|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.10.2009 13:09:18
|
|
|
|
womanpolice
|
Živjo Punce... hvala ker ste me pogrešale,... danes bom zelo kratka, saj ne morm bit dolg pokonci... Prosim tudi ne zamerite, ker ne bom brala prejšnjih postov... saj ste napisale res toliko strani, da bi potrebovala na prenosniku internet, česar pa na žaost nimam... čestitam vsem novim nosečkam, tistim, ki pa tokrat ni uspelo pa pošiljam veliko objemčkov. Moje koleno je že mnogooooooo boljše; mal še občutim bolečin, vendar je dosti boljše... Bila sem na operaciji; laparo in histero; potrjena endometrioza na obeh jajčnikih po 2,5 cm, in pregrada v maternici 1,5 cm . Kot diagnozo pred operacijo je postavil "čista neplodnost" zaradi navedenega. Sedaj je vse odstranjeno. Na štirih mestih imam šive. Odstranili so mi endometriozo in pregrado. Je zdravnik rekel, da če je naš "ata" ok, da so sedaj idealni pogoji za zanosit.. vendar sem mu povedala, da ima naš "ata" manj kot milijon aktivnih in se je strnijal da po naravni bi bil pravi čudež. No, vsaj za umetno imava več možnosti sedaj, ko so me porihtali.. sej sm mu rekla, da sm očitno se brezveze matrala s temi hormoni v treh postopkih.. še dobr, da sm zamenjala osebno ginekologinjo in tudi na GK, da sm končno "dokazala" da z mano nekaj ni ok. Ja, je rekel, da s takšnimi izvidi, pa tud umetna ni mogla uspeti... Men se je res zdelo čudno,s aj so bili v tretjem postopku res zelooooooooo lepi dve blastocisti in prve tri dni sem čutila, da se nekaj dogaja. In mi res ni bilo jasno kako da se ni prijelo... sedaj je to končnooooooooo mimo.. in resnično upam, da bo Maribor za naju zmagovalen. Komaj čakam, da začneva tam postopek. Sem videla, da so že kr nekaj "mariborčankam" poslali pošto, da že začnejo s postopkom, čeprav so ble predvidene za naslednje leto.. mogoče pa bova kaj prej na vrsti... Ah, sej bomo videli... V glavnem... po operaciji sem se zelo slabo počutila ; bilo mi je tko zelo slabo, da sm mislila, da bom adijo... celo noč nism spala; zbujala se na dve uri; danes doma pa isto sem se skoz zbujala. Na mestih kjer imam šive me boli, pa v predelu ključnice in ramen me boli od tega zraka. Upam, da bo to čimprej mim, saj se imam zelo velik za učiti, ker so se začeli izpiti. Pa še v službi me čaka en izpit, ki ga morm opravit uspešno, saj si tega izpita že zelo dolgo želim. Fargesia... Ni za kaj! Veš, da sem ti vedno na voljo! Tudi ti si meni stala ob strani in me držala za roko. Aja, pa hvala za kavico :-) Jst verjamem, da bo teh 9 celic zmagovalnih. 2 sta sigurno tisti pravi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Držim pesti, da vama uspe. Pikovit.. poslala sem ti zs. punce... zelo mi je žal, da spet nism mogla na srečanje; zato pa sm napisala, da si ful želim, da bi bilo le to pred 14.10. sedaj bom cca. 2 tedna na BD. Resnično upam, da se še v tem letu vsaj enkrat dobimo in da bi končnoooooooooo po dolgem času lahko bila spet prisotna, saj vas že - če verjamete ali ne - zeloooooooooo pogrešam! To naj bo zaenkrat vse.. naj vam povem, da sm vas v tem času v bolnici spremljala po mobilniku in sm videla da je S* nosečka! Tko sm bila vesela novice. Punce, enkratne ste.. in tale boj bi bil brez vas mnogo težji in mnogo bolj osamljen. Upam, da se tega zavedate koliko v resnici štejete/pomenite.
|
|
|