|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
16.10.2009 14:43:51   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

zdele morm pa še narisat par sttvari k me je včeri kolegica klicala da ji je šefica naročila,da naj narišem par stvari in da bo skor 100% pol neki izbrala in dala tiskat pol se bomo pa zmenil glede dinarčkov in odkup pravic

Kako lepo "zaposlitev" imaš user posted image user posted image user posted image Jaz sem si vedno želela česa takega, pa nisem nikoli poskusila, če bi me kje vzeli... tako pa slikam bolj zase..oz odkar je Tilko na svetu tudi to ne več.. aja, v vrtcu rišem otrokom za rojstvni danuser posted image

Glede te motnje dihanja.. sem nekaj podobnega kak mesec dni nazaj zasledila na bibaleze..

http://bibaleze.si/clanek//starsi/resnicna-zgodba-moja-deklica-ne-diha.html

Upam da bo vse ureduuser posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
16.10.2009 15:02:54   
Erin
Špelka je dala dovoljenje da objavim ekskluzivno slikco nje in njenega Oskarja...  A nista lepaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
16.10.2009 17:06:18   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Špelka je dala dovoljenje da objavim ekskluzivno slikco nje in njenega Oskarja...  A nista lepaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

kak smo šikani, pravi lepotecuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
16.10.2009 18:05:14   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Danes popoldne malo čez pet,
prišel je mali Oskar na svet.
Sta z mamico zdrava,
prične se zabava,
teta se danes nažrla ga bo!

Bravo Špelka

user posted image user posted image   čestitke Špelka user posted image user posted image

in teta benika upam, da nimaš prevelikega mačka user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
16.10.2009 18:38:30   
sonček85

user posted image

prav lepa sta in vidi se kako srečna je.Ga je le dočakala.Sem se prav spominla kako je najrpej misla da ne bo ,potem nam je pa čez nekaj časa javila da je že v 12t

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
16.10.2009 19:23:11   
polaris
Špelči še tukaj ISKRENE ISKRENA ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaki cukrček je ta vajin mali Oskar

Teta Benika, tebi seveda tud iskrene čestitke in čist nič ne dvomim, da ga  boš razvajala do nezavesti user posted image

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,
kako veliko je tisto, kar ima.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
16.10.2009 19:53:42   
Anonimen
iiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   kok sta luškana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Larilu... Malo poročaj kaj se dogaja... V mislih sem s tabo user posted image user posted image user posted image   DRŽI SE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
  Neposredna povezava do sporočila: 2832
16.10.2009 19:54:25   
sonček33
Larilu mislim na vaju.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
16.10.2009 20:21:55   
murkica
Larilu mislim na vaju. Drži se. Ampak verjamem, da bo vse v redu. user posted image user posted image user posted image

Špelka in Oskar pa sta prelepa. user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
16.10.2009 20:22:47   
sonček33
Murkica, a že kej dogaja?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
16.10.2009 20:45:02   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

No takole midve s Klari morva it v bolnico,kolk časa bova not ne vem je pa dohtarca rekla da tud njo tole skrbi tko da al bo pokazal da ima motnjo dihanja ali ne vem kaj še,v glavnem drek od dreka aja pa tista blazina ni nujno da bi mi kej pomagala k lahk da ne bi mela sreče da bi jo spet dihanju pripravila,jokam k dež zgleda da je vse prišlo za mano
nč lepo se mejte punce

šele zdaj vidla... user posted image

*HUGS*
Drži se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
16.10.2009 22:38:28   
Anonimen
na hitr, mi smo doma,preiskav ji niso delal ker prvo kot prvo aparati so bili zasedeni kot drugo mi je pa ženska prbila da če je zdej vredu da me nima skrbet če se bo pa ponovil bom pa še enkrat prišla user posted image k se mi je snel matr ji če njej ni važn za otroka men je,tko da dejansko nič se jim ni dal delat,k se je tud potem videlo ko smo pazite to čakal sam za odpustnico 2 uri user posted image user posted image pa še pol sem se trudila ji pojasnevat da drugič mogoče ne bi imela tok sreče in jo ne bi ta prav cajt opazila a ne,una eh ne sej to ni nič tazga,ma da se ti strga no
tko da me je zdej strah k če se bo ponovil in tud če prideve tja so itak sami idioti k nimajo pojma o pojmuuser posted image

hvala punce za vse objemčkeuser posted image

Špelca pa njen fantiček sta pa prov luštna,matr pa če bi jaz tko dobr zgledala po porodu uffuser posted image

nč grem princesko preselit v spalnico,čeprav vem da se bo zbudila pa spet ne bo nič spanca
nč nočko punce

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 2837
16.10.2009 23:24:17   
Erin
user posted image user posted image eni dr so pa res samo za v smeti... če se ponovi? Ja haloo, kle se gre za življenje ne pa za npr izpuščaje..grrrrrrr....

Mirno noč ti želim, pa če je možno, si le omisli angelcare...pri nas je 3x piskal, mogoče ga je pa ravno ta pisk pripravil da je ponovno zadihal, nikoli ne bom vedela...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
17.10.2009 8:05:15   
miklarom
dobro jutro!

user posted image

larilu -
mater so ti dohterji eni kreteni, se sploh ne čudim kaj delajo z našimi otroci, čist jim je vseeno kaj delajo, me zanima če bi njemu tako naredili, kako bi se počutil, saj smo vsi živa bitja, sploh pa pa naši otročki rabijo največ pozornosti.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
17.10.2009 11:33:51   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

dobro jutro!

user posted image

larilu -
mater so ti dohterji eni kreteni, se sploh ne čudim kaj delajo z našimi otroci, čist jim je vseeno kaj delajo, me zanima če bi njemu tako naredili, kako bi se počutil, saj smo vsi živa bitja, sploh pa pa naši otročki rabijo največ pozornosti.

podpis!

Larilu - Drži se...
Mikla - mišika, kak si mi tij? Kdaj imaš posvet v MB-ju?
nonči - user posted image Naj iden torit? user posted image user posted image user posted image
murkica - še malo, malo! Iiiiiiii! Meni se zdijo tile trenutki ''tik pred'' že tak daleč... user posted image Moja bunkica je pa že pravi nagajivček. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
17.10.2009 13:47:53   
Nončika
larilu, še enkrat če se zgodi? na lepo! omislil si kar kaki Angelcare. zdaj sem jaz tudi že 90% prepričana, da ga bomo nabavili.

seki,li me tiraš v P? nejden!  user posted image user posted image user posted image  hihi, te de pa čez 10min trebelo leteti. user posted image user posted image user posted image  ti bi li torila, jeli? ti že sporočin, da de trebelo. vela?

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 2841
17.10.2009 15:23:24   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

larilu, še enkrat če se zgodi? na lepo! omislil si kar kaki Angelcare. zdaj sem jaz tudi že 90% prepričana, da ga bomo nabavili.

seki,li me tiraš v P? nejden!  user posted image user posted image user posted image  hihi, te de pa čez 10min trebelo leteti. user posted image user posted image user posted image  ti bi li torila, jeli? ti že sporočin, da de trebelo. vela?

Meni ni žal, da ga imam. Čeprav baje včasih bz dela paniko. Je sicer res, da ni nujno, da lahko otroka potem k sebi spraviš, po drugi strani pa pravzaprav res lahko preprečiš najhujše.

nonči - hehe, či man slamo pa perje že krede user posted image user posted image user posted image Moren samo ugotovite kera kuča je, pa ajde v akcijo user posted image user posted image user posted image Po moje bi vaši mislili ka se mi mejša user posted image user posted image user posted image
Hm - nan ovadiš ime ali nas pistijš v pričakovanji?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
17.10.2009 15:46:47   
Nončika
seki, v pričakovanju. user posted image user posted image user posted image  mene oz. našo kučo pa ja hitro najdeš. komaj se pripelaš v našo vejs-pa gli z tvoje smeri pa si že prinas.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 2843
17.10.2009 16:30:01   
nadka30
Špelka čestitam za Osakarja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem šele zdaj do konca prebrala zgodbo, ki se ti je odvijala lani.
Res ti privoščim srečo, ki jo držiš v naročju.user posted image user posted image user posted image
Punce ne obupat tudi drugim želim čim prejuser posted image
lp
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
17.10.2009 20:03:36   
miklarom
Se - evo mene, sma z mojim cel dan delala k bebeca, zdaj sma pa zmatrana k user posted image . Ja kaj češ mal je treba migat a neuser posted image , jaz imam posvet zelo kmalu in sicer 23.10. v petek, pa da vidimo kaj bo mama dohterca povedalauser posted image in kako si  mi ti in tvoja sončica?

Neposredna povezava do sporočila: 2845
17.10.2009 20:04:13   
sonček33
Mikla, fajn se zmente z dr.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
17.10.2009 21:40:16   
trinity22

user posted image

ful sta cortkana in še tu iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
17.10.2009 21:43:35   
trinity22

Se - evo mene, sma z mojim cel dan delala k bebeca, zdaj sma pa zmatrana k user posted image . Ja kaj češ mal je treba migat a neuser posted image , jaz imam posvet zelo kmalu in sicer 23.10. v petek, pa da vidimo kaj bo mama dohterca povedalauser posted image in kako si  mi ti in tvoja sončica?

super za posvet .... dobro se zmeniteuser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
17.10.2009 21:57:50   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

špelči - fajn opravi! Mislim nate!
benika - ti pa poročaj o dogajanju user posted image

Se spet začne sezona navijanja! Jupi!

špelči, nonči, murki - Še malo, pa bodo vaše štručkice pri vas! user posted image user posted image user posted image user posted image Mogoče še kak fotosešn buškijev? Za nas, ki nam je ostala le viseča vreča? user posted image user posted image user posted image

vita & argetka - kje se pa vidve potepata?

gigi
- ku-ku! user posted image

Pa še naša pupa:
user posted image

iiiiiiii kaka lepotička, pa kako je že velikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2849
18.10.2009 10:39:41   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

seki, v pričakovanju. user posted image user posted image user posted image  mene oz. našo kučo pa ja hitro najdeš. komaj se pripelaš v našo vejs-pa gli z tvoje smeri pa si že prinas.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Te lejko direkt od naše vesi toren, pa še Zarja de mi pomagala!
No, te se dosta mimjmo tvoje kuče vozim - gda iden k svoji seki na Kebele user posted image
No, zdaj pa resno - draga moja nonči - naj bo čim hitrejši porod in z minimalnimi bolečinami... Bon mijlsila na tebe, pa držala pestke!

Se - evo mene, sma z mojim cel dan delala k bebeca, zdaj sma pa zmatrana k  . Ja kaj češ mal je treba migat a ne , jaz imam posvet zelo kmalu in sicer 23.10. v petek, pa da vidimo kaj bo mama dohterca povedala in kako si  mi ti in tvoja sončica?

Superca! Fajn opravita! Bom še posebej extra v petek stiskala pestke, pa še naša Zarja bo sodeloval apri tem. Draga moja mikla - privoščim ti samo vse najlepše. Tega grdega, krutega obdobja je nepreklicno konec za vaju. Od zdaj naprej gre še vse samo navzgor!
Naša sončica je pa superca - spimo že skoraj cel teden celo noč. To noč je p abilo rekordno - spali od pol enajstih do osmih. Brez prebujanja. user posted image
ps: Kaj lepega sta pa delala, da sta tak zmatrana? user posted image

trinity - a nam kaj pokažeš tvojo pupo? Kako sta drugače? Meni se Zarja  že zdi taaak velka (še posebej, ko jo dojim, kar ne morem verjeti kam že segajo tele nogice), potem pa gremo kam ven - pa se mi zdi tak mičkena user posted image user posted image

jazzi - kak je tvoj pojbič? Priden?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......