|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
8.10.2009 7:51:37   
Goldy
špelček - vidim, da se dogaja. Počas se prpravmo na dihanje!!!

Jutro nosečke! A še kr spite????? Zdaj še dajte, ker saj veste, potem....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 451
8.10.2009 16:53:21   
spelka12
goldy potem bomo pa tolk utrujene, da bodo oči kr same mižaleuser posted image .

No moja g. se je končno odločila in grem rodit v Lj. V pon imam ctg in posvet, morm pa že s torbo pridt. Tko da če se do večera ne javim, pol bom ostala notri.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 452
8.10.2009 17:06:35   
gapii27
dan babe žabe

ste se vse izgubileuser posted image  kak je bil piknik omenjen ste vse izginileuser posted image

no mi samo poležavamo...prej sem šla samo do sosede zdaj pa spet pred tv in racunalnikom... je tok vroče, dami dol vse švicauser posted image  morm met noge skos narazn, da se luftauser posted image
tamaladva ležita prečno in še tolk bol prtiskata na mehur in ko stojim se mi zdi da mi bo mehur ven pogledaluser posted image user posted image

špelka pol v pondelek dihamo s tabo.... hihihihiihihuuuu

cawci

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 453
8.10.2009 17:11:26   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

No moja g. se je končno odločila in grem rodit v Lj. V pon imam ctg in posvet, morm pa že s torbo pridt. Tko da če se do večera ne javim, pol bom ostala notri.
[/quote

Jupiiii Špeli mojauser posted image user posted image user posted image še malo,pa boš videla svoj zakledek.Da boš javila,ko boš rodila.Če boš za te pridem pogledat,ko boš ravno na našek koncu user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 454
8.10.2009 17:20:32   
Goldy
špelček - ponedeljek je dan D???? Dihamo, hmmmkako že?user posted image

gapii - s piknokom dekleta takoj prestrašiš.user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 455
8.10.2009 20:24:46   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Jupiiii Špeli mojauser posted image user posted image user posted image še malo,pa boš videla svoj zakledek.Da boš javila,ko boš rodila.Če boš za te pridem pogledat,ko boš ravno na našek koncu user posted image user posted image

Absolutno javim. Sej pomojem v pon. še ne bomo dihal, me bodo še domov poslal al pa bom notri ležala do poroda. Obiska bom pa vedno mučo vesela. Sploh tvojega.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 456
8.10.2009 21:21:57   
cukica
Lana70 upam,da sem na pravi strani.Tako danes naredili test nosečnosti,ki je pokazal 2 debeli črtici.<krvni test imam v ponedeljek in takrat tudi kaj več sporočim,...
Hvala vsem,,..

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 457
8.10.2009 21:23:44   
Goldy
cukica - še tu - ČESTITKE in lepo, mirno nosečnost!!!user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 458
8.10.2009 23:02:25   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Lana70 upam,da sem na pravi strani.Tako danes naredili test nosečnosti,ki je pokazal 2 debeli črtici.Hvala vsem,,..

user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 459
9.10.2009 8:13:54   
zup2
Dobro jutro!

Uhhh Špelka, pol praviš, da bo kmalu akcija. Jaz ti res želim, da bi čimprej spoznala svojega Štefančka user posted image
user posted image nova nosečka cukica

Kako ste kaj ostale? Jaz podobno kot Gapii bolj svaljkam kavč, da me že vse boli. Če pa grem samo malo ven, pridem vsa zmatrana nazaj. Sem najrajš kar doma user posted image

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 460
9.10.2009 8:27:53   
gapii27
jutro babe žabe

spite? mi že brcamo od sedmeuser posted image ... malo grem danes na teren, da se preluftam...

lep dan

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 461
9.10.2009 12:21:20   
spelka12
cukica še tukaj iskrene čestitke za user posted image . Te bodo dodale na seznam nosečk. Ko boš pa imela kak pregled pa takoj javi, da vemo navijat.
zup začetki so težki ja. Jest sem dobila nazaj dobro počutje šele zadnji mesec. Pa vmes sem bila vsak mesec ene 5 dni dobra, drugač pa zanič user posted image user posted image user posted image . A si imela/imaš kaj hiperce?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 462
9.10.2009 12:46:14   
spelka12

user posted image

pupa_b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
kimsy (16.01.2010)
a.jrad1 (21.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08 (03.02.2010)
7lina7 (02.03.2010)
lana70 (17.03.2010)
biba007
danaja29
blicka
zup2 (25.05.2010)
user posted image

spelka12 (23.10.2009)
*kristy* (12.12.2009)
filip in jovana (07.03.2010)

user posted image

jona3 (06.11.2009)

user posted image

hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)
Gapiii27 user posted image   user posted image   (17.02.2010)
Vitaebella user posted image user posted image  (09.05.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja user posted imageLučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa

Objemčkometer:

user posted image user posted image         Miklarom - Taja   user posted image user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V OKTOBRU

torek, 13.10.
zup2-pregled

sreda, 14.10. 
7lina7- morfologija

torek, 20.10.
a.jrad1-pregled

četrtek, 22.10. 
lana70- pregled

petek, 30.10.
BibaBond-NS

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v OKTOBRU user posted image user posted image

cukica

user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:    user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 463
9.10.2009 12:51:14   
spelka12
Tuko jest sem bla pridna in mal seznam poiskala (da ne povem slučajno, kolk nazaj sem ga našlauser posted image ) pa nove podatke sem notr vpisala. Zdej pa tko.
Do nedelje še obdelujem seznam in prosim, če vse javite PDP, kdaj imate pregled, kaj pričakujete, pa z eno drugo barvo, da se bom znajdla. TO JE UKAZuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pol ste pa ve na vrsti, da ga vzdržujete.
Pa še en seznam za piknik rabite ane? Hitro na delo punce.

Mene pa špika pa gricka spodaj, pa nekam nenormalna količina sluzi teče ven tko da..... mogoče bomo pa res dihal.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 464
9.10.2009 13:45:33   
Reby

Do nedelje še obdelujem seznam in prosim, če vse javite PDP, kdaj imate pregled, kaj pričakujete, pa z eno drugo barvo, da se bom znajdla. TO JE UKAZuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image  To mi deli Špelči, tak je treba user posted image  user posted image  user posted image

Mislim, da bomo res kmalu dihale, jaz še nisem pozabla. Držim pesti, da bo čimprej mimo. Sicer pa super, da si že 2 cm odprta.

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 465
9.10.2009 20:17:00   
lučka 25
Špelka, čekiram če že dihamo. Tole bo pa kmalu. Jaz mam občutek, da bo že čez vikend Špelinko ven prikukal. Dihat pa ne znam, ko pa je bilo pri meni tako ekspresno vsega konec, v  1 uri. No v porodni pa sem itak bila samo 20 minut, pa je Neža že pri 3 potisku ven skočila. Naj bo tudi tvoj porod lahek, prečudovit pa itak da bo.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 466
10.10.2009 6:35:05   
ledenka
dobro jutro v ta deževen dan user posted image

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 467
10.10.2009 8:12:28   
gapii27
jutro babe

men se pa valda trebušček raztegujeuser posted image  mam že občutljivega od včiraj in tak malo bolečega pri obračanju?  v krogu me špika in boli?
je to to ne?

lep dopoldan

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 468
10.10.2009 10:28:51   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

jutro babe

men se pa valda trebušček raztegujeuser posted image  mam že občutljivega od včiraj in tak malo bolečega pri obračanju?  v krogu me špika in boli?
je to to ne?

lep dopoldan

Ja, to se raztegujejo vezi. Nič bat, bo vse v redu. user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 469
10.10.2009 10:34:30   
cukica
Dobro juto vsem skupaj!

Sem že od 6 pokonci,slabost in pa lakota me dajeta že 3 dni.Drugač sem v redu imam pa eno vprašanje.V ponedeljek grem na krvni test pa me zanima kakšen bhcg je v redu,da veš da to je to?
Pa še to prvi uz imaš potem še v Lj ali že pri svojem g?

Hvala vam

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 470
10.10.2009 11:01:57   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Dobro juto vsem skupaj!

Sem že od 6 pokonci,slabost in pa lakota me dajeta že 3 dni.Drugač sem v redu imam pa eno vprašanje.V ponedeljek grem na krvni test pa me zanima kakšen bhcg je v redu,da veš da to je to?
Pa še to prvi uz imaš potem še v Lj ali že pri svojem g?

Hvala vam

vse kar je nad 50 je nosečnost, 14 dni po transferju sem jaz imela vrednost bete hcg okrog 3500...zadeva je pa taka, da greš dat prvo kri, potem šibaš čez cesto v leonišče po napotnico, greš nazaj, da izveš, če si noseča , torej rezultate bhcg in potem greš še fizično dvignit napotnico in drugi dan kličeš, da se naročiš na UZ, ki ti še pripada v LJ, v tem času pa se že naroči pri svojem.....tko....

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 471
10.10.2009 11:04:03   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Do nedelje še obdelujem seznam in prosim, če vse javite PDP, kdaj imate pregled, kaj pričakujete, pa z eno drugo barvo, da se bom znajdla. TO JE UKAZuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image  To mi deli Špelči, tak je treba user posted image  user posted image  user posted image

Mislim, da bomo res kmalu dihale, jaz še nisem pozabla. Držim pesti, da bo čimprej mimo. Sicer pa super, da si že 2 cm odprta.

user posted image user posted image user posted image

PDP 17.3.2010, naslednji pregled 20.11., pričakujemo user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 472
10.10.2009 11:13:09   
spelka12
lana70 pridna, pridna. Vsaj ena me uboga user posted image user posted image . Če bi znala limat slikce bi si zaslužila enga ornk cute tipčka za učke spočit.
Bom počakala, da se še javijo, pa bom zvečer dopolnila.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 473
10.10.2009 11:16:53   
cukica
Lana70 hvala,....

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 474
10.10.2009 14:41:31   
lana70

lana70 pridna, pridna. Vsaj ena me uboga user posted image user posted image . Če bi znala limat slikce bi si zaslužila enga ornk cute tipčka za učke spočit.
Bom počakala, da se še javijo, pa bom zvečer dopolnila.

so mi ga nalepile na 40+....in to zgolj pod pogojem, ker sem nosečka, mi ga je gretka odstopila, drugače bi bil fight, ja ja

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?