Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 9:47:16
|
|
|
|
Janey
|
Daan mlavla čimprej se pozdravite!! Mi imamo tako lep sonček tukaj, ampak zunaj pa mraaaaz. zjuraj sem čohala avto pop******, kak šele bo ne maram mraza niti malo!!!!! jaka je že par dni bp, nič ne šmrka, nič ne kašlja, brez vročine. spimo sicer bolj slabo, ampak mu raste še zadnji zobek. zadnji ja....kak sem srečna, da bo tega konc. je pa postal nemogoč. siten, naliman na mene. joj...včasih se sprašujem kaj delam narobe, al je prav, da ga vzamem vsakič v roke in grem z njim, ga vsakič pocartam ko steguje rokice k meni (v dveh urah 200x)...ampak ne morem drugače, bi se slabo počutila, če bi ga zavrnila. se noče niti z atijem prav igrat kadar sem jaz zraven. pravzaprav se sploh noče nič igrat kadar sem jaz zraven, samo po meni se vesi, ne morem niti lulat, nič...sitnari in cvili v eno sem že čisto obupana
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 10:05:15
|
|
|
|
Februarka08
|
Mlavla in Janey Hallo, a jaz dobim kakšno odpustnico, al kako???? Tale moj prvi ticker se čist laže
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 10:06:50
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey Daan mlavla čimprej se pozdravite!! Mi imamo tako lep sonček tukaj, ampak zunaj pa mraaaaz. zjuraj sem čohala avto pop******, kak šele bo ne maram mraza niti malo!!!!! jaka je že par dni bp, nič ne šmrka, nič ne kašlja, brez vročine. spimo sicer bolj slabo, ampak mu raste še zadnji zobek. zadnji ja....kak sem srečna, da bo tega konc. je pa postal nemogoč. siten, naliman na mene. joj...včasih se sprašujem kaj delam narobe, al je prav, da ga vzamem vsakič v roke in grem z njim, ga vsakič pocartam ko steguje rokice k meni (v dveh urah 200x)...ampak ne morem drugače, bi se slabo počutila, če bi ga zavrnila. se noče niti z atijem prav igrat kadar sem jaz zraven. pravzaprav se sploh noče nič igrat kadar sem jaz zraven, samo po meni se vesi, ne morem niti lulat, nič...sitnari in cvili v eno sem že čisto obupana tako je bilo pri nas eno obdobje... upam, da se je s tem vikendom končalo... predprejšnjo nedeljo sta šla sama fanta v Lipico in to je bil nekakšen preboj... sta imela "muško" druženje , prejšnji vikend sta šla pa sama k babi in dediju in tam bila več ali manj sama v akciji, ker sta babi in dedi imela full dela. No po tem bondanju, je mami faza malo popustila... saj me še kliče, a vsaj na wc grem sama, brez cviljenja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 10:07:26
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Mlavla in Janey Hallo, a jaz dobim kakšno odpustnico, al kako???? Tale moj prvi ticker se čist laže
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 10:07:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Mlavla in Janey Hallo, a jaz dobim kakšno odpustnico, al kako???? Tale moj prvi ticker se čist laže No, zdaj si dokazano jamračica na kvadrat Prosim, da v tretji nosečnosti ne jamraš, ker te bom 14 dni čez rok pustila doma, ok? Ja, taka žleht čarovnica sem - na kvadrat Evo ti odpustnico, rodila pa ne boš danes, ker nisi jaz Si čist preveč jamrala da bi šla na rok rodit, prej kot ju3 ne bo nič
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 10:10:26
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Mlavla in Janey Hallo, a jaz dobim kakšno odpustnico, al kako???? Tale moj prvi ticker se čist laže No, zdaj si dokazano jamračica na kvadrat Prosim, da v tretji nosečnosti ne jamraš, ker te bom 14 dni čez rok pustila doma, ok? Ja, taka žleht čarovnica sem - na kvadrat Evo ti odpustnico, rodila pa ne boš danes, ker nisi jaz Si čist preveč jamrala da bi šla na rok rodit, prej kot ju3 ne bo nič skregana Grem na šetnjo v hrib, mogoče pa bo kaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 10:16:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Mlavla in Janey Hallo, a jaz dobim kakšno odpustnico, al kako???? Tale moj prvi ticker se čist laže No, zdaj si dokazano jamračica na kvadrat Prosim, da v tretji nosečnosti ne jamraš, ker te bom 14 dni čez rok pustila doma, ok? Ja, taka žleht čarovnica sem - na kvadrat Evo ti odpustnico, rodila pa ne boš danes, ker nisi jaz Si čist preveč jamrala da bi šla na rok rodit, prej kot ju3 ne bo nič skregana Grem na šetnjo v hrib, mogoče pa bo kaj no tako, to je bil moj namen, da te mal razkurim, zdej pejt pa v hrib, pol pa rodit, da mi daš kajlo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 10:21:26
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Mlavla in Janey Hallo, a jaz dobim kakšno odpustnico, al kako???? Tale moj prvi ticker se čist laže a ni dolenjka govorila o nekih 4 dneh čez rok
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 10:22:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Mlavla in Janey Hallo, a jaz dobim kakšno odpustnico, al kako???? Tale moj prvi ticker se čist laže a ni dolenjka govorila o nekih 4 dneh čez rok bolj bo jamrala, dlje bo doma
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 10:50:15
|
|
|
|
lillchy123
|
februarka, drugač preverjeno nuca tud vožnja s sedežnico na Velko! sam to pred PDP, za pol pa ne vem! janey, mi mamo tud "mami" fazo. sam da je čez dan čist kul, zvečer, al pa ko je bolan je pa čist katastrofa. sam pri men v naročku bit oči prav, da ne ve kako bo ta fant zrastu , jst pa pravim, da jih večina to fazo preraste
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 10:56:23
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Mlavla in Janey Hallo, a jaz dobim kakšno odpustnico, al kako???? Tale moj prvi ticker se čist laže
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 12:04:48
|
|
|
|
blaža
|
, ja jaz bi tudi rada šla v miru lulat. Pa z mojim bi tudi rada vsak dan pojedla kosilo na miru. Drugače sta oba kar ok, ma glede kosila, ko midva ravno jeva, je piskanje, pa matija skozi neki sprašuje, pa razlaga,... ajoja. blaž se včasih lima name kar preveč. Za it na wc pa vedno gledam da skliznem, brez, da me ne vidi, če me en cajt ni, pa takoj prilavfa za mano. ma pojma nimam kako ve, da sem šla na wc. Če brez veze piska, ko midva jeva, pa Matija tudi kej gnjavi, ju kar napodimo. ma še pes si zasluži mir, ko je.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 12:10:20
|
|
|
|
ella79
|
na severnem gorenjskem sneži no, sej ne da bo treba plužit, pomoje ga bolj veter iz hribov nese
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 12:22:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 na severnem gorenjskem sneži no, sej ne da bo treba plužit, pomoje ga bolj veter iz hribov nese No no, sej vas bo še zamedl Pri nas je pa sonček jaz sem speglala vse povijalne plenice, ker smo čist vse skurli, dete pančka, ampak ne bo dolg, ker je počasi čas za papico
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 12:26:04
|
|
|
|
mlavla
|
evo naju od zdravnika..smo dobili antibiotike...baketerija.. nič pa bo spet neki časa doma..men se pa spet plani podirajo..sem imela namen kej začet o diplomi razmišljat..hmm..pa je dan žal prekratke da bi se našel čas za to..pa tudi noč ni bistveno drugačna.. Imamo pa tud mi fazo mami..sploh od kar je zbolela..je pa to včasih ne izvedljivo..ker me seveda nujno rabi tudi Blaž..upam, da ta gfaza kmalu mine.. no upam, da me ne bo dolenjka na drla..ker smetim in jamram.. februarka..le hitro v hrib...jst sem že tako nestrpna.. (čeprav men žal pri Neži ni nič palilo..zato sem pa bila 13 dni čez rok)
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 12:31:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla no upam, da me ne bo dolenjka na drla..ker smetim in jamram.. o ne, ti si sama z 2 otrocmi, pa še študiraš in ... ti lahko - MALO
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 12:36:28
|
|
|
|
blaža
|
Mlavla, upam, da se hitro pozdravite. sem vam samo to hotla povedat glede bakterij. ne dajat svojih otrok v nakupovalne vozičke, ker so zelo zelo umazani in pol dajo rokce v usta in staknejo vse sorte. Tako je naš Blaž lani fasal eno bakterijo, sem skoraj 100%, da jo je na ta način pobral. sva bla z mojim v Postojni in sva še razmišljala, če ga dava al naj gre v vozičku našem, pa sva ga dala v nakupovalnega, ker smo Matijo vedno tako dali. Ma matija si je res zelo malo dajal rokce v usta. In takoj za tem je fasal eno bakterijo in smo meli tudi mi antibiotike. No sej ne moreš vedet kje potrefiš, ma tej vozički so res ful umazani in vse sorte ljudi jih uporablja, so umazani kot denar, pa perejo jih ita ne.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 12:39:23
|
|
|
|
itata
|
naš je tud naliman name sto na uro... sam pomaga tkole k ga moj sam kam pelje, se končno pol tud kdaj tati zadere kadar smo vsi trije skupi pa pomaga, če sva kje zunaj al pa kej počneva. pol mi da mir. če sva pa gor, preden gre spat, bi se pa skoz neki crkljal. ampak je že precej bolš kot je bilo. ko grem lulat al pa se tuširat se pa še zmer dere mogoče res mal manj zdej. pred par tedni je bil prav jok ko sem pa iz tuš kabine ven stopla je pa utihnu zmeri... razvajenci mali jaz pravim sem ju pustila sama včeri zjutri, ker sem prej štartala v službo. pa se je mali zbudil, ko sem se ravno obuvala. je moj dirkal k njemu in je rabil 5 min, da se je "sprijaznil" da je tam tata in ne mama... sem si že mislila joj madona to ne bo nič. bom mogla it gor pa ga jaz zrihtat za v vrtec. ampak se je pol vdal. pa še moj ga je nekaj začel spraševat pa je blo, ampak da bi ga lahk tkole zjturi pocartal pa ni variante.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 13:15:59
|
|
|
|
Februarka08
|
Mlavla, upam da se Neža čimprej pozdravi Ella, sneži joj, groza, pa ne že... no, tam visoko, visoko naj kar sneži, nas v dolini naj še pusti pri miru nekaj časa mi imamo tudi sonček, samo kaj ko tako piha, da ni za zunaj bit Jaz sem šla v hrib, nardila kosilo, vse zlikala in pospravila po stanovanju, zdaj pa noge v luft in čakam itak ne bo nič, jutri mam pa SPET amnio moj pravi, da bo ves dopust skuru sam za tele amnie kaj šele za kaj drugega
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 13:56:39
|
|
|
|
Blacky*
|
sem se prišla malo pohvalit... punce moje in fant , danes smo štartali s podporo, katere uvedba je bila moja delovna naloga in zaenkrat teče kot je treba , nekaj tehničnih težav je še, a rešitev ni moja domena sedaj pa akcija naprej
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 14:17:28
|
|
|
|
pina-1
|
se vidi da je v sloveniji slabše vreme, ker se tukaj kar dogaja. Mi na obali imamo sonček in je tako lepoooooo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 15:07:41
|
|
|
|
Stipe air force
|
Imamo novo miss jamranja in to je BBBBBUUUUUUCCCCCCCIIIIIIIIII..... ker ji nikoli ne dela racunalnik.... Februarka.... lahko gres rodit.... si se popravla u nulo !!!!!! ... Bravo telovadke
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 16:10:42
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Imamo novo miss jamranja in to je BBBBBUUUUUUCCCCCCCIIIIIIIIII..... ker ji nikoli ne dela racunalnik.... DRAGI STIPE, SAJ SEM SAMO 2 X V 14 DNEH POJAMRALA, KER VMES ME NI BILO, KER NISEM MOGLA NA NET ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 18:04:42
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Imamo novo miss jamranja in to je BBBBBUUUUUUCCCCCCCIIIIIIIIII..... ker ji nikoli ne dela racunalnik.... Jaz pa mislim, da februarki ni nobena kos in še ni dobila zamenjave buči, bodi kar brez skrbi. Ji ne sežeš niti do gležnja.... In zdaj bo februarko razkurilo in bo šla kar rodit... Kar ne morem verjet, da je ponekod že sneg naletaval . Baje je po Avstriji in ne vem kje še vse cela štala s snegom. Menda je bilo sinoči na TV. Pri nas je sijalo sonce ves dan. Čez dan je še nekako toplo, zjutraj in zvečer je pa mraz. Danes zjutraj sem tudi jaz že drgnila poledenele šipe.... Lažem! Sem kar vodo pošpricala in akcija na pot . Ni bilo cajta! Je bilo pa pri nas 1+ zjutraj in na relaciji 4-5 km se je iz 1+ segrelo na 7+ . Sem bila sigurna, da mi senzor za temperaturo v avtu nagaja, potem sva pa s sodelavko govorili in je omenila iste temperature. Men ni bilo nič jasno. mlavla, naj se Neža čimprej pozdravi in naj zdrava tudi ostane!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanjaKazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......