|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
11.10.2009 21:12:14   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Oooooooooooooo pridna Nuša! user posted image  Jaz bi tuuuuuuuuud imela hčerkico! user posted image user posted image user posted image user posted image

boš imela pa 2 snahi in te posta razvajaliuser posted image

sicer pa še ni prepozno za hčerkouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 251
12.10.2009 7:29:47   
petarda
Dobro jutro. user posted image  Prijeten začetek delovnega tedna vam želim user posted image .

user posted image

Jaz pa Ada bova pa tkole cel dan user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 12.10.2009 7:31:10 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 252
12.10.2009 8:26:26   
ada2
user posted image user posted image user posted image  petarda, to si se pa dobro spomnilauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 253
12.10.2009 13:04:15   
petarda
Da še tukaj vprašam, če na čveku ne bo nekih odgovorov...

Obračam se na vas, ker ne vem kaj narediti, saj sem prvič povabljena na rojstni dan, kjer se slavljenci odpovedujejo darilom v korist neke dobrodelne organizacije. Je pa praznovanje 2 odrasla + 2 otroka. Meni je ideja sicer zelo všeč, samo sem zdaj v situaciji, ko ne vem kaj naredit. user posted image  Naj pač nakažem denar, tam pa grem čisto prazna? Mi je malo čudno, da nebi niti za otroke nič vzela user posted image ...  Ali nekaj nakažem, z eno malenkostjo pa vseeno kupim nekaj? Se to spodobi, če so izrazili drugačno željo? user posted image  Kako ve ravnate v tem primeru? Kam daste čestitko..če jo sploh daste? user posted image

Hvala za pomoč...nebi rada prišla edina z darilom, po drugi strani pa ne edina brez user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 254
12.10.2009 14:11:55   
*bubi*
Ojoj, petarda.... ampak če je taka želja, jo je pač dobro upoštevat. Jaz bi dejansko šla "prazna".

Saj čokoladica za otroke ne šteje not user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 255
12.10.2009 14:58:37   
petarda
V bistvu mislim, da sem se že odločila user posted image ...kupila bom ene malo večje puzzle recimo Anne Geddes kakšen lep motiv, zraven dala čestitko, v kateri bo pisalo, da sem upoštevala njihove želje, puzzle pa kot majhna pozornost z željo, da bi se vsi 4 vsedli skup v prihajajočih dolgih večerih in tako kvalitetno preživeli skupni prosti čas user posted image  in vse lepo zavila...Se vam zdi to v redu? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 256
12.10.2009 15:15:39   
petarda
Ali pa namesto puzzlov kaka družabna igra? Naseljenci otoka Catan recimo? user posted image ...samo mi je malo bedno, če jo že imajo...nimam pa kje preverit user posted image ... Mogoče bi jo nesla, pa že tam vprašam, če jo že imajo...in v tem primeru imam s sabo račun, pa jim ga dam, naj gredo zamenjat user posted image .... Se vam zdi to v redu? Ali ne? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 257
12.10.2009 15:57:30   
petarda
Verjetno bo kar tole...

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189566

samo, če jo kje dobim user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 258
12.10.2009 16:08:53   
petarda
Aja...gremo pa tri družine skupaj user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 259
12.10.2009 18:40:46   
ada2
petarda meni se zdi tvoja zamisel zelo dobrauser posted image , jaz bi bila s takim darilom super zadovoljna.

aja, pa hvala za slike user posted image  ful luštna potomca imaš, oba cukra, pa se mi zdi, da je junior vedno bolj petarditu podobenuser posted image user posted image user posted image  sicer mu pa mora biti, ne?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 260
12.10.2009 20:10:23   
NinaŠ

petarda meni se zdi tvoja zamisel zelo dobrauser posted image , jaz bi bila s takim darilom super zadovoljna.

aja, pa hvala za slike user posted image  ful luštna potomca imaš, oba cukra, pa se mi zdi, da je junior vedno bolj petarditu podobenuser posted image user posted image user posted image  sicer mu pa mora biti, ne?

jaaaa, podpis pod vse user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 261
12.10.2009 20:14:14   
NinaŠ
Ej, samo v mojmu kofetu se pa danes ni nihče kopal user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Popoldne smo nabirali kostanj, uf kolk ga je. V eni urci smo imeli košaro polno, v naslednji pa tud že želodce user posted image .

Ada, upam, da je Adam danes že bolje user posted image . Se spomnim prijateljičinega sina, je še 14dni po operaciji s strahom jedel user posted image , čeprav smo imeli vsi občutek, da boli ga pa nič user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 262
12.10.2009 21:11:55   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Verjetno bo kar tole...

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189566

samo, če jo kje dobim user posted image

Dobila user posted image ...hvala za mnenja in komentarje slikic user posted image . Junior je pa čisti petardito, ko je bil majhen user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 263
12.10.2009 21:24:31   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

jaaaa, podpis pod vse user posted image

Še moj podpis user posted image

Res sta si vedno bolj podobna user posted image  Pa seveda oba cukra user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 264
13.10.2009 7:50:58   
ada2
dobro jutro!
danes vam pa jaz user posted image  ponujam, ampak ne kake take fensi, ker mi sploh ne gre več copy/paste, pa ne vem zakajuser posted image

adam je tako čez dan kar ok, včeraj sva se zmenila, da mora še počivat, pa da se lahko tudi na tak način igra, da počitek ni nujno samo spanje, tako zdaj pogleda risanko, preberem mu pravljico, sam pogleda kako knjigico... ponavadi pa mu popoldne uspe še zaspati. in tako je videti vse super in dobro, lahko je (na drobno narezano in ne kakih trdih reči), ponoči je pa zadeva čisto drugačna... ker še vedno diha samo na usta se mu grlo čisto izsuši, to ga sili h kašlju, odkašljat se pa ne more, ker ga boliuser posted image , zbuja se na 2 uri, prosi za vodo, ko mu jo dam pa ne upa požreti, se zraven ves trese in jočeuser posted image . še govoriti tkrat ne more prav in je za vsako stvar samo "mhm" ali "ee".
no, saj s časoma bo tudi to boljšeuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 265
13.10.2009 10:00:01   
petarda
Joj...revček Adam user posted image user posted image user posted image ...jaz bi mu, ko bi šel spat skuhala kamilice in mu postavila v sobo...pa potem še ponoči parkrat...toliko, da malo zrak navlaži... user posted image ....pa mogoče bi mu probala po slamki dat za pit...čokoladno mleko recimo, če ga ima rad user posted image user posted image user posted image ..... držim pesti, da boste danes že bolje spali user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 266
13.10.2009 20:13:26   
NinaŠ
..... držim pesti, da boste danes že bolje spali user posted image

jaz tudi user posted image Zrak pa res poskusi čimbolj navlažit.
Mi smo včeraj začeli s kurilno sezono, tako da je tudi vlažilec začel spet lavfat user posted image

Danes sem bila na govorilnih za drobižka - uh kako je fajn, ko moram samo na en konec it user posted image in sta bila na vseh področjih ful pohvaljena user posted image ; edino Anžetu se pozna, da je že lani obiskoval to predšolsko skupino in mu je včasih že malo dolgčas user posted image . Ga je pa vzgojiteljica pohvalila, ker letos vsaj kako traparijo zna ušpičit user posted image user posted image user posted image (nič večjega - npr. danes sta se s sošolcem nekaj z vodo v kopalnici špricala user posted image ), ker da je lani to pri njem prav pogrešala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 267
13.10.2009 21:31:20   
petarda
Torej se je Anže malo razživel user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Ej babe...danes sem kupila še za nas tisto igrico, da vidim kaj sploh nesem na R.D. user posted image ...me je ful matralo user posted image ....in vam povem je SUPER user posted image user posted image user posted image ... Prejle sem samo mojega prosila, če se lahko malo igrava, da vidim kako zgleda user posted image ...pa kar nisva mogla nehat!!! Pa ful sva se narežala zraven user posted image user posted image user posted image user posted image .... Je pa preveč zahtevna za naše novembrčke, lahko pa sodelujejo tudi oni tako, da so del ekipe...recimo lahko ugibajo kaj probaš narisat, povedat, pokazat... Drugače pa so pojmi pretežki zanje, saj tudi piše, da je od 12+...čeprav bi mogoče že tudi kakšen mlajši prišel v poštev... (bom kmalu sprobala na svojem bratcu) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 268
14.10.2009 9:03:31   
petarda
Jutro user posted image

Ada kako ste spali? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 269
14.10.2009 12:32:22   
Naty_ka
Dan user posted image

Kako ste kaj? Ada, malo javi kako je stanje pri vas?

Pri nas trenutno tak fajn piha. Brrrr. Sem šla na vrt napipat repincl in sem bla zunaj slabih pet minut. Pa me je tako napihalo, da sem čisto premržnjena. Kriza ej. user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 270
14.10.2009 13:54:53   
ada2
torej, mi smo imeli še eno hudo noč, nekako v povprečju zbujanje na uro in poluser posted image , zato smo zjutraj spakirali do naše P in ima adam rahlo vneto rano, je dobil AB, v petek moramo na kontrolo, ni pa hB tako hudo, da bi moral nazaj v bolnico. sem pa tudi jaz lahko pogledala v njegovo grlo, pa moram reči, da res zgleda bolečeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 271
14.10.2009 14:20:37   
Naty_ka
Uh Ada. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bojo AB hitro prijeli in boste normalno spali.

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 272
14.10.2009 17:57:35   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  Za Adama

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 273
14.10.2009 18:01:23   
*bubi*
Naty, čuvaj se! user posted image

Res je zelo mrzlo, najboljše, da še kake rokavičke poiščem za bubiko, ker ima čisto mrzle rokice zdaj po sprehodu.

Končno smo videli Bumbar park od znotraj. No, bubi si ga bo malo bolj ogledal, ker je tam na enem RD. Bomo pa se ob kakem slabem vremenu vsi odpravili tja. Naty, s S bi lahko prišla kaj v Mb in bi ši skupaj. V upanju, da bi se otroci sami zaigrali in bi midve imeli možnost za čvek user posted image

Seveda pa vabljene tudi druge s svojimi novembrčki & bratci/sestricami user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 274
14.10.2009 19:52:27   
Naty_ka
Bubi, imam v planu priti v Mb v kratkem, bom pa po vsej verjetnosti prišla brez S. Se pa definitivno slišiva. Točno datum ti pa še javim takoj ko bom vedela kdaj sem naročena pri zdravniku.

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?