend? Lepo brat, da se ti stanje izboljšuje. Fajn se pocajtaj, pa tvoja fanta tudi. 3jemi, berem tvojo Odisejado v in iz Lj. - ajme, ajme, to mora bit žurka na kvadrat. Pa da bi moral vsak dan se cjazit - resnično škoda vsega časa in živcev, ki grejo pa, pa. Srečno možeku! Držimo pesti, da bo vse OK. Mu bodo delali preiskave? Kako pa mali Obeliks? mojček, naša zdajle nekaj dni je občutno manj. Menda se ji ne pripravlja bolezen, ampak je zgolj prehodno stanje. Ker se mi zdi, da je kar mal bušija izgubila - smrk, smrk. Maybe so zobki na pohodu - glede na slinjenje in tiščanje rokic/dudice v usta. In da, količinsko je te hrane (v primerjavi s pasirano) ful manj. Čakam na ponovni napad lakote, ki je bil prisoten še nedolgo nazaj ... volčja lakota, jok & stok, porazirala celo porcijo & se potem zadovoljno igrala, smejala, ... ni lepšega ... populis, danes pa jaz furam tvoj pižama stil all day long ... mi nič nič kaj všeč, priznam. hruška - welcome to civilization ... samo, da dogaja ... to človeka žene naprej in mu dela dneve zanimive, polne izzivov. zimska, vidim, da nas še kar puščaš na trnih in ne boš povedala, kaj se skriva v trebuščku ... škoda , pa tko lepo smo ugibale. 25? Vau, tvoj fante pa res stabilno stoji na tem svetu. To pa ni kar tko. Bomo potem poverbali od njega čeveljce next year - hi, hi. flower, ja, težke besede padajo na Kmetiji, se strinjam. In ustvarjalci jih prav zanalašč pustijo, da se kregajo in dajo iz sebe tisto najslabše, ker to potem pritegne horde gledalcev. Itak, gledanost seka v nebo. Ni, da ni. Majuška, ja, s perilom se zgodba kar noče in noče končat, a ne? Ko si enkrat na čistem & ves happy, da je to to, pa se že začćnejo nabirat nove umazane cotike ... ah, ja, del mora bit, sicer bi nam bilo dolgčas Mejte se, bodite zdravi, jaz letim še eno rundo oddremat ... ker čez cca. 1 uro pride domov miška (pripeljal jo bo mož - ki je šel potem kar mal v službo še pogledat, zdaj pa je na poti v trgovino, kjer si mora po zdarvnikovem nasvetu nabrati zaloge vitaminov ) ... pa izkoristit je treba zadnje ure pred njegovim odhodom na Daljni vzhod Nama bo ornk dolgčas, priznam.
|