|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
14.10.2009 20:50:03   
buči
Čer. A fuzbalerate? Mi je malo dolgčas, pa idm, da je tudi tukaj tema.

Bamby, hvala za spodbudne besede ... user posted image user posted image

Februarka, si še 2 v1?

Mlavla, najbrž ta teden ne bom videla pošte, ker imam mučos dela. Sorči. Je Neža že kaj bolje?

Stipe ... Nič ti ne bom rekla ... Upam, da kaj spiš.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
14.10.2009 21:16:26   
Stipe air force
....evo.... smo zazgali Buci.. in ji "racunalnik super dela"... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... naj ti bo.... nisi ti jamracica... user posted image ... Buci.... jaz spim super... user posted image ...

Februarka... ti kar se naprej jamraj... user posted image ... nisi edina.... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
14.10.2009 21:18:55   
mlavla
evo mene spet od dohtarja...user posted image user posted image

sem mogla it popoldan še z Blažem..saj je začel zelo hropsti, kašljati..skratka kaj takega še nisem doživela..na vrsto sva prišla šele ob 19:30h..nato izvem, da ima bronhitis..in sva šla lepo na inhalacijo..čez dobro uro pa morava it še na eno...pa še v lekarno morava it po Ventolin (ma sej nevem če se tako napiše)..pa je v našem kraju že zaprta..tako, da bo potrebno iti v Trbovlje...
mah men se že počas mal rola...pa se vsem opravičujem ker mam danes tak jamralni dan..

Neža je pa že malo bolje..razpoloženje je kar ok, apetita pa nima nič (mislim, da so te njene kile zdej kar vredu zaloga..mislim, da je že več kot 1,5kg zgubila v tem mescuuser posted image ), trenutno je brez vročine..ma bomo vidli kako bo jutri...

Buči..se nič ne mudi..pa hvala ti že vnaprej!!

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
14.10.2009 21:27:37   
blaža
Joj mlavla, maste pa res pestro pri vas. Upam, da se čim prej pozdravite. Res je ful stresno, če so otroci bolni, dva naenkrat pa še tolko hujše.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
14.10.2009 21:31:55   
Stipe air force
mlavla.... user posted image

Blaza... bok user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
14.10.2009 21:52:25   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

A tu si. Kva dogaja?user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
14.10.2009 21:55:15   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Sefla spi, Tara spi, Maks spi, jaz pa zgleda da ne spim.... user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
14.10.2009 22:04:29   
blaža

Sefla spi, Tara spi, Maks spi, jaz pa zgleda da ne spim.... user posted image  user posted image

Sem pa mislila, da že spiš, ko te tolk dolg čakam. ej še po ljubljančansko bom začela zavijat. user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3233
14.10.2009 22:05:02   
blaža
a je solatka že padla? user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
14.10.2009 22:05:38   
blaža
A zdej te moram spet čakat, al kaj?! Pa pravijo, da moški ženske vedno čakajo. user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
14.10.2009 22:08:57   
Stipe air force

ne muslije sem zmazal...sinoci sem solato..... user posted image , kaj pa pri vas dogaja?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
14.10.2009 22:10:50   
blaža
user posted image

ne muslije sem zmazal...sinoci sem solato..... user posted image , kaj pa pri vas dogaja?

moja dva fanta spita, moj gleda nogomet, jaz sem si pa kr neki slikic naložla na FB. ja sej eš, tudi to je prišlo v naše selo. Se opravičujem,... center Evrope.user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3237
14.10.2009 22:12:03   
Stipe air force
FB je fajn, pa tud ne... men se ne da zacet tam... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
14.10.2009 22:12:24   
mlavla
blaža zgleda da je tud stipe zaspal..user posted image

pa hvala vama za vzpodbudne besede..

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
14.10.2009 22:14:31   
mlavla
ups se motim..user posted image

Drugač mi je pa Blaž pred parim minutam zaspal..pa ga moram itak čez cca. pol ure zbudit..ker greva na inhalacijouser posted image

me pa prav firbec matra kako ta večer preživlja februarka..zdej bi bil pa počas že čas, da bi se ji začelo kaj dogajat..user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
14.10.2009 22:16:07   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Drugač mi je pa Blaž pred parim minutam zaspal..pa ga moram itak čez cca. pol ure zbudit..ker greva na inhalacijouser posted image

me pa prav firbec matra kako ta večer preživlja februarka..zdej bi bil pa počas že čas, da bi se ji začelo kaj dogajat..user posted image

....Februarka gleda fuzbal... zavita v SLO zastavo.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
14.10.2009 22:17:42   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

....Februarka gleda fuzbal... zavita v SLO zastavo.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image , močna.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3242
14.10.2009 22:19:03   
blaža
zdej vas zapuščam, ki me že oči pečejo, grem spat. Nogomet je končal, zdej pa se grem malo k mojmu stisnit. Nočko!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
14.10.2009 22:19:07   
Stipe air force
...se par minut in se bo oglasla... zdej bo konec tekme.... Itak ne more se zaspat...  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
15.10.2009 7:46:36   
mlavla
jutro jst sem spet na poti v ZD..se vam potem javim...

lep dan vsem

Neposredna povezava do sporočila: 3245
15.10.2009 8:20:25   
pina-1
Jutro.

Mlavla držim pestke za zdravje. Upam, da se čim prej pocajtate...

Mi smo včeri tudi meli pestro. Je ano full ritka pekla... Ma že par dni bolj mehko kaka in včeraj je prov jokala, že ko sva se tuširali.
Pol sem jo pa previla je blo pa še slabše... tako da smo na konču praško pasto in hladilno mazilo spet iz omare potegnili in namazali.. Pa je blo takoj dobro in je lepo spala kot polhek do jutra.

Pri nas se sonček že kaže in upam,d a bo malo segrel tole ozračje. Jaz bi še malo bla v kratkih rokavihuser posted image

Naj bo dovolj  za dobro jutro.

Aja, Februarka te čakamoooooooooooooooo

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
15.10.2009 9:08:24   
listek1
jutro

Mlavla - user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo vse ok in da boste čimprej zdravi.

Februarka - a si še 2 v 1 user posted image  

Mi smo super. Včeri sva mela z Davidom kontrolo na ORL, in so ušeska v redu, edino žrelo ima malce pordelo pa na zadnji steni ima nekaj povečanih limfatičnih foliklov, kar ma pa že skoz in verjetno, ko bo dovolj star, bomo morali it odstranit žrelnico. Drugače je pa vse BP user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
15.10.2009 9:25:38   
Blacky*
Jutro,

mlavla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo super. Še bolj pa tudi zaradi tega ker je že četrtek, pa še 15., kar pomeni.... ceeeekiniiiii na računu.... no večina je že zapravljena a vseeno je dober občutek user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
15.10.2009 9:26:06   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

jutro

Mlavla - user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo vse ok in da boste čimprej zdravi.

Februarka - a si še 2 v 1 user posted image  

Mi smo super. Včeri sva mela z Davidom kontrolo na ORL, in so ušeska v redu, edino žrelo ima malce pordelo pa na zadnji steni ima nekaj povečanih limfatičnih foliklov, kar ma pa že skoz in verjetno, ko bo dovolj star, bomo morali it odstranit žrelnico. Drugače je pa vse BP user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super za Davida... bravo korenjak

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
15.10.2009 9:32:32   
Stipe air force
Jutroooooooooo user posted image

Mi smo ok, na hribcku sije sonce.... najblizji oblaki so v Nikaragui... temperatura raste tko da bo Maks vozickal najmanj dvakrat.... user posted image  user posted image  user posted image

Februarka je ok, problem je k je se vedno zavita v SLO zastavo od sinocnje tekme... (PS: v Slovasko zastavo)....  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......