ada2
|
tak, otroci že vsi spijo , jaz sem že izpod tuša , čokoladico sem že tudi pojedla (sem se prav kontrolirat moga, ker Adam ne sme nič kaj dosti jesti, da nisem že čez dan navalila na čokolado ).... je pa boljše. je jedel pire krompir, pa malo špagetov brez polivke, tista banjica sladoleda planica je pa tudi še samo za kake pol kepice, jo je zmazal od petka do danes čisto sam aja, pa milkšnito, pa 3 fruchtzverge, pa četrt mlečne štručke iz hofera... pa ta glavno - kuhane kostanje (HB, da je sezona, ker se mi zdi, da ga pri življenju še samo kostanj9i in sladoled drži) jaz sem pa danes točko B prepustila nuši (no, malo sem pomagala) in po njeni kuharski knjigi je naredila bolonjske špagete, jaz sem še solato zmešala in je bilo kosilo fertik. je pa ful dobro uspelo, tako, da je andrej rekel, da bo za vikende, ko bom jaz v službi kuhala nuša zdaj ali bodo samo špagete takrat jedli, ali pa to pomeni, da jo moram v 4 mesecih še kaj naučit aja, pa pri adamu je bil njegov prijateljček in je bil tudi adam takoj boljše volje, se je malo poigral po fantovsko, pa kakšnih 15 minut je bil tudi zunaj na zraku, saj je bilo čez dan lepo sončno no, tako... smo torej boljše, razen mene obupno boli križ... ma niti ne križ, kar cela hrbtenica