|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
9.10.2009 8:54:14   
*bubi*
Babe, kaj je zdaj s temi kokicami?

Petarda? Kake kokice ti to žgeš? user posted image

Nina? Eh, neeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... user posted image

Ada? Daj se že odloči - boš pico al kokice? user posted image

Naty? Ti pa si mi sumljiva. Ti kaj trebuh raste po teh kokicah? user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 201
9.10.2009 9:08:42   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Mi2 z user posted image pa zdaj tuhtava kaj bi počela: a) generalno pospravila stanovanje; b) skuhala gurmansko kosilo; c) šla malo šetat (in zapravljat user posted image ) po trgovinah; d) šla migat v naravo; e) prespala popoldne user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Oh težka odločitev, sploh ko user posted image cinca med a in b, jaz pa med d in e user posted image user posted image user posted image , c varianta mi pa tud ni nesimpatična user posted image

Ampak povej, če nimamo ljudje čisto premalo časa za vse kar bi radi počeli user posted image user posted image ...jaz bi na vajinem mestu šla migat v naravo, ker če se dobro vreme sfiži, boste itak imeli čas početi a, b, c in e user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 202
9.10.2009 9:11:30   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Babe, kaj je zdaj s temi kokicami?

Petarda? Kake kokice ti to žgeš? user posted image

Nina? Eh, neeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... user posted image

Ada? Daj se že odloči - boš pico al kokice? user posted image

Naty? Ti pa si mi sumljiva. Ti kaj trebuh raste po teh kokicah? user posted image

Nič več user posted image ...zdaj kuham jabolka, fige, marelice za kašico za juniorja...on pa spi... spet...ponoči pa ne spimo več....in to ravno od dneva, ko se je pojavil zobek in sem se tako lepo pohvalila, da smo celo noč mirno prespali user posted image

Naty sem pa tudi jaz hotela zastavit to vprašanje user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 203
9.10.2009 11:16:58   
NinaŠ
No, problem smo rešili v najboljši varianti: najprej D, pol jaz E, user posted image se je tačas posvetil točki B, zdaj realizirava še točko C, pol pa po otroka v vtrec user posted image . Točka A pa itak lohk počaka na slabo vreme user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 204
9.10.2009 11:34:11   
*bubi*
user posted image  Nina, super vama gre.

Pri nas pa en izvaja točko e in nabira moči za popoldan z otrokoma, en pa izvaja točko f) na pol delo na pol bluzenje za računalnikom user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 205
9.10.2009 11:44:11   
ada2
Adam je domauser posted image user posted image user posted image

sicer je še malo bogi, ga boli, pa težko govori, ampak je kar ok.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 206
9.10.2009 11:58:33   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mamino cartanje vse bolečine vzame user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 207
9.10.2009 12:38:08   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mamino cartanje vse bolečine vzame user posted image

Super! user posted image ...zdaj pa res cartanje na polno.

Bubi..ti še bluziš tule? user posted image user posted image user posted image  Jaz bi spet rada povezavo do tvojega spletnega albuma...se mi ne da nazaj brskat user posted image ....mi je bil takrat ful všeč, pa bi rada kako idejo pobrala, ker mislim zdaj v kratkem dat delat fotoknjigo... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 208
9.10.2009 12:42:55   
petarda

No, problem smo rešili v najboljši varianti: najprej D, pol jaz E, user posted image se je tačas posvetil točki B, zdaj realizirava še točko C, pol pa po otroka v vtrec user posted image . Točka A pa itak lohk počaka na slabo vreme user posted image .

Srečnica..jaz si sploh ne predstavljam, da bi on izvajal točko B, medtem, ko bi jaz izvajala točko E user posted image user posted image user posted image ....no, edin, če bi bila bolna user posted image user posted image user posted image ....pa še to tko.... fuuuuuuuuuuuuuul bolna user posted image user posted image user posted image .... Ja, vem...slabo sem ga navadla user posted image

Moj nebi izvajal točke B, niti v primeru, da bi jaz izvajala točko A, al pa recimo C, al pa D....kaj šele E user posted image ... grrrrrrr

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 209
9.10.2009 14:49:45   
NinaŠ
Srečnica..jaz si sploh ne predstavljam, da bi on izvajal točko B, medtem, ko bi jaz izvajala točko E user posted image user posted image user posted image

Moj pa raje takole, kot pa da bi bilo kosilo po mojem okusu user posted image user posted image user posted image user posted image . Tko potem vsaj ne smem komentirat kaj in kako bomo jedli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Se pa to res zgodi bolj malokrat/premalokrat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 210
9.10.2009 17:50:20   
Urša
Otroka sta se pozdravila, jaz malo manj-ni bilo možnosti z dvema bolnikoma, saj veste skoz vročino merit pa čajčke kuhat, sirupi, pravljice, pa kaj pospravit, ko si ravno doma...tako da sem ju dala k babici za vikend, da jaz izvajam točko E se mi zdi-ležanje. Uf, paše! user posted image  Mož pa kuha, no peče pico. user posted image  Upam, da bo doooooooolg brezdelni vikend!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 211
9.10.2009 19:43:31   
*bubi*
Kar privošči si, Urša! user posted image  Pa še ti se pozdravi!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 212
9.10.2009 22:13:22   
petarda
Urša ti nič ne zavidam, čeprav mož opravlja nalogo pod B user posted image user posted image user posted image ....sem komaj čakala, da bomo lahko spet en vikend vsi 4 okrog hodil, vsi zdravi....kar naj tako ostane user posted image ...ti se pa kar pusti crkljati...pica, kokice... user posted image user posted image user posted image ....do nedelje se sploh pozdravit ni treba user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 213
9.10.2009 22:15:48   
petarda

Srečnica..jaz si sploh ne predstavljam, da bi on izvajal točko B, medtem, ko bi jaz izvajala točko E user posted image user posted image user posted image

Moj pa raje takole, kot pa da bi bilo kosilo po mojem okusu user posted image user posted image user posted image user posted image . Tko potem vsaj ne smem komentirat kaj in kako bomo jedli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Se pa to res zgodi bolj malokrat/premalokrat user posted image

Glavno, da si našla način user posted image ...kaj pa je to tako groznega po tvojem okusu? Daj bom še jaz mojemu predlagala, pa da vidim, če se bo potem spomnil, da lahko bi pa on kuhal nekaj po njegovem okusu user posted image ....ampak mojemu je vse všeč user posted image ...no, edino vampi mu niso...ampak tudi meni niso user posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 214
10.10.2009 7:47:38   
ada2
od pol 5 smo že avfuser posted image user posted image user posted image
miha sicer še spi, ostali pa se igramo...
torej: adama je zbudila močna bolečina, spil je malo vode, pa calpol in pogledal 4 risanke vlak tomaž, potem se je očitno izboljšalo, ker je pod vsakim pogojem hotel v dnevno, da bi se šel igrat (ob 5 zjutrajuser posted image ).... ker je bil je vztrajno tečen in se je že miha prebujual zaradi njega sta šla z atijem sestavljat neki avto iz lego tehnic (bolj ati, ampak ok), jaz sem pa še malo spala... no, potem je pa prišel adam še po mene, da mu pomagam narediti železnico... sem mu rekla, da grem samo, če bo spil skodelico mleka in ker jo je sem seveda morala držati obljubo. sestavila sma progo, malo vozila vlake in pridružila se nam je še nuša. joj, še dobro, da je operacija mandljev samo 1x...

sicer smo na dobri poti, da čez 3 leta peljemo še miha (to je nušina izjava, da bodo vsi moji otroci morali na ooperacijo), no, ampak takrat bo pa miha imel 2 sorojenca na razpolago za igro, se pravi, da bomo imeli dan razdeljen na 4 deleuser posted image ... mah, že bluzim, se vidi, da že od srede nisem spila kave, pa da imam kroničen primanjklaj spanca...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 215
10.10.2009 9:28:06   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

Pri nas je tudi bila pestra noč, bubi ni in ni mogel spat. Jaz sem vztrajala, da bo v svoji sobi, kar je seveda privedlo do joka. Kaj mislite, kaj je bilo potem? user posted image

sicer smo na dobri poti, da čez 3 leta peljemo še miha (to je nušina izjava, da bodo vsi moji otroci morali na ooperacijo), no, ampak takrat bo pa miha imel 2 sorojenca na razpolago za igro, se pravi, da bomo imeli dan razdeljen na 4 deleuser posted image ... mah, že bluzim, se vidi, da že od srede nisem spila kave, pa da imam kroničen primanjklaj spanca...

Si prepričana? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsekakor želim, da njemu ne bo treba na operacijo user posted image

Evo, Ada, samo zate:

user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 216
10.10.2009 9:29:51   
*bubi*
Eh, pa še za vse ostale, se je tudi meni zluštala ena taka user posted image

Petarda:
user posted image
Nina:
user posted image
Naty:
user posted image
Urša:
user posted image
Mojca:
user posted image

Amy:
user posted image

zame:
user posted image

Vse ostale, ki se bolj poredko javljate, pa si boste tole razdelile:
user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 217
10.10.2009 10:19:35   
Urša
Bubi, hvala za kavo! user posted image
Ojoj Ada, dobra si, da lahko navsezgodaj sestavljaš železnico, meni bi bila to taka muka! user posted image Ampak če imaš bolnika doma, ki je ravnokar prestal operacijo, naj mu bo! user posted image
Drugače pa dobro jutro iz postelje! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 218
10.10.2009 10:24:07   
Teni_
Jutro!

Bubi, hvala za kavo.

Super, da je Adam doma. Joj, si ne znam predstavljat, kako bi to pri nas izgledalo, ker me odkar ne delam več, ne izpustita niti za sekundo kam, razen, ko sta v vrtcu in šoli.

Niko sem imela zdaj 2 dni doma, ker je nekaj kašljala, ampak zgleda, da se bo izvlekla brez hujšega, ker je danes ok. Tejo peljem potem na rojstni dan. Ena njena prijateljica praznuje v Bumbarju - pa da vidimo to čudouser posted image . Še nismo uspeli it pogledat.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 10.10.2009 10:25:44 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 219
10.10.2009 10:40:27   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Ena njena prijateljica praznuje v Bumbarju - pa da vidimo to čudouser posted image . Še nismo uspeli it pogledat.

Mi še tudi nismo do tja prišli, je bilo zdaj prelepo vreme user posted image

Bubi gre danes tudi na praznovanje, v GO! center.
Bil je že v Oslariji, pa v Sirčku.

Pa se še kar nismo odločili, kje bo letos praznoval. Sem se odločila, da ne bo več doma, ker enostavno ne gre skozi s to gužvo.

Se mi pa zdi v Bumbarju pretirano drago, 14€ po otroku. user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 220
10.10.2009 17:23:09   
ada2

Si prepričana? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

daj ne pikaj....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 221
10.10.2009 19:59:08   
*bubi*
Nikoli ne veš, kaj se zgodi v treh letih. Že kaj se v šestih mesecih zgodi, ne veš user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 222
10.10.2009 20:17:46   
petarda
Dober večer...bubi hvala za kavo user posted image user posted image user posted image user posted image ....škoda, ker nisem zjutraj pogledala na RRuser posted image .... sem si pa danes tudi privoščila tisto, ki meni najbolj diši in sicer Caffee to go iz Petrola mmmmmmmmmmmmmmm kak je meni dober njihov kapučino.user posted image

Ej...ne boste verjele kaj!!!! Moj user posted image  bo jutri izvajal točko B!!!! user posted image user posted image user posted image ....pa to brez, da bi mu jaz kaj rekla kakšne debate smo imeli user posted image ....je pa res, da sva se pogovarjala kaj bi imeli jutri in sem jaz rekla, da pečenega piščanca, ki ga bo on spekel...in je rekel prav user posted image user posted image user posted image user posted image ....dobro, da sem sedela user posted image user posted image user posted image user posted image .... Al me pa ni do konca poslušal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... Pa čist je nekaj sladek danes user posted image user posted image user posted image user posted image ....obožuuuujeeem take dni. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 223
10.10.2009 20:33:59   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

...in je rekel prav user posted image user posted image user posted image user posted image ....dobro, da sem sedela user posted image user posted image user posted image user posted image .... Al me pa ni do konca poslušal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... Pa čist je nekaj sladek danes user posted image user posted image user posted image user posted image ....obožuuuujeeem take dni. user posted image

user posted image user posted image user posted image  mogoče pa bodo jutri kokice za kosilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 224
10.10.2009 20:34:45   
*bubi*
Kaj zdaj Ada, ti jih boš danes spet pekla? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?