|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
10.10.2009 20:35:12   
*bubi*
Naty, pridi nazaj - nekaj smo te vprašale user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 226
10.10.2009 20:40:29   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

...in je rekel prav user posted image user posted image user posted image user posted image ....dobro, da sem sedela user posted image user posted image user posted image user posted image .... Al me pa ni do konca poslušal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... Pa čist je nekaj sladek danes user posted image user posted image user posted image user posted image ....obožuuuujeeem take dni. user posted image

user posted image user posted image user posted image  mogoče pa bodo jutri kokice za kosilo user posted image user posted image user posted image

V bistvu sem si jih zaželela že danes za večerjo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 227
10.10.2009 21:15:19   
*bubi*
A kokice bi ti? Da ti ne bo trebuh zrasel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 228
10.10.2009 21:17:56   
petarda
Mah...po moje kar bo, ker zadnje čase je pa tega čist preveč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 229
10.10.2009 21:29:42   
Naty_ka
Dober večer

A spet ste pri kokicah??? Me boste tako dolgo rajcale, da bom šla mikrovalovko zakurblat...user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 230
10.10.2009 21:32:56   
*bubi*
Naty, če pa smo ugotovile, da imajo kokice visok GI in po njih trebuh raste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 231
10.10.2009 21:38:26   
Naty_ka
Ahaaaaaaaaaaaaaa..... Zdaj mi je postalo jasno.  Sem se namreč že spraševala kaj je narobe z mojim trebuhom...user posted image

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 232
10.10.2009 22:02:20   
Naty_ka
Alo... saj zdaj vam ni treba vsem pobegnit ker sem jaz prišla....user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 233
10.10.2009 22:52:05   
Naty_ka
Nekaj bi rada delila z vami. Jaz že cel večer uživam ob glasbi tega velikega človeka. In ta pesem je res nekratna. Vzamite si te 4 minutke in uživajte:

http://www.youtube.com/watch?v=QbN0g8-zbdY 

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 234
10.10.2009 23:11:56   
Naty_ka
Za lahko noč pa še to:

http://www.youtube.com/watch?v=M-R3nFWP4-4&feature=related

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 235
11.10.2009 7:35:49   
petarda
Jutrooooooooooooo user posted image ...naj ena kavo skuha, meni se mudi it delat ene kruhke, ki si jih je zaželel petarditouser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 236
11.10.2009 7:54:33   
*bubi*
Meni je ravnokar mikrovalovka zapiskala. Ampak moja kava je za skriv v želodec, ne za tu gor kazat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 237
11.10.2009 7:55:11   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Alo... saj zdaj vam ni treba vsem pobegnit ker sem jaz prišla....user posted image

ti si rahlo pozna. Jaz sem začela prej spat hodit user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 238
11.10.2009 7:56:02   
*bubi*

Ahaaaaaaaaaaaaaa..... Zdaj mi je postalo jasno.  Sem se namreč že spraševala kaj je narobe z mojim trebuhom...user posted image

Raste? user posted image  Bi nam kako fotko pokazala? user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 239
11.10.2009 7:57:03   
*bubi*

Nekaj bi rada delila z vami. Jaz že cel večer uživam ob glasbi tega velikega človeka. In ta pesem je res nekratna. Vzamite si te 4 minutke in uživajte:

http://www.youtube.com/watch?v=QbN0g8-zbdY 

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 240
11.10.2009 7:58:22   
*bubi*
Ada, kako ste vi?

Pa še enega bolančka imamo, čeprav ne vem točno, kateri je - kvaka, tudi za vas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 241
11.10.2009 8:10:21   
ada2
no, mi smo še kar... ko popusti calpol ga zelo boli, tako zelo, da še cele žličke calpola naenkrat ne more požreti, jo spije v treh delih, potem je enih 15 minut čisto pri miru, ko pa zdravilo prime je pa ok. nočem mu pa pogosto dajat in vzamemo res po potrebi, čeprav je ta potreba 3x na danuser posted image
drugače pa bi on nekaj jedel, ampak ne neke zmiksane reči, on bi nekaj konkretnega... najhuje je, ko reče mama jaz sem lačenuser posted image

aja, pa mi ne bomo kokic, smo dobili picouser posted image  danes navsezgodaj...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 242
11.10.2009 8:22:34   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

aja, pa mi ne bomo kokic, smo dobili picouser posted image  danes navsezgodaj...

user posted image user posted image user posted image  samo res zgodaj gnjavite dostavljalce pic user posted image user posted image user posted image

Zdaj sta samo še dve sumljivi ljubiteljici kokic user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 243
11.10.2009 11:45:34   
Urša
Bošček Adam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 244
11.10.2009 20:18:22   
petarda
Ada ste že bolje? user posted image

Če katero zanima, je moj user posted image  danes z odliko opravil točko B user posted image , je bilo res okusno, pa fuuuul sem ga hvalila v upanju, da dobi veselje in bomo še kdaj deležni kosila izpod njegovih rok user posted image ...jaz sem se pa medtem zunaj igrala z otrokoma, s petarditom risala z vodenkami, pomela teraso...prav pasalo je user posted image . Samo nekako dvomim, da bo to postalo tradicija user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 245
11.10.2009 20:31:14   
ada2
tak, otroci že vsi spijouser posted image , jaz sem že izpod tušauser posted image , čokoladico sem že tudi pojedlauser posted image  (sem se prav kontrolirat moga, ker Adam ne sme nič kaj dosti jesti, da nisem že čez dan navalila na čokoladouser posted image ).... je pa boljše. je jedel pire krompir, pa malo špagetov brez polivke, tista banjica sladoleda planica je pa tudi še samo za kake pol kepice, jo je zmazal od petka do danes čisto samuser posted image

aja, pa milkšnito, pa 3 fruchtzverge, pa četrt mlečne štručke iz hofera... pa ta glavno - kuhane kostanjeuser posted image  (HB, da je sezona, ker se mi zdi, da ga pri življenju še samo kostanj9i in sladoled drži)

jaz sem pa danes točko B prepustila nuši (no, malo sem pomagala) in po njeni kuharski knjigi je naredila bolonjske špagete, jaz sem še solato zmešala in je bilo kosilo fertik. je pa ful dobro uspelo, tako, da je andrej rekel, da bo za vikende, ko bom jaz v službi kuhala nušauser posted image  zdaj ali bodo samo špagete takrat jedli, ali pa to pomeni, da jo moram v 4 mesecih še kaj naučituser posted image

aja, pa pri adamu je bil njegov prijateljček in je bil tudi adam takoj boljše volje, se je malo poigral po fantovsko, pa kakšnih 15 minut je bil tudi zunaj na zraku, saj je bilo čez dan lepo sončnouser posted image

no, tako... smo torej boljše, razen mene obupno boli križ... ma niti ne križ, kar cela hrbtenicauser posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 246
11.10.2009 20:36:20   
*bubi*

jaz sem pa danes točko B prepustila nuši (no, malo sem pomagala) in po njeni kuharski knjigi je naredila bolonjske špagete, jaz sem še solato zmešala in je bilo kosilo fertik.

pridna user posted image user posted image user posted image

Ada, škoda, da ne moreš sama sebe zmasirat user posted image  Pa sigurno si Andreja že kakih gibov naučila user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 247
11.10.2009 20:45:32   
petarda
Oooooooooooooo pridna Nuša! user posted image  Jaz bi tuuuuuuuuud imela hčerkico! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 248
11.10.2009 20:48:55   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Oooooooooooooo pridna Nuša! user posted image  Jaz bi tuuuuuuuuud imela hčerkico! user posted image user posted image user posted image user posted image

boš imela pa 2 snahi in te posta razvajaliuser posted image

sicer pa še ni prepozno za hčerkouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 249
11.10.2009 20:50:37   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

jaz sem pa danes točko B prepustila nuši (no, malo sem pomagala) in po njeni kuharski knjigi je naredila bolonjske špagete, jaz sem še solato zmešala in je bilo kosilo fertik.

pridna user posted image user posted image user posted image

Ada, škoda, da ne moreš sama sebe zmasirat user posted image  Pa sigurno si Andreja že kakih gibov naučila user posted image

se vedno znova izgovarja na svoje prste oz. roko, ampak je pa obljubil, da me bo malo... no, bomo videliuser posted image
sicer sem pa za RD od sestre dobila bon za masažo, vendar se še nisem uspela naročitiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?