|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
15.10.2009 9:36:04   
mlavla
evo naju nazaj..sam nama nič dobro ne kaže..morava čez tri ure nazaj..storacijo je imel zdele zelo slabo...in me čudi, da naju že niso naprej poslali..
itak mislim, da bova šla še danes proti LJuser posted image user posted image user posted image

me pa zraven še zelo skrbi za Nežo...ker ne bom mogla bit z obema..pa tud ona je bolna..čeprav je že veliko bolje..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
15.10.2009 9:57:31   
dolenjka
Jutro user posted image

Evo, CIA dela user posted image  user posted image  user posted image  kopirano iz sosednjega foruma:

Ravnokar sem dobila sms od naše Februarke. Gre v porodno sobo in bo dobila umetne popadke.user posted image user posted image user posted image

Očitno ji bodo sprožili, ker je imela danes amnio user posted image  No, pa je šla čez rok, tko kot sem ji skoz napovedovala user posted image  

Zdaj pa draga moja, dihaj dihaj in naj bo hitro user posted image  To bo zih en lep in priden fantek user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
15.10.2009 10:00:04   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jutro user posted image

Evo, CIA dela user posted image  user posted image  user posted image  kopirano iz sosednjega foruma:

Ravnokar sem dobila sms od naše Februarke. Gre v porodno sobo in bo dobila umetne popadke.user posted image user posted image user posted image

Očitno ji bodo sprožili, ker je imela danes amnio user posted image  No, pa je šla čez rok, tko kot sem ji skoz napovedovala user posted image  

Zdaj pa draga moja, dihaj dihaj in naj bo hitro user posted image  To bo zih en lep in priden fantek user posted image

a se stave že pobirajo? user posted image

Februarka, srečno, pa predvsem hitro!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
15.10.2009 10:05:08   
dolenjka
Zame že veste kaj pravim user posted image

Mlavlica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
15.10.2009 10:18:05   
Blacky*

Jutro user posted image

dihaj dihaj februarka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz stavim na fantka user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
15.10.2009 10:18:30   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

evo naju nazaj..sam nama nič dobro ne kaže..morava čez tri ure nazaj..storacijo je imel zdele zelo slabo...in me čudi, da naju že niso naprej poslali..
itak mislim, da bova šla še danes proti LJuser posted image user posted image user posted image

me pa zraven še zelo skrbi za Nežo...ker ne bom mogla bit z obema..pa tud ona je bolna..čeprav je že veliko bolje..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
15.10.2009 10:25:06   
torcica
Februarka, držimo pesti!!!

Mlavla user posted image .

Moj Gašper ima tudi tako vneta ušesa, da nič ne spančka ponoči. Bošček se stalno zbuja. Smo bili včeraj zvečer pri zdravniku in dobili antibiotik, pa še svečke proti bolečinam, da lahko vsaj malo spančkamo. Pa še nosek ima čisto zabasan user posted image .

Blaža, zadnjič si verjetno spregledala moj post, sem te spraševala, če bi spekla tortico za mojega dragega, ki ima novembra 30 let. No, če ne pa nič hudega, sej drugače jih naročam v Bonbončku in sem kar zadovoljna, pa sem rekla, da bi lahko letos sprobali kaj novega user posted image . Drugače pa se nič sekirat, če ne bo šlo user posted image , ok?

Dolenjka se ti pridružujem, tudi jaz navijam za fantka, je tko lepo imeti par. Predvsem pa želim, da bo zdravo user posted image .

Pozdravček iz sončne obale!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
15.10.2009 10:26:14   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: torcica

Moj Gašper ima tudi tako vneta ušesa, da nič ne spančka ponoči. Bošček se stalno zbuja. Smo bili včeraj zvečer pri zdravniku in dobili antibiotik, pa še svečke proti bolečinam, da lahko vsaj malo spančkamo. Pa še nosek ima čisto zabasan user posted image .

Blaža, zadnjič si verjetno spregledala moj post, sem te spraševala, če bi spekla tortico za mojega dragega, ki ima novembra 30 let. No, če ne pa nič hudega, sej drugače jih naročam v Bonbončku in sem kar zadovoljna, pa sem rekla, da bi lahko letos sprobali kaj novega user posted image . Drugače pa se nič sekirat, če ne bo šlo user posted image , ok?

Dolenjka se ti pridružujem, tudi jaz navijam za fantka, je tko lepo imeti par. Predvsem pa želim, da bo zdravo user posted image .

ej sory sem spregledala zgleda.

Kdaj pa ima?

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
15.10.2009 10:27:23   
blaža
Piši mi magari na zs, da se zmeniva kako in kaj, če te zanima.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
15.10.2009 10:28:09   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: torcica

ej sory sem spregledala zgleda.

Kdaj pa ima?

2. novembra

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
15.10.2009 10:32:15   
blaža
torčica maš zs

Steve Jobs

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
15.10.2009 10:39:29   
listek1

Mlavla - to je pa res čudno, da vaju niso naprej poslali. Kok je pa mel saturacijo. Ker David jo je mel 88 - 92 (to je bla že kriza), so naju hotli z rešilcem pelat, pa mu je dala pol inhalacije in adrenalin, da smo ga spravli na 94, da sva šla lahko sama v bolnico. Sej bo vse ok, verjamem, da ti je huudo zarad Neže. Ampak po moje je bolje, da vaju pošljejo naprej, da ga imajo pod stalno kontrolo, pa ne bo ti treba hodit na 3 ure tja, pa še skoz si v skrbeh. user posted image user posted image user posted image user posted image

Februarka - dihamo s tabo user posted image user posted image user posted image

Blacky- sem pa pozabla pohvalt tvojga Vala, kako prijeten in lušten fantek je. Res je cukr. Pa še enkrat sori, ker ga je David tko dol porinu. Je prvič naredu kej tazga user posted image .

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
15.10.2009 10:48:22   
pina-1
februarka dihaj in držimo pesti.

Jaz pa stavim na babouser posted image

mlavlauser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
15.10.2009 10:54:11   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

Blacky- sem pa pozabla pohvalt tvojga Vala, kako prijeten in lušten fantek je. Res je cukr. Pa še enkrat sori, ker ga je David tko dol porinu. Je prvič naredu kej tazga user posted image .

hvala hvala za pohvale user posted image user posted image user posted image user posted image

pa daj prosim nehaj glede akcije na toboganu... mi smo tudi že imeli kakšno podobno situacijo... sploh,ko se še zraven dere Al saaaam, al sam.... uakni  se, umaaakiiii ssseee...

ti moram rečt, da si super odreagirala... svaka čast... jaz se tudi trudim tako reagirat, ker je treba postavljati meje, drugače nam bodo hitro zrastli čeeeeeeeeeeezzzz glavo... je pa včasih zelo težko

drugače je pa naš že v vrtcu v skupini "ta nagajivih"... se je že začelo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
15.10.2009 10:57:42   
mlavla

Mlavla - to je pa res čudno, da vaju niso naprej poslali. Kok je pa mel saturacijo. Ker David jo je mel 88 - 92 (to je bla že kriza), so naju hotli z rešilcem pelat, pa mu je dala pol inhalacije in adrenalin, da smo ga spravli na 94, da sva šla lahko sama v bolnico. Sej bo vse ok, verjamem, da ti je huudo zarad Neže. Ampak po moje je bolje, da vaju pošljejo naprej, da ga imajo pod stalno kontrolo, pa ne bo ti treba hodit na 3 ure tja, pa še skoz si v skrbeh. user posted image user posted image user posted image user posted image

ma res sem v skrbeh...

ko sva danes prišla v ZD...ja naša zdravnica delala v posvetovalnici..in so naju napotili k drugi otroški, ki pa naj bi prišla okrog 8:30..se pravi bi mogla cca. pol ure čakat..ko pa sem povedala kakšno je stanje, da sva bila že dvakrat na inhalacijah..mu je sestra kar v čakalnici izmerila sturacijo..in pokazalo je 80...nastala je velika panika..vsi so začel letat okoli naju..mali je ful jokal kašljam..men se je pa itak v glavi vrtel najslabši možni scenarij..
Potem je prišla naša zdravnica..šla sva v izolirno..in mu še enkrat izmerila saturacijo in pokazalo je 99, pa še poslušala ga je in je rekla da ni panike..da sploh nič več ne piska...men se je tako odleglo...potem sva bila 15 min na inhalaciji ventolina.. nato pa ga je spet prišla pogledat...ponovno so mu izmerili saturacijo..in kazalo mu je od 89-91..in so naju poslali domov za tri ure!!! (men je to ful čudno) Je pa bil Blaž ful zaspan..in zdele še kar pančka...morava pa čez eno uro spet tja..itak mam filing, da ni nič bolje..in bova šla najbrž kar v Lj!

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
15.10.2009 11:10:51   
listek1

ma res sem v skrbeh...

ko sva danes prišla v ZD...ja naša zdravnica delala v posvetovalnici..in so naju napotili k drugi otroški, ki pa naj bi prišla okrog 8:30..se pravi bi mogla cca. pol ure čakat..ko pa sem povedala kakšno je stanje, da sva bila že dvakrat na inhalacijah..mu je sestra kar v čakalnici izmerila sturacijo..in pokazalo je 80...nastala je velika panika..vsi so začel letat okoli naju..mali je ful jokal kašljam..men se je pa itak v glavi vrtel najslabši možni scenarij..
Potem je prišla naša zdravnica..šla sva v izolirno..in mu še enkrat izmerila saturacijo in pokazalo je 99, pa še poslušala ga je in je rekla da ni panike..da sploh nič več ne piska...men se je tako odleglo...potem sva bila 15 min na inhalaciji ventolina.. nato pa ga je spet prišla pogledat...ponovno so mu izmerili saturacijo..in kazalo mu je od 89-91..in so naju poslali domov za tri ure!!! (men je to ful čudno) Je pa bil Blaž ful zaspan..in zdele še kar pančka...morava pa čez eno uro spet tja..itak mam filing, da ni nič bolje..in bova šla najbrž kar v Lj!

mlavla-  za Blaževo dobro zahtevaj, da te pošljejo naprej. To je prenizka saturacija. Nočem te strašit, ampak pri nas je bila takrat panika, ko je imel takšno saturacijo. Sva šla lepo v bolnico, tam so ga dali na kisik (na njem je bil 2 dni), pa na 4 ure sva imela inhalacije. Sej je hudo, otrok se ti smili, ampak mislim, da je bolje, da gresta naprej.

Blacky- hvala user posted image  Tudi jaz se trudim, da v vseh podobnih situacija odreagiram tako in moram rečt, da zaenkrat deluje. je tud že sred trgovine sedu kakšno minutko, da se je zdrl, potem je vstal, prišel do mene, me objel, sem mu povedala kaj je blo narobe in sva šla mirno naprej, brez problemov. Mogoče se kakšni mami to zdi, da sem čudna, ampak to pri nas deluje. Upam, da bo delalo še naprej.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
15.10.2009 11:11:14   
torcica

ma res sem v skrbeh...

Joj, to naše zdravstvo user posted image . Držimo pesti za Blaža, da se čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image . Drži se.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
15.10.2009 11:37:24   
blaža
Mlavla, upam, da se vse ok izteče.user posted image

torcica, upam, da sem ti prav poslala zs, če ti nisem pol te proim, da ga ti meni.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
15.10.2009 11:38:34   
blaža
Aja pa še to. Ma iz kje si ti šjora? jaz sem prišla več ksno in se ne poznava prav dobro, oz spljoh ne.user posted image

Ki jaz sem Koprčanka, preseljena v center evrope. No pa če si nas kej špijala, pol veš ti o meni vse, jaz pa o tebi nič.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
15.10.2009 11:40:50   
blaža
Drugače pa Blažo spi, jaz sem malo pokidala, lase sem si oprala in posušila, pol si jih mam pa še za zlikat.

danes mam spet telovadbo in komaj čakam, da se malo ramigam, ki nismo bli že dolgo zaprav zunaj. Jutri pa sistematski in cepljenje. jao mi je že slabo za cepljenje, me prav srce zaboli, ma ni kej, mama mora bit korajžna.user posted image

Me prav zanima kolko je zrasel. poredil se je pa lepo, je nekje okoli 11.300g, po mojih izračunih pa nekje 87cm. Bomo vidli, če sem prav zmerla.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
15.10.2009 12:19:09   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Aja pa še to. Ma iz kje si ti šjora? jaz sem prišla več ksno in se ne poznava prav dobro, oz spljoh ne.user posted image

Ki jaz sem Koprčanka, preseljena v center evrope. No pa če si nas kej špijala, pol veš ti o meni vse, jaz pa o tebi nič.user posted image

Sem ti odgovorila na ZS.

Drugače sem pa žabarkauser posted image , ki že več kot 10 let živi na obali, zadnja leta (odkar sem v zvezi), živim v Dekanih.

Kar se tiče preteklih in aktualnih dogodkov, pa nimam kaj dosti pojma, ker enostavno ne najdem časa za čvek tle gor user posted image . Mam še kar naporno službo, zjutraj grem od doma ob 7:30, tudi kaj prej, običajno pred 17. oz. 18 ne pridem iz pisarne, pol pa itaq veš, kaj te čaka doma, čez vikend pa čiščenje, pranje, likanje... Drugač sem pa od prejšnje srede na bolniški, zato sem tudi toliko tle gor user posted image user posted image user posted image . Bom probala vzdrževat ta tempo tudi kasneje user posted image .

Kje pa je ta center Evrope, kjer stanuješ?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
15.10.2009 12:27:27   
dolenjka
NO, pa dober dan  še 1x user posted image

Smo imeli patronažno še zadnjič na obisku in smo se kopali user posted image  Je kar užival, le proti koncu je malo po moško zanergal user posted image  Teža lepo napreduje, pridobili smo dobre pol kg od kar smo šli iz P (jutri bo že 14 dni user posted image  ), od najnižje teže, ki je bila 3490g pa je kar fajn napredek, saj je imel prejle 4070 g user posted image  user posted image  user posted image

Zdajle pančka, mi2 si bova počasi kosilo omislila, okoli 14 bomo šli pa na sonček martinčkat malo, malo pa še potem, ko pride T iz varstva, da bomo šli na družinski sprehod user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
15.10.2009 12:27:29   
Blacky*

jaz tudi mislim, da je bolje da gresta naprej.

žal je pri nas v zdravstvu tako, da moraš kar zahtevati, sam predlagati, biti vztrajen... razumem, da so zdravniki obremenjeni, da imajo full pacientov, a to ni naš problem... direktorji naj poskrbijo za boljšo organizacijo dela... jaz tudi nimam ravno najboljših izkušenj z zd. domom, zdravnica je pa ok, pač se posveti kolikor se pač v danem trenutku lahko

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 15.10.2009 12:28:53 >

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
15.10.2009 12:28:54   
dolenjka
Ja, zdravstvo je pa +/- bolj kot ne na psu in kadar gre za naše user posted image  smo toliko bolj prizadeti, ker jim ne moremo pomagati user posted image

Res je sramotno, da je treba "fehtarit" za tisto kar nam pripada user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil dolenjka -- 15.10.2009 12:29:28 >

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
15.10.2009 12:29:26   
Blacky*

NO, pa dober dan  še 1x user posted image

Smo imeli patronažno še zadnjič na obisku in smo se kopali user posted image  Je kar užival, le proti koncu je malo po moško zanergal user posted image  Teža lepo napreduje, pridobili smo dobre pol kg od kar smo šli iz P (jutri bo že 14 dni user posted image  ), od najnižje teže, ki je bila 3490g pa je kar fajn napredek, saj je imel prejle 4070 g user posted image  user posted image  user posted image

Zdajle pančka, mi2 si bova počasi kosilo omislila, okoli 14 bomo šli pa na sonček martinčkat malo, malo pa še potem, ko pride T iz varstva, da bomo šli na družinski sprehod user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......