|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
17.10.2009 7:58:52   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj...

vidim, da je Loremi že skuhala kavico, pridna pridna user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
17.10.2009 8:16:56   
loremi
Miklarom hvala user posted image

bomo še zate priprvle mal stimulacije user posted image , ko bosta spet lahko v akciji.

mismis, o ja sem, dans sem mogla bit bol pridna za vstat, morm še kej ponardit user posted image   (jutr dobim stica na kosilo, pa morm mal papice naštimat pa mal sladkega user posted image ).

< Sporočilo je popravil loremi -- 17.10.2009 8:18:48 >

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
17.10.2009 8:22:35   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Fargi, ena za tvoje celice in plavalčke... no poglej ti to, tle sta kar dva, na naj pa ena druga vzame ta druzga user posted image user posted image

user posted image

MOJ MOJ MOOOOOOOJJJJJJJ.....taprvi seveda...tadrugega lahko imate!!!!!!

bozza, doma bom do testa...punkcija je bila neprijetna...je dr.V vmes rekel, da jih mam zdej pa ziher že zadost (njih k so mi notr šarili) in sem rekla, da po pravici povedno, res...pa se je smejat začel... malo me je bolelo ko sva šla domov...včeraj sem res ful počivala in me danes skoraj nič več ne boli...naj tako tudi ostane.

ena me je vprašala kaj sem delala da je blo tok celic...k bioenergetiku sem hodila od avgusta...no, videla sva se enkrat pol sva pa na daljavo mal delala...pa enu malu sem se montija držala...shujšala nisem nič, ampak zredila pa tud ne...pa enkrat sem šla na refleksno masažo...skratka uživala sem cel postopek...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
17.10.2009 8:24:23   
Fargesia
dysan, naj vaju pričakajo lepe blastociste!!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
17.10.2009 9:05:23   
BarbiG
Dobro jutro.

Madona mismis, tisti heinekenčki včeraj so pa nardil svoje. Kakšne timulacije si to limala gor, k sem bila jaz že v mižulah.

Pa DaisyE je nazaj. user posted image user posted image user posted image

Tanja_Jes, ti verjamem, da te suprefact tko zdeluje. Mam jst isti šmorn vsak dan. user posted image user posted image

Dysan držim pesti za današnji transfer. Naj te pričakajo čimlepše blastociste.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
17.10.2009 9:08:32   
Reby
Dobro jutro!

Joj, punce, kako mi je žal, da nisem mogla včeraj pridit, ampak saj veste, zdej so druge prioritete. Pa še naša Dejsika je prišla, ja škoda no user posted image  O čem vi to 29.10.? A spet v Kongu?

No, pa še mal stimulacije - pasemo kravice po kopanju user posted image

user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
17.10.2009 9:59:15   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dobro jutro!

Joj, punce, kako mi je žal, da nisem mogla včeraj pridit, ampak saj veste, zdej so druge prioritete. Pa še naša Dejsika je prišla, ja škoda no user posted image  O čem vi to 29.10.? A spet v Kongu?

No, pa še mal stimulacije - pasemo kravice po kopanju user posted image

user posted image

cute,cute,cute user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
17.10.2009 10:03:45   
lana70
....babe žabe, sem mislila na vas včeraj zvečer user posted image ...šmrc, a se vam je kaj kolcalo tam pri polni mizi hajnijev....sploh ne bom prašala, kako ste se mele, sej vem, like usually...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
17.10.2009 11:05:41   
cukica
Fargasia bravo za 9 celic,....
Dysan lepo sprejmi svoje otročke in vse dobro naprej,...
Diana super za stopko,...in čim manj bolečo punkcijo ti želim,....

Pa dobro jutro vsem skupaj,mi smo že od 6 pokonci nam je zadnje dni slabo in potem kliče hrana,...haha

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
17.10.2009 13:01:30   
Tanja_Jes
Temu se pa reče dedc in pol   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

No to je vanilija.....zdej pa še mal čokolade....

user posted image

mmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
17.10.2009 13:09:18   
womanpolice
Živjo Punce...

hvala ker ste me pogrešale,... danes bom zelo kratka, saj ne morm bit dolg pokonci... Prosim tudi ne zamerite, ker ne bom brala prejšnjih postov... saj ste napisale res toliko strani, da bi potrebovala na prenosniku internet, česar pa na žaost nimam...

čestitam vsem novim nosečkam, tistim, ki pa tokrat ni uspelo pa pošiljam veliko objemčkov.

Moje koleno je že mnogooooooo boljše; mal še občutim bolečin, vendar je dosti boljše...

Bila sem na operaciji; laparo in histero; potrjena endometrioza na obeh jajčnikih po 2,5 cm, in pregrada v maternici 1,5 cm . Kot diagnozo pred operacijo je postavil "čista neplodnost" zaradi navedenega. Sedaj je vse odstranjeno. Na štirih mestih imam šive. Odstranili so mi endometriozo  in pregrado. Je zdravnik rekel, da če je naš "ata" ok, da so sedaj idealni pogoji za zanosit.. vendar sem mu povedala, da ima naš "ata" manj kot milijon aktivnih in se je strnijal da po naravni bi bil pravi čudež. No, vsaj za umetno imava več možnosti sedaj, ko so me porihtali.. sej sm mu rekla, da sm očitno se brezveze matrala s temi hormoni v treh postopkih.. še dobr, da sm zamenjala osebno ginekologinjo in tudi na GK, da sm končno "dokazala" da z mano nekaj ni ok. Ja, je rekel, da s takšnimi izvidi, pa tud umetna ni mogla uspeti... Men se je res zdelo čudno,s aj so bili v tretjem postopku res zelooooooooo lepi dve blastocisti in prve tri dni sem čutila, da se nekaj dogaja. In mi res ni bilo jasno kako da se ni prijelo... sedaj je to končnooooooooo mimo.. in resnično upam, da bo Maribor za naju zmagovalen. Komaj čakam, da začneva tam postopek. Sem videla, da so že kr nekaj "mariborčankam" poslali pošto, da že začnejo s postopkom, čeprav so ble predvidene za naslednje leto.. mogoče pa bova kaj prej na vrsti... Ah, sej bomo videli...  V glavnem... po operaciji sem se zelo slabo počutila ; bilo mi je tko zelo slabo, da sm mislila, da bom adijo... celo noč nism spala; zbujala se na dve uri; danes doma pa isto sem se skoz zbujala. Na mestih kjer imam šive me boli, pa v predelu ključnice in ramen me boli od tega zraka. Upam, da bo to čimprej mim, saj se imam zelo velik za učiti, ker so se začeli izpiti. Pa še v službi me čaka en izpit, ki ga morm opravit uspešno, saj si tega izpita že zelo dolgo želim.

Fargesia... Ni za kaj! Veš, da sem ti vedno na voljo! Tudi ti si meni stala ob strani in me držala za roko. Aja, pa hvala za kavico :-)  Jst verjamem, da bo teh 9 celic zmagovalnih. 2 sta sigurno tisti pravi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Držim pesti, da vama uspe.

Pikovit.. poslala sem ti zs.

punce... zelo mi je žal, da spet nism mogla na srečanje; zato pa sm napisala, da si ful želim, da bi bilo le to pred 14.10. sedaj bom cca. 2 tedna na BD. Resnično upam, da se še v tem letu vsaj enkrat dobimo in da bi končnoooooooooo po dolgem času lahko bila spet prisotna, saj vas že - če verjamete ali ne - zeloooooooooo pogrešam!

To naj bo zaenkrat vse.. naj vam povem, da  sm vas v tem času v bolnici spremljala po mobilniku in sm videla da je S* nosečka! Tko sm bila vesela novice. Punce, enkratne ste.. in tale boj bi bil brez vas mnogo težji in mnogo bolj osamljen. Upam, da se tega zavedate koliko v resnici štejete/pomenite.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
17.10.2009 13:11:33   
womanpolice
Tanja_jes... tale je pa res cukrček.. smo punce, ki smo bile na operaciji gledale dan pred operacijo in so se nam kr mal sline cedile... Pa tud nad Fernandom Calunga.... (ki je igral v Esmeraldi..) . Lahko najdeš kakšno fotko še od njega... tko... zgoraj brez.. mmmmmmmmmmm... p.s. hvala za skrb za moje koleno. Lp
user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
17.10.2009 13:24:29   
dysan
No pupike moje drage, da vam hitro podam poročilce, pol pa hitr v ležečega....
Grejem dve lepi pikici, testek delam 2.11., žal pa ni nobenega pingota.....

Hvala vam za vse pestke in pozitivne misli, lubčka pošiljam vsaki posebej....se tipkamo kej zvečer....

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
17.10.2009 13:25:06   
pikovit
WP no samo da je za tabo.Hvala bogu,da so te porihtaliuser posted image user posted image user posted image .Sedaj pa gasa v MB.Je zmagovalen ni druge user posted image .Edino če te narava prehiti user posted image .Superrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image .Kolenček praviš da je OK.Skratka čisto si okupirana.Pridna.Se čujemo kaj.Uživaj in čim manj bolečin.

Čau

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
17.10.2009 13:26:12   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: dysan

Hvala vam za vse pestke in pozitivne misli, lubčka pošiljam vsaki posebej....se tipkamo kej zvečer....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo in gremo do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
17.10.2009 13:37:03   
sonček33
dysan superca, ma sej bosta dva zaenkrat dovolj, za tretjega boš šla pa spet po municijouser posted image  počivaj

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
17.10.2009 13:56:34   
IVYY
Zdravo punce, po dolgem času se tudi jaz ponovno oglašam (sem pa pridno prebirala vaše poste), vendar žal v tem času ni pri meni nič novega. Sem pa vesela za vse, ki ste v tem času ratale nosečkeuser posted image

Danes, 17.10. bi morala imeti prvi ET v GK Ljubljana , pa do njega ni sploh prišlo, ker se nobena celica ni oplodila.
Pridelala sem le 5 celic (foliklov pa sem imela čez 24!!!), od tega pa so bile 4 nezrele in tisti eni zreli celici ni ratalo user posted image . Imela pa sem ICSI.
Ker so zaradi velikega števila foliklov sumili, da bo prišlo do hiprestimulacije, so mi 1 dan pred punkcijo naredili delno punkcijo, da bi se hiperci izognili, vendar ni ratalo. 12.10 sem 3 ure po punkciji dobila take bolečine, da se nisem mogla premikat in končala spet v GK Ljubljana na intenzivnem oddelku, sprejela me pa je dr. Bokalova.
Ker sem že končala v Ljubljani, sem se šla nadstopje nižje pozanimat k biologu, koliko mojih celic je oplojenih, pa me je kmalu kap, ko so mi povedali, da žal nobena...in to bi zvedela šele danes na transferju !
Dr. Bokalovo sem vprašala, zakaj pride do nezrelih celic, pa mi je odgovorila, da sem stop inekcijo prepozno dobila, da bi jo morala dobiti vsaj 4 ure prej ???!!!! A je to mogoče? Pa saj skoraj ne morem verjeti, da je to edini razlog?...stopko sem si dala po njihovih navodilih ob 23.uri v soboto, punkcija pa je bila v ponedeljek ob 9.uri.

Prosila bi vse, ki imate podobne izkušnje, da mi kaj napišete. HVALA !

Rada bi se iz vsega srca zahvalila Bebii, ki mi je stala ob strani v teh težkih trenutkih in naj ji bo ta njena dobrota 100 x povrnjena in da bi še v tem letu zagledala velik in debel user posted image .  

lep pozdrav iz Kopra
ivyy

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
17.10.2009 14:01:45   
bozza

IZVIRNO SPOROČILO: dysan

Čestitke pa dobro ju grej. Držim pesti, da nalulaš user posted image .

WP, zdaj pa zares v boj. So čudna ta pota, ampak me se ne damo. Važno, da so te poštimali.

Ivvy, user posted image . Bodi močna, ne obupaj. Tu smo zato, da se tolažimo in podpiramo. Meni veliko pomeni, da se lahko s kom "pogovarjam", ampak čas pa vseeno počasi teče. Če bi se lahko že naslednjo soboto zbudila in bi bila še vedno belina, bi bilo še najbolje.

Lep dan vam želim!

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
17.10.2009 14:08:17   
IVYY
Bozza, hvala !!!! vračam user posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
17.10.2009 14:30:58   
Tanja_Jes
WP....ja, si bila pogrešana, ampak ti je oproščeno user posted image user posted image user posted image user posted image     bejbika...no kako se stvari izboljšujejo...se že zdaj vidi da si se prav odločila in da bo v MB zmagovalno...sem ful vesela zate...
glede kolena...upam da lahko kej pomagam...pa mogoče tudi drugim...jest sem ene tri leta nazaj grdo padla na smučanju in natrgala vezi v kolenu...sem dobila (ne vem kje) DIANA MIT MENTHOL...super zadevica za vse vrste bolečin...
bom pripopala slikico...pa če vam uspe kje v lekarni dobit - bi bilo super da bi se znašla v vaši prvi pomoči...meni je ful pomagal (tudi pri bolečinah v sklepih)

[link=http://www.toptimes.at/export/sites/toptimes/_daten/bilder/2007/09/FIT_Diana_100.jpg_1498397698.jpg][/link]

Aja...zdej bi pa še Fernanda...joj, joj....ti ni dost eden...ti bi kr oba...lumpa user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa vse zase.... c c c c c

Dysan...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image le počivaj ....kako lepo da imaš dvauser posted image user posted image user posted image user posted image navijam mučo da se fajn ugnezdita..

Ivyy....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj naj rečem...glavo gor...pot je polna trnjev...brez veze zdaj tuhtati kaj je bilo narobe...vedno moramo gledat naprej in se ne ozirat nazaj...
Kar te ne ubije, te krepi!!! - tko pravijo...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
17.10.2009 14:58:18   
Fargesia
dysaaaaaaan, zdej pa počivat, pa desni bok žulit!user posted image user posted image

ivyy, a si blond suhica? pa mož je bil včeraj s tabo?žal mi je, da ni uspelo...user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
17.10.2009 15:49:21   
S*
Halo babe žabe!!!

cukica, kaj berem, si že začela uživat v user posted image tegobah, upam da te ne mučijo preveč!!!

Bozza kako kaj hiperca, se je stanje že umirilo???

WP, lepo da so te poštimali in da je koleno bolje. Zdej pa lepo počivaj in hitro okrevaj, potem pa gassa v MB v zmagovalni postopek.

dysan user posted image   user posted image   user posted image za 2 pikici. Zdej ap pridno grej, naj ti čas do novembra hitro mine.

IVYY  user posted image user posted image user posted image Pa saj ne morem verjet. Teji Dr.ji so pa res neodgovorni, toliko daš skozi s temi špikami, potem pa ti dajo stopko prepozno. Upam da hiperca ni prehuda in da boš kmalu nabrala moči za nove boje. Samo ne obupaj, nekoč nam bo vsem uspelo.

Reby ta tvoja stimulacija mi je pa tako všeč, mi grejo kar solze na učke, ko je tak cart, ta vaš Tomi.

No in kakšno je stanje pri meni. Izcedek je spet rjav in ne več tako obilen, tako da je mini vložek dovolj. Me pa že od včeraj zvečer tako močno špika tam doli, da me je sedaj že začelo skrbet. A po IVfju tudi lahko pride do izvenmaternične nosečnosti??? Ja same črne misli me obdajajo, sem mal povezala mojo nizko beto in te bolečine, zdej sem pa še boljuser posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
17.10.2009 15:54:52   
cukica
S* jaz sem mela dvakrat izvenmatrenično nosečnost pa sem mela BGCG 2100 tko,da nič mislit na to,pa verjeten bi ti že na UZ povedala ,ker bi bilo videti.Črne misli stran šccc,...ja nam je že slabo ja pa mal smo tečkani danes,... mi ni nič prav tko da sem kr not.Nič bat vem da je težko ampak uživej in misli na svoji pikici,...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
17.10.2009 16:07:18   
S*
Jaz še nisem imela UZja zato me tudi skrbi. Pa si ti imela 2x IMN po postopku ali si naravno zanosila?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
17.10.2009 16:13:27   
cukica
S* ne po naravni poti sem zanosila,...pa ne se bat ker je vse o.k. Ti pa priporočam da če te tako skrbi pojdi na urgenco ali do porodnišnice da te pogledajo,...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.