Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 20:50:03
|
|
|
|
buči
|
Čer. A fuzbalerate? Mi je malo dolgčas, pa idm, da je tudi tukaj tema. Bamby, hvala za spodbudne besede ... Februarka, si še 2 v1? Mlavla, najbrž ta teden ne bom videla pošte, ker imam mučos dela. Sorči. Je Neža že kaj bolje? Stipe ... Nič ti ne bom rekla ... Upam, da kaj spiš.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 21:16:26
|
|
|
|
Stipe air force
|
....evo.... smo zazgali Buci.. in ji "racunalnik super dela"... ... naj ti bo.... nisi ti jamracica... ... Buci.... jaz spim super... ... Februarka... ti kar se naprej jamraj... ... nisi edina....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 21:18:55
|
|
|
|
mlavla
|
evo mene spet od dohtarja... sem mogla it popoldan še z Blažem..saj je začel zelo hropsti, kašljati..skratka kaj takega še nisem doživela..na vrsto sva prišla šele ob 19:30h..nato izvem, da ima bronhitis..in sva šla lepo na inhalacijo..čez dobro uro pa morava it še na eno...pa še v lekarno morava it po Ventolin (ma sej nevem če se tako napiše)..pa je v našem kraju že zaprta..tako, da bo potrebno iti v Trbovlje... mah men se že počas mal rola...pa se vsem opravičujem ker mam danes tak jamralni dan.. Neža je pa že malo bolje..razpoloženje je kar ok, apetita pa nima nič (mislim, da so te njene kile zdej kar vredu zaloga..mislim, da je že več kot 1,5kg zgubila v tem mescu ), trenutno je brez vročine..ma bomo vidli kako bo jutri... Buči..se nič ne mudi..pa hvala ti že vnaprej!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 21:27:37
|
|
|
|
blaža
|
Joj mlavla, maste pa res pestro pri vas. Upam, da se čim prej pozdravite. Res je ful stresno, če so otroci bolni, dva naenkrat pa še tolko hujše.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 21:31:55
|
|
|
|
Stipe air force
|
mlavla.... Blaza... bok
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 21:52:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force mlavla.... Blaza... bok A tu si. Kva dogaja?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 21:55:15
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force mlavla.... Blaza... bok A tu si. Kva dogaja? Sefla spi, Tara spi, Maks spi, jaz pa zgleda da ne spim....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 22:04:29
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force mlavla.... Blaza... bok A tu si. Kva dogaja? Sefla spi, Tara spi, Maks spi, jaz pa zgleda da ne spim.... Sem pa mislila, da že spiš, ko te tolk dolg čakam. ej še po ljubljančansko bom začela zavijat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 22:05:02
|
|
|
|
blaža
|
a je solatka že padla?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 22:05:38
|
|
|
|
blaža
|
A zdej te moram spet čakat, al kaj?! Pa pravijo, da moški ženske vedno čakajo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 22:08:57
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža a je solatka že padla? ne muslije sem zmazal...sinoci sem solato..... , kaj pa pri vas dogaja?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 22:10:50
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža a je solatka že padla? ne muslije sem zmazal...sinoci sem solato..... , kaj pa pri vas dogaja? moja dva fanta spita, moj gleda nogomet, jaz sem si pa kr neki slikic naložla na FB. ja sej eš, tudi to je prišlo v naše selo. Se opravičujem,... center Evrope.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 22:12:03
|
|
|
|
Stipe air force
|
FB je fajn, pa tud ne... men se ne da zacet tam...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 22:12:24
|
|
|
|
mlavla
|
blaža zgleda da je tud stipe zaspal.. pa hvala vama za vzpodbudne besede..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 22:14:31
|
|
|
|
mlavla
|
ups se motim.. Drugač mi je pa Blaž pred parim minutam zaspal..pa ga moram itak čez cca. pol ure zbudit..ker greva na inhalacijo me pa prav firbec matra kako ta večer preživlja februarka..zdej bi bil pa počas že čas, da bi se ji začelo kaj dogajat..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 22:16:07
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ups se motim.. Drugač mi je pa Blaž pred parim minutam zaspal..pa ga moram itak čez cca. pol ure zbudit..ker greva na inhalacijo me pa prav firbec matra kako ta večer preživlja februarka..zdej bi bil pa počas že čas, da bi se ji začelo kaj dogajat.. ....Februarka gleda fuzbal... zavita v SLO zastavo....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 22:17:42
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ups se motim.. Drugač mi je pa Blaž pred parim minutam zaspal..pa ga moram itak čez cca. pol ure zbudit..ker greva na inhalacijo me pa prav firbec matra kako ta večer preživlja februarka..zdej bi bil pa počas že čas, da bi se ji začelo kaj dogajat.. ....Februarka gleda fuzbal... zavita v SLO zastavo.... , močna.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 22:19:03
|
|
|
|
blaža
|
zdej vas zapuščam, ki me že oči pečejo, grem spat. Nogomet je končal, zdej pa se grem malo k mojmu stisnit. Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.10.2009 22:19:07
|
|
|
|
Stipe air force
|
...se par minut in se bo oglasla... zdej bo konec tekme.... Itak ne more se zaspat...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 7:46:36
|
|
|
|
mlavla
|
jutro jst sem spet na poti v ZD..se vam potem javim... lep dan vsem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 8:20:25
|
|
|
|
pina-1
|
Jutro. Mlavla držim pestke za zdravje. Upam, da se čim prej pocajtate... Mi smo včeri tudi meli pestro. Je ano full ritka pekla... Ma že par dni bolj mehko kaka in včeraj je prov jokala, že ko sva se tuširali. Pol sem jo pa previla je blo pa še slabše... tako da smo na konču praško pasto in hladilno mazilo spet iz omare potegnili in namazali.. Pa je blo takoj dobro in je lepo spala kot polhek do jutra. Pri nas se sonček že kaže in upam,d a bo malo segrel tole ozračje. Jaz bi še malo bla v kratkih rokavih Naj bo dovolj za dobro jutro. Aja, Februarka te čakamoooooooooooooooo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 9:08:24
|
|
|
|
listek1
|
jutro Mlavla - , da bo vse ok in da boste čimprej zdravi. Februarka - a si še 2 v 1 Mi smo super. Včeri sva mela z Davidom kontrolo na ORL, in so ušeska v redu, edino žrelo ima malce pordelo pa na zadnji steni ima nekaj povečanih limfatičnih foliklov, kar ma pa že skoz in verjetno, ko bo dovolj star, bomo morali it odstranit žrelnico. Drugače je pa vse BP
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 9:25:38
|
|
|
|
Blacky*
|
Jutro, mlavla Mi smo super. Še bolj pa tudi zaradi tega ker je že četrtek, pa še 15., kar pomeni.... ceeeekiniiiii na računu.... no večina je že zapravljena a vseeno je dober občutek
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 9:26:06
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 jutro Mlavla - , da bo vse ok in da boste čimprej zdravi. Februarka - a si še 2 v 1 Mi smo super. Včeri sva mela z Davidom kontrolo na ORL, in so ušeska v redu, edino žrelo ima malce pordelo pa na zadnji steni ima nekaj povečanih limfatičnih foliklov, kar ma pa že skoz in verjetno, ko bo dovolj star, bomo morali it odstranit žrelnico. Drugače je pa vse BP super za Davida... bravo korenjak
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 9:32:32
|
|
|
|
Stipe air force
|
Jutroooooooooo Mi smo ok, na hribcku sije sonce.... najblizji oblaki so v Nikaragui... temperatura raste tko da bo Maks vozickal najmanj dvakrat.... Februarka je ok, problem je k je se vedno zavita v SLO zastavo od sinocnje tekme... (PS: v Slovasko zastavo)....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......