listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla evo naju nazaj..sam nama nič dobro ne kaže..morava čez tri ure nazaj..storacijo je imel zdele zelo slabo...in me čudi, da naju že niso naprej poslali.. itak mislim, da bova šla še danes proti LJ me pa zraven še zelo skrbi za Nežo...ker ne bom mogla bit z obema..pa tud ona je bolna..čeprav je že veliko bolje.. Mlavla - to je pa res čudno, da vaju niso naprej poslali. Kok je pa mel saturacijo. Ker David jo je mel 88 - 92 (to je bla že kriza), so naju hotli z rešilcem pelat, pa mu je dala pol inhalacije in adrenalin, da smo ga spravli na 94, da sva šla lahko sama v bolnico. Sej bo vse ok, verjamem, da ti je huudo zarad Neže. Ampak po moje je bolje, da vaju pošljejo naprej, da ga imajo pod stalno kontrolo, pa ne bo ti treba hodit na 3 ure tja, pa še skoz si v skrbeh. Februarka - dihamo s tabo Blacky- sem pa pozabla pohvalt tvojga Vala, kako prijeten in lušten fantek je. Res je cukr. Pa še enkrat sori, ker ga je David tko dol porinu. Je prvič naredu kej tazga . ma res sem v skrbeh... ko sva danes prišla v ZD...ja naša zdravnica delala v posvetovalnici..in so naju napotili k drugi otroški, ki pa naj bi prišla okrog 8:30..se pravi bi mogla cca. pol ure čakat..ko pa sem povedala kakšno je stanje, da sva bila že dvakrat na inhalacijah..mu je sestra kar v čakalnici izmerila sturacijo..in pokazalo je 80...nastala je velika panika..vsi so začel letat okoli naju..mali je ful jokal kašljam..men se je pa itak v glavi vrtel najslabši možni scenarij.. Potem je prišla naša zdravnica..šla sva v izolirno..in mu še enkrat izmerila saturacijo in pokazalo je 99, pa še poslušala ga je in je rekla da ni panike..da sploh nič več ne piska...men se je tako odleglo...potem sva bila 15 min na inhalaciji ventolina.. nato pa ga je spet prišla pogledat...ponovno so mu izmerili saturacijo..in kazalo mu je od 89-91..in so naju poslali domov za tri ure!!! (men je to ful čudno) Je pa bil Blaž ful zaspan..in zdele še kar pančka...morava pa čez eno uro spet tja..itak mam filing, da ni nič bolje..in bova šla najbrž kar v Lj! mlavla- za Blaževo dobro zahtevaj, da te pošljejo naprej. To je prenizka saturacija. Nočem te strašit, ampak pri nas je bila takrat panika, ko je imel takšno saturacijo. Sva šla lepo v bolnico, tam so ga dali na kisik (na njem je bil 2 dni), pa na 4 ure sva imela inhalacije. Sej je hudo, otrok se ti smili, ampak mislim, da je bolje, da gresta naprej. Blacky- hvala Tudi jaz se trudim, da v vseh podobnih situacija odreagiram tako in moram rečt, da zaenkrat deluje. je tud že sred trgovine sedu kakšno minutko, da se je zdrl, potem je vstal, prišel do mene, me objel, sem mu povedala kaj je blo narobe in sva šla mirno naprej, brez problemov. Mogoče se kakšni mami to zdi, da sem čudna, ampak to pri nas deluje. Upam, da bo delalo še naprej.
|